Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε μου μπορει να ημουν καχυποπτος τοτε που ελεγες για το one X αλλα ποτε δεν ειρωνευτηκα , δεν ξερω αν εσυ ελαβες κατι ετσι...

Τοτε αν οτι εχει να κανει με tegra 3 ειναι χαλια σε αυτονομια οπως λες τοτε οσοι αναφερουν το 4Χ ειναι προκατηλειμενοι με το συγκεκριμενο τηλ ,στην κατηγορια επιλογη συσκευης γιατι μονο για αυτο εχουν να πουν εχει αθλια αυτονομια...Δεν το εχω δει απο κανεναν να το λεει για το HOX , μη σου πω οτι μεταξυ 4Χ και HOX εχω δει συστασεις τυπου παρε το ΗΟΧ γιατι το LG ρουφαει την μπαταρια... ;)

Δε θα με χαλασει καθολου , ουτε θα μου λειψει η ενασχοληση σου μαζι μου ....Υπαρχουν πολλα μελη εδω που ασχολουνται εντος και εκτος myphone με εμενα.

Πιστεψε μονο οτι μετα απο 10 χρονια εργαζομενος και κοντα στα 30 μου πλεον ξερω να ακουω παρα πολυ καλα , μαλλον εσυ πρεπει να το εξασκησεις λιγο μιας και επιμονα προσπαθεις να μου βγαλεις "μαυρο" αυτο που εμπρακτα εγω βλεπω "ασπρο" στο τηλεφωνο μου, που εχω πειραματιστει σχεδον με οτι εχει βγει για αυτο, εν αντιθεσει με αλλους.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω το nexus 7 και ηξερα απο πολυ κοντα το one x. Η μπαταρια του 4χ ειναι σαφως χειροτερη,γενικα πεφτει γρηγοροτερα απο οποιαδηποτε αλλη συσκευη ειχα. Κατι συμβαινει εδω και δεν ειναι ο tegra αποκλειστικα.

Σαν off topic,παρακαλω μην ερχεστε εδω διαφοροι να μας κουνατε το δακτυλο στη μουρη,οτι εμεις δεν ξερουμε και ξερετε εσεις. Η επικληση στην αυθεντια στο ιντερνετ εν ετει 2013 χαιρει τοσης εκτιμησης οσο η πολιτικη στην Ελλαδα του 2013.

• Administrators
Θα προτείνω να επανέλθουμε στα της συσκευής αποκλειστικά και να περιορίσουμε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις ούτως ώστε να μην προβούμε σε μη επιθυμητές παρεμβάσεις και αφαιρέσεις μηνυμάτων.

Modpic.gif

To θέμα της θερμοκρασίας θα το έχουμε και όσοι περάσουμε στο G κάποια στιγμή στο μέλλον που έχει Snapdragon ( πηγαίνετε το video στο 5:26 ) :

Κάτι δεν γίνεται σωστά από την LG σ' αυτό το θέμα και δεν είναι θέμα Tegra.Ελπίζω να κάτσει ν'ασχοληθεί με αυτό γιατί τουλάχιστον το G είναι η νέα της ναυαρχίδα μέχρι να έρθει το Pro.Aν δεν το διορθώσει ούτε στο G τότε θα σημαίνει ότι δεν μπορεί και άρα η μόνη μας ελπίδα θα είναι οι developers.

Edited by ipred

μια ερώτηση: οι συσκευές σας είχαν περασμένο screen protector εργοστασιακό; το δικό μου αγορασμένο από πλαίσιο έχει περασμένο και αμφιταλαντεύομαι αν πρέπει να το βγάλω ή όχι μήπως και μου χαλάει τα χρώματα/ανάλυση της οθόνης. Απ'την άλλη όσο καλά και αν περάσω εγώ κάποιο άλλο, δεν θα έχει με τίποτα την εφαρμογή του μανίσιου...

Ο Tegra είναι ενεργοβόρος αλλά το kernel διαχειρίζετε τους πύρινες,άμα αμολαει και τους 4 για μια εφαρμογή της πλάκας -που φταίνε και οι κακογραμμένες εφαρμογές για αυτό,έχουν ξεχάσει οι προγραμματιστες τι θα πει compression.ένα καλό core management θέλουμε και είμαστε κομπλέ.Εγώ μέχρι τώρα προσπαθώ να μην τρέχω ενεργοβόρες εφαρμογές και από καστομιες δεν έχω περάσει τίποτα ακόμα,στην αναμονή.

Εχω απο χτες το lg g πιστέψτε με καμια σχεση με την Μπαταρία του 4χ που μου εχει σπασει τα νευρα. Απο θερμοκρασία δε καμια μα καμια σχεση το ελιωσα στα βαρια παιχνιδια και ισα ισα λιγο ζεσταθηκε.

Καμια σχεση με αυτα που λενε.

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Δεν πέφτει η φωτεινότητα πχ αν δεις 15 λεπτά ταινία ? Την έχεις στο μέγιστο?:) Πέρα από την αναφορά στο video αν βάλεις στο google "enable to brighten due to" βγαίνουν θέματα για το G. Edited by ipred

Οχι κανενα προβλημα η θεμα απο αυτα που γραφουν πολυ. Μπαταρια πως ειναι το 4χ ?? Ε. Καμια σχεση. !!!!

[ATTACH]32135[/ATTACH][ATTACH]32136[/ATTACH]

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Σημερα πεταξα την εφαρμογη facebook και την αντικατεστησα με το Atrium for facebook και το κινητο ειναι παρα πολυ πιο smooth αν εχει καποιος την ορεξη ας το δοκιμασει να μου πει αν οντως ισχυει...

η ιδεα μου δεν ειναι παντως απλα δεν ξερω αν φταιει κατι αλλο.

Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X ..................

βλέποντας τι μου τρώει τη μπαταρία παίρνω τα παρακάτω αποτελέσματα: είναι λογικό το android να μου τρώει πιο πολύ απ'την οθόνη; μήπως είναι κάποια εφαρμογή που κάνει drain τη μπαταρία ;

http://viewitem.eim.ebay.gr/Clear-Hybrid-TPU-Silicone-Soft-Cover-CaseFilm-for-LG-P880-Optimus-4X-HD-ZVSA607/360566009335/item

http://viewitem.eim.ebay.gr/Silikon-TPU-Case-HandyTasche-SchutzHlle-LG-Optimus-4X-HD-Cover-transparent/140898570814/item

Ποια απο τις 2 προτεινετε ? κλεινω προς την τελειως διαφανη αλλα εχω ακουσει οτι αυτες με το ς σχεδιο ειναι αρκετα καλες. εχει παρει κανεις καμια παρομοια?

Δεν ηξερα που να το ποσταρω κ το εβαλα εδω ....

Εχω την πρωτη σε κοκκινο χρωμα.. Μια χαρά ειναι η θηκη. Μαρεσε πιο πολυ απο κάτι παρομοιες που ειχα στο 2χ
Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Κ εγω μια ολολευκη αλλα ειναι τοσο ωραιο τι κινητακι μας με τα νικελ γυρω γυρω που χανει με την θηκη γιαυτο 8ελω μια διαφανη.

Κ η θηκη ειναι απαραιτητη .... Χτες ειχε τη πρωτη του πτωση απο 1.5 μετρο κ παραλιγο να μεινω στον τοπο....ευτυχως ολα καλα ουτε γρατζουνια.

Τις τελευταίες 3 μέρες αντιμετωπίζω πλέον ξεκάθαρα θέμα θερμοκρασίας και σκέφτομαι να κάνω hard reset.Aν δεν διορθωθεί το θέμα τότε σκέφτομαι να επιστρέψω σε ICS.Δεν ξέρω μόνο μήπως φταίει η εξωτερική θερμοκρασία τώρα με τις ζέστες και κάνω τσάμπα κόπο.Είναι πάντως ενοχλητικό να πέφτει η φωτεινότητά μου μόνο και μόνο επειδή θα παρακολουθήσω ένα 10λεπτο video.Παλιότερα δεν συνέβαινε τέτοιο πράγμα οπότε ή η εξωτερική θερμοκρασία φταίει ή κάποια εφαρμογή ( πχ ένας βαρύς καιρός που έβαλα τελευταία - τον έβγαλα ωστόσο με το πρόβλημα να παραμένει ) που ίσως να μου πείραξε το σύστημα σε αυτό το θέμα.Η 100% φωτεινότητα είναι must για μένα.:(

βλέποντας τι μου τρώει τη μπαταρία παίρνω τα παρακάτω αποτελέσματα: είναι λογικό το android να μου τρώει πιο πολύ απ'την οθόνη; μήπως είναι κάποια εφαρμογή που κάνει drain τη μπαταρία ;

Λογικο ειναι με τοσες διεργασιες που εχει το συστημα να ειναι στην κορυφη της λιστας.

Εμενα απο την λιστα που εχεις απουσιαζουν τα :

Διαχειριση εργασιων

PC suite service

Camera test

Smart log service

LG MLT

System backup service

Οπως καταλαβεις εχω "ελαφρυνει" λιγο το συστημα.Που ισως να εχει θετικη επιδραση και στην ραμ αλλα και στην μπαταρια.

Γύρισα στην ICS ελπίζοντας ότι το θέμα της πτώσης φωτεινότητας λόγω θερμοκρασίας θα φύγει αλλά δεν...Έτσι ξαναγύρισα στη JB. Αναρωτιέμαι τι θα γίνεται όταν η εξωτερική θερμοκρασία ανέβει ακόμα.

@Leolipop ή όποιος άλλος είναι rooted, έχετε δοκιμάσει το ακόλουθο?Πέτυχε?

Part 2 - Disable / adjust Tegra auto throttling for thermal protection that will result in game lags during high chip temperature

Besides protecting our devices by controlling heat from charging current, 4x HD also has an inbuilt mechanism to restrict overheating of the chip during intense 3D gaming or graphic heavy applications.When the heat is detected to have reached a certain level, this mechanism automatically scales down the CPU to prevent anymore excessive heat from being produce. However, scaling down the CPU will also produce significant lag for the user application.To adjust this function, user will have to follow the guide below:

Device Requirement: Root, Root capable file browser

Navigate to directory /d/tegra_thermal

Open-for-edit temp_throttle. Set to user preference, typically above 65000

Save

Do the same for temp_throttle_skin

Save

You are now good to go

Settings will revert after phone reboot.

Θα το τσεκαρω, σημερα το ειχα στο τζαμι του αμαξιου κατω απο τον ηλιο και οπως ηταν λογικο "αναψε" τοσο που μετα λαγκαρε επειδη εριξε επιδοσεις...Μηπως ειναι ριψοκινδυνο ομως ;

Kοίτα αν το φοβάσαι κάνε το μια φορά και δοκίμασε να δεις κανένα video στο youtube για κανένα 15λεπτο ή καμιά ταινία για 10-20 λεπτά.Θα σου ανεβάσει 40-41 βαθμούς που δεν είναι επίφοβο.Μόνο αυτό θέλω να σιγουρέψω για να δω αν θα προχωρήσω αναγκαστικά σε root ώστε να το κάνω κι εγώ.Μετά από restart οι ρυθμίσεις θα σου επανέλθουν οπότε αν το φοβάσαι μην τις ξαναθέσεις όπως λέει ο οδηγός.

Eιδα τωρα μια ρομ ενος που εχει ανεβασει το οριο στην cpu.Λεει οτι η nvidia το εχει θεσει στους 85 , αλλα η LG στους 71 !!

Παιζει να το κανω και θα δειξει.

Έγινε σ' ευχαριστώ.:) Aν δεν σου πετύχει με τον τρόπο που σου είπα ( που σε κάθε restart όμως θα χάνεται η ρύθμιση ) και πετύχει μόνιμα με τη ROM που λες τότε το μόνο που θα ήθελα να μου πεις μετά είναι το ποια ROM είναι αυτή και τι bugs έχει ώστε να δω αν θα αξίζει να τη βάλω.Καλές δοκιμές και σ' ευχαριστώ και πάλι.:) Κάτι μου λέει ότι θα ρουτάρω τελικά το κινητό.

Μόλις έκανα και γω update σε 4.1.2. Η έκδοση που έχω τώρα είναι η P88020a-262-000. Ξέρουμε αν ξεκλειδώνει;

Αυτό που παρατήρησα με μια πρώτη ματιά είναι ότι τρώει πιο πολύ μνήμη τώρα. Χωρίς να έχω βάλει εφαρμογές μέσα μόλις ανοίγει το κινητο έχει 300mb ελεύθερα και σιγά σιγά πέφτουν στα 250mb προς το παρών χωρίς εφαρμογές μέσα.

Οταν είχα ics οταν ανοιγε το κινητο είχε περίπου 450 mb ελεύθερα και είχα βάλει και εφαρμογές μέσα. στα 250 mb έπεφτε μετά από μέρα χρήσης και αν. Και σε σας το ίδιο συμβαίνει; Τοσο πολύ μνήμη τρώει η jb ?

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Ναι τρωει πιο πολυ μνημη χωρις να σημαινει κατι αυτο. Αν ξεκλειδωνει θα το μαθεις αν κανεις το "2" , εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=362683

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)