tsakou Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Ναι το nokia n8 π ειχα για λιγο καιρο και το 808 ειναι αψογα... και δν ξερω και το 920 πως τα παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) Οθόνες AMOLED με ανάλυση 360x640 !! Κάτι πιο κοντά σε LG P880 4X (True HD-IPS LCD 720 x 1280) ? :happy: Under the Sun: Galaxy S III vs. HTC One X vs. LG Optimus 4X HD : Χάλια μαύρα..... ;) :( :) Edited April 27, 2013 by Didimos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Καλημερα.εχω ενα θεματακι με το ιντερνετ.οσους μπροουζερ και να δοκιμασα ολοι ξαφνικα κανουν ενα κολλημα και παγωνουν τελιος.αναγκαζομαι να τους κλεισω τελιος και να ξαναμπω.τι παιζει;α εκανα και μια ερωτηση για τον ηχο και την ενταση του αλλα δυστυχος δεν απαντηθηκε.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Kαλησπέρα! εδω και μερικες μερες ψαχνομαι για αυτο το κινητο και βρηκα ενα απο καποιο παλικαρι μεσα στο φορουμ. Απο οτι διαβαζω γενικως δεν ξεκλειδώνουν ολα και τι πρεπει να ρωτησω για να ειμαι σιγουρος οτι ξεκλειδωνει (αληθεια ποιο ειναι το οφελος αν ξεκλειδωσει? ) δεν ξερω τι να κανω... Καλημερα το παιδι που το έχει μου λεει οτι εκδοση λογισμικου λεει P88020a-EUR-XXX Ξεκλειδωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Καλημερα.εχω ενα θεματακι με το ιντερνετ.οσους μπροουζερ και να δοκιμασα ολοι ξαφνικα κανουν ενα κολλημα και παγωνουν τελιος.αναγκαζομαι να τους κλεισω τελιος και να ξαναμπω.τι παιζει;α εκανα και μια ερωτηση για τον ηχο και την ενταση του αλλα δυστυχος δεν απαντηθηκε.ευχαριστω. Για τον ηχο μαλλον δεν εχει κανεις παραπονο οποτε δεν ασχοληθηκε να δοκιμασει .Δεν ξερω αν υπαρχει mod στο xda για xLoud ... Καλημερα το παιδι που το έχει μου λεει οτι εκδοση λογισμικου λεει P88020a-EUR-XXX Ξεκλειδωνει?Αυτη ειναι η πιο ευκολα ξεκλειδωσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 @Palale κι εγώ είδα την ερώτησή σου για τον ήχο αλλά επειδή δεν τον θεωρώ χαμηλό δεν το έψαξα ποτέ.Το ίδιο και για την ερώτησή σου για τους browsers.Δεν μου έχει παγώσει ποτέ ο Dolphin που χρησιμοποιώ.Παγώματα είχα μόνο με άλλους browsers που υποστηρίζουν flash αλλά ο flash μερικές φορές τους κρασάρει ( γι' αυτό και ο Dolphin αφαίρεσε την υποστήριξη flash ).O μόνος που με flash enabled δεν μου έχει κρασάρει είναι ο Firefox αλλά δεν είναι ο default browser μου οπότε δεν τον έχω δοκιμάσει πολλές ώρες. Μήπως έχεις εγκαταστήσει το apk του flash player και παράλληλα χρησιμοποiείς browser που επιτρέπει flash content? Aν ναι τότε για δοκίμασε τον Dolphin.Aν και ο Dolphin σου κρασάρει τότε δεν σου έχω απάντηση.( μήπως να έκανες hard reset? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Παιδιά έχω ένα θεματάκι. Όταν τελειώνει η κλήση αρκετές φορές δεν επανέρχεται ή οθόνη αλλά κολλάει για κάμποση ώρα στο μαύρο φόντο. Τον αισθητήρα τον έχω ελέγξει ήδη από το hidden menu και δε φαίνεται να έχει πρόβλημα. καμία ιδέα τί μπορεί να φταίει; Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Kανε ξανα καλιμπραρισμα...Μου το εκανε και εμενα και απο τοτε που το ξανα εκανα εστρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 σήμερα φόρτισα το κινητό για 2.5 ώρες και πήγε απ'το 25% στο 100%, αλλά η μπαταρία του έπεσε πολύ γρήγορα, πήγε σε μια ώρα στο 80% μόνο με ραδιόφωνο και απενεργοποιημένα δεδομένα και wi-fi. Μήπως αυτό το 100% ήταν πλασματικό και έπρεπε να το αφήσω κ άλλο ή να ψάξω καμία εφαρμογή που τρέχει στο παρασκήνιο και μου τρώει μπαταρία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paguerunner Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Μια απορια παιδες και απο μενα...οι φωτο που τραβαει ειναι 16:9 ;Γιατι ακομα και το Defy που εχω τωρα με 2.3 τραβαει 16:9 φωτογραφιες . Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Μια απορια παιδες και απο μενα...οι φωτο που τραβαει ειναι 16:9 ;Γιατι ακομα και το Defy που εχω τωρα με 2.3 τραβαει 16:9 φωτογραφιες . Ευχαριστω εκ των προτερων θα πας από τις ρυθμίσεις-> μέγεθος εικόνας και για 16:9 είναι το W6MP. από μόνο του είναι στο 4:3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Σκεφτομαι να το κανω ενα καλο φορματ.τι μπορω να κανω για να το καθαρισω πριν την εγκατασταση;ειμαι ρουτ και ξεκλειδωτος.το cwm και το ρουτ χανετε μετα απο φορματ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 σήμερα φόρτισα το κινητό για 2.5 ώρες και πήγε απ'το 25% στο 100%, αλλά η μπαταρία του έπεσε πολύ γρήγορα, πήγε σε μια ώρα στο 80% μόνο με ραδιόφωνο και απενεργοποιημένα δεδομένα και wi-fi. Μήπως αυτό το 100% ήταν πλασματικό και έπρεπε να το αφήσω κ άλλο ή να ψάξω καμία εφαρμογή που τρέχει στο παρασκήνιο και μου τρώει μπαταρία ; γράψε στον dialer 3845#*880# Μετά πας MLT. Εχει ένα τσεκαρισμένο κουτάκι ξετσεκαρε το και κάνε restart. Αυτή η βλακεία αν είναι ενεργοποιημένη τρώει πολύ μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Τι ακριβώς είναι αυτό το χαζό μλτ ?? Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Τι ακριβώς είναι αυτό το χαζό μλτ ?? Μαλλον ειναι για remote access απο την εταιρία στο κινητο. Εγω το εχω απενεργοποήσει και είδα μεγάλη διαφορά στη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Kανε ξανα καλιμπραρισμα...Μου το εκανε και εμενα και απο τοτε που το ξανα εκανα εστρωσε. Έκανα την επαναφορα και μοιάζει να λειτουργεί λίγο πιο γρήγορα το κινητό συνολικά. το πρόβλημα με την οθόνη Προς το παρών δεν το ξανάκανε. θα δούμε στη συνέχεια. Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Εγώ στην Zaiben Rom που έχω, παρατήρησα ένα πρόβλημα με ήχο και βίντεο. Κατά την διάρκεια αναπαραγωγής μουσικής κολλάει στην κυριολεξία και τα βίντεο από το ιντερνετ δεν τα παίζει καθόλου. Σκέφτομαι να ξαναγυρίσω σε stock. Κατά τα άλλα η ρομ μια χαρούλα. Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spanop Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 εχω την cm-10.1-20130427-NIGHTLY-p880 και δεν μπορω να μπω στο κρυφο μενου με 3845#*880# ,υπαρχει καποιος αλλος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Ξετσέκαρα το MLT και μου δείχνει ελεύθερα γύρω στα 100-120 mb ram παραπάνω!!!! τί μπορεί να είναι ώστε να θέλει τόση ram??? Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 To ΜLT ειναι για την θυρα USB του κινητου που μεσω αυτης οχι μονο φορτιζει αλλα συνδεεται και με HDMI. Στην Zaiben νομιζω πως εχει αφαιρεθει και αν καποιος το εχει , πηγαινει απλα στον φακελο system/app και το σβηνει. Το οτι κολλαει ο ηχος και το βιντεο δεν ειναι θεμα της ρομ αλλα του καστομ κερνελ που εχεις μεσα Unabomber η ξαναφλασαρεις απο cwm το zip της ρομ ή κατεβαζεις απο xda τον στοκ kernel και μετα θα παιζουν ολα καλα. Η cm10.1 δεν ειναι ρομ της LG οποτε λογικο ειναι να μην εχει και το hidden menu αυτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Ξετσέκαρα το MLT και μου δείχνει ελεύθερα γύρω στα 100-120 mb ram παραπάνω!!!! τί μπορεί να είναι ώστε να θέλει τόση ram??? Σε μενα δεν ισχυει κατι τετοιο. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 ουτε σε εμενα ισχυει αυξηση της ελευθερης RAM με official JB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Έκανα την επαναφορα και μοιάζει να λειτουργεί λίγο πιο γρήγορα το κινητό συνολικά. το πρόβλημα με την οθόνη Προς το παρών δεν το ξανάκανε. θα δούμε στη συνέχεια. είχα και γω το ίδιο πρόβλημα με τον αισθητήρα και μετά το καλιμπράρισμα δουλεύει μια χαρά. Το έκανα σε δωμάτιο με χαμηλό φως δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Επίσης κάτι άλλο : όταν ακούω ραδιόφωνο μέ hands free και απαντάω σε μια κλήση, αν κλείσει ο άλλος το τηλέφωνο πρώτος, δηλ δν πατήσω το κουμπί του handsfree εγώ το ράδιο σταματάει. Αν το κλείσω εγώ συνεχίζει κανονικά. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτο; Υ.Γ: έκανα και αυτό με το MLT και περιμένω να δω πως θα συμπεριφερθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Καλησπερα σας εχω ενα προβλημα εδω και καιρο.Ξαφνικα μου χαμηλωνει η ενταση του ηχου των notifications,για την ακριβια μηδενιζεται.Ανεβαζω την ενταση και μετα απο 1-2 μερες χρησης του κινητου μηδενιζεται απο μονη της χωρις να κανω κατι εγω.Το αποτελεσμα ειναι να μην καταλαβαιμω ποτε εχω μηνυμα μεχρι να ανοιξω το κινητο.Δεν ξερω αν ειναι καποια εφαρμογη που το κανει αυτο,δεν μπορω να φανταστω ποια.Απεγκατεστησα το handsent sms αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει.Αν ξερει καποιος κατι αν βοηθησει Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Εχεις μηπως ορισεις ωρες ησυχιας απο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts