Leolipop Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) Mη σε φοβίζει το φλασάρισμα:) Έχει δοκιμάσει κανείς ρουταρισμένος αυτή την εφαρμογή : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tegraoverclock που λέει ότι λύνει το όποιο θέμα θερμότητας, το όποιο πρόβλημα lag σε βαριά παιχνίδια και την κατανάλωση μπαταρίας ? Tην αγορασα τελικα. http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/Tegra/th_Screenshot_2013-04-16-11-03-27_zps802217f1.png http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/Tegra/th_Screenshot_2013-04-16-11-03-33_zps714bd1c6.png http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/Tegra/th_Screenshot_2013-04-16-11-05-05_zpscf66bce1.png http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/Tegra/th_Screenshot_2013-04-16-11-05-18_zpsfa828569.png http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/Tegra/th_Screenshot_2013-04-16-11-05-31_zpsc79bfa31.png http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/Tegra/th_Screenshot_2013-04-16-11-06-02_zps814db848.png http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/Tegra/th_Screenshot_2013-04-16-11-06-06_zps8bf9f13b.png Edited April 16, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Λοιπον εκανα το τεστ για τη θερμοκρασια. Στο 20λεπτο angry birds space η θερμοκρασια πηγε 35 βαθμους και στο 45λεπτο πηγε 44. Οσο το ειχα πανω στο μσξιλαρι πηγαινε 46. Οταν το επερνα στο χερι επεφτε 44. Και παραπανω να επαιζα νομιζω η θερμοκρασια δεν θα ανεβαινε καθ ειχε κανα 10λεπτο που ηταν στους 44. Ειναι φυσιολογικες τιμες; Νομιζω εισαι μια χαρα... Οι τιμες μου φαινονται λογικες νομιζω... Δεν εχω φτασει ποτε 44 βαθμους αλλα επισης ποτε δεν εχω παιξει τρια τεταρτα παιχνιδι οσο εχω το κινητο.. εχω χτυπησει 40αρι αλλα παιζοντας παιχνιδι με τρισδιαστατα γραφικα που προφανως ειναι πιο βαρυ απο τα αγρια πουλια.. Απο εμενα εισαι οκ, ας επιβεβαιωσει και κανεις αλλο.. (Εκτος κ αν εχω κ εγω θεμα υπερθερμανσης και δεν το ξερω :p ) Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Tην αγορασα τελικα. http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/Tegra/th_Screenshot_2013-04-16-11-03-27_zps802217f1.png Καλή φαίνεται, σκεφτόμουν και εγώ να την αγοράσω, αλλά επειδή δεν κατάφερα να βρω πληροφορίες ή αξιόπιστες κριτικές το αναβάλλω προσωρινά. Ψάξε την αν μπορείς και δοκίμασε την για να την αξιολογήσεις λίγο μιας και είσαι πλέον και επίσημα ο "ειδήμων" του φόρουμ, γιατί άμα πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται, θα είναι φοβερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Επειδη δεν παιζω τρομερα και σε οτι παιξω τυγχανει να μην εχει κολληματα κλπ δεν πιστευω να ασχοληθω σε οτι εχει να κανει με overclock , τις under... λειτουργιες θα δοκιμασω. Αλλωστε ειναι και οι πρωτες εκδοσεις και ελπιζω σε νεες δυνατοτητες στις επομενες. Λεει πως εχει -40% σε τιμη οποτε μηπως καποιος να το αγοραζε τωρα απο το να δωσει κοντα 4€ μετα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Θα μιλήσω στον φίλο mod που βοήθησε στην υλοποίηση και θα τον στρωσουμε. ..άλλωστε λέω να αλλάξω και το λινκ που παίρνουμε την Ρομ.Δεν ξέρω αν με τι έχει να κάνει αλλά τα 2 τελευταία τηλέφωνα που αναβαθμισα αλλα και το δικό μου., για να βρει.το μόντεμ, έβγαλα μπαταρία., την ξανα έβαλα και το βρήκε με την μια. .. θα αλλάξω λίγο εκεί την διατύπωση για όλα τα ενδεχόμενα,. Ναι,ακριβώς αυτό λέω γι' αυτό προτείνω να το εντάξεις στον οδηγό.Και σε μένα και σε 2 φίλους μου το ίδιο έπρεπε να γίνει ( μπαινοβγάλσιμο μπαταρίας). αν πάμε στην διαχείριση συσκευών στα windows και κάνουμε ακριβώς ότι λέει ο οδηγός δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με win 7 64bit. Εγώ στα 3 τηλέφωνα που το έχω κάνει είχαν Windows 8.Δεν ξέρω αν το βγάλε/βάλε μπαταρία για να εμφανιστεί το τηλέφωνο ως modem στον device manager έχει να κάνει μόνο με τα 8άρια.O Leolipop που χρειάστηκε να το κάνει νομίζω έχει 7άρια σαν εσένα.Τα άλλα δυο τηλέφωνα στα οποία έκανε το φλασάρισμα δεν ξέρω τι φορούσαν.Αν φορούσαν 7άρια τότε δεν είναι θέμα Windows.Tώρα σε σένα γιατί το είδε χωρίς βγάλε/βάλε μπαταρία ιδέα δεν έχω. Tην αγορασα τελικα. Φαντάζομαι επειδή μπαίνεις στο xda έχεις δει το σχετικό τόπικ που ασχολούνται με την εφαρμογή αυτή.Αν όχι , είναι αυτό το θέμα : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2224487 σε περίπτωση που θες να ρωτήσεις χρήστες που έχουν ήδη παίξει με αυτή.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasls Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Επιτέλους κι ο κώδικάς online και public!!! https://wws.lg.com/global/support/opensource/opensourceList?types=ALL&search=p880 Παράθεση Έκπτωση 20€ στο Oneplus https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Aιντε να δουμε ....θα γινει κατι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasls Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Κάτι θα γίνει, δεν νομίζω να μας αφήσουν έτσι! :) Παράθεση Έκπτωση 20€ στο Oneplus https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Έκανα πατάτα!!! Επιχείρησα να εγκαταστήσω το Chainfire σε JellyBean και όπως ήταν φυσιολογικό (και αναμενόμενο) μπήκε το καημένο το κινητό σε bootloop! Τρόπος να το φλασάρω χωρίς να χάσω εφαρμογές/δεδομένα υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Nαι ρε συ...μεσω kdz οπως παντα.Μονο αρχεια συστηματος αντικαθιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Nαι ρε συ...μεσω kdz οπως παντα.Μονο αρχεια συστηματος αντικαθιστα. Σίγουρα ε; Γιατί διάβαζα τον οδηγό σου και στο τέλος έλεγε ότι μέσω της μεθόδου kdz το κινητό ξαναγίνεται "καθαρό"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Καθαρο απο ρουτ και εφαρμογες που θα χε πεταξει ο καθενας.Την V20 δυο φορες την περασα και ποτε δεν εχασα τιποτα, οπως και οι αλλοι. Το μονο που αλλαζε σε εμενα πχ ηταν που εχανα το κλειδωμα οθονης αλα G και το ρουτ.Τα αλλα ολα εμεναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) Καθαρο απο ρουτ και εφαρμογες που θα χε πεταξει ο καθενας.Την V20 δυο φορες την περασα και ποτε δεν εχασα τιποτα, οπως και οι αλλοι. Το μονο που αλλαζε σε εμενα πχ ηταν που εχανα το κλειδωμα οθονης αλα G και το ρουτ.Τα αλλα ολα εμεναν. Τέλεια τότε! Γιατί βαριόμουν "τα μάλα" :p να ξαναρυθμίζω haxsync, translate, swype greenify, κ.α. Εντάξει για το ρουτ, αφού έχει καταντήσει πλέον πιο εύκολο από ότι με ICS, το ανεχόμαστε να το ξανακάνουμε...:lol: Πάντως, πληροφοριακά και μόνο να αναφέρω ότι με την έλευση της JB η μπαταρία τις 2 μέρες μου την έχω βάλει ήταν αισθητά βελτιωμένη. Μόνο καμερα και GPS δεν έχω πολυ-δοκιμάσει. Τον τελευταίο καιρό όμως, προέκυψε μια δυνητική ανταλλαγή με HOX+, ποια είναι η γνώμη σας; Edited April 16, 2013 by Feregorn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) Εγω λεω να κρατησεις το 4Χ σου και να παρω εγω το ΗΟΧ+ απο εκει που το βρηκες :p :lol: Κατα τα αλλα με το tegra overclock σε ρυθμισεις dual core στο 1,3 μεγιστο , και την ραμ στα 206ΜΗΖ (απο 533) , επαιξα μια πιστα Graved HD για κανα 5 λεπτο και ισως λιγο πιο πανω και το τηλ δε ζεσταθηκε ουτε στο ελαχιστο και η μπαταρια απο 94 πηγε στο 92 ...ΚΑνει δουλεια.Αλλα με αυτες τι ρυθμισεις , ειδικα το κατεβασμα της ραμ , η πλοηγηση στα μενου μονο smooth δεν ειναι , ουτε καν στο ξεκλειδωμα.Mετραει πολυ η ραμ.Εχοντας της στα 533 (στοκ δηλαδη )και ενα πυρηνα μεχρι 1,5 , το ρολαρισμα ειναι οπως ηταν παντα. Αν στην εφαρμογη κανουν να επιλεγουμε προφιλ μεσω ενος widget , θα ναι κορυφη! Θες να παιξεις κατι βαρυ με ενα προφιλ , θες browsing , αλλο προφιλ με τον 500αρη επεξεργαστη , τελος παντων κανει δουλεια σημαντικη στην αυτονομια εις βαρος της αποδοσης φυσικα αλλα ας μην τα θελουμε ολα δικα μας.............ακομα :D Edited April 16, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 εχω μια απορια, αφου πλεον ο κωδικας δωθηκε και η nvidia εχει δωσει τους drivers, θα μπορουσε κανεις να κανει καποια tegra optimized ρομ για το κινητο?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Η ρομ ας μεινει ως εχει για οποιον του αρεσει πχ...Ο κερνελ πρεπει να τους παρει....Τελος παντων ο δρομος ανοιξε , μακαρι να τον ακολουθησουν πολλοι και να δουμε φως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Η ρομ ας μεινει ως εχει για οποιον του αρεσει πχ...Ο κερνελ πρεπει να τους παρει....Τελος παντων ο δρομος ανοιξε , μακαρι να τον ακολουθησουν πολλοι και να δουμε φως... ναι αυτο εννουσα, να γινει καποιος tegra optimized custom kernel.. εχουν δωθει ομως οι nvidia drivers στο κοινο ή μονο σε εταιριες?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Νομιζω οτι οποιος ενδιαφερεται μπορει να τους βρει ...Αν οχι , τους τραβαει απο το One X λογικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Τη θεωρείς δηλαδή Λεωνίδα καλή ανταλλαγή; Ακολούθησα πάντως τον οδηγό σου, όπως είπες, δεν έβγαλα καμμιά μπαταρία και όλα έμειναν όπως είχες πει! Μόνο το ρουτ χάθηκε και το ξανάβαλα! Ζήτω! Είναι όντως πιο smooth το κινητό με την JB! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Aν δεν εχει καποια μεγαλη διαφορα οικονομικη 1000% συμφερει.Με αυτο που θα εχεις στα χερια σου , και να το μετανοιωσεις , γυριζεις πολυ ευκολα στο 4Χ πχ η σε κατι αλλο ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutis Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 λεο μου ηρθε αναβαθμηση 20α με 654 και κατι mb να την κανω τι παραπανω εχει αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Τη θεωρείς δηλαδή Λεωνίδα καλή ανταλλαγή; Ακολούθησα πάντως τον οδηγό σου, όπως είπες, δεν έβγαλα καμμιά μπαταρία και όλα έμειναν όπως είχες πει! Μόνο το ρουτ χάθηκε και το ξανάβαλα! Ζήτω! Είναι όντως πιο smooth το κινητό με την JB! δηλαδη με αυτον τον τροπο δεν χαθηκαν ουτε οι εφαρμογες ουτε τα δεδομενα?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) Με το kdz ποτε δεν χαλαει το στησιμο του τηλεφωνου.Μονο τα αρχεια συστηματος ξαναπερνουνται και δεν διαγραφεται κατι ουτε απο την καρτα μνημης ουτε απο την εσωτερικη. Gutis ....Γερμανικο εχεις ...μαντευω καλα ; T-Mobile ; Δεν ξερω τι εχει περισσοτερο μεσα αλλα θα συνιστουσα να περασεις την κλασσικη ευρωπαικη να μην εχεις σαβουρες απο δικτυα και αλλα. Edited April 16, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutis Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Με το kdz ποτε δεν χαλαει το στησιμο του τηλεφωνου.Μονο τα αρχεια συστηματος ξαναπερνουνται και δεν διαγραφεται κατι ουτε απο την καρτα μνημης ουτε απο την εσωτερικη. Gutis ....Γερμανικο εχεις ...μαντευω καλα ; T-Mobile ; Δεν ξερω τι εχει περισσοτερο μεσα αλλα θα συνιστουσα να περασεις την κλασσικη ευρωπαικη να μην εχεις σαβουρες απο δικτυα και αλλα. ναι την "t mobile ,,εχω παιζει να εχει drivers nvidia μηπως?οταν λες απο αλλα δικτυα και σαβουρες εννοεις οτι αχρηστες εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Να εχει drivers απιθανο μου φαινεται ....αν θες δοκιμασε να δουμε και εμεις τι κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts