de0me0tr7is Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Προσπάθησα να κανω update (σε 4.1) το κινητο μου με το lg pc suite και μου λέει ότι παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την ανάλυση του περιβάλλοντος αναβάθμισης. Έψαξα αρκετή ώρα αλλά ούτε λύση βρήκα, ούτε κάποιον που να έχει παρόμοιο πρόβλημα. Έκανα update και το lg pc suite αλλά πάλι δεν δούλεψε. Αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει ή να μου πει αν υπαρχουν πουθενά αναλυτικές οδηγίες για το update (γιατί έγώ δεν βρήκα) θα του ήμουν ευγνώμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) και εγώ όσες φορές πήγα να κάνω αναβάθμιση από το pc suite τα ίδια προβλήματα είχα.. Κολλούσε στο ίδιο σημείο. Μέχρι που βαρέθηκα και την έκανα με τον οδηγό του Λεωνίδα. Πως γίνεται να συνδέσω το κινητό στην τηλεόραση και να βλέπω τα ίδια; Διάβασα ποιο πάνω ότι γίνεται. Τι καλώδιο χρειάζομαι; Και μετά; Κάνω κάτι στο κινητό; ή απλά γυρίζω την tv στη συγκεκριμένη θύρα; Edited April 9, 2013 by riquelme Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de0me0tr7is Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 και εγώ όσες φορές πήγα να κάνω αναβάθμιση από το pc suite τα ίδια προβλήματα είχα.. Κολλούσε στο ίδιο σημείο. Μέχρι που βαρέθηκα και την έκανα με τον οδηγό του Λεωνίδα. Πως γίνεται να συνδέσω το κινητό στην τηλεόραση και να βλέπω τα ίδια; Διάβασα ποιο πάνω ότι γίνεται. Τι καλώδιο χρειάζομαι; Και μετά; Κάνω κάτι στο κινητό; ή απλά γυρίζω την tv στη συγκεκριμένη θύρα; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Σήμερα παράγγειλα το κινητό και αύριο έρχετε......... :) Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Όσοι το έχετε πάρει από σκρουτζομαγαζα είναι "καθαρό" το κινητό ή branded σε t-mobile κλπ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hulk1776 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 ξερεις κανεις πους αφερω 1 εικονιδιο που λεει ρυθμισεις google ( ενα πρασινο ) δεν βρισκω πουθενα πως να το αφερεσω ουτε στην εφαρμογες μου ουτε στο titanium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Όσοι το έχετε πάρει από σκρουτζομαγαζα είναι "καθαρό" το κινητό ή branded σε t-mobile κλπ ? Πεντακάθαρο φίλε μου ! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Oταν βαζω στην διευθυνση να βρω το firmware για το κινητο που πρεπει να κατεβασω μου βγαζει αυτο.... OK 352967052708249 LGP880 AAREBK 211KPLC270824 20121109 V10E_00 http://csmgdl.lgmobile.com/swdata/WDLSW/LGP880/AAREBK/V10e_00/V10E_00.kdz http://csmgdl.lgmobile.com/swdata/WDLSW/LGP880/AAREBK/V10e_00/V10E_00.kdz GLOBAL/GLOBAL N N EI GSM Τι παιζει?Ποια ειναι η V10e? Δεν ξερω απο που ειναι το κινητο γιατι το κουτι ειναι Ελλαδα, να κοιταξω... Edited April 9, 2013 by mario_fit Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλά δεν μπορώ άλλο πραγματικά.. Και να μην κάνω τιποτα μόλις το ανάψω αμέσως ζεσταίνεται και η φωτεινότητα πέφτει.. Να το πάω για σερβις; Καλύπτονται τέτιου είδους προβλήματα; Μάλλον θα πάει για πώληση αν δεν φτιάξει αυτό το θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλά δεν μπορώ άλλο πραγματικά.. Και να μην κάνω τιποτα μόλις το ανάψω αμέσως ζεσταίνεται και η φωτεινότητα πέφτει.. Να το πάω για σερβις; Καλύπτονται τέτιου είδους προβλήματα; Μάλλον θα πάει για πώληση αν δεν φτιάξει αυτό το θέμα..Το διωχνεις αμεσα για servis,μου ειχε τυχει κι εμενα με αλλο κινητο.Θα σου αλλαξουν πλακετα και θα εισαι αρχηγοπουλο ;) Δεν ειναι λογος αυτος για να πουλησεις το κινητο,γι αυτο υπαρχει η εγγυηση!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλά δεν μπορώ άλλο πραγματικά.. Και να μην κάνω τιποτα μόλις το ανάψω αμέσως ζεσταίνεται και η φωτεινότητα πέφτει.. Να το πάω για σερβις; Καλύπτονται τέτιου είδους προβλήματα; Μάλλον θα πάει για πώληση αν δεν φτιάξει αυτό το θέμα.. Για service οπως σου ειπε ο truckman.Γιατι δεν ειναι λογικο αυτο που κανει. Εμενα πουχου ζεσταινεται οταν ειναι κανενα "βαρυ" παιχνιδι πραγμα λογικο.Κι οχι αμεσως αλλα μετα απο μερικη ωρα παιξματος. Στειλε το στην LG, γραψε μια επιστολη τι παρουσιαζει και θα εισαι κομπλε. Μεταξυ μας κριμα ειναι να το "φορτωσεις" και σε καποιον αλλο και να φαει εκεινος το πακετο.Εκτος και αν του εξηγησεις το προβλημα οπου θα στο παρει κοψωχρονια, που παλι ειναι κριμα. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutis Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Όσοι το έχετε πάρει από σκρουτζομαγαζα είναι "καθαρό" το κινητό ή branded σε t-mobile κλπ ? εμενα ειναι t mobile το πηρα απο τα σκρουτζομαγαζα.και τι σημενει αυτο φιλε μου μπορεις να μου πεις γιατι δεν εχω ιδεα τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Στο σερβις στην κατεχάκη δεν μπορώ να το πάω; Η χρειάζεται να το στείλω; Είμαι λίγο άσχετος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Στο σερβις στην κατεχάκη δεν μπορώ να το πάω; Η χρειάζεται να το στείλω; Είμαι λίγο άσχετος. Παρε το πρωι τηλεφωνο στην Lg και θα σου πουν αυτοι το τι και το πως,δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Παιδια μετα απο μερικη ωρα game δε με αφηνει να ανεβασω τη φωτεινοτητα πανω απο το 70 % λογω υπερθερμανσης.ειναι λογικο αυτο? το κανει και σε σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutis Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Παιδια μετα απο μερικη ωρα game δε με αφηνει να ανεβασω τη φωτεινοτητα πανω απο το 70 % λογω υπερθερμανσης.ειναι λογικο αυτο? το κανει και σε σας? Ναι και σε μενα το κανει αν ζεσταθει πολυ ειναι φυσιολογικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Στο σερβις στην κατεχάκη δεν μπορώ να το πάω; Η χρειάζεται να το στείλω; Είμαι λίγο άσχετος. Πάρε τηλ στο service στην Κατεχάκη ( 2107777076 - Κριμαίας 7-9 ).Θα σου το φτιάξουν το τηλ δωρεάν.Μην κάνεις βλακεία και το πουλήσεις λόγω αυτού.Κάποια κομμάτια σε κάποιες παρτίδες εμφανίζουν θέματα και όχι όλα τα 4Χ.Σε άλλα 2 παιδιά πχ εμφανίστηκε το πρόβλημα με τις λευκές κουκκίδες, σε άλλους όχι.Σε σένα το πρόβλημα της θερμότητας, στους υπόλοιπους όχι.Μην απελπίζεσαι.Όλα διορθώνονται.Απλά σου έτυχε το προβληματικό τεμάχιο σε αυτό το θέμα. Παιδια μετα απο μερικη ωρα game δε με αφηνει να ανεβασω τη φωτεινοτητα πανω απο το 70 % λογω υπερθερμανσης.ειναι λογικο αυτο? το κανει και σε σας? Ναι και η λύση σε αυτό αν δεν θες να πέφτει η φωτεινότητα είναι να βάλεις την εφαρμογή brightnesslevel https://play.google.com/store/apps/details?id=com.curvefish.widgets.brightnesslevel&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jdXJ2ZWZpc2gud2lkZ2V0cy5icmlnaHRuZXNzbGV2ZWwiXQ.. η οποία παρακάμπτει το απαγορευτικό της LG και σου επαναφέρει τη φωτεινότητα στο μέγιστο.Από ότι έχω διαβάσει στο XDA , η LG έχει θέσει χαμηλή θερμοκρασία ως όριο υπερθέρμανσης.Θα μπορούσε να το είχε ψηλότερα.Είναι όπως στο PC όπου πχ το Speedfan βγάζει το σήμα της φλογίτσας όταν ο υπολογιστής έχει πιάσει πχ 57 βαθμούς ενώ αυτή η θερμοκρασία δεν είναι επικίνδυνη. -------------------- Σήμερα εντωμεταξύ έκανα άλλες 2 δοκιμές στο gps ( 6 έχω κάνει από τότε που πήραμε την official jb στις ίδιες διαδρομές ) και δυστυχώς στην 6η αποτύχαμε.Το ιστορικό κλειδώματος δορυφόρου έχει ως εξής μέχρι στιγμής : 1η διαδρομή ημέρας 1 : Χρόνος κλειδώματος : 5 λεπτά 2η διαδρομή ημέρας 1 : Χρόνος κλειδώματος : 4 λεπτά 1η διαδρομή ημέρας 2 : Χρόνος κλειδώματος : 4 λεπτά 2η διαδρομή ημέρας 2: Χρόνος κλειδώματος : 30 δευτερόλεπτα 1η διαδρομή ημέρας 3: Χρόνος κλειδώματος : 4 λεπτά 2η διαδρομή ημέρας 3: Χρόνος κλειδώματος : αποτυχία σε διάρκεια διαδρομής 15-20 λεπτών Μετά την αποτυχία κλειδώματος : α)1η προσπάθεια με restart κινητού και προγράμματος πλοήγησης : Χρόνος κλειδώματος : αποτυχία σε αναμονή 5 λεπτών β)2η προσπάθεια με άνοιγμα της εφαρμογής gps test πριν το άνοιγμα της εφαρμογής πλοήγησης : Χρόνος κλειδώματος : 20 δευτερόλεπτα. Άντε βγάλτε συμπέρασμα στο τι φταίει.Άλλες φορές 4 λεπτά, άλλες φορές 30 δευτερόλεπτα και κάποιες λίγες φορές αποτυχία.Τουλάχιστον το gps test κάπως φαίνεται να βοηθά αν και μια μέρα παλιότερα με την ics, ακόμα και με ανοιχτό το gps test δεν είχα κλειδώσει ούτε σε μισή ώρα.Να φταίνε οι εκδόσεις android, να φταίει ο δέκτης gps του κινητού, να φταίει το Sygic...δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erni Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Καλησπέρα, Επειδή ένα από τα θέματα που κάνουν ΤΖΙΖ για μένα (και ο κύριος λόγος που αναβάλλω το upgrade) είναι να μην έχω πρόβλημα με τα εταιρικά e-mails/calendar/contacts σε παρακαλώ όταν και αν λύσεις το πρόβλημα, γράψε ένα post εδώ γιατί έχω ακούσει τόσα καλά λόγια για το smoothness του JB που με τρώει το χέρι μου να το κάνω κι εγώ. BTW, τις standard διαδικασίες (πχ full reset κλπ) τις δοκίμασες; Προγράμματα εναλλακτικά γι αυτή τη δουλειά υπάρχουν (πχ touchdown, moxier) αλλά είναι επί πληρωμή. Έχοντας κάνει αναβάθμιση σε jb δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με τα εταιρικά mails. Πλέον συγχρονίζει στους καθορισμένους χρόνους, και όπως και παλιότερα κατεβάζω attachments. Αν είχαν συμπεριλάβει και τα tasks του exchange στο συγχρονισμό θα ήταν πλήρες το πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Όσοι το έχετε πάρει από σκρουτζομαγαζα είναι "καθαρό" το κινητό ή branded σε t-mobile κλπ ? 2 κινητά που έχω πάρει από σκρουτζομάγαζα, είναι και τα 2 καθαρά. Καλού κακού πριν κάνεις την παραγγελία πάρτους ενα τηλέφωνο να το επιβεβαιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 2 κινητά που έχω πάρει από σκρουτζομάγαζα, είναι και τα 2 καθαρά. Καλού κακού πριν κάνεις την παραγγελία πάρτους ενα τηλέφωνο να το επιβεβαιώσεις. Δεν τους έχω 100% εμπιστοσύνη για ότι πουν. Επίσης κλασσικά είμαι ανάμεσα στο 4x, το s3 και το xperia t αν και είχα ορκιστεί να μην ξαναπάρω σονυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ουφ... με πήρατε στο λαιμό σας! Φόρτιση 100 - check! Backup - Check! Update Available - Check! Analyzing upgrade environment - Check! Downloading device software upgrade - 4% - Βλέπω πρώτα να πεθαίνει ο highlander από γεράματα... Άντε να δούμε. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 2 κινητά που έχω πάρει από σκρουτζομάγαζα, είναι και τα 2 καθαρά. Καλού κακού πριν κάνεις την παραγγελία πάρτους ενα τηλέφωνο να το επιβεβαιώσεις. τι ειναι δηλαδη το t-mobile? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Πάρε τηλ στο service στην Κατεχάκη ( 2107777076 - Κριμαίας 7-9 ).Θα σου το φτιάξουν το τηλ δωρεάν.Μην κάνεις βλακεία και το πουλήσεις λόγω αυτού.Κάποια κομμάτια σε κάποιες παρτίδες εμφανίζουν θέματα και όχι όλα τα 4Χ.Σε άλλα 2 παιδιά πχ εμφανίστηκε το πρόβλημα με τις λευκές κουκκίδες, σε άλλους όχι.Σε σένα το πρόβλημα της θερμότητας, στους υπόλοιπους όχι.Μην απελπίζεσαι.Όλα διορθώνονται.Απλά σου έτυχε το προβληματικό τεμάχιο σε αυτό το θέμα. Ναι και η λύση σε αυτό αν δεν θες να πέφτει η φωτεινότητα είναι να βάλεις την εφαρμογή brightnesslevel https://play.google.com/store/apps/details?id=com.curvefish.widgets.brightnesslevel&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jdXJ2ZWZpc2gud2lkZ2V0cy5icmlnaHRuZXNzbGV2ZWwiXQ.. η οποία παρακάμπτει το απαγορευτικό της LG και σου επαναφέρει τη φωτεινότητα στο μέγιστο.Από ότι έχω διαβάσει στο XDA , η LG έχει θέσει χαμηλή θερμοκρασία ως όριο υπερθέρμανσης.Θα μπορούσε να το είχε ψηλότερα.Είναι όπως στο PC όπου πχ το Speedfan βγάζει το σήμα της φλογίτσας όταν ο υπολογιστής έχει πιάσει πχ 57 βαθμούς ενώ αυτή η θερμοκρασία δεν είναι επικίνδυνη. -------------------- Σήμερα εντωμεταξύ έκανα άλλες 2 δοκιμές στο gps ( 6 έχω κάνει από τότε που πήραμε την official jb στις ίδιες διαδρομές ) και δυστυχώς στην 6η αποτύχαμε.Το ιστορικό κλειδώματος δορυφόρου έχει ως εξής μέχρι στιγμής : 1η διαδρομή ημέρας 1 : Χρόνος κλειδώματος : 5 λεπτά 2η διαδρομή ημέρας 1 : Χρόνος κλειδώματος : 4 λεπτά 1η διαδρομή ημέρας 2 : Χρόνος κλειδώματος : 4 λεπτά 2η διαδρομή ημέρας 2: Χρόνος κλειδώματος : 30 δευτερόλεπτα 1η διαδρομή ημέρας 3: Χρόνος κλειδώματος : 4 λεπτά 2η διαδρομή ημέρας 3: Χρόνος κλειδώματος : αποτυχία σε διάρκεια διαδρομής 15-20 λεπτών Μετά την αποτυχία κλειδώματος : α)1η προσπάθεια με restart κινητού και προγράμματος πλοήγησης : Χρόνος κλειδώματος : αποτυχία σε αναμονή 5 λεπτών β)2η προσπάθεια με άνοιγμα της εφαρμογής gps test πριν το άνοιγμα της εφαρμογής πλοήγησης : Χρόνος κλειδώματος : 20 δευτερόλεπτα. Άντε βγάλτε συμπέρασμα στο τι φταίει.Άλλες φορές 4 λεπτά, άλλες φορές 30 δευτερόλεπτα και κάποιες λίγες φορές αποτυχία.Τουλάχιστον το gps test κάπως φαίνεται να βοηθά αν και μια μέρα παλιότερα με την ics, ακόμα και με ανοιχτό το gps test δεν είχα κλειδώσει ούτε σε μισή ώρα.Να φταίνε οι εκδόσεις android, να φταίει ο δέκτης gps του κινητού, να φταίει το Sygic...δεν ξέρω. Ευχαριστω πολυ!! Θα το αφησω οπως ειναι.κατι θα ξερει η lg.προφυλασσεται ετσι.κατι αλλο τωρα.απο τοτε που περασα τη jellybean μου κανει μερικες αποσυνδεσεις το wifi ενω πριν δεν εκανε ποτε.λες να φταιει το γεγονος οτι την περασα απο πανω χωρις factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ουφ... με πήρατε στο λαιμό σας! Φόρτιση 100 - check! Backup - Check! Update Available - Check! Analyzing upgrade environment - Check! Downloading device software upgrade - 4% - Βλέπω πρώτα να πεθαίνει ο highlander από γεράματα... Άντε να δούμε. Αυτο δεν παλευω και εγω φιλε , το ποση ωρα κανει να κατεβει η rom ...καλα ξεμπερδεματα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 λοιπον μετα απο σχεδον βδομαδα συμβιωσης με την 4.1.2 θα πω την γνωμη μου για την μπαταρια.. πριν κανω την αναβαθμιση υπηρχαν 2-3ημερα που ασχολουμουν λιγο με το κινητο, κυριως κλησεις και μηνυματα και ειχε τυχει να μου βγαλει και 3 μερονυχτα η μπαταρια.. τετοια χρηση ομως δεν εχω κανει μετα την αναβαθμιση οποτε θα το συγκρινω οσον αφορα την πιο βαρυα χρηση που συμπεριλαμβανει παιχνιδια και ιντερνετ.. οι εντυπωσεις μου λοιπον ειναι θετικες! Η αυτονομια ειναι ελαφρως βελτιωμενη σε σχεση με την 4.0.3! Βεβαια πιστευω οτι με optimized tegra3 kernel μπορει να χτυπησει ακομα καλυτερες επιδοσεις, ειδικα αν σκεφτουμε οτι το κινητο σε κατασταση αναμονης με σβησμενη οθονη δεν καιει σχεδον τιποτα! Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts