christoforas Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Κατέβασα το HaxSync για να συνδέσω επαφές τηλεφώνου και fb. Παρόλα αυτά δε συγχρονίζει τις φώτο των επαφών.... καμία ιδέα? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Παιδιά έχετε να προτείνετε καμία καλή εφαρμογή για wallpapers; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdim1 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλημερα στο φόρουμ. Μετα απο 5 μέρες λειτουργιας της JB στο κινητό, το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω ειναι οτι δεν μπορώ ουτε να ανοιξω, ούτε να κανω download συνημμένα αρχεία από μεηλ λογαριασμού exchange. (εταιρικός λογαριασμός) Ενω λύθηκε το πρόβλημα του συγχρονισού του λογαριασμού που ανέφερε ο erni στο post #2976, παρουσιάζεται πρόβλημα στην ληψη συνημμενων. Το παρατήσησε κανείς άλλος? Υπάρχει καποια πρόταση για χρήση εφαρμογής απ το μαρκετ για υποστήριξη (της προκοπής...) exchange λογαρισμών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ναι θα πεσει καμια 10 15ευρ πανω κατω παραπανω δυσκολα μετα απο ενα 6μηνο θα ειναι στα270 . Έπεσε στα 301,15:P Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Οφείλω να πώ κάτι για το Juice Defender. Ήμουν δύσπιστος για την λειτουργικότητα του, αλλά.... Εχθές το ενεργοποιώ, στο balance mode, το βράδυ που έπεσα για ύπνο. Η μπαταρία ήταν στο 36% και όταν ξύπνησα το πρωί ήταν στο ....36% !!! Εκπληκτική διαχείρηση μπαταρίας όταν το τηλέφωνο είναι idle. Σε συνδυασμό με ένα battery claibration πριν, τα αποτελέσματα στο θέμα της αυτονομίας είναι παραπάνω απο ικανοποιητικά. Περισσότερα έν καιρό που θα το σκίσω στις δοκιμές. Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Παιδιά έχετε να προτείνετε καμία καλή εφαρμογή για wallpapers; Aν και δεν χρησιμοποιώ τέτοιου είδους εφαρμογές για δες αυτή : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ogqcorp.bgh&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5vZ3Fjb3JwLmJnaCJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutis Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Έπεσε στα 301,15:P θετικο αυτο καλυτερη τιμη τωρα στα 300 εγω το ειχα παρει μαζι με τα 6 ευρω εξοδα αποστολης 332ευρω δηλαδη τωρα με 306 ειναι πολυ καλα.μακαρι να κατεβει και αλλο,αλλα πιστευω θα αργησει εγω παντος θα το επαιρνα τωρα γιατι κανουν απο οτι εχω παρατηρησει κατι ξαφνικα ανεβασματα και φτου απ την αρχη μετα παλη να κατεβει μια χαρα ειναι τωρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 θετικο αυτο καλυτερη τιμη τωρα στα 300 εγω το ειχα παρει μαζι με τα 6 ευρω εξοδα αποστολης 332ευρω δηλαδη τωρα με 306 ειναι πολυ καλα.μακαρι να κατεβει και αλλο,αλλα πιστευω θα αργησει εγω παντος θα το επαιρνα τωρα γιατι κανουν απο οτι εχω παρατηρησει κατι ξαφνικα ανεβασματα και φτου απ την αρχη μετα παλη να κατεβει μια χαρα ειναι τωρα:)Η τιμη πεφτει για να καθαρισουν τα αποθεματα του 4Χ εν οψη της κυκλοφοριας των νεων μοντελων.Μολις ξεστοκαρουν τις αποθηκες (εντος κι εκτος Ελλαδος) πολυ πιθανο να δουμε αυξηση τις τιμης,αφου θα τα φερνουν πλεον με μετρημενες παραγγελιες. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 καλησπερα σας.εχω αλλη μια ερωτηση σημερα:το TV-out πως δουλευει?εννοω δειχνει τα παντα κανονικα στην τηλεοραση αν το συνδεσεις η δειχνει μονο φωτο και βιντεο? Δείχνει τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο SERIAL NO.ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟ? Κάτω από την μπαταρία. Βγάζεις καπάκι και μπαταρία και βλέπεις S/N και ΙΜΕΙ. Το ΙΜΕΙ μπορείς να το δείς και από System settings->About phone->Status Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Ρε παιδιά αρχίζει να με προβληματίζει το θέμα με το ΙΜΕΙ γιατί βλέπω να το ρωτάτε πολλοί.Εγώ δλδ που δεν ασχολήθηκα με το imei και φλάσαρα στο κινητό την euro open διαλέγοντας την από εδώ : http://www.smartphenom.com/2013/01/lg-firmware-update-central-beta.html?m=1 τι πρόβλημα έχω? Όσοι το ρωτούν, το ρωτούν γιατί ακολουθούν τον οδηγό του Leolipop και κατεβάζουν την έκδοση από τον server της LG? @Leolipop επειδή ξέρω ότι έχεις Ολλανδικό κι εσύ, κατέβασες την euro open ή την ΝLD? Edited April 9, 2013 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Πρωτα το φλασαρα απο smartphenon και την επομενη ημερα βγηκε με το Imei μου αλλα ειναι η ιδια εκδοση μιας και ειναι στα 579ΜΒ και οι 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 ρε παιδια οσοι εχετε την 4.1.2 πειτε μου λιγο γνωμες σχετικα με την θερμοκρασια.. εχω την εντυπωση οτι η 4.0.3 ηταν καλυτερη στην ψυξη του κινητου Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Πρωτα το φλασαρα απο smartphenon και την επομενη ημερα βγηκε με το Imei μου αλλα ειναι η ιδια εκδοση μιας και ειναι στα 579ΜΒ και οι 2. Ναι αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί την επόμενη μέρα έψαξες με το imei σου? Το έκανες γιατί δεν ήσουν σίγουρος αν το smartphenon είχε την επίσημη? ρε παιδια οσοι εχετε την 4.1.2 πειτε μου λιγο γνωμες σχετικα με την θερμοκρασια.. εχω την εντυπωση οτι η 4.0.3 ηταν καλυτερη στην ψυξη του κινητου Εμπειρικά δεν βλέπω διαφορά.Τώρα αν είναι 3 βαθμούς πιο πάνω θα έπρεπε να είχα μετρητή στο κινητό για να το δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 παντως για τετοια θεματα καλο ειναι το gsam battery monitor free απο playstore Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλημερα στο φόρουμ. Μετα απο 5 μέρες λειτουργιας της JB στο κινητό, το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω ειναι οτι δεν μπορώ ουτε να ανοιξω, ούτε να κανω download συνημμένα αρχεία από μεηλ λογαριασμού exchange. (εταιρικός λογαριασμός) Ενω λύθηκε το πρόβλημα του συγχρονισού του λογαριασμού που ανέφερε ο erni στο post #2976, παρουσιάζεται πρόβλημα στην ληψη συνημμενων. Το παρατήσησε κανείς άλλος? Υπάρχει καποια πρόταση για χρήση εφαρμογής απ το μαρκετ για υποστήριξη (της προκοπής...) exchange λογαρισμών? Καλησπέρα, Επειδή ένα από τα θέματα που κάνουν ΤΖΙΖ για μένα (και ο κύριος λόγος που αναβάλλω το upgrade) είναι να μην έχω πρόβλημα με τα εταιρικά e-mails/calendar/contacts σε παρακαλώ όταν και αν λύσεις το πρόβλημα, γράψε ένα post εδώ γιατί έχω ακούσει τόσα καλά λόγια για το smoothness του JB που με τρώει το χέρι μου να το κάνω κι εγώ. BTW, τις standard διαδικασίες (πχ full reset κλπ) τις δοκίμασες; Προγράμματα εναλλακτικά γι αυτή τη δουλειά υπάρχουν (πχ touchdown, moxier) αλλά είναι επί πληρωμή. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Πρωτα το φλασαρα απο smartphenon και την επομενη ημερα βγηκε με το Imei μου αλλα ειναι η ιδια εκδοση μιας και ειναι στα 579ΜΒ και οι 2. Εκτός από την 1η εκτίμηση λόγω μεγέθους, μπορώ να το επιβεβαιώσω 100%, γιατί τις πέρασα από σύγκριση byte προς byte. Καμμία απολύτως διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutis Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Κάτω από την μπαταρία. Βγάζεις καπάκι και μπαταρία και βλέπεις S/N και ΙΜΕΙ. Το ΙΜΕΙ μπορείς να το δείς και από System settings->About phone->Status Εφαγα τον τοπο να τον βρω μονο εκει δεν κοιταξα να σε καλα φιλε τον βρηκα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutis Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 ρε παιδια οσοι εχετε την 4.1.2 πειτε μου λιγο γνωμες σχετικα με την θερμοκρασια.. εχω την εντυπωση οτι η 4.0.3 ηταν καλυτερη στην ψυξη του κινητου Εγω φιλε αυτο που παρατηρησα τουλαχιστον σε μενα ειναι οτι με τα φασολια το κινητο δεν ζεσταινεται καθολου ενω με το παγωτο εβραζε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Δείχνει τα πάντα. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutis Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Η τιμη πεφτει για να καθαρισουν τα αποθεματα του 4Χ εν οψη της κυκλοφοριας των νεων μοντελων.Μολις ξεστοκαρουν τις αποθηκες (εντος κι εκτος Ελλαδος) πολυ πιθανο να δουμε αυξηση τις τιμης,αφου θα τα φερνουν πλεον με μετρημενες παραγγελιες. Ναι σωστος δεν το ηξερα αλλα απο οτι διαβασα και εμαθα ναι ησχυει αυτο που λες:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Εγω φιλε αυτο που παρατηρησα τουλαχιστον σε μενα ειναι οτι με τα φασολια το κινητο δεν ζεσταινεται καθολου ενω με το παγωτο εβραζε ακομα και με παιχνιδια δεν ζεσταινεται?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutis Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 ακομα και με παιχνιδια δεν ζεσταινεται?? Χτες επαιζα ενα παιχνιδι με κατι φουσκες που εσκαγα για κανα 2ωρο εκτος που η μπαταρια τα πηγε πολυ καλα το κινητο δεν ζεσταθηκε εχω και 25βαθμους στο δωματιο.παλια θυμαμαι εβραζε τι να σου πω τουλαχιστον σε μενα ετσι ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ναι αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί την επόμενη μέρα έψαξες με το imei σου? Το έκανες γιατί δεν ήσουν σίγουρος αν το smartphenon είχε την επίσημη. Καμια σχεση, το εκανα επειδη το εχω σε σελιδοσεικτη και απο περιεργια ηθελα να δω αν ειχε βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hulk1776 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 ουτε εμενα μου ζεστενεται με το shadowgun με την 4.1 και δουλευει πολυ πιο καλα δεν εχει lag καθολου ενω με την 4.0.3 ειχα προβλημα και θερμοκρασιας και lag ( και μετα το root και κατι + root app πλεων δεν τιθεται και θεμα μπαταριας ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts