Leolipop Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 ε ενταξει νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος... κατι θα γινει πιστευω.. θα δειξει, να δω αν θα μου απαντησουν κατι αυριο παντως ασχετο αλλα εχω την εντυπωση οτι η lg εχει το καλυτερο και πιο συνεπες service στην ελλαδα Θα σου απαντήσουν ευγενικά ότι δεν έχουν ιδέα για ποτέ και αν θα γίνει κάτι τέτοιο.Εδώ εγώ σήμερα τους ενημέρωσα για την αναβάθμιση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 (edited) Sos παιδιά. Το έχω 2 με 3 βδομάδες. Με την μαμισια ics rom. Ξαφνικά βλέπω ότι έχει κλείσει από μόνο του. Φορτισμένο. έκτοτε δεν ανοίγει. Κάνει μπουτ, μετά όμως το logo της LG Αντί να ζητήσει πιν σβήνει η οθόνη. Δεν έχει γίνει πέσει ούτε μια φορά. Ιδέες? λοιπόν, βγάλε τη μπαταρία και μετά από 10 δεύτερα ξαναβάλτη. Άνοιξε το κινητό πατώντας το πλήκτρο power και volume (-) ταυτόχρονα και δεν θα τα αφήσεις αν δεν δεις ένα πράσινο ρομποτάκι με ένα τρίγωνο στη μέση. Με το πλαϊνό πλήκτρο (+) και (-) μετακινήσε στο μενού ενώ με το power διαλέγεις την επιλογή που θέλεις. Θα δεις στο πάνω μέρος την επιλογή factory/data reset. πηγαίνεις εκεί και το επιλέγεις με το power. Αυτά...... Αν δεν γίνει τίποτα τότε θέλει φλασάρισμα της rom με KDZ. ΥΓ τώρα είδα ότι τελικά άνοιξε το κινητό. Άλλα καλού κακού κάνε ένα backup πρώτα και μετα το factory reset που σου πρότεινα παραπάνω. Edited April 4, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 περασα την 4.1.2... και ειδα κατι περιεργο.. αν πατε στις ρυθμισεις εφαρμογων->εγκατεστημενες εφαρμογες και ψαξετε λιγο θα δειτε οτι καπου λεει Qslide Framework!! τι παιζει?? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 (edited) Το πρόβλημα της jelly bean με το μη άναμμα της οθόνης όταν τραβώ το τηλέφωνο από το αυτί ( πρόβλημα σένσορα )ώστε να τερματίσω την κλήση συνεχίστηκε και στην επίσημη jb αλλά βρήκα πολύ εύκολη λύση και τώρα όλα καλά : Πρέπει να πατήσετε 3845#*880#-> Device Test -> All Auto Test Menu Full -> ALC / Proximity Test και να πατήσετε callibrate.Μετά πατήστε "enable proximity wakeLock" και "auto brightness mode" και κάντε πείραμα φέρνοντας την οθόνη στο αυτί σας και απομακρύνοντάς την από αυτό.Όλα καλά :) Edited April 5, 2013 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Καλημέρα σε όλους. Το τηλέφωνο είναι γερμανικό και έχω φλασαρει την γερμανική ρομ θα μπορούσα να φλασαρω την ελληνική για παράδειγμα; και τι πρόβλημα θα υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Καλημέρα. Πέρασα και εγώ την 4.1.2 (ευχαριστώ τον Λεωνίδα για τον αναλυτικό οδηγό για φλασάρισμα της stock rom και root). Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι θετικές - περισσότερο για τις βελτιώσεις στο UI της JB (π.χ. μπάρα για φωτεινότητα, βελτιωμένο καντράν κλήσεων, δυνατότητα διαγραφής όλων των ανοιχτών πρόσφατων προγραμμάτων αντί για ένα-ένα, κτλ). Για το smoothness δεν μπορώ να πω ακόμη με σιγουριά αν είναι βελτιωμένο, θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Αν δεν πιασει τις επιδοσεις του one x,μιας και εχουν το ιδιο hardware πως να ειναι ικανοποιημενος καποιος? Αυτα τα παιχνιδακια που λες ειναι πολυ απλα.βαλε το real racing 3 απο το store (δωρεαν ειναι) και δες πως παει το frame rate.μετα δες στο youtube πως παει το ιδιο παιχνιδι στο one x...μερα με τη νυχτα.το μονο που με κραταει απο το να μη το δωσω ακομη ειναι το οτι η lg ειχε ταξει ξεκλειδωτο bootloader αρα ισως ερθει συντομα ενα update.αν και το κοβω χλωμο αυτο το συντομα με αυτη την εταιρια. φιλε χωρις να ξερω λεπτομερειες στο Quadrant βγαζει 5102 και το One X το εχει πιο κατω (εκει που ειναι οι μπαρες με τα συγκριτικα) γυρω στο 4700-4800. Στο antutu μου εβγαλε περιπου 14000... Anyway δεν ειμαι benchmark lover αλλα με νοιαζει το αποτελεσμα στην καθημερινη του χρηση. Και εκει νομιζω δεν τιθεται θεμα. Κατι που μου ετυχε παντως ψιλογελοιο, μετα απο 2-3 τεστ για benchmarks μου κατεβασε την φωτεινοτητα (στο ~70%) και δεν με αφηνε να την ανεβασω λεγοντας οτι λογω υψηλης θερμοκρασιας δεν ανεβαινει...πρεπει να εβραζε μεσα το κακομοιρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 παίδες παρατήρησα μέχρι στιγμής (θα το τεστάρω καλύτερα) ότι με την επίσημη JB δεν κάνει τόσο καλή διαχείριση εφαρμογών (αφήνει αρκετή ώρα ανοιχτές στο background) με αποτέλεσμα χαμηλή ram και μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Για τεστάρετε και σεις και πείτε τη γνώμη σας, μπας και φταίει κάτι άλλο. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hulk1776 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Το οτι τρεχουν εφαρμογες στο background δεν ειναι κακο ετσι δουλευει το linux οσο περισσοτερο ram χρησιμοποιει τοσο το καλυτερο γιατι οταν θελεις να ανοιξεις μια εφαρμογη ανοιγει αμεσως ( ετσι εξοικονομει και μπαταρια γιατι απο το να ανοιξει απο την αρχη μια εφαρμογη χρειαζεται περισσοτερο cpu ) θα ειχες προβλημα μπαταριας με της background εφαρμογες μονο αν καταναλωναν cpu πραγμα που μπορεις να το δεις με αυτο το app. Mην μπερδευεται την γνωση σας απο τα windows με το linux δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Το πρόβλημα της jelly bean με το μη άναμμα της οθόνης όταν τραβώ το τηλέφωνο από το αυτί ( πρόβλημα σένσορα )ώστε να τερματίσω την κλήση συνεχίστηκε και στην επίσημη jb αλλά βρήκα πολύ εύκολη λύση και τώρα όλα καλά : Πρέπει να πατήσετε 3845#*880#-> Device Test -> All Auto Test Menu Full -> ALC / Proximity Test και να πατήσετε callibrate.Μετά πατήστε "enable proximity wakeLock" και "auto brightness mode" και κάντε πείραμα φέρνοντας την οθόνη στο αυτί σας και απομακρύνοντάς την από αυτό.Όλα καλά :) το enable proximity wakeLock τι είναι; μου το έχει απενεργοποιημένο. Το auto brightness mode είναι ενεργοποιημένο. ποιο από τα 2 είναι αυτό που λες; Το calibrate επηρεάζεται από το πόσο φως υπάρχει στον χώρο την συγκεκριμένη στιγμή; Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 φιλε χωρις να ξερω λεπτομερειες στο Quadrant βγαζει 5102 και το One X το εχει πιο κατω (εκει που ειναι οι μπαρες με τα συγκριτικα) γυρω στο 4700-4800. Στο antutu μου εβγαλε περιπου 14000... Anyway δεν ειμαι benchmark lover αλλα με νοιαζει το αποτελεσμα στην καθημερινη του χρηση. Και εκει νομιζω δεν τιθεται θεμα. Κατι που μου ετυχε παντως ψιλογελοιο, μετα απο 2-3 τεστ για benchmarks μου κατεβασε την φωτεινοτητα (στο ~70%) και δεν με αφηνε να την ανεβασω λεγοντας οτι λογω υψηλης θερμοκρασιας δεν ανεβαινει...πρεπει να εβραζε μεσα το κακομοιρο! Τοσο εβγαζε πριν να παρει τη jellybean το one x .μετα εφτασε κοντα στα 7000.ουτε εμενα με νοιαζουν τα benchmark,αν θελω παιχνιδια εχω το pc και το ps vita,απλα με ενδιαφερει να δουλευει το κινητο οπως πρεπει.τελοσπαντων,σιγουρα θα υπαρξει καποια διορθωτικη αναβαθμιση στο αμεσο η εμμεσο μελλον οποτε ολα αυτα λογικα θα διορθωθουν.παντως η συσκευη για την ωρα δουλευει απροβληματιστα και πιο γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Aν εβλεπες οπως και εγω και αλλοι στο antutu 14000+ και στο quadrant 5200+ θα ησουν λιγο πιο ικανοποιημενος.Αλλα αν σου ελεγα οτι αυτα τα νουμερα τα ειχαμε σε ics πως θα σου φαινοταν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Καλημέρα σε όλους. Το τηλέφωνο είναι γερμανικό και έχω φλασαρει την γερμανική ρομ θα μπορούσα να φλασαρω την ελληνική για παράδειγμα; και τι πρόβλημα θα υπάρχει; Δεν υπαρχει λογος να κανεις κατι τετοιο...Ολοι οτι βρηκαμε πρωτα περασαμε σε οσους δεν εβγαλε το προγραμμα ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 στο μειλ που εστειλα μου απαντησαν Απαντώντας στο θέμα που μας θέσατε μέσω του μυνήματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μας στείλατε, σας ενημερώνουμε ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι δαιθέσιμες από το εργοστάσιο αναβαθμίσεις λογισμικού και firmware οι οποίες βελτιώνουν τη λειτουργία και την απόδοση της συσκευής και τη συνεργασία του υλικού του με το λογισμικό. Στη διαδικασία αυτή χρονικά, εμείς δυστυχώς δεν ενημερωνόμαστε προκαταβολικά για το περιεχόμενο της αναβάθμισης ούτε για το ακριβές χρονικό σημείο ανάρτησής της στον επίσημο ιστότοπο μας. Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Πες μου ειλικρινα....περιμενες κατι πιο συγκεκριμενο ; Μην σκοτιζεσαι με email κλπ .Παρε τηλεφωνο , οι ανθρωποι ευτυχως ειναι πολυ εξυπηρετικοι και ειλικρινα λενε οτι δεν ξερουν για αυτα τα θεματα. Μην βλεπεις εμας που ειμαστε ψαγμενοι με xda και αλλες πηγες. Γενικα στην κοινωνια οσο πτυχια και διδακτορικα να εχεις , δεν μπορουν να αντικαταστησουν 100% την πραγματικη εμπειρια και επαφη με ενα αντικειμενο.Ετσι και οι ανθρωποι αυτοι εκει , μπορει να ειναι ακρως επαγγελματιες και ειδικοι στο αντικειμενο που τους εχει ανατεθει χωρις ομως να σημαινει οτι δεν μπορεις και εσυ να τους προσφερεις πληροφοριες που δεν γνωριζουν και δεν μπορουν να παρουν απο αλλου. Να εισαι σιγουρος οτι το καθε σχολιο του ΚΑΘΕΝΟΣ μας ειναι απαραιτητο και σε βαθος χρονου κανουν ερευνα πανω σε αυτο μεχρι να εχουν μια σαφη απαντηση απεναντι σου. Εμενα συγκεκριμενα εχουν καταγραφει ολες οι παρατηρησεις και βλεπουν οτι επι εποχης V10f ειχα κανει παραπονο για την εστιαση του βιντεο , οτι μεσα στον Μαρτιο οπου με πηραν τηλεφωνο , ανεφερα οτι εχω εγκαταστησει την JB που ειχε διαρευσει και ανεφερα σε εκεινη την επικοινωνια το θεμα της κακης αυτονομιας. Μπορει να ξενιζει καποιον το να δινουν αξια ξεχωριστα σε καθε αναφορα πελατη.Αλλα οπως και με ολα σε αυτη την ζωη , αν δεν εκφρασεις εκει που πρεπει το παραπονο σου μην περιμενει κανεις να βελτιωθει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 +100000000 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Παιδιά το κινητό μου είναι branded t mobile Γερμανία αν φλασάρω euro open θα έχω θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Δεν πιστευω να εχεις θεμα....Δεν ξερω αν παιζει κατι με εγγυηση λογω branded , αλλα και παλι επισημη εκδοση απο LG θα εχεις και εκει στηριζω το οτι πιθανοτατα δε θα υπαρχει κανενα προβλημα....Εγω οτι βρηκα χτες φλασαρα και δε μου πε κανενας κατι στο σερβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savanos Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Και εμένα branded σε T-Mobile Γερμανίας είναι , και κανένα ίχνος JB ακόμα....Αν δεν υπάρχει θέμα εγγύησης να περάσουμε EUR-OPEN να τελειώνουμε. Παράθεση Perfection has no age..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Και εμένα branded σε T-Mobile Γερμανίας είναι , και κανένα ίχνος JB ακόμα....Αν δεν υπάρχει θέμα εγγύησης να περάσουμε EUR-OPEN να τελειώνουμε. Η γνώμη μου είναι ότι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα αφού είναι επίσημη έκδοση και το κινητό φυσικά δεν είναι root. Η LG εξάλλου είναι υπεράνω τέτοιων θεμάτων και συνήθως δεν έχει πρόβλημα, αν είχες κινητό motorola ή samsung τότε την είχες ''βάψει'' την έχω πάθει γι' αυτό στο λέω. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Παιδιά εντάξει εγκατέστησα euro open μια χαρά τώρα σετάρω το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 φιλε χωρις να ξερω λεπτομερειες στο Quadrant βγαζει 5102 και το One X το εχει πιο κατω (εκει που ειναι οι μπαρες με τα συγκριτικα) γυρω στο 4700-4800. Στο antutu μου εβγαλε περιπου 14000... Anyway δεν ειμαι benchmark lover αλλα με νοιαζει το αποτελεσμα στην καθημερινη του χρηση. Και εκει νομιζω δεν τιθεται θεμα. Κατι που μου ετυχε παντως ψιλογελοιο, μετα απο 2-3 τεστ για benchmarks μου κατεβασε την φωτεινοτητα (στο ~70%) και δεν με αφηνε να την ανεβασω λεγοντας οτι λογω υψηλης θερμοκρασιας δεν ανεβαινει...πρεπει να εβραζε μεσα το κακομοιρο! Και εμένα βράζει πολύ συχνά δεν ξέρω τι φταιει.. Εχω παρατηρήσει οταν πατάω το home button τα εικονίδια καμια φορα αργουν να φορτωσουν... Μόνο εγώ το αντιμετωπίζω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Και εμένα βράζει πολύ συχνά δεν ξέρω τι φταιει.. Εχω παρατηρήσει οταν πατάω το home button τα εικονίδια καμια φορα αργουν να φορτωσουν... Μόνο εγώ το αντιμετωπίζω αυτό; οχι φιλε, εμενα δεν μου το εχει κανει ποτε αυτο...σε οτι αφορα θεμα ταχυτητας ολα ειναι οκ..ποτε δεν αργει να φορτωσει εικονιδια κλπ...ανοιγουν ακαριαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasls Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Μετά από μια μέρα χρήσης της JB δεν την άντεξα και γύρισα πίσω σε ICS! Παρόλο το factory reset και τα σχετικά είχα μικροπροβλήματα! Η μπαταρία μου ήταν χειρότερη, δεν μου άρεσε που στην notification bar έβγαζε στο email reply, archive, το LG notifications P880 δεν μου έβγαζε notification (να αναβοσβηνουν τα κουμπια) για νεα email, και τα εικονίδια, κυρίως widget αργούσαν να φορτώσουν την πρώτη φορά! Μέχρι να βγει μια καλύτερη official ή κάποια καλή custom rom δεν ξαναλλάζω! :) Παράθεση Έκπτωση 20€ στο Oneplus https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 (edited) Για το smoothness δεν μπορώ να πω ακόμη με σιγουριά αν είναι βελτιωμένο, θα δείξει. :!: Aν μη τι άλλο είναι η πιο εμφανής διαφορά μεταξύ ICS και Jelly bean ανεξάρτητα από ποιον launcher χρησιμοποιείς.:) το enable proximity wakeLock τι είναι; μου το έχει απενεργοποιημένο. Το auto brightness mode είναι ενεργοποιημένο.ποιο από τα 2 είναι αυτό που λες;Το calibrate επηρεάζεται από το πόσο φως υπάρχει στον χώρο την συγκεκριμένη στιγμή; Bάσει της παρακάτω απάντησης στα αγγλικά,το auto brightness mode τεστάρει το σένσορα φωτός και το enable proximity wakeLock σου επιτρέπει να κάνεις τεστ κίνησης φέρνοντας το τηλέφωνο στο αυτί σου και απομακρύνοντάς το.Το callibration κάνει αυτό που λέει : Επαναρυθμίζει τον σένσορα.Δεν ξέρω πόσο επηρεάζεται από το φως εκείνη τη στιγμή. Η απάντηση στα αγγλικά ήταν :To test and eventually to calibrate the proximity sensor, you can use hidden menu (dial 3845#*880#) -> Device Test -> All Auto Test Menu Full -> ALC / Proximity Test.You can even test the "auto brightness mode" (to test also the light sensor) and "enable proximity wakeLock" (to simulate a call).There is also a "Calibration" feature to calibrate the sensor if needed. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2013651 post 8 Δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος από τη jelly bean μετά από 1 ημέρα χρήσης μιας και όλα λειτουργούν άψογα :) Όσοι έχετε θέμα μάλλον κάτι δεν κάνατε σωστά γιατί ίδιο κινητό έχουμε.Γυρίστε σε ICS, κάντε factory reset και βάλτε μετά τη jelly bean ώστε να κάτσει καθαρή πάνω της. Edited April 5, 2013 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts