Leolipop Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Aν φανει κατι θα συμμετασχω και εγω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 ειναι απλα τραγικο, αναβαθμιστηκαν τα L9 & L7 που ειναι πολυ κατωτερα και εμεις ακομα περιμενουμε.. τι σκ**α γινεται? ελπιζω να ανακοινωσει η lg κατι συντομα και αν οχι την αναβαθμιση, τοτε τον λογο που την καθυστερει... Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 https://www.facebook.com/LGMobile?fref=ts Σελιδα της LG στο φατσοβιβλιο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Την περιποιηθηκα ....σε 2 διαφορετικες σημοσιευσεις τους οπως το F5 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 H lg μας τρολαρει κανονικα...βασικα λες κι εχει συμπλεγματα μισους για τον ιδιο της τον εαυτο. Τεσπα, τι να ξαναλεμε τωρα.Τα εχουμε πει ενα ακατομμυριο φορες, ειχα στελει και μηνυμα στο http://www.bloglg.gr αλλα ουτε που ξεαω αν το διαβασαν το αναρτησαν κτλ.Ουτε ξαναμπηκα βασικα να δω. Παιρνει την αναβαθμιση το Ace και το 4x να κοιταζει τα αστρα. Οπως εχω ξαναπει ΔΕΝ εχω παραπονο απο την λειτουργεια του κινητου, αλλα ειναι εντελως ηλιθιο απο μια εταιρεια να φτιαγνει κατι τοσο καλο και μετα να μην ειναι τυπικη και γρηγορη στην υποστηριξη της να το κανει ακομα καλυτερο (το προιον της αυτο). ΚΑΙ σαν εταιρεια ΚΑΙ σαν συσκευη εχουν τα φοντα για να το κανουν ακομα καλυτερο. Στο φιναλε για την lg μιλαμε.Ολοκληρος κολοσσος. Οχι για τα ηλεκτρονικα του κυρ Τακη στην Πατησιων που πουλαει σπασμενες τηλεορασεις. Τεσπα,προσωπικα απλως περιμενω για οοοοοταν αποφασισουν να το κανουν.Απλως δεν καθμαι σε αναμενα καρβουνα. Περιμενω απλως να γινει. Η μονη μ@@@@@α ειναι οτι σου κοει τα ονειρα και για περαιτερω αναβαθμισεις.Ειτε για το αν τις κανει, ειτε για το ποοοοοτε θα τις κανει. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Την περιποιηθηκα ....σε 2 διαφορετικες σημοσιευσεις τους οπως το F5 . πολύ καλά έκανες, σου έκανα και like:D Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Για να ξεχαστουμε λιγο,μολις βγηκε το 3dmark για κινητα.το κατεβασα απο googleplay,ειναι free.3230 βγαζω.τα αλλα κινητα μας ριχνουν στ αυτια.παντως γ@ματα γραφικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 είναι περίπου 340mb; Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 πολύ καλά έκανες, σου έκανα και like:D Ξερεις τι παρατηρω διαβάζοντας το θέμα στο xda ; Ότι 1 στους 3 στην καλύτερη περίπτωση παραπονιέται για την αφερεγγυότητα που επανειλημμένα επιδεικνύει η LG ...Βλέπω κάτι ποστ : Ας κάνουμε υπομονή ,και έτσι το τηλ είναι μια χαρά και τέτοια...,Βρίσκει η LG και τα κάνει αυτά λοιπόν .Δεν λένε μερικοί να καταλάβουν πως δεν είμαστε βιαστικοί γιατί ξέραμε εκ των πρότερων πως θα αναβαθμίσουμε τελευταίοι αλλά δεν ανεχόμαστε το δούλεμα ...Να μας έλεγαν για τέλος Μάιου θα καυτηριαζαμε την καθυστέρηση και όχι το ψέμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 είναι περίπου 340mb; Ναι. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενω στο quadrant βγαζουμε 5000 περιπου και το nexus 4 6000, σε αυτο το nexus βγαζει 10000 κοντα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Ναι. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενω στο quadrant βγαζουμε 5000 περιπου και το nexus 4 6000, σε αυτο το nexus βγαζει 10000 κοντα!!! Γι αυτο ευθυνεται η gpu που φοραει το nexus4, στο quadrant εχει ενα mix πεδιο δοκιμων, το 3d mark ειναι καθαρα 3d physics, και η καρτα γραφικων του nexus4 τα παει πολυ καλα σε αυτον τον τομεα... αν δεις τα συγκριτικα και στο antutu, στο 3d κομματι τα παει πολυ καλα το nexus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 (edited) Double post delete Edited April 3, 2013 by Billeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Συζητηση κατοχου 4x με lg. Me: Do you know when JB update will arrive for LG OPtimus 4X? Actually it was end of march - march now is over. LG Mobiltelefon-Support (CN): Yes, the statement was "probably end of march. We assume that JB will arrive shortly but we cant give an exact date. Me: Do u even know if bootloader will be unlocked? LG Mobiltelefon-Support (CN):No and more's the pity. Software development didnt comment this. Αυτο το assume δε μου αρεσε και πολυ.οτι θα βγει θα βγει το θεμα ειναι να ειναι βελτιστοποιημενη για tegra 3 και να βγει επιτελους τουλαχιστον μεσα στον Απριλιο...πραγματικα αλλο update δε θελω μετα αρκει να εχει η jellybean οσα ειπαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 (edited) Αυτο το assume δε μου αρεσε και πολυ.οτι θα βγει θα βγει το θεμα ειναι να ειναι βελτιστοποιημενη για tegra 3 και να βγει επιτελους τουλαχιστον μεσα στον Απριλιο...πραγματικα αλλο update δε θελω μετα αρκει να εχει η jellybean οσα ειπαμε Παίδες, είναι η γνωστή τακτική τους μην πιστεύετε τίποτα όλα γίνονται για την προώθηση του G. Εδώ έδωσαν 4.1.2 στα L και δεν ήταν ικανοί να ολοκληρώσουν στην ώρα του το λογισμικό για το 4Χ; μην τρελαθούμε κιόλας .........:mad::blink: απλά από το πολύ κράξιμο εεεεεεεεεεεε τελικά θα το δώσουν άλλα πότε κανείς δεν ξέρει εκτός από αυτούς. Να σημειώσω ότι η JB του L9 έχει Qslide πράγμα που υποθέτω ότι δεν θα το δούμε (μακάρι να το δούμε φυσικά) στο 4Χ διότι αποτελεί το διαφημηστικό ατού του G. Το L9 δεν αποτελεί κίνδυνο για τις πωλήσεις του G άλλα το 4Χ.:D:D Edited April 3, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Μπορει να με θεωρησετε υπερβολικο αλλα εγω εξακολουθω να πιστευω οτι αυτα γινονται λογω nVidia. Μεχρι και η Google αγανακτησε : " "Power reasons" force the switch*from NVIDIA's Tegra platform to Qualcomm for the improvedNexus 7 according to the source " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Μπορει να με θεωρησετε υπερβολικο αλλα εγω εξακολουθω να πιστευω οτι αυτα γινονται λογω nVidia. Μεχρι και η Google αγανακτησε : " "Power reasons" force the switch*from NVIDIA's Tegra platform to Qualcomm for the improvedNexus 7 according to the source " Φίλε μου το one x με το ίδιο chipset γιατί έχει αναβαθμιστεί εδώ και καιρό; και μάλιστα με πολύ καλή υλοποίηση; Δε νομίζω ότι φταίει η nvidia παρά μόνο η LG. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Δεν αρνουμαι το οτι η LG εχει ευθυνη. Απλα νομιζω οτι τα nVidia SOC κανουν τη δουλεια δυσκολοτερη. Η HTC απο την αλλη εχει background σε software μεγαλυτερο απο οποιονδηποτε Android OEM κατα την ταπεινη μου γνωμη. Γι αυτο και προσαρμοσε γρηγορα το JB για ONE X. Τι να πω; Το ζαχαρωνω καιρο το 4Χ αλλα κολωνω μ ολα αυτα. Off topic: To G ειναι θεϊκο απο κοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Μπορει να με θεωρησετε υπερβολικο αλλα εγω εξακολουθω να πιστευω οτι αυτα γινονται λογω nVidia. Μεχρι και η Google αγανακτησε : " "Power reasons" force the switch*from NVIDIA's Tegra platform to Qualcomm for the improvedNexus 7 according to the source "Το εχω ξαναπει,κατι τετοιο δεν παιζει,ολα αυτα ειναι μουφες.Η nvidia εχει δωσει τους drivers για τον tegra3 απο το φθινοπωρο,αρχες δεκεμβρη τα ειχαμε στο hox με την jb.Αυτη που φταει ειναι αποκλειστικα η Lg και κανεις αλλος (αληθεια,το LG ξερετε απο που βγαινει?Αν οχι να σας πω: LG=Loutsos Gsm-tehnology :p :lol: ) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Μην το ψαχνετε, ειναι απαραδεκτοι... Δεν εχει νοημα να συζηταμε ποτε θα ερθει κτλπ.. καααααποια στιγμη θα την παρουμε, οσο την συνεχιζουμε την συζητηση γινομαστε update freaks Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manhunter Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Δλδ, να το δώσω για ανταλλαγή με one X τώρα που γυρνάει, ή θα μετανιώσω...? Παράθεση I am a traveler of both time and space Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 (edited) Δλδ, να το δώσω για ανταλλαγή με one X τώρα που γυρνάει, ή θα μετανιώσω...? δεν νομιζω πως υπαρχει λογος αφου το δικο μας θα παρει την αναβαθμιση.... δειτε απο το #2984 και κατω.. ψαχνονται πολυ και παιζει να υπαρχει μικρη προοδος Edited April 3, 2013 by mobrol Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Απαράδεκτοι απλά.. Το τηλ θα ήταν σούπερ με jb και θα πέταγε.. Κάτι μου λέει ότι όλα αυτά σε λίγο καιρό θα λάβουν τέλος. Ποια όμως θα είναι η διαφορά μεταξύ της official jb με την leaked; μόνο ο kernel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Απαράδεκτοι απλά.. Το τηλ θα ήταν σούπερ με jb και θα πέταγε.. Κάτι μου λέει ότι όλα αυτά σε λίγο καιρό θα λάβουν τέλος. Ποια όμως θα είναι η διαφορά μεταξύ της official jb με την leaked; μόνο ο kernel; να και ο κερνελ θα αρκει για να απογειωθει το τηλεφωνο λογικα θα εχουμε και Qslide! Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Nα θυμισω αυτο απο smartphenom.com The following LG Optimus series of smartphones will get an update to Jelly Bean during first half of this year. We'll keep you informed. 1. P880 Optimus 4X 2. P705 Optimus L7 3. P765 Optimus L9 Αναλογιστητε ποια εχουν αναβαθμιστει και ποια οχι.(απο τους κωδικους των L μοντελων αναφερεται σε "δικα" τους , ανατολιτικα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Nα θυμισω αυτο απο smartphenom.com The following LG Optimus series of smartphones will get an update to Jelly Bean during first half of this year. We'll keep you informed. 1. P880 Optimus 4X 2. P705 Optimus L7 3. P765 Optimus L9 Αναλογιστητε ποια εχουν αναβαθμιστει και ποια οχι.(απο τους κωδικους των L μοντελων αναφερεται σε "δικα" τους , ανατολιτικα ) φίλε μου, το κάθε site έχει γράψει ότι νομίζει αυτό που παραμένει και δεν μπορεί να διαψευτεί από κανέναν είναι η επίσημη ανακοίνωση της LG για μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2013, το οποίο και δεν τηρήθηκε και γι' αυτό έχουν πάρει φωτιά πλέον όλα τε ξένα φόρουμ από κατόχους του 4Χ. Σήμερα διαβάζω στο xda έχουν ανεβάσει το ίδιο αρχείο τις 27/3 και για κωδικούς που αφορούν τα λευκά 4Χ. Αυτό σημαίνει ένα) ότι η αναβάθμιση ήταν ήδη έτοιμη και δεύτερον) θέλω να πιστεύω δεν θα αργήσει πολύ να δωθεί στο κοινό αφού συμπεριλαμβάνουν μεγάλη γκάμα εκδόσεων του 4Χ για το ίδιο αρχείο. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts