Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο θεμα που λεγαμε παλιοτερα οτι μετα απο ενα "α" χρονο gaming το κινητο πιστω ζεσταινεται (λογικο μεχρι ενα σημειο), διαβασα οτι (καποια?) κινητα με τον snapdragon4 οπως το xperia Z, το optimus G και το LG Nexus 4 σε μετρησεις που εκαναν, η συσκευη κυριολεκτικα εβραζε.:blink:

Μιλαμε για κοντα 45,47... βαθμους.

Παραθετω το αρθρο που το διαβασα.

Heating Issues on SnapDragon S4 Devices like LG Optimus G & Sony Xperia Z

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν δεν δωσει jelly δεν ξανα παιρνω lg βαρεθηκα..ελπιζω ολα αυτα που λενε να μην ειναι φημες μαρτιο λεγανε τωρα απριλη ..αντε να δουμε η υπομονη μου τελειωνει..διαφορετικα με βλεπω με κινητο με κουμπια και τελος

Αν δεν δωσει jelly δεν ξανα παιρνω lg βαρεθηκα..ελπιζω ολα αυτα που λενε να μην ειναι φημες μαρτιο λεγανε τωρα απριλη ..αντε να δουμε η υπομονη μου τελειωνει..διαφορετικα με βλεπω με κινητο με κουμπια και τελος

δεν προκειται να μην δωθει η αναβαθμιση, μην ανησυχεις...

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Σημερα εκανα downgrade απο jb 4.1.2 leaked σε μαμισια 4.0.3 και εχω αλλο τηλ πραγματικα,σταματησαν τα κολληματα και το τηλ παει σφαιρα σε σημειο που δεν το φανταζομουνα μιας και το ειχα αγορασει με την jb 4.1.2 leaked απο αλλο παιδι και δεν ειχα δουλεψει καθολου την 4.0.3.Επειδη πριν ειχα το galaxy s2 με jb, και official και custom κατα καιρους,ενα εχω να πω,οτι το lg δεν πιανετε πουθενα,το τσεκαραμε σημερα με το s3 ενος κολλητου μου με official jb, και το χ4 ειναι πιο γρηγορο παιδια.Δεν ξερω τι θα συμβει οταν ερθει η επισημη jelly,ελπιζω να σταματησουν τα προβληματα που εχει η leaked και να πηγαινει πιο καλα ακομη,παντως εγω προσωπικα και με την 4.0.3 ειμαι πολυ πιο ευχαριστημενος απο την συμπεριφορα του κινητου και δηλωνω οτι το πηρα με κρυα καρδια αλλα θα το κρατησω γαι καιρο ακομη.Το μονο αρνητικο η καμερα,ελπιζω λογω software, και λιγο η αυτονομια του,οχι τρομερες διαφορες βεβαια με το s2 που ειχα πριν γιατι και εκεινο μολις πηρε την αναβαθμιση σε jelly bean ρουφουσε την μπαταρια για την πλακα,πιο γρηγορα και απο το X4.Τελος νομιζω οτι απο την στιγμη που γυρισα στην 4.0.3 η αυτονομια του αυξηθηκε,θα το τσεκαρω καλυτερα μπορει να ειναι και ιδεα μου..

Ευχαριστω τον φιλο truckman για τις οδηγιες

Αναφορικά με το πρόβλημα μου με το GPS αποφάσισα να προβώ στη δραστική λύση:

Έκανα

-NV erase

-Cache Erase

-Factory Reset

Και πριν λίγο που το δοκίμασα με data ανοιχτά και χωρίς, με το πρόγραμμα Sygic 13beta έπιασε κανονικά 7-8 δορυφόρους σταθερά σε λιγότερο από 1 λεπτό. Δεν την περίμενα τέτοια απόδοση. Οπότε τώρα θα είμαι πιο προσεχτικός με το τι πειράζω...

Αναφορικά με την JB, ο λόγος που δεν την έχω βάλει, είναι επειδή είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη παρούσα 4.0.3. Το κινητό ρολάρει πολύ καλά και χρησιμοποιώντας κάποια δευτερεύοντα προγραμματάκια, όπως το Advanced Task Manager Pro, Autorun Manager Pro, Greenify, Titaniun Backup, One Power Guard, γίνεται ακόμα πιο γρήγορο και κρατάει και η μπαταρία περισσότερο. Ακόμα και σε παιχνίδια έχοντας full γραφικά όπως το Real Racing 3 το κινητό ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα από όσα διαβάζω με το HTC ONE X και έχοντας μαμίσιο firmware και κλειδωμένο bootloader. Το μοναδικό μου "παράπονο" είναι η κάμερα που δεν συγκαταλέγεται στις κορυφαίες και είναι κάπως soft, αλλά είναι απλά καλή. Μπορεί και αυτό να βελτιωθεί αργότερα...όταν έρθει η JB. Πάντως άποψη μου είναι, ότι θα την καθυστερήσουν για να ενσωματώσουν τους καινούργιους drivers που έβγαλε η NVIDIA για τον tegra3.

Edited by Feregorn

Αναφορικά με το πρόβλημα μου με το GPS αποφάσισα να προβώ στη δραστική λύση:

Έκανα

-NV erase

-Cache Erase

-Factory Reset

Και πριν λίγο που το δοκίμασα με data ανοιχτά και χωρίς, με το πρόγραμμα Sygic 13beta έπιασε κανονικά 7-8 δορυφόρους σταθερά σε λιγότερο από 1 λεπτό. Δεν την περίμενα τέτοια απόδοση. Οπότε τώρα θα είμαι πιο προσεχτικός με το τι πειράζω...

Αναφορικά με την JB, ο λόγος που δεν την έχω βάλει, είναι επειδή είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη παρούσα 4.0.3. Το κινητό ρολάρει πολύ καλά και χρησιμοποιώντας κάποια δευτερεύοντα προγραμματάκια, όπως το Advanced Task Manager Pro, Autorun Manager Pro, Greenify, Titaniun Backup, One Power Guard, γίνεται ακόμα πιο γρήγορο και κρατάει και η μπαταρία περισσότερο. Ακόμα και σε παιχνίδια έχοντας full γραφικά όπως το Real Racing 3 το κινητό ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα από όσα διαβάζω με το HTC ONE X και έχοντας μαμίσιο firmware και κλειδωμένο bootloader. Το μοναδικό μου "παράπονο" είναι η κάμερα που δεν συγκαταλέγεται στις κορυφαίες και είναι κάπως soft, αλλά είναι απλά καλή. Μπορεί και αυτό να βελτιωθεί αργότερα...όταν έρθει η JB. Πάντως άποψη μου είναι, ότι θα την καθυστερήσουν για να ενσωματώσουν τους καινούργιους drivers που έβγαλε η NVIDIA για τον tegra3.

αυτο με τους drivers νομιζω πρεπει να το περιμενουμε και για αυτον το λογο χαλαλι η καθυστερηση!

καλλιο αργα, παρα......αργοτερα :p (ασχετο)

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Μια απορια ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος με το θεμα της εγγυησης ακουω διαφορα και εχω μπερδευτει το πηρα απο τα σκρουτζομαγαζα το κινητο ειναι γερμανικο εχω γραφτει στην lg εχω δηλωσει την συσκευη.εχω διαβασει καπου οτι αν παθει κατι δεν αναγνωριζει την βλαβη*η lg επειδη λεει οτι ειναι απο τετοιο καταστημα παλι' καλα ενταξει ειναι ..παιζει κατι τετοιο να γινεται?απο σερβις πως ειναι η lg ξερει κανεις να μου πει?

Καλησπέρες....

Επιτέλους ήρθε η θηκούλα από Hong Kong και το κινητό ξεκίνησε να "χρησιμοποιείται". Έχω δύο θεματάκια λοιπόν...

1. Κατέβασα τις επαφές από το gmail και διαπίστωσα πως η ανάλυση των φωτογραφιών είναι άθλια... Το ίδιο ισχύει και με τις επαφές μέσω του fb. Σας επισυνάπτω και σχετικό screen shot.

2. Με τα mms τι παίζει? Τα apn που έχει by default γιατί δεν μπορώ να τα σβήσω?

Μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Edited by christoforas

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Καλησπέρες....

Επιτέλους ήρθε η θηκούλα από Hong Kong και το κινητό ξεκίνησε να "χρησιμοποιείται". Έχω δύο θεματάκια λοιπόν...

1. Κατέβασα τις επαφές από το gmail και διαπίστωσα πως η ανάλυση των φωτογραφιών είναι άθλια... Το ίδιο ισχύει και με τις επαφές μέσω του fb. Σας επισυνάπτω και σχετικό screen shot.

Την θηκη απο που την πηρες?μπορεις να μου πεις?ποσο καιρο εκανε να ερθει?οσο για τα παραπανω που λες και εμενα ετσι μου τα βγαζει δεν ξερω γιατι

Την θηκη απο που την πηρες?μπορεις να μου πεις?ποσο καιρο εκανε να ερθει?οσο για τα παραπανω που λες και εμενα ετσι μου τα βγαζει δεν ξερω γιατι

Τις πήρα από ebay.

http://www.ebay.com/itm/140803685687?var=440070566497&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Την παρήγγειλα στις 07.03, στις 08.03 την έστειλε και παρέλαβα στις 19.03. Δηλαδή 7 εργάσιμες.

Πολύ καλή εφαρμογή τόσο της θήκης όσο και της μεμβράνης

http://www.ebay.com/itm/170975091130?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Την παρήγγειλα στις 15.03 και στάλθηκε την ίδια ημέρα. Την περιμένω

Μπορεί να είναι λίγο ακριβές αλλά ήθελα κάτι καλό για το κινητό...

Edited by christoforas

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Την πηρες λιγο ακριβα την 2η. Εγω την πηρα σετακι 2 τεμαχιων + 2 screen protector λιγο κατι απο 3ευρω...

http://viewitem.eim.ebay.gr/2x-SLine-Soft-TPU-Cover-Case-Screen-Protectors-for-LG-P880-Optimus-4X-HD-LG-X3/121074479335/item

http://viewitem.eim.ebay.gr/TPU-Gel-Silicone-Skin-Cover-Case-For-LG-Optimus-4X-HD-P880/280961245901/item

Παιδια μηπως εχει δοκιμασει κανενας aftermarket handsfree? ΔΟκιμασα με noname, ericsson, jxd και οτι αλλο βρηκα μπροστα μου μονο τα μαμα τα δικα του δουλευουν σωστα. Τα αλλα ακουγονται λες και μιλας απο το διαστημα. Ο λογος που θελω να αλλαξω ειναι πως δεν χωρανε οι βεντουζες στα αυτια μου οταν φοραω το κρανος με το μηχανακι.

Την πηρες λιγο ακριβα την 2η. Εγω την πηρα σετακι 2 τεμαχιων + 2 screen protector λιγο κατι απο 3ευρω...

http://viewitem.eim.ebay.gr/2x-SLine-Soft-TPU-Cover-Case-Screen-Protectors-for-LG-P880-Optimus-4X-HD-LG-X3/121074479335/item

http://viewitem.eim.ebay.gr/TPU-Gel-Silicone-Skin-Cover-Case-For-LG-Optimus-4X-HD-P880/280961245901/item

Παιδια μηπως εχει δοκιμασει κανενας aftermarket handsfree? ΔΟκιμασα με noname, ericsson, jxd και οτι αλλο βρηκα μπροστα μου μονο τα μαμα τα δικα του δουλευουν σωστα. Τα αλλα ακουγονται λες και μιλας απο το διαστημα. Ο λογος που θελω να αλλαξω ειναι πως δεν χωρανε οι βεντουζες στα αυτια μου οταν φοραω το κρανος με το μηχανακι.

Επειδή ούτε εμένα με βολεύει το hands free του από την πρώτη μέρα χρησιμοποιώ ένα της Samsung χωρίς κανένα πρόβλημα.

Καλησπέρες....

Φίλε είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τις επαφές του gmail. Λύθηκε μόνο αλλάζοντας τις εικόνες με αρκετά μεγαλύτερες. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος λιγότερο χρονοβόρος τρόπος.

When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me"

Συμφωνω μαζι σου αλλα με ολα τα κινητα μου στην αρχη τουλαχιστον τα ειχα με θηκες ωντας ολιγο σβαρνιαρης...

Μετα μολις περασει λιγο ο καιρος και εγω γυμνο θα το κυκλοφορω.

Μεχρι τοτε ομως σκεφτομαι να παρω και αυτο για καλο και για κακο...

http://viewitem.eim.ebay.gr/Nillkin-Gentleman-Flip-Leather-Cover-Case-For-LG-P880-Optimus-4X-HD--LG-X3/300782562063/item

Εdit: Χρησιμοποιησα απο S3 αλλα και παλι τα ιδια. Απο που το βρηκες εσυ?

Edited by leris2

Δεν τις είχα δει... Δεν πειράζει... Δεν πέφτουμε έξω για 2€

Αποψη μου πως οτι προσθετεις πανω στο κινητο το "χαλας".....

Εγω αγορασα απο ebay UK δερματικη καφε θηκη με κορδονακι που στην ακρη του ειναι επισης απο δερμα το χερουλι για να τραβαω το κινητο απο μεσα. Και παραμενει ομορφο το τηλ αλλα και φουλ προστατευμενο!

Edit: 1,90 moy κοστισε....

Είχα μία τέτοια σωβρακοφανέλα στο S1... Την άλλαξα στο μήνα γιατί δε μου άρεσε... Όπως είπες είναι θέμα άποψης και αισθητικής του καθενός... :D

Αναφορικά με τα 2 ερωτηματά μου έχετε καμία απάντηση??? Θήκες πήρα... Ευχαριστώ!!:lol::lol:

Cube U30GT2

Φίλε είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τις επαφές του gmail. Λύθηκε μόνο αλλάζοντας τις εικόνες με αρκετά μεγαλύτερες. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος λιγότερο χρονοβόρος τρόπος.

Και εγώ το σκέφτηκα, αλλά με αυτές του fb?

Cube U30GT2

Το θέμα με τις φωτο από τις επαφές του gmail συζητείται εδώ κα πάρα πολύ καιρό και λύση δεν υπάρχει απλώς γιατί η google αποφάσισε οι φώτο των επαφών να έχουν resolution 96*96. Βέβαια υπάρχουν κάτι αναφορές ότι διορθώθηκε αλλά εγω δεν το έχω παρατηρήσει... Αν θές σωστές φώτο καλύτερα απέφυγε το συγχρονισμό με gmail.

Και εγώ το σκέφτηκα, αλλά με αυτές του fb?

Αυτό που ψάχνεις και χρειάζεσαι και θα σε καλύψει απόλυτα λέγεται haxsync! Δεν χρειάζεται να πω παραπάνω, πήγαινε στo Play και θα καταλάβεις "τι εστί βερύκοκο"...:p

Λοιπόν στα πλαίσια δοκιμής δύο launchers ( του Holo και του Launcher 8) εξέτασα και τι απορρόφηση μπαταρίας γίνεται στο κινητό μας.

Με φωτεινότητα 100% ,σήμα 100% ( 2G),wifi και nfs κλειστά ,με ενεργά 5 widgets, σκολάροντας συνεχώς τις homescreens,ανοιγοκλείνοντας συνεχώς διάφορες εφαρμογές όπως το dial, σημειώσεις,αριθμομηχανή,album,γράφοντας sms κτλ, η μπαταρία έπεσε 1% ( από 37% σε 36%) σε 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα και με τους δύο launchers.Δεν το λέω σαν καλό ή κακό για τη μπαταρία ( μάλλον κακό ακούγεται ), απλά το αναφέρω επειδή έτυχε να κάνω δοκιμή.Την αναμονή δεν τη μέτρησα γιατί εκεί η μπαταρία πέφτει πάρα πολύ αργά.

Τις πήρα από ebay.

http://www.ebay.com/itm/140803685687?var=440070566497&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Την παρήγγειλα στις 07.03, στις 08.03 την έστειλε και παρέλαβα στις 19.03. Δηλαδή 7 εργάσιμες.

Πολύ καλή εφαρμογή τόσο της θήκης όσο και της μεμβράνης

http://www.ebay.com/itm/170975091130?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Την παρήγγειλα στις 15.03 και στάλθηκε την ίδια ημέρα. Την περιμένω

θα παρω κ εγω δεν λεει να το εχω ετσι ευχαριστω παω για παραγγελια τωρα σε σχεση με την ελλαδα πολυ καλες τιμες παντος μετα λεει στηριζε

τον τοπο σου!!!

Το θέμα με τις φωτο από τις επαφές του gmail συζητείται εδώ κα πάρα πολύ καιρό και λύση δεν υπάρχει απλώς γιατί η google αποφάσισε οι φώτο των επαφών να έχουν resolution 96*96. Βέβαια υπάρχουν κάτι αναφορές ότι διορθώθηκε αλλά εγω δεν το έχω παρατηρήσει... Αν θές σωστές φώτο καλύτερα απέφυγε το συγχρονισμό με gmail.

Εχει διορθωθει στην jb αλλα κι εκει θα πρεπει να αντικατασταθουν καποιες φωτο με αλλες μεγαλυτερης αναλυσης

Πιστευω οτι απο πλευρας hardware to 4x ειναι μπροστα.ειδικα μολις βγει το jellybean θα απογειωθει.τωρα το sony εχει μικροτερη οθονη και κουμπια πανω της με αποτελεσμα να τη μικραινουν ακομη περισσοτερο.παρ ολα αυτα μου αρεσει πολυ το t ,εχει φινετσα!!

σε τι τιμη τα βρισκεις?

Επειδή πολλοί παίρνουν κινητά με άψογες οθόνες όπως του δικού μας αλλά τα υποτιθέμενα HD resolution wallpapers που κυκλοφορούν στο internet έχουν μάπα ουσιαστικά ανάλυση στην πλειονότητά τους μη εκμεταλλευόμενα τα ppi μας , έφτιαξα στο photoshop το ακόλουθο που αν το βάλετε στο κινητό και το συγκρίνετε με άλλα που έχετε θα καταλάβετε τη διαφορά :

http://rapidhdd.com/thumbnail/6715582013-03-22-16-09-09.jpg http://rapidhdd.com/thumbnail/70345AIR%20BALLOON%20ULTRA%20HIGH%20PPI.jpg

Edited by ipred

Παιδιά είμαι σε δίλλημα σχετικά με μια επιλογή συσκευής, σκέφτομαι η το Optimus 4X η το Xperia T?
Φιλε μου θα σου προτεινα να παρεις το 4X με κλειστα ματια.Συμπαγη κατασκευη,δυνατο hardware και οθονη που πραγματικα,η καθαροτητα και η απεικονιση της δεν παιζεται.

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)