kostakis211 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Για να εχεις 4.1.2 προφανως το πηρες μεταχειρισμενο γιατι αυτη η εκδοση ειναι leaked και οχι επισημη.Θα σου προτεινα να κανεις hard reset γιατι ουτε γνωριζεις αν την περασε σωστα ο προηγουμενος που το ειχε,αλλα και δεν γνωριζεις τι και πως ειχε περασει απο εφαρμογες.Αυτα που αναφερεις σημαινουν μπαχαλο στο συστημα οποτε το hard reset ειναι μονοδρομος. ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια σου,ναι το αγορασα μεταχειρισμενο,ο προηγουμενος του ειχε αλλαξει rom..θα ηθελα να μου πεις αν θελεις πως κανω hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια σου,ναι το αγορασα μεταχειρισμενο,ο προηγουμενος του ειχε αλλαξει rom..θα ηθελα να μου πεις αν θελεις πως κανω hard resetΠαρακαλω :) Σου εχω στειλει πμ για το τι να κανεις Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleni195 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Καλησπέρα μου έχει συμβεί το εξής: Έβαλα κλείδωμα οθόνης με κωδικό πιν και έχω μετανοιώσει και θέλω να το βγάλω. Στις επιλογές όμως εκεί που λέει διαλέξτε κλείδωμα οθόνης, το "Κανένα" είναι σβησμένο, και γράφει... "Απενεργοποιήθηκε από το διαχειριστή, πολιτική κρυπτογράφησης ή διαπιστευμένος αποθηκευτικός χώρος". Το ίδιο γράφει και στο σύρετε. Θα ήθελα να το αλλάξω, να το κάνω σύρετε, και δεν μπορώ. Τι δεν πάει σωστά παιδιά; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Θελω να αγορασω το optimus 4x μεχρι να ερθει στην Ελλαδα το αναμενομενο κορυφαιο κινητο της LG optimus G pro.Εχω παρατηρησει πως αρκετοι εχουν ερθει απο το galaxy siii, με αναφορες σε προβληματα απο την χρηση τους σε λαγκαρισματα κ ξαφνικους "θανατους" μαλιστα μετα το περας της εγγυησης. Ερωτω...η συγκριση ειναι αναμενομενα υπερ μας μακροπροθεσμα, η ξερουμε την αξια και την διαφορα? Επισης θεωρω πως μετα τα διπυρηνα η LG εβαλε μυαλο και εχει μπει πολυ πιο δυναμικα στην αντιμετωπιση και αναβαθμιση ιδεων και ποιοτητας κατασκευης στην πραξη για δυναμικοτερο ανταγωνισμο.Να αποδειξει πως ο Γαλαξιας στις 3 σειρες του δεν ειναι μονος στην πορεια της τεχνολογιας και τεχνογνωσιας.Επισης η οθονη IPS tru-hd εναντι της super amoled αφηνει σιγουρα πολυ πιο ρεαλιστικες εντυπωσεις αντιθετα στην πολυ τονισμενη και υπερβολικη χρωματικη παλετα του γαλαξια και της super amoled.Μου κανει κατι εξωπραγματικο.Δυναμικη αντιθεση μεν, αλλα υπερβολη και ασπρο που μπροστα στο 4x δειχνει γκριζο.Σε ιδιες εικονες.Αν η LG-Hellas εδινε περισσοτερη εμφαση στην διαφημιση και το μαρκετινκ, θα ειχε πολυ πιο μεγαλες ακομα αποδοσεις.Ισως ειναι του παλαιου σοφου ρητου:ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ".Ισως ειναι και αυτο πολιτικη.Να δειχνουν μακροπροθεσμα την ποιοτητα τους οι συσκευες μιας εταιριας με λιγοτερες πωλησεις αλλα ανοδικες τασεις και πολλα υποσχομενη.Life's Good...will see... αμα ειναι να το παρεις εν αναμονη του optimus G Pro, τοτε θα σου προτεινα να παρεις κατευθειαν το Optimus G, καθως ειναι και πιο ανθρωπινο σε διαστασεις απο το Pro και εχει σχεδον ισαξια χαρακτηριστικα και θα παρει και τα features του Optimus G Pro http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5254&idPhone2=4941 http://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Το optimus G εκτος απο την καμερα που ειναι 13mp σε τι αλλο εχει δυναμικες διαφορες απο το optimus 4x?Κατι που να με κανει να στραφω προς αυτο?Με το optimus G pro εχω φαει καψουρα.Μου αρεσει πολυ και λενε οτι θα πιασει κορυφη μολις βγει.Απο χαρακτηριστικα και εμφανιση.Οσοι λενε οτι μοιαζει στο νοτε2 ας κοιταξουν τα specs. Σορυ για το οφ τοπικ. Μου αρεσει ομως πολυ κ το 4x και λογω αποδοσης τιμης αλλα κ design.Οι διαφορες τους? Ευχαριστω εκ των προτερων, Δημητρης. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Φίλε μου στο πρώτο λινκ του gsmarena υπάρχει η σύγκριση μεταξύ των g & g pro . Απο κει και πέρα σε σχέση με το 4x άλλος επεξεργαστης, 2 γιγα μνήμη , 13 mp camera κ.α. Α, και σχεδον διπλη τιμη.... Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Οπως ελεγα και σε ενα αλλο φιλο εκτος φορουμ , με ψηνει και εμενα να παω προς το G αλλα οχι σε αυτη την τιμη . Το G ασχετα αν ερχεται τωρα σε εμας , δεν ειναι και οτι πιο τελευταιο σε τεχνολογια. Ενδεικτικα να πω πως εχει 720p αναλυση εναντι των 1080 που βγαινουν τωρα και πως σε παραπλησια χαρακτηριστηκα ειναι το Nexus 4 που εχει 170€ λιγοτερα .Οποιαδηποτε τιμη πανω απο τα 400€ , κακα τα ψεματα , ειναι λαθος κατα τη γνωμη μου... Θα ασχολιοταν κανεις με το 4Χ αν κοστιζε 599€ μεχρι και σημερα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Eγώ παιδιά πάντως αν παρατούσα το 4Χ ( δεν πρόκειται στο άμεσο μέλλον γιατί είμαι υπερευχαριστημένος) θα πήγαινα στο HTC One.Έχω πάθει πλάκα με αυτό το κινητό ( το ίδιο και οι κριτικοί κινητών τηλεφώνων - τους τρέχουν τα σάλια στα reviews τους ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Eγω παλι στην παρουσα φαση το 4x δεν θα το αλλαζα ουτε με το G. Nαι μεν ειναι μια αναβαθμιση στο G σε μερικα θεματα αλλα οχι για αυτη την διαφορα τιμης και για να μπω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σε αυτο το τρυπακι. Αν ειναι να αλλαξω σε καποια φαση θα ειναι πιο ¨"εντονης φυσης". Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Eγώ παιδιά πάντως αν παρατούσα το 4Χ ( δεν πρόκειται στο άμεσο μέλλον γιατί είμαι υπερευχαριστημένος) θα πήγαινα στο HTC One.Έχω πάθει πλάκα με αυτό το κινητό ( το ίδιο και οι κριτικοί κινητών τηλεφώνων - τους τρέχουν τα σάλια στα reviews τους ). στην παρουσα φαση συμφωνω απολυτα μαζι σου.. αν προτιμω 2 κινητα περισσοτερο απο το δικο μας αυτα ειναι το G και κυριως το htc one.... (το G βεβαια δεν πιστευω οτι αξιζει τα 600 ευρω) Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Ρε παιδια και φυσικα δεν μιλαμε καν για το G στα 600...Στα 400 θα το σκεφτοταν κανεις πιο ζεστα ; Εμενα δε με καιει πολυ...Απλα θελω πληρως λειτουργικη την lockscreen . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Ρε παιδια και φυσικα δεν μιλαμε καν για το G στα 600...Στα 400 θα το σκεφτοταν κανεις πιο ζεστα ; Εμενα δε με καιει πολυ...Απλα θελω πληρως λειτουργικη την lockscreen . στα 400 θα το ειχα παρει κατευθειαν!!! Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 (edited) Leo για να πάρεις το G στα 400 (εφόσον πέσει η τιμή) θα πρέπει να δώσεις το δικό σου στα 250... Οπότε αυτό που είναι απορίας άξιο είναι το αν αξίζει να δώσεις άλλα 150€ για τα 2γιγα ραμ, την 13mp καμερα (εφόσον δεν είναι 8) τα 16γιγα αποθ.χώρου παραπάνω αλλά χωρίς κάρτα μνήμης και τον krait όλα αυτά εφόσον το βρείς στα 400 γιατί στα 600...δέν! α, και να μήν ξεχνάμε την μπαταρία που δεν αφαιρείται.... Edited March 18, 2013 by samniotis Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Κατά τον Αύγουστο 400 θα κάνει.Το 4Χ τόσο χρόνο δεν χρειάστηκε για να πέσει 200+ ευρώ στα σκρουτζομάγαζα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Leo για να πάρεις το G στα 400 (εφόσον πέσει η τιμή) θα πρέπει να δώσεις το δικό σου στα 250... Οπότε αυτό που είναι απορίας άξιο είναι το αν αξίζει να δώσεις άλλα 150€ για τα 2γιγα ραμ, την 13mp καμερα (εφόσον δεν είναι 8) τα 16γιγα αποθ.χώρου παραπάνω αλλά χωρίς κάρτα μνήμης και τον krait όλα αυτά εφόσον το βρείς στα 400 γιατί στα 600...δέν! α, και να μήν ξεχνάμε την μπαταρία που δεν αφαιρείται.... Σκεψεις κανω αλλα σιγα μην πιανει 250 το 4Χ μετα απο τοσο καιρο...Τοσο τα χουν τωρα περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 ε, για τώρα έλεγα αν βρίσκαμε πουθενά το G στα 400....το καλοκαίρι θα πουλάνε τσιπάκι για το μάτι με μικρόφωνο στο δόντι αλά james Bond style και μείς με τις 4.7" θα είμαστε αρχαίοι :) και το συγκριτικό 4x - optimus G για τους υπόλοιπους http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4563&idPhone2=4941 Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Παιδες μηπως γνωριζετε αν το optimus 4x υποστηριζει να παιζει βιντεο και στην κανονικη οθονη σε μικρο παραθυρακι?Νομιζω Q-slide το λενε?Αναφερεται οτι το εχει στο optimus g αλλα οπως ξερουμε το εχει και ο γαλαξιας. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Θα το παρουμε και εμεις...Για την ωρα δε βρηκα κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Παιδες μηπως γνωριζετε αν το optimus 4x υποστηριζει να παιζει βιντεο και στην κανονικη οθονη σε μικρο παραθυρακι?Νομιζω Q-slide το λενε?Αναφερεται οτι το εχει στο optimus g αλλα οπως ξερουμε το εχει και ο γαλαξιας. Δοκίμασε το super video.Ανοίγεις οποίο video θες και στο βγάζει με μικρότερο παράθυρο ενώ κανείς ότι άλλο θες.Και κανονίζεις εσυ το μέγεθος του. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 (edited) Κάποτε τελειώνουν τα καλά και έρχονται τα καλύτερα: nVidia: «The next (drivers) update for Tegra 3 devices coming the 2nd quarter of '13, the devices who listed to this upgrade are: HTC One X, HTC One X+, LG Optimus 4X HD & Asus Google Nexus 7 Tablet. This update is comming with Physx support, CUDA support, Open GLS 2.0 & nVidia Open GLS Profiler for android & linux devices» Known Upgrades: ------------------------- Physx Support, CUDA Support, Open GLS 2.0, SOC Tegra Profiler, 3D Stereoscopic Visual Performance & nvidia Optimus Technology for Tegra 3 Processors. Android Jelly Bean (2nd Release) is coming for the listed devices with Tegra 3 SOC. The Upgrade have to released in the 2nd Quarter of 2013 to increase 40% performance on CPU, GPU and better power managment (incease 33.6% up). The nVidia labs are working on this update and isn't available for developers right now, in the Q2 of '13 they launch the Tegra 3 update. Τι περιμένουμε ?: Kernels, Drivers, Scripts & Στατικές εκδόσεις από την LG για την πλήρη εκμετάλλευση αυτών των δυνατοτήτων. Ευχαριστώ θερμά τους mr_kemi & Leolipop για την βοήθεια τους στην αναζήτηση αυτή και την παραχώρηση μερικών πληροφοριών, Αν και επιβεβαιώνεται ανεπισήμως από την εταιρία «ανεπίσημη ανώνυμη διαρροή», περιμένουμε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση προς τους χρήστες... Οι πηγές παραμένουν ανώνυμες παρ' όλα αυτά υπάρχει μεγάλη συζήτηση πίσω στα παρασκήνια από χρήστες και εταιρίες... Edited March 18, 2013 by manos20082 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Σκέφτομαι για την αγορά του κινητού.. ξέρει κανείς πόσο παίζει μεταχειρισμένο; Τιμές ήθελα να μάθω.. Εϊμαι ανάμεσα στο Galaxy nexus και στο Optimus 4X HD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Ως τελος του μαρτη θα μας ερθει η Jellybean - http://www.lgblog.de/2013/03/18/android-4-1-jelly-bean-fur-lg-smartphones-optimus-4x-hd-l7-und-l9/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Σκέφτομαι για την αγορά του κινητού.. ξέρει κανείς πόσο παίζει μεταχειρισμένο; Τιμές ήθελα να μάθω.. Εϊμαι ανάμεσα στο Galaxy nexus και στο Optimus 4X HD μη δωσεις πανω απο 250 ευρω απτη στιγμη που το βρισκεις καινουργιο στα 320. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Και πως θα πάρουμε το update των drivers από την Nvidia όταν με το καλό έρθει? Αυτόματα με update μέσω wifi ή με χειροκίνητο πέρασμα των drivers στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Και πως θα πάρουμε το update των drivers από την Nvidia όταν με το καλό έρθει? Αυτόματα με update μέσω wifi ή με χειροκίνητο πέρασμα των drivers στο κινητό? Καλα, για update φιλε μου στους drivers της nvidia δεν νομιζω οτι θα μας δωσει η lg, προσωπικη αποψη αλλα ετσι το κοβω. Αυτη θα ειναι πιστευω και η τελευταια ενημερωση που θα παρουμε για το 4Χ. Ας ειμαστε κι ευχαριστημενοι που θα παρουμε jelly bean .. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts