Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως γινετε ρε παιδια να εχει σε καταστημα μεγαλο 599 ευρω και να το βρισκουμε σε ιντερνετικα μαγαζια στην Ελλαδα στα 340 ευρω με δυνατοτητα να ειναι και πιο χαμηλη η τιμη στις επομενες παραλαβες??????

μπορει καποιος να μου εξηγησει αυτη την διαφορα???γιατι ειναι μεγαλη διαφορα.......

εν παση περιπτωση εγω ειμαι αναμεσα στο 4x και στο L9......απλα θα ηθελα απο τους κατοχους να μου πουνε ποιες οι διαφορες μεταξυ τους.....

Φιλε δε σε απασχολει γιατι ειναι φτηνοτερα .Εχεις εγγυηση και τελος ! Αν διαβασεις και πιο πισω θα δεις οτι πολλους απασχολησε αυτο το θεμα και εγω εχω επισημανει οτι δεν αφορα μονπ αυτο το τηλ αλλα και αλλες ναυαρχιδες.

Οσο για τις διαφορες με το l9 λεω οτι :

L9 - (4x)

4,7" 540x960 - (720x1280)

4gb rom - (16gb rom)

Nfc : no. - (nfc :yes)

Bt v3.0. - (bt v4.0)

5mpx. - (8mpx)

0,3mpx. - (1,3mpx)

Dual core 1.0ghz. - (quad core 1.5ghz)

Θες και αλλες;:p

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε δε σε απασχολει γιατι ειναι φτηνοτερα .Εχεις εγγυηση και τελος ! Αν διαβασεις και πιο πισω θα δεις οτι πολλους απασχολησε αυτο το θεμα και εγω εχω επισημανει οτι δεν αφορα μονπ αυτο το τηλ αλλα και αλλες ναυαρχιδες.

Οσο για τις διαφορες με το l9 λεω οτι :

L9 - (4x)

4,7" 540x960 - (720x1280)

4gb rom - (16gb rom)

Nfc : no. - (nfc :yes)

Bt v3.0. - (bt v4.0)

5mpx. - (8mpx)

0,3mpx. - (1,3mpx)

Dual core 1.0ghz. - (quad core 1.5ghz)

Θες και αλλες;:p

ναι το ξερω,απλα μου κανει εντυπωση ρε φιλε η τεραστια διαφορα......κατα πασα πιθανοτιτα θα το εχω αυριο....και κατι αλλο,γυρω απο τα κοληματα πως τα παει η συσκευη????

ναι το ξερω,απλα μου κανει εντυπωση ρε φιλε η τεραστια διαφορα......κατα πασα πιθανοτιτα θα το εχω αυριο....και κατι αλλο,γυρω απο τα κοληματα πως τα παει η συσκευη????

Τα κολληματα ειναι κατι που απασχολει αλλους κατασκευαστες, απλα δεν υπαρχουν στο 4Χ...

Τα κολληματα ειναι κατι που απασχολει αλλους κατασκευαστες, απλα δεν υπαρχουν στο 4Χ...

βασικα αυτο ηθελα να ακουσω.......ελπιζω αυριο να το εχω........

ευχαριστω για τις απαντησεις

βασικα αυτο ηθελα να ακουσω.......ελπιζω αυριο να το εχω........

ευχαριστω για τις απαντησεις

Δεν ειδα οτι ειχες ρωτησει πιο πανω...κατι μου θυμιζει το nick σου αλλα κολαω τωρα....:confused:

Δεν ειδα οτι ειχες ρωτησει πιο πανω...κατι μου θυμιζει το nick σου αλλα κολαω τωρα....:confused:

και εμενα το δικο σου.......σιγουρα εχουμε μιλησει εδω μεσα πριν πολυ καιρο.......αν θυμαμαι καλα σε συσκευες htc με windows.....

Ακριβως! Htc universal qtek 9000.

ακριβως.......το καλυτερο απ ολα....το εχω ακομα,και πιστεψε με δεν το σκεφτομαι να το δωσω ουτε για πλακα......σκυλι το κινητο.......και επειδη ειχα βαρεθει τις cooked roms τωρα το εχω με windows 5.....χαχααχααχαχα

Χχαχα εγω εχω δυο αλλα στο ενα εχει χαλασει ο δεκτης gsm.Το αλλο ακομα το επιστρατευω οταν εχω δωσει κινητο και δεν εχω αγορασει ακομα.:)

εγω ειχα και ενα της vodafone αχρησιμοποιητο αλλα οταν αποφασισα ποιο επρεπε να πουλησω ,το qtek δεν υπηρχε περιπτωση να το δωσω και ας το ειχα σχεδον απο το 2006 αν θυμαμαι καλα........απλα εμενα το μονο θεματακι που εχει ειναι ποτι δεν συγκρατει πια τα πενακια γιατι με τα χρονια το πλαστικο εχει εξασθενησει,το μονο προβλημα που εβγαζε ηταν μετα απο την χρηση....αλλα δεν συμφερει να αλλαξω πλαστικα γιατι ακομα και τωρα ειναι αρκετα ακριβα....

Καλημέρα, μετά από 1 μέρα συμβίωσης αρκετά ευχαριστημένος μόνο 2 δεματάκια έχω 1. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την micro SD όταν την τοποθετώ στο LG την πρώτη φορά που την είχα κάνει format Fat32 κόλλησε το κινητό και τώρα που την έκανα Delete μου βγάζει μήνυμα Προετοιμασία SD έλεγχος σφαλμάτων και μένει εκεί, έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? 2 στην κυρία οθόνη έχει επάνω αναζητεί Google αυτό φεύγει?

To google φευγει αν διαγραψεις την εφαρμογη μεσω root η αν θυμαμαι καλα , την απενεργοποιησεις απο τις εφαρμογες του τηλεφωνου.

Για την καρτα δεν εχει ξανα αναφερθει κατι.Δοκιμασε να την φορμαρεις μεσω του τηλεφωνου...

To google φευγει αν διαγραψεις την εφαρμογη μεσω root η αν θυμαμαι καλα , την απενεργοποιησεις απο τις εφαρμογες του τηλεφωνου.

Για την καρτα δεν εχει ξανα αναφερθει κατι.Δοκιμασε να την φορμαρεις μεσω του τηλεφωνου...

Το θέμα τις κάρτας το OK την έκανα ξανά format. Είμαι root θα δοκιμάσω για διαγραφή

Mεσω file explorer πας system/app και σβηνεις το apk με σημα google (δε θυμαμαι πως το λενε)

Μήπως είναι ρο GoogleQuickSearchBox ?

Μετα απο επικοινωνια με την MLS για το destination talk and drive και επειδη με ενδιεφερε το προγραμμα αυτο παρα πολυ (εχω το sygic αλλα δεν....) , δυστυχως μου ειπαν οτι δεν ειναι συμβατη η εφαρμογη με το 4X...

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Πρωτα φορα χρησιμοποιω την καμερα παρατεταμενα και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο τις λειτουργιες της...και την επεξεργασια φωτο μετα.

Στον υπολογιστη σιγουρα θα εκανα περισσοτερη ωρα με τα ιδια αποτελεσματα.

Kαλά θυμάσαι.Eγώ μέσα από τις ρυθμίσεις εφαρμογών απενεργοποίησα την αναζήτηση google.:)

καλησπερα, εκανα εγκατασταση το προγραμμα fιle linx pro transfer και μου ζηταει ip port user και password . ξερει μηπως κανεις πως το ρυθμιζω ?μπηκα στο ρουτερ μου αλλα εχει ενα καρο ip ποια θελει,και απο port δεν ειδα καμια .ασε που απο username και password δεν ξερω τι να δωσω.:blink:

Επισκέπτης
Καλησπερα σε ολα τα παιδια :)

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω το εν λογο τηλ. Ειμουν αναμεσα στο s3 και στο lg αλλα με βλεπω να παιρνω το τελευταιο. Το μονο που με χαλαει λιγο ειναι οτι η lg πιθανως να το παρατησει στην τυχη του εξου και η χαμηλη τιμη του. Θα το παρω απο σκρουτζομαγαζο με τις περισοτερες αξιολογησεις....ελπιζω να μην το μετανοιωσω!

ειμαι σε διλημα επισης γιατι και το λευκο και το μαυρο ειναι εξισου ομορφα.

Καλησπερα φιλε,

Εχω αλλαξει πολλες συσκευες και με το 4x ειμαι καταευχαριστημενος,

Η συσκευη δεν κολλαει, δεν κανει restart, εχει απιθανη οθονη οσον αφορα τη φωτεινοτητα και πολυ καλα χρωματα (αν και απ'οτι εχω δει σε vs videos οχι τα καλυτερα, ) παντως εχοντας το τηλεφωνο και μη εχοντας αμεσο μετρο συγκρησης δε διαπιστωνω προβληματα στα χρωματα,

Ακουγεται εντονα για 4.1.2 αλλα εχοντας τετοιο ταχυτατο τηλεφωνο, και να μην το παρει ποτε λιγο μ'ενδιαφερει, καλο θα ταν και αν γινει θα το χαρω πολυ,*αλλα δε σκαω :)

Απο ποιοτητα κατασκευης ειναι επισης εξαιρετικο καθως δεν τριζει, δε γρατζουνιεται ευκολα, το pattern στην πλατη του κινητου ή δεν εχει παθει τιποτα ή αν εχει σημαδια δε φαινονται, σε αντιθεση με πολυ ακριβοτερα κινητα με polycarbonate πλατες...

Εγω το πηρα λευκο,

Επισκέπτης
Συμφωνώ σε όλα με τον vtec26 με εξαίρεση το χρώμα:) Προτιμώ το μαύρο:)

Ααα! Για ακου να σου πω!!! Το λευκο ειναι καλυτερο!!!

Χχαχαχα! Το θεμα με το χρωμα το ειχα και εγω, πηρα το ασπρο και ακομα δεν ξερω αν το προτιμω απο το μαυρο... και α δυο ειναι εξαιρετικα! ;)

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)