DjHoya Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Φίλε Leolipop και εμένα 2 χαρτάκια NFC είχε μέσα η συσκευασία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Το παράγγειλα κι εγώ σε λευκό,για να δούμε τι λέει και σε αυτό το χρώμα To ειχε το birdphone σε λευκο ; Γιατι πλεον το χει μονο σε μαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 To ειχε το birdphone σε λευκο ; Γιατι πλεον το χει μονο σε μαυρο. Λες να πήρα το τελευταίο? Όπως και να χει το κινητό μου ήρθε,σφραγισμένο,με ελληνικά χαρτιά εγγύησης μέσα στην συσκευασία. Τώρα του κάνω την δεύτερη φόρτιση.κλασσικά η οθόνη έπαιξε στις 4 ώρες ανοιχτή πριν η ένδειξη της μπαταρίας πάει κάτω από το 28%. Αναμένουμε τώρα νεώτερα για την jb. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 παιδιά το κινητό τα σπάει γρήγορο χωρίς lag.Μου άρεσε πάρα πολύ το u.i τις lg ...το μόνο αρνητικό μέχρι τώρα για μένα η μπαταρία την ρουφάει γρήγορα αλλά δεν το έχω αφήσει και εγώ από τα χέρια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Αυτο με την μπαταρια και εμενα μου φαινεται καπως.Ειναι μεν πανω απο 2Α αλλα και παλι πεφτει σχετικα γρηγορα με απλη χρηση οπως παιχνιδια .Δεν τρωγεται γρηγορα οταν μιλαω στο τηλεφωνο σε 2g η οταν ειναι σε αναμονη (μπορει να κανει και 3-4 ωρες να παει απο 100% σε 99%) Θα ηθελα ομως κατι παραπανω σε αυτονομια.Απο οτι ειδα με το system tuner μπορεις να αλλαξεις governor στον επεξεργαστη αλλα δεν θελω να ασχοληθω με κατι τετοιο ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Δυστυχώς ο μεγάλος καταναλωτής ενέργειας είναι η (πάρα πολύ καλή) οθόνη, οπότε δεν μπορείτε να κάνετε κάτι ουσιαστικό... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Λυσεις υπαρχουν και οχι τοσο ακριβες... http://viewitem.eim.ebay.gr/GOLD-2680MAH-ULTRA-HIGH-CAPACITY-BUSINESS-BATTERY-FOR-LG-OPTIMUS-4X-HD-P880/271054332552/item http://viewitem.eim.ebay.gr/EXTENDED-HANDY-AKKU-BATTERIE-ACCU-4100mAh-WEI-fr-LG-Optimus-4X-HD-P880-BL53QH/230853550843/item Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 το πηρα και εγω σημερα απο τον φιλο Γιαννη (ταξιδιωτη22) root εχει βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Φυσικα , πανευκολο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1818502 Eιχα επικοινωνησει και εγω με τον ταξιδιωτη22 αλλα τον προλαβε αλλος...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 και για Unroot? βλεπετε πρωτη συσκευη lg και δεν ξερω τα κολπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 (edited) μαζεψα τα εργαλεια και τις οδηγιες για φλασαρισμα της τελευταιας εκδοσης που το επαναφερει πληρως απο bootloader μεχρι rom. To δοκιμασα και ολα πηγαν καλα.Οτι ειχα αφαιρεσει ειναι μεσα μαζι με ολο το στησιμο οπως το ειχα απο εφαρμογες και λοιπα. Edited October 27, 2012 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 το σκεφτομε και εγω να το αγορασω,αλλα το μονο που πραγματικα με φρεανει ειναι η μπαταρια..οσο για το αν θα παρει την 4,1 επισημα δεν με νοιαζει,την βαζω και μονος μου...βγαζει μια μερα με νορμαλ χρηση η οχι ?? :rolleyes: Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 το σκεφτομε και εγω να το αγορασω,αλλα το μονο που πραγματικα με φρεανει ειναι η μπαταρια..οσο για το αν θα παρει την 4,1 επισημα δεν με νοιαζει,την βαζω και μονος μου...βγαζει μια μερα με νορμαλ χρηση η οχι ?? :rolleyes: Για την ωρα παντος δεν μπορεις να βαλεις custom rom γιατι δεν υπαρχουν.Για την μπαταρια δεν εχω ακομα εικονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Aνετα πιστευω για εμενα.Αν το θες για τηλεφωνο κραταει εντυπωσιακα θα ελεγα πολυ.Οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω, η οθονη μαλλλον ειναι που "πινει" την μπαταρια λογικα αναλογως την φωτεινοτητα.Εμενα παντως στην δουλεια για ενα 8ωρο που καθομαι και με αρκετο 3G ιντερνετ , αν θυμαμαι καλα δεν ετρωγε πανω απο 25-30% μπαταρια. Παρτο μπας και γινουμε πολλοι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Για την ωρα παντος δεν μπορεις να βαλεις custom rom γιατι δεν υπαρχουν Δεν νομιζω να χρειαζονται για την ωρα custom roms.Σε αλλα τηλεφωνα ισως να ειναι πιο απαραιτητες λογω specs τωρα σε ενα σχετικα high end κινητο τι καλυτερο να κανεις; Και ισχυη υπεραρκετη εχει και μνημη...Ολα καλα τρεχουν.Γιατι να μπλεξουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 εγω παντος θα ηθελα μια aosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Λυσεις υπαρχουν και οχι τοσο ακριβες... http://viewitem.eim.ebay.gr/GOLD-2680MAH-ULTRA-HIGH-CAPACITY-BUSINESS-BATTERY-FOR-LG-OPTIMUS-4X-HD-P880/271054332552/item http://viewitem.eim.ebay.gr/EXTENDED-HANDY-AKKU-BATTERIE-ACCU-4100mAh-WEI-fr-LG-Optimus-4X-HD-P880-BL53QH/230853550843/item Μόνο που αυτός δεν πουλάει Ελλάδα... :( Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosarillas Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 να ρωτησω και κατι αλλο..δεν ψηνομε να σκασω 160 ευρω παραπανω για να αγορασω το κιν ελληνικης εισαγωγης, η λετε να εχω καποιο προβλημα...:wacko: Παράθεση asus padfone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 να ρωτησω και κατι αλλο..δεν ψηνομε να σκασω 160 ευρω παραπανω για να αγορασω το κιν ελληνικης εισαγωγης, η λετε να εχω καποιο προβλημα...:wacko: Πολύ απίθανο να πέσεις σε πρόβλημα... Τουλάχιστον η προσωπική μου εμπειρία αυτό έχει δείξει.. Πρακτικά μηδενικό το ρίσκο, για μένα, η αγορά του κινητού μέσω ιντερνετ παρα-εισαγωγής.Εγγύηση άλλωστε της Ελληνικής LG θα τα καλύπτει και αυτά τα τηλέφωνα. Απλά σαν μία επισήμανση: θα ήταν προτιμότερο να το αγοράσεις από κάποιο κατάστημα που έχει πολλές θετικές κριτικές και έτσι θα είσαι και εσύ απόλυτα σίγουρος, έχοντας ρίξει μιά ματιά στο τι έχουν γράψει και άλλοι για το κατάστημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 να ρωτησω και κατι αλλο..δεν ψηνομε να σκασω 160 ευρω παραπανω για να αγορασω το κιν ελληνικης εισαγωγης, η λετε να εχω καποιο προβλημα...:wacko: Παρε το παραεισαγωγης απλά να μην είναι branded,μην σκας πεταμένα λεφτά Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Μόνο που αυτός δεν πουλάει Ελλάδα... :( Eνα παραδειγμα εδωσα.Αυτοι δεν πουλανε , αλλα θα το κανουν αλλοι.Το ζητημα ειναι οτι ειναι υπαρκτες οι λυσεις. Eξωτερικη : http://viewitem.eim.ebay.gr/EMERGENCY-PORTABLE-CHARGER-BATTERY-FOR-LG-OPTIMUS-3D-MAX-P720-4X-HD-P880-BLACK/180991887743/item Εσωτερικη : http://viewitem.eim.ebay.gr/B154-NEW-4300mAh-Extended-Battery--DOOR-Cover-FOR-LG-Optimus-4X-HD-P880/180950541193/item Βεβαια με την extended , δεν μπορεις να εχεις NFC αλλα ποιος το χρησιμοποιει αλλωστε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 εγώ σήμερα πήγα να στείλω και να μου στείλουν εικόνα μέσω nfc αλλά τίποτα...μόνο επαφές μπορούσαμε...lg optimus 4x και ο φίλος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 (edited) Οπως λεει και ενας στο xda "I found out that file transfer isn't supported until JB." Εγω ρυθμισα το car tag και το εβαλα στη βαση αυτοκινητου.Να ανοιγει BT για το ακουστικο ,GPS και sygic για πλόηγηση. Edited October 27, 2012 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Eνα παραδειγμα εδωσα.Αυτοι δεν πουλανε , αλλα θα το κανουν αλλοι.Το ζητημα ειναι οτι ειναι υπαρκτες οι λυσεις. Eξωτερικη : http://viewitem.eim.ebay.gr/EMERGENCY-PORTABLE-CHARGER-BATTERY-FOR-LG-OPTIMUS-3D-MAX-P720-4X-HD-P880-BLACK/180991887743/item Εσωτερικη : http://viewitem.eim.ebay.gr/B154-NEW-4300mAh-Extended-Battery--DOOR-Cover-FOR-LG-Optimus-4X-HD-P880/180950541193/item Βεβαια με την extended , δεν μπορεις να εχεις NFC αλλα ποιος το χρησιμοποιει αλλωστε.... Διόρθωση: Δεν πουλάνε Ελλάδα μέσω e-bay. Πουλάνε όμως Ελλάδα μέσω Amazon.uk και μάλιστα σε καλύτερη τιμή (!!!). Χθες την παράγγειλα και σήμερα πήρα ειδοποίηση ότι έρχεται :) Καλό θα είναι να βρω και κανένα battery charger though... Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Μολις επαιξα το gta 3.Ξυπνησε ωραίες αναμνησεις.Το τηλ δε μασαει πουθενα.Αν και το περιμενα βεβαια...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts