Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για μένα το 4Χ πέθανε από την εποχή του... 2Χ! Οσο καλό και να είναι, το βλέπω με μισό μάτι! Ελπίζω να αποδειχθεί οτι είμαι άδικος! Η υποστήριξη στο 2Χ ήταν απλά για γέλια. Ήδη στο SΙΙΙ ετοιμάζεται η JB, αν η LG ακολουθήσει τα γνωστά της, τότε την βλέπω φθινόπωρο του 2013! Το θέμα της αυτονομίας επίσης είναι πολύ σημαντικό, αν δεν βγάζει 16-18 ώρες σε φουλ χρήση είναι πρόβλημα.

Πάντα για μένα αυτά

Κατσε βρε ανθρωπε πιο κινητο βγαζει 16 ωρες σε φουλ χρηση ;; Εχω αγορασει τα παντα-πες μου πιο ;

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατσε βρε ανθρωπε πιο κινητο βγαζει 16 ωρες σε φουλ χρηση ;; Εχω αγορασει τα παντα-πες μου πιο ;

Δεν έγραψα "συνεχή" χρήση, είναι θεμα ορισμού! Εννοώ εντονη χρήση, με χρήση wifi και 3g πάντα ανοιχτά, e-mail, σερφαρισμα κλπ. Το 2Χ μου δύσκολα έβγαζε 10 ώρες (για να έχω ενα μέτρο σύγκρισης). Το SIII αντέχει τις 16-18.

Από την άλλη υποφέρω λίγο κατω από την μεσημεριανό ήλιο, συμβιβάζομαι με τα ευπαθη υλικά. Το τέλειο δεν υπάρχει. :eek:

Δεν είναι εύκολο για όλους να έχουμε όλα τα hi end κινητά, οπότε κάνουμε τις επιλογές και λίγο υποκειμενικά.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

ωχ Δηλαδη με 3G το πολυ 3ωρες !! Ε δεν λεει Σορρυ κιολας.

Ενταξει καλη η ταχυτητα αλλα να εχουμε και λιγο αυτονομια.

Προς το παρων κραταω το GS 2 μεχρι να σοβαρευτουν οι εταιριες.

Το s3 είναι το καλύτερό στον τομέα αυτόν

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δεν έγραψα "συνεχή" χρήση, είναι θεμα ορισμού! Εννοώ εντονη χρήση, με χρήση wifi και 3g πάντα ανοιχτά, e-mail, σερφαρισμα κλπ. Το 2Χ μου δύσκολα έβγαζε 10 ώρες (για να έχω ενα μέτρο σύγκρισης). Το SIII αντέχει τις 16-18.

Από την άλλη υποφέρω λίγο κατω από την μεσημεριανό ήλιο, συμβιβάζομαι με τα ευπαθη υλικά. Το τέλειο δεν υπάρχει. :eek:

Δεν είναι εύκολο για όλους να έχουμε όλα τα hi end κινητά, οπότε κάνουμε τις επιλογές και λίγο υποκειμενικά.

Ειπα και εγω...ενταξει σορρυ κιολας δεν ηθελα να στην πω ! Εχεις δικαιο..παντως S3 παιδια δεν θα παρω.

Χαλια κατω απο τον ηλιο-το ειδα πριν λιγη ωρα. Το 4Χ το ειδα στο ΠΛΑΙΣΙΟ χαλια καμερα απαραδεκτη.

Κατα τα αλλα τελεια οθονη και γρηγορο...μου θυμισε Gs2 .

http://i256.photobucket.com/albums/hh194/taksidiotis/Screenshot_2012-08-17-23-34-34.png

http://i256.photobucket.com/albums/hh194/taksidiotis/Screenshot_2012-08-17-23-34-34.png

Πολυ χαλια Γιαννη !! Ειπαμε να καιει αυτο Μαμιεται !

Πολυ χαλια Γιαννη !! Ειπαμε να καιει αυτο Μαμιεται !

Περίπου σαν το x είναι...κοίτα,galaxy s3 σε καμία περίπτωση δεν είναι και σε καμία περίπτωση κανένα smartphone με android δεν το φτάνει.μην έχουμε ψευδαισθήσεις λοιπον,αν θέλουμε αυτονομία πάμε σε galaxy.

Πάντως το LG με χει κερδίσει ειλικρινά

Περίπου σαν το x είναι...κοίτα,galaxy s3 σε καμία περίπτωση δεν είναι και σε καμία περίπτωση κανένα smartphone με android δεν το φτάνει.μην έχουμε ψευδαισθήσεις λοιπον,αν θέλουμε αυτονομία πάμε σε galaxy.

Πάντως το LG με χει κερδίσει ειλικρινά

Το ξαναειδα το LG χτες,Φοβερη οθονη η καλυτερη απο ολα -το σκεφτομαι πιο σοβαρα απο το one X το οποιο εχει κιτρινιλες.

Εχει δυνατοτητα ληψης πολλαπλων φωτογραφιων οπως τα s3 και hox? επισης κατα τη διαρκεια ληψης βιντεο εχει τη δυνατοτητα και φωτογραφησης ?και κατα την αναπαραγωγη βιντεο εχει δυνατοτητα ληψης φωτογραφιας σκηνης του βιντεο?
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Λοιπόν,του έκανα ένα format και μετά στήσιμο εξ αρχής.

Έβαλα και το juice defender plus και σαφώς τα πράγματά στην μπαταρία είναι καλύτερα.

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγω για το εν λόγω κινητό, ηθελα να ρωτήσω τον ταξιδιώτη γιατι το πουλάει/ανταλάσσει τη στιγμη που λέει οτι τον έχει κερδίσει; Γενικά, το κινητό τα αξίζει τα λεφτά του;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγω για το εν λόγω κινητό, ηθελα να ρωτήσω τον ταξιδιώτη γιατι το πουλάει/ανταλάσσει τη στιγμη που λέει οτι τον έχει κερδίσει; Γενικά, το κινητό τα αξίζει τα λεφτά του;

Έδινα ξαδέρφου μου,δόθηκε δηλαδή,αλλά σήμερα έδωσα και το δικό μου.

Έβγαλε μια μικρή κίτρινη κηλίδα πάνω αριστερά,όχι και πάρα πολύ ευδιάκριτη αλλά εμένα με ενόχλησε.

Επίσης,στο νικελ στο σημείο που μπαίνει ο φορτιστής ξεφλουδιζει και λογικό καθώς το σημείο εκεί δε θα έπρεπε να έχει νικελ αλλά πλαστικό μαύρο.

Επίσης ναι με κέρδισε αλλά με έχασε κιόλας με την τραγική του αυτονομία.όπως το λέω.

ΤΡΑΓΙΚΉ.

Όχι ότι και του one x είναι και πολύ καλύτερη βέβαια,οι οθόνες πάντως αυτες είναι ενεργοβόρες.πάρα πολύ και δε μπορώ να είμαι συνέχεια στην πρίζα ανά 4 περίπου ώρες.

Στο one s κρατάει πολύ καλύτερα η μπαταρία,πόσο μάλιστα στο galaxy όπου και επέστρεψα καθώς η αυτονομία είναι απαραίτητη και σαν του galaxy απλά κανένα άλλο.

Επίσης,στον browser μου έκανε συχνά κρασαρισμα και δεν κατάλαβα ποτέ που οφείλεται αυτό,τί φταίει,υπόψιν είχα τον apex launcher.

Το κινητό πάντως για τα λεφτά που κοστίζει έστω και παραεισαγωγης,αξίζει κι ομολογώ ότι δεν το περίμενα.

Φυσικά και θα πάει απατο καθώς μηδέν promotion από την LG και πιθανόν να έχει και μέτρια υποστήριξη.

Όπως και να χει το έδωσα όσο το πήρα,με απλό τρόπο,doa,όχι ότι είχε κανένα πρόβλημα σοβαρό αλλά ούτε 390 ευρώ δεν το έδινα σε αγγελία και σίγουρα δεν το χάριζα όπως έκανε ο ξάδερφος μου,είναι κρίμα

Οπότε βύσμα και doa κι επιστροφή στο Sammy:)

Οπότε βύσμα και doa κι επιστροφή στο Sammy:)

Αυτο ξερετε, αυτό εμπιστεύεστε, όπως έλεγε μια παλια διαφημιση!

Τι θελει να πει ο ποιητης με το βυσμα?οεο..παντως εβαλα το bad αs s batteryκαι βγαλαμε το κινητο απο την φορτιση ταυτοχρονα με το κολητο μου που εχει s3 και μετα απο δυο ωρες εγω ειχα 97 μπαταρια και αυτος 88 και οι δυο συνεχεια συνδεμενοι με data και δυο λεπτα κληση..

Τι θελει να πει ο ποιητης με το βυσμα?οεο..παντως εβαλα το bad αs s batteryκαι βγαλαμε το κινητο απο την φορτιση ταυτοχρονα με το κολητο μου που εχει s3 και μετα απο δυο ωρες εγω ειχα 97 μπαταρια και αυτος 88 και οι δυο συνεχεια συνδεμενοι με data και δυο λεπτα κληση..

Ότι εκεί που κάνει την επαφή το βύσμα με την υποδοχή του καλωδίου ξεφλουδιζει το νικελ

Αναμονή πάντως δεν είδα ποτέ μου τόσο καλή σε σχέση με το galaxy.και με διαφορά

Ενταξει αλλα το doa πως το δικαιλογησες?η αναμονη οντως δεν ειναι και καλη μου θυμισε note οταν πηρε πρωτη φορα ics αλλα του εβαλα bad a s s battery και εχει βελτιωθει πραγματικα πολυ..μηπως ξερει κανεις πως βγαζουμε screenshot της οθονης?

Ενταξει αλλα το doa πως το δικαιλογησες?η αναμονη οντως δεν ειναι και καλη μου θυμισε note οταν πηρε πρωτη φορα ics αλλα του εβαλα bad a s s battery και εχει βελτιωθει πραγματικα πολυ..μηπως ξερει κανεις πως βγαζουμε screenshot της οθονης?

Δεν χρειάζομαι δικαιολογίες εγώ όταν έχω αφήσει τόσο χρήμα στο συγκεκριμένο μαγαζί,κι όταν ο διευθυντής είναι πολύ καλός φίλος:)

πως βγαζουμε screen foto εχετε βρει?

Πατάς ταυτόχρονα το power button και το κουμπί της έντασης προς τα κάτω .

Samsung galaxy s21+

Παιδια απο μπαταρια εσεις τι λετε?απο κοληματα?χανει σημα?αναβαθμισεις?ποια εκδοση εχετε πανω ?την 4.0.4?η καμερα ποιοτητα?στον ηλιο κατω η οθονη φαινεται?το ξεφλουδισμα που ανεφερε ο ταξιδιωτης σε εσας?

Το σήμα του είναι καλό.

4.0.3

Κάμερα απλά αποδεκτή αλλά καμία σχέση με one x,galaxy.

Καλή η οθόνη στους εξωτερικούς χώρους.

Το ξεφλουδισμα μην φανταστείς κάτι τρομερό,είναι απλά στο σημείο πού μπαίνει το USB αλλά εμένα με ενόχλησε και φυσικά κάνεις δεν μου εγγυάται ότι με τον καιρό το ξεφλουδισμα αυτό δεν θα τραβήξει και θα γίνει πιο μεγάλο.

Βγηκε αναβαθμιση..παλι 4.0.3 ομως,,φιλε η καμερα ειναι καλυτερη απο το νοτε αλλα ελαφρως χειροτερη του htc one x..η μπαταρια σε αναμονη ειναι καλη η οθονη ειναι ενεργοβορα ομως αλλα μια μερα την βγαζεις ..παρατηρησα πως δεν πεφτει ευκολα οταν κανεις κλησεις .προχτες που εκανα δοκιμη ειχα 55% ακομη με battery usage 45% 15ωρες με phone 4 λεπτα screen 34 wifi 2 ωρες held awake 2 ωρες 30 λεπτα...γενικα εγω ειμαι ευχαριστημενος και δεν μετανιωσα που εκανα την ανταλλαγη με το note..ειναι εμφανως πολυ πιο γρηγορο και συγκρινομενο με το htc δεν υστερει σε ταχυτητα σε καμια περιπτωση ..Ααα το wifi του ειναι καλυτερο και απο new ipad..

σημερα εβγαλε ΟΤΑ update. θα χαθει το rooting εαν κανω αναβαθμιση ?

Ναι !! απο αυτά που αναφέρουν στο xda θα χαθεί , και πρέπει να το κάνεις ξανά .

Samsung galaxy s21+

τελικα εκανα αναβαθμιση ΟΤΑ και το ΡΟΥΤ εχει παραμεινει..... according to Root Checker aPP....
smartphone madness:)

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)