katerinaki22 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ να στε καλά! Και κάτι ακόμη δεν νομίζω να επηρεαστεί κάτι από ελληνικά, γιατί από την αρχή είχε, ούτε κάτι σε θέμα ίντερνετ και τέτοια έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ να στε καλά! Και κάτι ακόμη δεν νομίζω να επηρεαστεί κάτι από ελληνικά, γιατί από την αρχή είχε, ούτε κάτι σε θέμα ίντερνετ και τέτοια έτσι? Δε θα έχεις προβληματα προχωρα.....αν κάποιος εχει βάλει τη mh1..που κυκλοφορησε ας ενημέρωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avades_vico Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Δε θα έχεις προβληματα προχωρα.....αν κάποιος εχει βάλει τη mh1..που κυκλοφορησε ας ενημέρωσει Την κατεβάζω και μάλλον θα την δοκιμάσω μεχρι τώρα απο απόψεις που διάβασα στο XDA ενας χρήστης που είχε την ΜG2 πριν χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες τησ έκδοσης, είπε ότι το τηλέφωνο είναι πιο βαρή και με περισσότερα lag. Από την άλλη η πλειοψηφία αναφέρει ότι το κινητό είναι γρηγορότερο, δεν κολλάει, έχει περισσότερη ελεύθερη μνήμη περίπου 150-190 διαρκώς (κάτι που υπήρχε και στην MG2 βέβαια), καλύτερο multitasking και φυσικά προτείνουν να γίνει πρώτα wipe data/factory reset και μετά το φλασάρισμα. Περισσότερα μόλις θα μπορώ να εκφέρω και προσωπική γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benapo Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) Παιδιά είμαι καινούργιος στο forum και δεν ξέρω να το χειρίζομαι σωστα.δεν δουλευει η αυτόματη περιστροφη οθόνης.έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τίποτα; Καμια ιδέα;;;; Edited September 18, 2013 by benapo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Παιδιά είμαι καινούργιος στο forum και δεν ξέρω να το χειρίζομαι σωστα.δεν δουλευει η αυτόματη περιστροφη οθόνης.έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τίποτα; Καμια ιδέα;;;; Να φανταστώ οτι έχεις ενεργοποιήσει την αυτοματη περιστροφή από τις ρυθμίσεις, έτσι; Συγγνώμη εκ των προτέρων, δεν το παίζω εξυπνάκιας, απλά μερικές φορές το αυτονόητο είναι που ξεφεύγει... Η επαναφορά στις εργοστασιακές δεν σημαίνει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benapo Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ναι ολα κομπλε ειναι.δεν ξερω τι φταιει....σ'ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avades_vico Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Δε θα έχεις προβληματα προχωρα.....αν κάποιος εχει βάλει τη mh1..που κυκλοφορησε ας ενημέρωσει Εχθές το βράδυ πέρασα επιτέλους την official MH1 για τουρκία. Ακολούθησα όλες τις οδηγίες κατά γράμμα (back up αρχείων, flash με odin, wipe data/factory reset, wipe data partition). Το κινητό λειτούργησε κανονικά έκανα τις πρωτες ρυθμήσεις παραμετροποιησης και οι πρωτες μου εντυπώσεις ειναι θετικές. Για αρχη έχουμε προεγκατεστημενο τον Opera browser, λειπει τον music hub. Η μνημη παραμενει στα 624ΜΒ το κινητο δειχνει να ανταποκρινετε αρκετα καλά η είσοδος στις επαφες είναι μερα με τη νύχτα το video player δεν κολάει ουτε στο ελαχιστο η εισοδος στο μενου ειναι χωρις lag και γενικα μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει lag, η συσκευη μοιαζει οντως καλύτερη σε σχεση με την MF1. Τωρα τελειώνω με την επαναφορά των αρχειων και ξεκινάω το πέρασμα των εφαρμογών. Κρατάω κάποιες επιφυλάξεις για το πως θα συμπεριφέρεται αφού περάσω τα προγραμματα αλλα αυτό πιστεύω διαφέρει απο συσκευη σε συσκευη ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Και συμφωνα και με το σκορ στο Antutu που πριν έβγαζα 4250 πιστευω ειμαι καλα τώρα. [ATTACH]35979[/ATTACH] [ATTACH]35980[/ATTACH] [ATTACH]35981[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_89 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 καλησπέρα παιδιά... εγώ για την αναβάθμιση θα ήθελα να πω κάποια λόγια : (γαλλικό 4.1.2 MF1 Ram:482Mb) το κινητό σέρνεται στο κάθε κλικ που κάνω έχω απελπιστεί και κάνω υπομονή μήπως και το συνηθίσω έτσι... δεν είμαι root το έχω περάσει μέσο kies επίσημη και δεν έκανα κάτι με odin! μπορώ να κάνω κάτι τώρα να βελτιώσω καθόλου την απόκριση του ? χωρίς να κάνω root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Εχθές το βράδυ πέρασα επιτέλους την official MH1 για τουρκία. Ακολούθησα όλες τις οδηγίες κατά γράμμα (back up αρχείων, flash με odin, wipe data/factory reset, wipe data partition). Το κινητό λειτούργησε κανονικά έκανα τις πρωτες ρυθμήσεις παραμετροποιησης και οι πρωτες μου εντυπώσεις ειναι θετικές. Για αρχη έχουμε προεγκατεστημενο τον Opera browser, λειπει τον music hub. Η μνημη παραμενει στα 624ΜΒ το κινητο δειχνει να ανταποκρινετε αρκετα καλά η είσοδος στις επαφες είναι μερα με τη νύχτα το video player δεν κολάει ουτε στο ελαχιστο η εισοδος στο μενου ειναι χωρις lag και γενικα μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει lag, η συσκευη μοιαζει οντως καλύτερη σε σχεση με την MF1. Τωρα τελειώνω με την επαναφορά των αρχειων και ξεκινάω το πέρασμα των εφαρμογών. Κρατάω κάποιες επιφυλάξεις για το πως θα συμπεριφέρεται αφού περάσω τα προγραμματα αλλα αυτό πιστεύω διαφέρει απο συσκευη σε συσκευη ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Και συμφωνα και με το σκορ στο Antutu που πριν έβγαζα 4250 πιστευω ειμαι καλα τώρα. [ATTACH]35979[/ATTACH] [ATTACH]35980[/ATTACH] [ATTACH]35981[/ATTACH] πριν τι ειχες?απο 2.3.6 κατευθειαν σε αυτη θα εχω τα 624 ΜΒ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Εχθές το βράδυ πέρασα επιτέλους την official MH1 για τουρκία. Ακολούθησα όλες τις οδηγίες κατά γράμμα (back up αρχείων, flash με odin, wipe data/factory reset, wipe data partition). Το κινητό λειτούργησε κανονικά έκανα τις πρωτες ρυθμήσεις παραμετροποιησης και οι πρωτες μου εντυπώσεις ειναι θετικές. Για αρχη έχουμε προεγκατεστημενο τον Opera browser, λειπει τον music hub. Η μνημη παραμενει στα 624ΜΒ το κινητο δειχνει να ανταποκρινετε αρκετα καλά η είσοδος στις επαφες είναι μερα με τη νύχτα το video player δεν κολάει ουτε στο ελαχιστο η εισοδος στο μενου ειναι χωρις lag και γενικα μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει lag, η συσκευη μοιαζει οντως καλύτερη σε σχεση με την MF1. Τωρα τελειώνω με την επαναφορά των αρχειων και ξεκινάω το πέρασμα των εφαρμογών. Κρατάω κάποιες επιφυλάξεις για το πως θα συμπεριφέρεται αφού περάσω τα προγραμματα αλλα αυτό πιστεύω διαφέρει απο συσκευη σε συσκευη ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Και συμφωνα και με το σκορ στο Antutu που πριν έβγαζα 4250 πιστευω ειμαι καλα τώρα. [ATTACH]35979[/ATTACH] [ATTACH]35980[/ATTACH] [ATTACH]35981[/ATTACH] Φαντάζομαι ελληνικά έχεις κανονικά , έτσι δεν είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Εχθές το βράδυ πέρασα επιτέλους την official MH1 για τουρκία. Ακολούθησα όλες τις οδηγίες κατά γράμμα (back up αρχείων, flash με odin, wipe data/factory reset, wipe data partition). Το κινητό λειτούργησε κανονικά έκανα τις πρωτες ρυθμήσεις παραμετροποιησης και οι πρωτες μου εντυπώσεις ειναι θετικές. Για αρχη έχουμε προεγκατεστημενο τον Opera browser, λειπει τον music hub. Η μνημη παραμενει στα 624ΜΒ το κινητο δειχνει να ανταποκρινετε αρκετα καλά η είσοδος στις επαφες είναι μερα με τη νύχτα το video player δεν κολάει ουτε στο ελαχιστο η εισοδος στο μενου ειναι χωρις lag και γενικα μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει lag, η συσκευη μοιαζει οντως καλύτερη σε σχεση με την MF1. Τωρα τελειώνω με την επαναφορά των αρχειων και ξεκινάω το πέρασμα των εφαρμογών. Κρατάω κάποιες επιφυλάξεις για το πως θα συμπεριφέρεται αφού περάσω τα προγραμματα αλλα αυτό πιστεύω διαφέρει απο συσκευη σε συσκευη ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Και συμφωνα και με το σκορ στο Antutu που πριν έβγαζα 4250 πιστευω ειμαι καλα τώρα. [ATTACH]35979[/ATTACH] [ATTACH]35980[/ATTACH] [ATTACH]35981[/ATTACH] Αν το κανεις ροοτ..θα είσαι ακόμα καλυτερα εγω με mf1. ..εχω 8500... πες μας τα παει η μπαταρία. ..εντυπωση μου προκαλεί το όπερα. ..έχουν βγάλει το browser? ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avades_vico Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 πριν τι ειχες?απο 2.3.6 κατευθειαν σε αυτη θα εχω τα 624 ΜΒ? Οχι πριν ήμουν με την official 4.1.2 MF1 μέσω KIES. Ναι κατευθείαν αλλα αν θελεις υπάρχει τρόπος και στην MF1 να έχεις 624MB αν διαβασεις πιο επάνω. Φαντάζομαι ελληνικά έχεις κανονικά , έτσι δεν είναι ? Φυσικά δεν αλλάζει κατι στη γλώσσα ακόμα και μετα το factory reset εσύ επιλέγεις γλώσσα μενού. Αν το κανεις ροοτ..θα είσαι ακόμα καλυτερα εγω με mf1. ..εχω 8500... πες μας τα παει η μπαταρία. ..εντυπωση μου προκαλεί το όπερα. ..έχουν βγάλει το browser? ?? Το ξέρω αλλα δεν ψήνομαι ακόμα για root και επειδή ακομα δεν το κατέχω πλήρως και αν ημουν πιο απαιτητικος θα επαιρνα S3 ή ακομα καλύτερα S4 να τελειώνω. Το σκορ για σύγκριση το ανέβασα. Για την μπαταρία θα έχω καλυτερη γνώμη οταν θα εχω και όλα μου τα προγραμματα για την ώρα δειχνει πανω κατω τα ίδια θα ανεβασω screenshot με τη διάρκεια μετα απο πληρη φορτιση για να συγκρίνεις καλύτερα. Οχι παραμένει και ο browser αναμεσα στους 2 φαίνεται να τρέχει καλυτερα ο opera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλουμε home page στο browser? Οποτε ξεκινάω το browser, με πάει αυτόματα στην τελευταία σελίδα που είχα ανοίξει. Εγώ πχ θέλω να με πηγαίνει πάντα στο Google. Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIEST Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 μετα την ενημερωση σε 4.1.2 και με ραμ 624 διαπιστωσα οτι κολλαει οταν παιζει βιντεο, ειτε απο utube, ειτε αποθηκευμενα στο κινητο. εχει τυχη σε καποιον αλλο; μηπως λειπουν codes και χρειαζεται να τρεξω κατι; κατα τα αλλα φυσαει! ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Τι εννοείς ενημέρωση; δεν πρέπει να βάλουμε πρώτα άλλη ρομ και μετά αμέσως μια δεύτερη; θέλω και εγώ να δοκιμάσω αν είναι εύκολο κάποιος να ποσταρει τα λίνκ με τις 2 ρομ. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ειχα γραψει λιγες σελιδες πισω, για να εχεις 624ΜΒ δεν ειναι αναγκη να περασεις δυο ρομ. Περνας αυτην απο το kies κανονικα και με ενα μικρο αρχειο ακομα εχεις την παραπανω μνημη σε 2-3 λεπτα ενασχολησης. Πολυ χαιρομαι που εστρωσαν τα lags με την νεα εκδοση. Η καμερα, στις πανοραμικες, ακομα στα 0,3mp δουλευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yk141 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Γεια σας παιδιά!Σκέφτομαι μέσα στις επόμενες μέρες να αγοράσω το samsung galaxy ace 2 και θα ήθελα να μάθω ποιο είναι το sar του. Άλλο δίνεται από το skroutz, άλλο σε κάποια μαγαζιά που το πωλούν (πχ. multirama,public). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avades_vico Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ειχα γραψει λιγες σελιδες πισω, για να εχεις 624ΜΒ δεν ειναι αναγκη να περασεις δυο ρομ. Περνας αυτην απο το kies κανονικα και με ενα μικρο αρχειο ακομα εχεις την παραπανω μνημη σε 2-3 λεπτα ενασχολησης. Πολυ χαιρομαι που εστρωσαν τα lags με την νεα εκδοση. Η καμερα, στις πανοραμικες, ακομα στα 0,3mp δουλευει; Στις λεπτομεριες μου γράφει 2128x560 αλλα σε megapixel δεν ξερω την μετατροπη αλλα αν 0,3mp ειναι 640x480 τοτε κατι πρεπει να αλλαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avades_vico Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Αν το κανεις ροοτ..θα είσαι ακόμα καλυτερα εγω με mf1. ..εχω 8500... πες μας τα παει η μπαταρία. ..εντυπωση μου προκαλεί το όπερα. ..έχουν βγάλει το browser? ?? Οσο για τη μπαταρία πιστευω δεν αλλαξε κατι μετα απο 19 ώρες φυσιολογικης χρησης 3-4 κλησεις, 6 ωρες WI-FI, 4 ωρες εγκατασταση προγραμματων, 2 ώρες μουσικής με φωτεινότητα στο 30% η μπαταρια ειναι στο 43% πιστευω θα βγαλει την 1,5 μέρα με φουλ χρηση την 1 μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Ειχα γραψει λιγες σελιδες πισω, για να εχεις 624ΜΒ δεν ειναι αναγκη να περασεις δυο ρομ. Περνας αυτην απο το kies κανονικα και με ενα μικρο αρχειο ακομα εχεις την παραπανω μνημη σε 2-3 λεπτα ενασχολησης. Πολυ χαιρομαι που εστρωσαν τα lags με την νεα εκδοση. Η καμερα, στις πανοραμικες, ακομα στα 0,3mp δουλευει; οκ οντως ηταν απλο.εβαλα την τουρκικη και εχω και 624 mb.του εκανα και root πιστευω ειμαι κομπλε.στησιμο απο την αρχη και ολα καλα,σε ευχαριστω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Στις λεπτομεριες μου γράφει 2128x560 αλλα σε megapixel δεν ξερω την μετατροπη αλλα αν 0,3mp ειναι 640x480 τοτε κατι πρεπει να αλλαξε. ναι το παλιό ύψος ήταν 480. Αλλά πάλι.... :( ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avades_vico Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 ναι το παλιό ύψος ήταν 480. Αλλά πάλι.... :( ευχαριστώ Ενταξει μην περιμενεις θαύματα με μια αναβαθμηση ενα ενα τα καλα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Το να εχεις 5mp καμερα και να μην την αξιοποιεις, αυτο ειναι θαυμα. Εδω μπαινει η θεωρια συνωμοσιας, οτι πωλειται το ace3 πλεον, αρα να του δωσουμε "πλεονεκτηματα" για να εχει λογο ο υποψηφιος αγοραστης να το ψωνισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avades_vico Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Το να εχεις 5mp καμερα και να μην την αξιοποιεις, αυτο ειναι θαυμα. Εδω μπαινει η θεωρια συνωμοσιας, οτι πωλειται το ace3 πλεον, αρα να του δωσουμε "πλεονεκτηματα" για να εχει λογο ο υποψηφιος αγοραστης να το ψωνισει. Να σου πω την αλήθεια αν το S4 mini πεσει κατω απο τα 300 πριν τα χριστουγεννα μαλλον θα το αποχαιρετισω το ace 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cater Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Ειπα να δοκιμασω την ΜG2 τη ρωσικη οποτε τη φλασαρα. Μου φενεται λιγο πιο αργη σε σχεση με την MC8 η μπορει να ειναι η ιδεα μου. H MC8 μαλλον ειχε καλυτερη διαχειριση μνημης αλλα δεν το λεω με απολυτη σιγουρια ειναι ακομα νωρις..Oχι οτι μετραει το σκορ στο Antutu απλα με την MC8 ειχα 8450 με την MG2 8526 . Για θεμα μπαταριας ισως ειναι καλυτερη η MG2. Οσο για τα lag βαλτε supercharger βοηθαει καπως. Παράθεση LeEco Lemax 2 X820 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts