Jump to content

katerinaki22

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About katerinaki22

  • Ημ. Γέννησης 02/04/1989

katerinaki22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας, έχω ένα βίντεο από ένα διαγωνισμό μουσικής και παίζει ένα κομμάτι και δεν μπορώ να το βρώ με τίποτα! Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, έχω δοκιμάσει σε όσες εφαρμογές ξέρω και δεν το αναγνωρίζει καμμιά! Σας παραθέτω κι ένα Link με το βίντεο όπου μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! http://www.facebook.com/dimitra.vagiata/videos/202101443613214/
  2. Σαν να ακούω κινέζικα! Να δω πως και θα καταφέρω!
  3. Καλησπέρα σας κι απο μένα.. Έχω κι εγώ το galaxy ace 2 gt-i8160 κι ενώ μέχρι χθες όλα δούλευαν καλά ξαφνικά σήμερα με το που ανοίξω το wifi ή κάνω πως μπαίνω στις εφαρμογές για δευτερόλεπτα μου κάνει επαννεκινήσεις μόνο του!! Μπήκα να κάνω hard reset κι απο κατω μου γραφει τα εξης : MANUAL MODE --Appling Multi-CSC... Applied the CSC-code : XEO και με κοκκινα γραμματα μου γρφαει ακριβως απο κατω γραφει: did not match sized '/system/csc/common/system/csc/others.xml' (No data available) Συνεχίζω κατα τ άλλα το reset ανοιγει το τηελέφωνο μου αλλα είναι σαν να μην έχει κανει reset. ΣΟΣ παιδια βοηθηστειτε με τι επαθε και τι μπορω να κανω????
  4. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ να στε καλά! Και κάτι ακόμη δεν νομίζω να επηρεαστεί κάτι από ελληνικά, γιατί από την αρχή είχε, ούτε κάτι σε θέμα ίντερνετ και τέτοια έτσι?
  5. Καλημέρα σας παιδιά θα ήθελα τη βοήθειά σας. Πρόσφατα πήρα στα χέρια μου το ace 2 και την επόμενη μέρα μου έβγαλε ενημέρωση λογισμικού. Είδα με διάφορους τρόπους που λέτε εδώ πως τα αρχικά είναι XEO άρα πολωνία.? Μπορώ να κάνω την ενημέρωση λογισμικού άνετα? Δεν νομίζω να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα έτσι? Σ.σ πάτησε για την ενημέρωση και δεν άλλαξε κάτι. Ποιό λογισμικό είναι καλύτερα να βάλω για το jb, με ποιο τρόπο χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα, και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα που τα αρχικά είναι αυτα κι όχι EUR έτσι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν σας κούρασα!
  6. Καλημέρα σας παρακολουθώ πολύ συχνά το forum σας για τις εξελίξεις των κινητών γιατί ειμαι σε αναζήτηση ενός και τελικώς κατέληξα σε Sony xperia.. Βρίσκομαι σε δίλλημα όμως. Είμαι ενδιάμεσα στο xperia U και στο xperia G. Είχα καταλήξει στο U αλλά άκουσα από πολλούς να το αποφύγω και να πάρω το G. Είδα κάποιες σχετικές διαφορές μεταξύ τους (δεν είμαι και πολύ σχετική) όπως είναι το μέγεθος της οθόνης, το λειτουργικό τους. Η αλήθεια είναι πως με ενθουσίασε το G λόγω μεγέθους καιμου είπαν επίσης πως το U είναι αργό ως προς το internet κι ότι χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να κάνει κάθε φορά αναβάθμιση. Θα ήθελα λοιπόν να μου δώσετε τα φώτα σας, ως ποιο σχετικοί ώς προς τα θέματα, για να μπορέσω να καταλήξω κάπου. Συγνώμη για το μεγάλο post και περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! (σημ. δεν ήξερα αν χρειαζόταν να ανοίξω άλλο θέμα γι αυτή μου την ερώτηση γι αυτό και έκανα απλά reply σ αυτό το θέμα, ελπίζω να το δείτε)
  7. Καλή μας επιτυχία κι ότι ειλικρινά χρειάζομαι ένα κινητό και πόσο μάλλον κάτι τέτοιο τώρα που ο bro μου κατέστρεψε το δικό μου όντας πηγαίνοντας φαντάρος γκρρρρρ!!! ¨Δ
×
×
  • Create New...