GV_ Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Καλησπερα σας. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, δεν μπορω να περασω τον λογαριασμο gmail μου στο application gmail και Play Store. Μου λεει πως δεν ταιριαζει ονομα και κωδικος. Απο τον browser μπαινω κανονικα στο gmail μου οποτε δεν τιθεται θεμα λαθους. Για να καλυψω την περιεργεια μου αλλαξα και τον κωδικο και παλι μου λεει πως δεν ταιριαζουν. Τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Μπορείς μήπως να πέις ποιες εφαρμογές έχεις κατεβάσει γιατι με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα; Όσο για την jelly bean πραγματικά έχει καταντήσει κουραστικό το θέμα αλλά μην ανησύχητε κάποια στιγμή θα την πάρουμε και εμείς. Αφού σε κάποιες χώρες έχει γίνει release της επίσημης έκδοσης δεν γίνεται να μην δωθεί κάποια στιγμή και στον υπόλοιπο κόσμο... 1. Notifiication toggle, εξαιρετικη εφαρμογη και 2. Magiclocker, και θεμα android 4 free, καλη, αλλα δεν "δενει" 100% με το κινητο, εχει δηλαδη μικροκολληματα, οχι ομως κατι σημαντικο. Σε αφηνει ομως να κατεβασεις την "κουρτινα" απο το lockscreen χωρις να χρειαζεται να ξεκλειδωσεις την οθονη. Edited May 25, 2013 by Nikos1972 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Εγω που εχω τo i8160P kai εχω φλασαρει την δοκιαμστικη ΜΒ4 μπορω τωρα να περασω την επισημη γερμανικη ή θα εχω καποιο προβλημα? Bill66542 με odin την περασεσ ? Καπου διαβασα τις προαλλες στο XDA οτι καποιοι με ΜΒ2 και ΜΒ4 ειχαν προβλημα περνοντας την επισημη ΜΕ1. Κατι τετοιο θυμαμαι.Ψαξε κι εσυ λιγο πριν το δοκιμασεις. Εσυ τωρα στην ουσια εχεις μετατρεψει το NFC σε απλο περνοντας την ΜΒ4 ετσι?Λογικα εχεις και αλλαγμενο bootloader. Εγω αναβαθμησα απο επισημη gingerbread σε επισημη jelly bean. Ναι με το ODIN περασα το firmware. Edited May 25, 2013 by bill66542 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Λοιπον για οσους ενδιαφερονται. Περασα την επισημη Γερμανικη Jellybean (XXME1) στο δικο μου (NFC). κατεβασα το firmware απο sammobile. H διαδικασια χαρη στους πολλους οδηγους ηταν απλη και πηγε πολυ smooth. Παρατηρησεις τωρα. Η ram ειναι στα 550ΜΒ Το κινητο ειναι ελαφρως αργοτερο , αλλα οχι κατι ενοχλητικο!Πιστευω με κανα 2-3 reboot θα στρωσει. Προστεθηκε ψηφιακο zoom στην φωτογραφικη(μεχρι 4χ). Προστεθηκε και το haptic feedback που ελειπε απο την gingerbread Ζωη μπαταριας δεν μπορω ακομα να κρινω.Θα ξαναγραψω σε καμια βδομαδα. Το κινητο πλεον εχει ολα τα καλα του Jellybean (μην καθομαι τωρα να τα γραφω ολα) Α υποψιν.....lockscreen widgets υπαρχουν μονο απο την 4.2 και μετα,οποτε μην ψαχνετε γιατι δεν υπαρχουν! Haptic feedback? Δωξα το θεο. Το περιμενα πως και πως αλλα μιας και δεν υπηρχε ουτε στις beta JB νομιζα ουι δεν θα το βαλουν!! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Haptic feedback? Δωξα το θεο. Το περιμενα πως και πως αλλα μιας και δεν υπηρχε ουτε στις beta JB νομιζα ουι δεν θα το βαλουν!! Ακυρο το haptic feedback τελικα.Δεν υπαρχει. Sorry ,my bad! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Ακυρο το haptic feedback τελικα.Δεν υπαρχει. Sorry ,my bad! Και ενθουσιαστηκα.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 (edited) Πως μπορώ να ορίζω οι εφαρμογές να αποθηκεύονται στην κάρτα; Edited May 27, 2013 by GV_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Εστειλα στο service το δικο μου ace2 γιατι τωρα τελευταια εχανε το σημα του ολο και πιο συχνα και χρειαζοταν συνεχεια επανεκινηση χωρις αυτο να πιανει παντα, επισης ειχε αρχισει να παρουσιαζει και ενα εκνευριστικο τριξιμο το ηχειο αλλες φορες σε ομιλια και αλλες σε πλοηγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Πως μπορώ να ορίζω οι εφαρμογές να αποθηκεύονται στην κάρτα; Αν εννοεις την καρτα SD τοτε δες εδω.... http://www.androidauthority.com/how-to-install-apps-to-sd-card-without-android-rooting-44239/ Απο την συσκευη δεν μπορεις να ορισεις που θα αποθηκευονται!Μπορεις απλα να μεταφερεις τις εφαρμογες απο την μνημη της συσκευης στον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης. Αν κανεις root την συσκευη τοτε εχεις πολλες επιλογες οπως το directory bind το οποιο στην ουσια ξεγελα την συσκευη να θεωρει την εξωτερικη καρτα Sd ως τον κυριο χωρο αποθηκευσης!Επειδη κι εγω εχω το ιδιο θεμα και το εψαξα ,να ξερεις οτι χωρις root δυσκολα τα πραματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 (edited) Αν εννοεις την καρτα SD τοτε δες εδω.... http://www.androidauthority.com/how-to-install-apps-to-sd-card-without-android-rooting-44239/ Απο την συσκευη δεν μπορεις να ορισεις που θα αποθηκευονται!Μπορεις απλα να μεταφερεις τις εφαρμογες απο την μνημη της συσκευης στον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης. Αν κανεις root την συσκευη τοτε εχεις πολλες επιλογες οπως το directory bind το οποιο στην ουσια ξεγελα την συσκευη να θεωρει την εξωτερικη καρτα Sd ως τον κυριο χωρο αποθηκευσης!Επειδη κι εγω εχω το ιδιο θεμα και το εψαξα ,να ξερεις οτι χωρις root δυσκολα τα πραματα! Αν εξαιρέσουμε πως είναι σπαστικο να το μετακινεισ, δημιουργείται άλλο θέμα; Επίσης κάτι ακόμα, υπάρχει τρόπος να κλείσεις τον browser χωρίς να κάνεις πίσω πίσω ή από την διαχείριση εφαρμογών; Edited May 27, 2013 by GV_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Επειδή jb δε βλέπω και εγω μείνει με τη leaked έκδοση mb4 jb...η οποία εκτός απο αργή μου τρώει τη μπαταρία σα τρελή. ...έχει κάποιος δοκιμασει την πορτογαλικη έκδοση? ?? Έχουμε οδηγίες να την περάσω ??? Τι θα βάλω στα pda κλπ?? Υπενθυμιζω απο mb4 .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Επειδή jb δε βλέπω και εγω μείνει με τη leaked έκδοση mb4 jb...η οποία εκτός απο αργή μου τρώει τη μπαταρία σα τρελή. ...έχει κάποιος δοκιμασει την πορτογαλικη έκδοση? ?? Έχουμε οδηγίες να την περάσω ??? Τι θα βάλω στα pda κλπ?? Υπενθυμιζω απο mb4 .... Περναει η πορτογαλικη στα ελληνικα τηλεφωνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 καμια επισημη ανακοινωση-πληροφορηση υπαρχει,η η κοροιδια καλα κρατει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Γεια σας Εχω παρατηρησει καποιες (λίγες) φορες, ότι για κάποιο λόγο αυξάνεται πάρα πολύ η κατανάλωση μπαταριας, χωρις να "τρεχει" εμφανώς κάποια εφαρμογή. Εγω πχ με τη (λίγη) χρήση που κάνω, το 24ωρο έχω -25% στην μπαταρία. Σημερα ωστόσο παρατήρησα μέσα σε 6 ωρες πτωση >20%. Δεν ήταν κάποια εφαρμογή ανοικτή, ούτε Wi-Fi, δεδομένα, GPS, Bluetooth, autosync κλπ, ούτε η συσκευή ήταν ζεστη, στο δε task killer δεν ειδα καμια περιεργη εφαρμογή να τρεχει Εκανα restart (κάτι που μου έριξε άλλες 4 μονάδες την μπαταρία), και μετά ηρέμησε το πράγμα. -Το έχετε παρατηρήσει και σεις? -ποιες εφαρμογές σου κάνουν συνηθως κατι τετοιο και πως μπορώ να της δω και αν τις σταματησω χωρις την αναγκη restart? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Βγήκε η επίσημη 4.1.2 για Αγγλία. Model: GT-I8160 Country: United Kingdom Version: Android 4.1.2 Changelist: 1016990 Build date: Mon, 25 Mar 2013 23:14:49 +0000 Product Code: BTU PDA: I8160XXMC8 CSC: I8160BTUMC8 MODEM: I8160XXMC8 Download Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treleas Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Αλλες δυο εκδοσεις σημερα για το I8160P, μια τσεχικη και μια γερμανικη. Προσωπικα αναμενω την γαλλικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Δευτερη για τη γερμανια;;;; Ενταξει....εδω ειμαστε ελλαδιτσα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Βγήκε η επίσημη 4.1.2 για Αγγλία. Model: GT-I8160 Country: United Kingdom Version: Android 4.1.2 Changelist: 1016990 Build date: Mon, 25 Mar 2013 23:14:49 +0000 Product Code: BTU PDA: I8160XXMC8 CSC: I8160BTUMC8 MODEM: I8160XXMC8 Download Να τη δοκιμάσω? ?? Λύθηκαν τα θέματα? ?? Μπαταρία κλπ ...lug... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Δεν την πέρασα,αλλά απ' ότι διαβάζω στο xda,δεν υπάρχει κάτι το καινούργιο που να αξίζει ιδιαίτερα,άρα τα lugs μάλλον παραμένουν. Αλλωστε αν πρόσεξες την ημερομηνία είναι 25-3-13 που σημαίνει ότι η rom είναι παλιά. Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Καλό χειμώνα εμείς! Οποις θέλει ντε και καλά jelly bean να παει να αγοράσει καινούριο κινητό! Μπορεί να έχει τα κολληματα του το iOs, αλλά στο θέμα αυτό οι "απέναντι" είναι άρχοντες. Αναβαθμιση για ολους και αμεσα. Όχι σαν και εμάς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Δεν την πέρασα,αλλά απ' ότι διαβάζω στο xda,δεν υπάρχει κάτι το καινούργιο που να αξίζει ιδιαίτερα,άρα τα lugs μάλλον παραμένουν. Αλλωστε αν πρόσεξες την ημερομηνία είναι 25-3-13 που σημαίνει ότι η rom είναι παλιά. Αρα να περιμένουμε ελληνική? ?? EUR.....αν και δεν πιστεύω να δούμε διαφορα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Το τηλέφωνο το έχω σχεδόν ένα χρόνο. Τις τελευταίες μέρες έχει πρόβλημα στη φόρτιση. Σαμ να μη κουμπωνει καλά ο φορτιστής του και να χάνει επαφή. Έχετε ιδέα αν φταει ο φορτιστής ή το τηλέφωνο; Δυστυχώς δεν έχω άλλο να δοκιμάσω.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Το τηλέφωνο το έχω σχεδόν ένα χρόνο. Τις τελευταίες μέρες έχει πρόβλημα στη φόρτιση. Σαμ να μη κουμπωνει καλά ο φορτιστής του και να χάνει επαφή. Έχετε ιδέα αν φταει ο φορτιστής ή το τηλέφωνο; Δυστυχώς δεν έχω άλλο να δοκιμάσω.... Δοκίμασε το σ ενα καταστημα με φορτιστες....εταιρεία κινητών κλπ ...για φορτιστη το βλέπω. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Επισης μπορεις να δοκιμασεις αν σου κανει τα ιδια και το καλωδιο του υπολογιστη... Αν ναι, τοτε φταιει η θυρα πανω στο κινητο, διαφορετικα αν οχι τοτε ευθυνεται το καλωδιο του φορτιστη. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abacab Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 στο gsmarena λεει οτι δεν υπαρχει αισθητηρας αυτοματου φωτισμου, στο phonearena.com λεει οτι υπαρχει αυτος ο αισθητηρας, ποια ειναι η αληθεια??????? Παράθεση abacab Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts