DrVasilis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 (edited) Εντάξει ίσως είμαι λίγο άκυρος και σίγουρα off topic αλλά παίζει ρόλο και το καλώδιο που χρησιμοποιώ;;;; Δεν είναι όλα ίδια τα micro usb???? Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν κάποια καλώδια που είναι μόνο για φόρτιση και κάποια που έχουν και καλώδια για data, αλλά πέραν αυτού είχα την εντύπωση πως τα mA του φορτιστή παίζουν ρόλο και όχι τα καλώδια. βασικά οποιοσδήποτε φορτιστής (οποιασδήποτε συσκευής) βγάζει USB κάνει για να φορτίσεις το κινητό σου. Ολοι 5V δίνουν και από 0.5 μέχρι 2Αh. Αρκεί να του βάλεις το micro usb καλώδιο (που ήδη έχεις) και είσαι ΟΚ ΠΧ http://www.bataria.gr/usb-loomax-usb-5v-1000mah-el.html ή http://www.mobiletrade.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.pbv.v9.tpl&product_id=469&category_id=25&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart κλπ Edited March 7, 2014 by DrVasilis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Εντάξει ίσως είμαι λίγο άκυρος και σίγουρα off topic αλλά παίζει ρόλο και το καλώδιο που χρησιμοποιώ;;;; Δεν είναι όλα ίδια τα micro usb???? Nαι, ίδια είναι. Αυτό είπα κι εγώ... "Βάλε αυτό που έχεις..." Μην ψάξεις για κάποιο ειδικό για φόρτιση, δεν υπάρχει κάποιο ειδικό. :) Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2616 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Να σας ρωτήσω... εσείς έχετε πρόβλημα με τα βίντεο από youtube; 'Όπου και να βάλω βίντεο (είτε στο app youtube, είτε στο broswer της samsung) το κινητό μου θα παγώσει (όχι απλά το βίντεο, το σύμπαν ολόκληρο παγώνει). Πρέπει να περιμένω λίγο και μετά συνεχίζει. Δεν φταίει το hd το δοκίμασα. 'Έχω την επίσημη xxna1. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Και εγω αυτην εχω αλλα δεν εχω κανενα προβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Να σας ρωτήσω... εσείς έχετε πρόβλημα με τα βίντεο από youtube; 'Όπου και να βάλω βίντεο (είτε στο app youtube, είτε στο broswer της samsung) το κινητό μου θα παγώσει (όχι απλά το βίντεο, το σύμπαν ολόκληρο παγώνει). Πρέπει να περιμένω λίγο και μετά συνεχίζει. Δεν φταίει το hd το δοκίμασα. 'Έχω την επίσημη xxna1. Καμιά ιδέα; Με MG2 επίσημη, μου το κάνει αρκετά συχνά σε διάφορες ανύποπτες στιγμές, καθώς και στο youtube, προφανώς δεν φταίει το youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Καμια ιδεα γιατι το τηλεφωνο εκλεισε μονο του το βραδυ; Ειναι η δευτερη φορα που μου εχει συμβει συνολικα στους 6 μηνες περιπου που το εχω αλλα δεν θυμαμαι αν και την προηγουμενη ειχα cm 10.1 ή στοκ ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Έβαλα κι εγώ την τελευταια του Rox, χωρίς να συνάντησε τα προβλήματα που αναφέρονται. Το rotation δουλεύει, youtube κανονικά, η μνήμη εξακολουθεί να είναι στα 627mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 τι εννοείς youtube κανονικά ?? δηλαδή δεν έχει Pixelization ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Η 8/3 λογικά έχει διορθωμένο το rotation bug, αφού βρήκαν τι έφταιγε. Youtube και με την 3/3 που έχω ακόμα, παιζει κανονικά. τροποποίηση: Να κάνω μιά ερώτηση: ΚΑΘΕ φορά που ανοίγω το gps με ρωτάει αν θέλω να παρακολουθεί την θέση μου. Και κάθε φορά πατάω όχι. Και δωσ' του πάλι και ξανά μανά τα ίδια. Τι στο καλό, δεν μπορεί να αποθηκεύσει την επιλογή ΟΧΙ κύριοι της google δεν θέλω, να τελειώνουμε; Bug ειναι αυτό ή επιλογή της google μήπως και βαρεθούμε όλοι να πατάμε όχι και να μας έχει στο φάκελο; Edited March 10, 2014 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_Mitsaras Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 καλησπερα περνα πρωτα την στοκ ρομ δηλαδη την MG2 (JB 4.1.2) I8160XXMG http://d-h.st/rGZ Size: 473.94 MB Uploaded By: kyrillos13 (xda dev) για να περασεις την στοκ ρομ ακολουθα αυτον τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 μετα αφου ανοιξεις το κινητο περνας την custom rom CM 10.2 (20140104) http://d-h.st/g0G Size: 176.21 MB για να την περασεις κοιτα εδω το βιντεο αφου περασεις την custom rom περνα και τα gapps (με τον ιδιο τροπο που περασες την custom rom στην καρτα μνημης http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130813-signed.zip αυτα,εισαι ετοιμος Για να βαλω την 10.1 η διαδικασια εγκαταστασης ειναι ιδια? και αν ναι μπορεις να βαλεις το link? Ευχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_89 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Να σας ρωτήσω... εσείς έχετε πρόβλημα με τα βίντεο από youtube; 'Όπου και να βάλω βίντεο (είτε στο app youtube, είτε στο broswer της samsung) το κινητό μου θα παγώσει (όχι απλά το βίντεο, το σύμπαν ολόκληρο παγώνει). Πρέπει να περιμένω λίγο και μετά συνεχίζει. Δεν φταίει το hd το δοκίμασα. 'Έχω την επίσημη xxna1. Καμιά ιδέα; Και εγώ που είμαι και root 4.1.2 KYRILLOSv9_JB_XXMG2 κολλάει σε κάθε βίντεο που ανοίγω και δεν ξέρω τι να κάνω πια ... έχει κάνεις καμιά ιδέα τι μπορούμε να κάνουμε με αυτό το θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Για να βαλω την 10.1 η διαδικασια εγκαταστασης ειναι ιδια? και αν ναι μπορεις να βαλεις το link? Ευχαριστω εκ των προτερων!! http://d-h.st/mwZ Αυτή είναι η τελευταία 10.1 Η διαδικασία όντως είναι όμοια, όποια ρομ και να βάλεις. Τα google apps να κατεβάσεις σωστά από εδώ: http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130812-signed.zip Καλή επιτυχία. Edited March 10, 2014 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_Mitsaras Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Sorry αλλα στο λινκ που μου εβαλες γραφει τρια download.. εγω πιο παταω? γιατι οποιο και να πατησω με βγαζει σε ενα αλλο page στο οποιο εχει αλλο download και μου βγαζει να κατεβασω καποιο προγραμμα!! ειναι λιγο ακυρη η ερωτηση αλλα δεν μπορω να βρω την απαντηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αν δεν απατώμαι το "σωστο" κουμπί είναι ένα μικρό μαύρο στη μέση. Σπαστικό αυτό με τις διαφημίσεις, από το κινητό ΣΥΝΕΧΩΣ ζητάει να κατεβάσεις το mobogenie το οποίο με έχει εκνευρίσει τόσο που δεν θέλω καν να μάθω τι πρόγραμμα είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_Mitsaras Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αν δεν απατώμαι το "σωστο" κουμπί είναι ένα μικρό μαύρο στη μέση. Σπαστικό αυτό με τις διαφημίσεις, από το κινητό ΣΥΝΕΧΩΣ ζητάει να κατεβάσεις το mobogenie το οποίο με έχει εκνευρίσει τόσο που δεν θέλω καν να μάθω τι πρόγραμμα είναι :) Σωστος! Σε ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Model: GT-I8160 Model name: GALAXY Ace 2 Country: Slovakia Version: Android 4.1.2 Changelist: 1106830 Build date: Mon, 10 Feb 2014 05:28:02 +0000 Product Code: XSK PDA: I8160XXNB1 CSC: I8160OXXNB4 MODEM: I8160XXNB http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=26541 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Βγήκε και νέα έκδοση της CM11 team Canjica, 12-3-2014. εδιτ: 12/03 : CM sources update Test RIL class added ( enable over build.prop ) GPS improvements Fixed potential memory leaks ( if there were any ) Added polish translation in Ace 2 settings - @judas1977 Edited March 13, 2014 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2616 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Για όσους έχουν πρόβλημα με τα βίντεο, εγώ μια λύση βρήκα "ένα reboot την ημέρα το lag το κάνει πέρα" . Δοκίμασα διάφορα προγράμματα ώστε να ελευθερώνουν την μνήμη, να κλείνουν προγράμματα,.... αλλά τίποτα. Σαν το reboot δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Να δούμε ποτε επιτέλους θα ανέβει η cm11..χωρίς bugs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Να δούμε ποτε επιτέλους θα ανέβει η cm11..χωρίς bugs Να δω πότε θα το σπάσω για να βρω άλοθι να πάρω κανα κινέζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Δεν μπορώ να πω οτι λειτουργει αψεγαδιαστα το τηλέφωνο μας με την CM11, σίγουρα όμως δεν μου δημιουργεί προβλήματα στα σημαντικά, δηλαδή τηλεφωνήματα, μηνύματα e-mail κ.λπ. βασικές καθημερινές χρήσεις. Συμπεριφέρεται πολύ πιο smoothly απο οτι με την JB και δεν χάνω κλήσεις ουτε και έχω χασει επαφη με το κινητό χωρίς προφανή λογο. Τώρα για διαδοχή κατάσταση ως πιο πιθανό,μετα και την εμπειρία με την CM νομιζω οτι θα είναι το moto g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Τώρα για διαδοχή κατάσταση ως πιο πιθανό,μετα και την εμπειρία με την CM νομιζω οτι θα είναι το moto gΤο "τί θα διαδεχτεί το ace2" με παιδεύει καιρό τώρα. Αλλά όσο δουλεύει σωστά, όσο ασχολούνται μαζί του και παραμένει φρέσκο και απροβλημάτιστο....Το μόνο που θα ήθελα στο επόμενο είναι μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη. Σχεδόν ίδια τιμή με το motoG είναι το S3 πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Το "τί θα διαδεχτεί το ace2" με παιδεύει καιρό τώρα. Αλλά όσο δουλεύει σωστά, όσο ασχολούνται μαζί του και παραμένει φρέσκο και απροβλημάτιστο....Το μόνο που θα ήθελα στο επόμενο είναι μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη. Σχεδόν ίδια τιμή με το motoG είναι το S3 πάντως. Εμένα με βλέπω για κάνα s4 mini ή s3 το καλοκαίρι, Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 καλησπέρα κάτι εχω διαγράψει σε 2.3.6 και δεν μπορώ να εχω ήχο κλήσης το τραγούδι που του επιλέγω. σε κάθε επανεκκίνηση έχει απόεπιλεγεί. λύση.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Εμένα με βλέπω για κάνα s4 mini ή s3 το καλοκαίρι, Ακριβώς τα ίδια ψάχνω και εγώ...... Σήμερα καλοβλεπα το ΖΤΕ το V....έχετε δει χαρακτηριστικά και τιμή? Πετάει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts