Jump to content

Mitsos_Mitsaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Mitsos_Mitsaras

  1. Δεν ηξερα τι ειναι το LTE! σε ευχαριστω για την πληροφορια! Και εννοειται οτι δεν υπαρχει λογος να παρω το απλο!
  2. Καλησπερα παιδια. Να ρωτησω.. Ποια διαφορα υπαρχει αναμεσα S4 mini LTE με S4 mini?? Τι παραπανω εχει το LTE μοντελο απο το απλο?
  3. Ειχατε κι αλλοι θεμα με το viber και το "σφαλμα καμερας"??
  4. Γεια σας παιδια.. ειμαι κατοχος μια συσκευης samsung galaxy ace 2 και σκεφτομαι να αγορασω το s4 mini!! Θελω την γνωμη σας για αυτο το κινητο γιατι μεχρι τωρα ολες οι συσκευες που ειχα βγηκαν μαπα και εχω τραβηξει τα πάνδεινα με κολληματα! Για αυτο θελω ενα κινητο που να μην κολλαει.. δεν κανω βαρια χρηση στο κινητο (facebook, viber και κατι αλλες εφαρμογουλες). Θελω να μου πειτε την γνωμη σας, αν αξιζει να το αγορασω!! Ευχαριστω εκ των προτερων..
  5. Εκανα ροοτ στο κινητο μου και θελω να μου πειτε την οποιαδηποτε εφαρμογη για να το βελτιωσω! Να σας πω οτι εχω την στοκ ρομ 4.1.2 και τρωει αρκετα κολληματα στο youtube και σε πολλες ακομα εφαρμογες οπως στην καμερα!! Ευχαριστω προκαταβολικα!
  6. Μπορεις να μου δωσεις την διευθυνση για να κατεβασω το αρχειο ροοτ? Το kernel τι ειναι? Σε τι θα βοηθησει?
  7. Εκανα αναβαθμιση στο ace 2 μου και με στοκ ρομ 4.1.2 γερμανικης εκδοσεως μπορω να πω οτι τρωει αρκετα κολληματα σε σχεση με την 2.3.6 που ειχα πριν. Υπαρχουν καποια "κολπακια" που μπορω να κανω για να μην μου σκαλωνει τοσο το κιν? Να πω επισης οτι δεν θελω να φυγω απο την στοκ ρομ.
  8. Γεια σας παιδια... θελω να ρωτησω κατι! Εχει βγει στοκ ρομ για το ace 2, 4.2.2 ? Γιατι κατι τετοιο πηρε το ματι μου στο ιντερνετ. Και αν ναι, την εχει δοκιμασει κανεις?
  9. Καλημερα στην παρεα.. ειμαι σε 2.3.6 εκδοση και μου την δινει απιστευτα στα νευρα το pop-up window που δειχνει τα διαθεσιμα δικτυα wifi!! Ξερει κανεις πως μπορω να το απενεργοποιησω ή κατι τετοιο τελος παντων??
  10. Δηλαδη αν περασω την 10.1 που δεν ειναι για μοντελα Ρ θα εχω θεμα??
  11. Σωστος! Σε ευχαριστω!!
  12. Sorry αλλα στο λινκ που μου εβαλες γραφει τρια download.. εγω πιο παταω? γιατι οποιο και να πατησω με βγαζει σε ενα αλλο page στο οποιο εχει αλλο download και μου βγαζει να κατεβασω καποιο προγραμμα!! ειναι λιγο ακυρη η ερωτηση αλλα δεν μπορω να βρω την απαντηση!!
  13. Για να βαλω την 10.1 η διαδικασια εγκαταστασης ειναι ιδια? και αν ναι μπορεις να βαλεις το link? Ευχαριστω εκ των προτερων!!
  14. Και ας πουμε οτι θελω να περασω την cyanogen 10.1.. περναω το αρχειο κανονικα εε? Δεν χρειαζεται καποιο επιπροσθετο αρχειο? Γτ καπου ειχα διαβασει οτι θελει και ενα αρχειακι για τα μοντελα Ρ
  15. Καλημερα.. εχω μια απορια! Εμενα το κινητο μου ειναι μοντελο Ρ.. πρεπει να ακολουθησω καποια αλλη διαδικασια φλασαρισματος ρομ??
  16. Η cyanogenmod 11 αξιζει?? Και backup πως περνω? Ειχα διαβασει οτι θελει root...
  17. Καλησπερα παιδια.. μετα απο αρκετο καιρο χρησης την 2.3.6 εκδοσης αποφάσισα να αλλαξω το λογισμικο και να βαλω 4.1 η μια νεοτερη εκδοση!! Θελω μια stable version cyanogen ή αν ειναι θα βαλω του κυριλλου!! Θελω να μου πειτε τι προτεινετε και γιατι!!
  18. Παιδια help.. Θελω να κανω ροοτ το κινητο (ειμαι σε 2.3.6) και οταν μπενω σε recovery mode δεν μου βγαζει το choose zip from sd ή κατι τετοιο! Οι επιλογες που μου βγαζει ειναι Reboot system now, apply upfate from sd card, wipe data, wipe cache. Αυτα.. εχεις κανεις καμια ιδεα?? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΟΚ το βρηκα.. απλα οταν λεει SD card εννοει την μνημη του κινητου και οχι την εξωτερικη...
  19. Φιλαρακι για πες εντυπωσεις? Τι λεει η αγγλικη ρομ? Αξιζει να την βαλω? Γτ οι αλλες ηταν σκετη απογοητευση!!
  20. Ειναι ευκολο να βαλετε το link για την αγγλικη στοκ ρομ 4.1??
  21. Φιλαράκι ευχαριστω πολύ που απάντησες άμεσα αλλα δεν είχα νετ..:p Λοιπόν.. επειδή δεν ξερω τι εστί ΜΗ1 (υποθετω πως ειναι στοκ ρομ 4.1) οταν αγορασα το κινητο ειχα στοκ ρομ 4.1 με πολλα κολληματα και γυρισα σε 2.3.6! Τωρα.. πες μου! Δωσε μου τα φωτα σου!:) Απλα ξερεις πως ειναι.. λειπει το zoom απο την καμερα, λειπουν συντομευσεις χρησημες, και αλλη εμφανιση το ενα αλλη το αλλο!!
  22. Τι λεει η καινουργια stock rom της samsung? αξιζει να την περασω ή να παραμεινω στο 2.3.6??
  23. ναι η αληθεια ειναι περιμενα να φυγουν τα lags με την 4.2!! τεσπα.. περιμενω αποτελεσματα αππ την καινουργια 4.1 μπας και δω ασπρη ρομ!! αλλιως θα φαει cyanogenmod!! απλα εγω ειμαι 16 χρονων και δεν μπορω να εχω χρηματιξες απαιτησεις και ειδηκα για κινητο! αλλιως θα επαιρνα και εγω το s3!!
  24. Ολες οι στο ρομ που εχω δοκιμασει (για 4.1 παντα) καθυστερουν σε καποιες εντολες οπως σημειωσεις youtube τηλ. μηνυματα κλπ!! Σε αυτήν έχουν διορθωθεί αυτα τα "κολληματα"? Κατσε να βγαλουν την 4.2 εκδοση και βλεπουμε για την kitkat!! Κατσε να βγαλουν την 4.2 εκδωση και βλεπουμε για την kit kat!! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  25. Να ρωτησω.. εχουν λυθει τα θεματα με την καθυστερηση ανταποκρισης σε καποιες εφαρμογες οπως (σημειωσεις, επαφες, μηνυματα κλπ) και τα θεματα που ειχε με το youtube?? Ναι μπερδευτηκα με τα στοκ και τα κοστουμ!! Το gps ειναι οκ στην 10.2??
×
×
  • Create New...