cyx09 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Changelog: CM sources update stability improvements Info Page http://maclaw.pl/ DL Link http://get.maclaw.pl/?id=329 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Από ότι έχω διαβασει εδώ και στο xda η maclaw έκδοση δεν είναι και τόσο προσεγμένη και σίγουρα δεν είναι daily, αφού πολοι χρήστες αναφέρουν διάφορα προβλήματα. Ελπίζω ο Rox να συνεχισει την δικιά του έκδοση, τον εμπιστευομαι και περισσότερο μετά από τις CM10.1 & 10.2 που έχω χρησιμοποιήσει και έχει κάνει και πολύ καλή δουλειά μάλιστα Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Ελήφθη η μεγάλη απόφαση... Κατέβηκε η MG2 από το θρεντ του Κύριλλου στο XDA, φλασαρίστηκε με ODIN, την άφησα κάμποση ώρα αλλά δεν ήθελε να μπουτάρει (βαρέθηκα στο 10λεπτο, είχε κολλήσει στο σήμα της Samsung) μπήκα recovery, φλάσαρα το CWM από τον Κύριλλο, φλάσαρα την 10.2 (δεν ήθελε να πάρει την 8/12 οπότε μπήκε η 6/12 και ξανακατεβάζω την 8/12 μήπως έφταιγε το αρχείο), τώρα το google κάνει ανάκτηση και όλα καλά δείχνουν. Ταλαιπωρία, αλλά έχει το modding τα ρίσκα του, τι να πεις. Η σημερινή McLaw δεν διόρθωσε κάτι, την πέρασα πριν κάνω όλα τα άλλα. Όμορφη η 4.4, όμορφη η διάφανη notification, σπαστικό το google search που δεν βρήκα πως βγαίνει, θα περιμένω όμως την team canjica, δείχνουν πιο προσεκτικοί στα release τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) Ελήφθη η μεγάλη απόφαση... Κατέβηκε η MG2 από το θρεντ του Κύριλλου στο XDA, φλασαρίστηκε με ODIN, την άφησα κάμποση ώρα αλλά δεν ήθελε να μπουτάρει (βαρέθηκα στο 10λεπτο, είχε κολλήσει στο σήμα της Samsung) μπήκα recovery, φλάσαρα το CWM από τον Κύριλλο, φλάσαρα την 10.2 (δεν ήθελε να πάρει την 8/12 οπότε μπήκε η 6/12 και ξανακατεβάζω την 8/12 μήπως έφταιγε το αρχείο), τώρα το google κάνει ανάκτηση και όλα καλά δείχνουν. Ταλαιπωρία, αλλά έχει το modding τα ρίσκα του, τι να πεις. Η σημερινή McLaw δεν διόρθωσε κάτι, την πέρασα πριν κάνω όλα τα άλλα. Όμορφη η 4.4, όμορφη η διάφανη notification, σπαστικό το google search που δεν βρήκα πως βγαίνει, θα περιμένω όμως την team canjica, δείχνουν πιο προσεκτικοί στα release τους. Μηπως δεν τσεκαρες στο odin to auto/reboot? Το google search το βγαζεις με καποιον launcher (nova,apex) Απο τι φαινεται ο Rox θα κανει πλεον editing στα firmware του MacLaw - οποτε.... (το παλικαρι εχει βαρεθει προφανως και εχει ξενερωσει με την τοση γκρινια των post αλλων χρηστων) Εγω παντως ξαναπερασα την τελευταια CM11 16.12.2013 και δεν ειδα διαφορα! αλλαξε το icon της μπαταριας στο status bar Φαινεται τωρα το icon και οριζοντια και καθετα με το ποσοστο της μπαταριας. Φυσικα αυτο που μετραει σε αυτην την εκδοση ειναι το swap - πλεον ολες οι εφαρμογες μεταφερονται αντι για την SD στην External αν θες. Οποτε και χωρο εχεις και το συστημα λειτουργει καλυτερα αφου ειναι αδειο! Με την MG2 και την 10.2 (8/12) δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Κατεβασε αν θες καποιο theme Kitkat για να εισαι στο πνευμα της αναβαθμισης (υπαρχουν απειρα - αν και εγω δεν τρελενομαι) και φυσικα Nova ή Apex και εισαι αρχηγος! ο Kyrillos που χαθηκε???? αρχιζω να ανησυχω! :) Edited December 17, 2013 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Από ότι έχω διαβασει εδώ και στο xda η maclaw έκδοση δεν είναι και τόσο προσεγμένη και σίγουρα δεν είναι daily, αφού πολοι χρήστες αναφέρουν διάφορα προβλήματα. Ελπίζω ο Rox να συνεχισει την δικιά του έκδοση, τον εμπιστευομαι και περισσότερο μετά από τις CM10.1 & 10.2 που έχω χρησιμοποιήσει και έχει κάνει και πολύ καλή δουλειά μάλιστα Συμφωνω! Αλλα μην ξεχνατε o/το Maclaw Team ειναι πολυ πιο παλια καραβανα με πολλες χιλιαδες LIKE! - οχι ομως για το ACE II Πριν 2 μηνες που τον ειχα ρωτησει στο FB μου απαντησε πως δεν εχει σκοπο να ασχοληθει γιατι δεν εχει καν την συσκευη Τωρα δεν ξερω πως ταιριαξε και ασχοληθηκε. Καλο ειναι να ασχοληθουν και οι 2! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 To ποιός είναι ο πιο παλιός, ειλικρινά με αφήνει αδιάφορο. Το ζήτημα είναι, όταν γράφεις "bug free" και μόνο έτσι δεν είναι εμπίπτεις στην κατηγορία του καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Το ότι όλοι πειράζουμε το τηλέφωνο "με δική μας ευθύνη" είναι γνωστό οπότε δεν μπορώ να τείνω το δάχτυλο για το φταίξιμο σε κανέναν, απλά λέω ότι -για εμένα- δεν καλύπτει τις απαιτήσεις χρήσης. Θα την στρώσουν σίγουρα στο μέλλον, για την ώρα όμως... Σωστά τσεκαρισμένο ήταν το Odin, μόνο του έκανε το reboot, απλά ίσως έπρεπε να το περιμένω και άλλο και βαρέθηκα, ήθελα απλά να τελειώνω και να δουλέψει το τηλέφωνο. (η περιέργεια του "πόσο αργή θα μου φανεί η στοκ 4.1 δεν νίκησε). Το "αστείο" είναι πως παρ' ότι πέρασα την "παλιά" ρομ, εξακολουθεί το CWM να μην μπορεί να ανακτήσει τα παλια backup. Not cool. Τι στο καλό άλλαξαν οι πολωνοί ρε γμτ... Τουλάχιστον τις μνήμες τις βλέπει σωστά πιά και είναι προσβάσιμες απ'όλα τα προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) παιδια βοηθεια,οποια εκδοση της 2.3.6 και να βαλω δεν την δεχεται το κινητο,μου κολλα στο λογοτυπο που γραφει samsung galaxy ace 2 gt-i8160..πριν περασω την εκδοση εκανα factory reset,και προσπαθω να μπω με το vol up+home+power butoom και παλι κολλα στο ιδιο λογοτυπο..καμια αλλη λυση; οποιαδηποτε 2.3.6 δεν την δεχεται..και το κινητο το αγορασα εχωντας μεσα την 2.3.6 update: τελικα τα καταφερα προφανως ξεσκαλωσε επειδη ειμαι noob εχω την ελληνικη 4.1.2 και θελω να το ροοταρω ποια ειναι καλυτερη σε ποιο smooth στο θεμα αναποκριση των κλισεων,μυνηματων;δλδ στα πιο βασικα.. με λιγα λογια θελω ρομ το οποιο να μην αργει να μου ανοιξουν τα μυνηματα,επαφες,κλησεις τα βασικα ακομα και ας εχω εγκατεστημενες εφαρμογες.. ποια προτεινετε λοιπον; Αισθητη διαφορα στην ταχυτητα, multitasking, πολυ πιο smooth στην επιφανεια και στο συρταρι εφαρμογων σε σχεση την 1η εκδοση του Maclaw 13.12.2013. Κανενα απολυτως προβλημα! έως και 20% περισσοτερη RAM σε σχεση με τα ιδια services που ετρεχα απο πισω. Η μπαταρια κραταει πολυ περισσοτερο Όσοι θελουν να κανουν την διαφορά στο κινητο τους - μπορουν να την βαλουν ανεπιφυλακτα! Απο CM11 (13.12.20113) αναβαθμισα στην εκδοση 14.12.2013 χωρις wipa data/cache και dalvik cache Εδω και το link του MX Player Pro 1.7.21 Final Official Εκδοση Support Android 4.4.1, 4.4.2. Fixed crashing on some Android 4.3 and 4.4 devices. αυτο απο που μπορουμε να το κατεβασουμε;και καποιος οδηγος για ροοτ?κανει για 4.1.2? Edited December 17, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) παιδια βοηθεια,οποια εκδοση της 2.3.6 και να βαλω δεν την δεχεται το κινητο,μου κολλα στο λογοτυπο που γραφει samsung galaxy ace 2 gt-i8160..πριν περασω την εκδοση εκανα factory reset,και προσπαθω να μπω με το vol up+home+power butoom και παλι κολλα στο ιδιο λογοτυπο..καμια αλλη λυση; οποιαδηποτε 2.3.6 δεν την δεχεται..και το κινητο το αγορασα εχωντας μεσα την 2.3.6 update: τελικα τα καταφερα προφανως ξεσκαλωσε επειδη ειμαι noob εχω την ελληνικη 4.1.2 και θελω να το ροοταρω ποια ειναι καλυτερη σε ποιο smooth στο θεμα αναποκριση των κλισεων,μυνηματων;δλδ στα πιο βασικα.. με λιγα λογια θελω ρομ το οποιο να μην αργει να μου ανοιξουν τα μυνηματα,επαφες,κλησεις τα βασικα ακομα και ας εχω εγκατεστημενες εφαρμογες.. ποια προτεινετε λοιπον; αυτο απο που μπορουμε να το κατεβασουμε;και καποιος οδηγος για ροοτ?κανει για 4.1.2? καλησπερα φιλε.... για να μην μπεις σε περιπετειες και σε παρω στον λαιμο μου κατεβασε την CM 10.2 (JB 4.3.1) που ειναι πιο σταθερη. για stock (εργοστασιακη) βαλε την MG2 (JB 4.1.2) που ειναι επισης πιο σταθερη απο την MF1 (ελληνικη) I8160XXMG http://d-h.st/rGZ Size: 473.94 MB Uploaded By: kyrillos13 (xda dev) CM 10.2 (120131208) http://d-h.st/nE5 Size: 175.67 MB Gapps for 4.3.x (package 2013.08.13) http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130813-signed.zip Μολις περασεις την 10.2 δεν θα χρειαστεις root - αν θυμαμαι καλα γινεται root Σου δινω ομως για καλο κ για κακο το link για να εχεις παντα το flash για root http://d-h.st/ook Size: 1.37 MB Uploaded By: shaaan (xda dev) Video Αν δεν ξερεις πως να τα περασεις στειλε μου pm! _) cYx_09 (_ Edited December 17, 2013 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) @cyx9 τελικα τα καταφερα περασα την ρομ χωρις κανενα θεμα χιλια ευχαριστω,ελπιζω να εχω τουλαχιστον σε κλησεις,μυνηματα γρηγορες ανταποκρισεις και παλι πολλα ευχαριστω! ερωτηση..το ζοομ δεν λειτουργει ? :/ γτ με τα κουμπια volume +_κανει ληψη φωτο και κατι αλλο..ποια επιλογη στα ελληνικα ειναι για να βαλω το κινητο να λειτουργει μονο σε gsm? εχει μονο μια επιλογη που γραφει ''χρηση μονο δικτυων 2g'' αυτο ειναι το gsm? Edited December 17, 2013 by neokosmitis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) Ελήφθη η μεγάλη απόφαση... Κατέβηκε η MG2 από το θρεντ του Κύριλλου στο XDA, φλασαρίστηκε με ODIN, την άφησα κάμποση ώρα αλλά δεν ήθελε να μπουτάρει (βαρέθηκα στο 10λεπτο, είχε κολλήσει στο σήμα της Samsung) μπήκα recovery, φλάσαρα το CWM από τον Κύριλλο, φλάσαρα την 10.2 (δεν ήθελε να πάρει την 8/12 οπότε μπήκε η 6/12 και ξανακατεβάζω την 8/12 μήπως έφταιγε το αρχείο), τώρα το google κάνει ανάκτηση και όλα καλά δείχνουν. Ταλαιπωρία, αλλά έχει το modding τα ρίσκα του, τι να πεις. Η σημερινή McLaw δεν διόρθωσε κάτι, την πέρασα πριν κάνω όλα τα άλλα. Όμορφη η 4.4, όμορφη η διάφανη notification, σπαστικό το google search που δεν βρήκα πως βγαίνει, θα περιμένω όμως την team canjica, δείχνουν πιο προσεκτικοί στα release τους. Από ότι έχω διαβασει εδώ και στο xda η maclaw έκδοση δεν είναι και τόσο προσεγμένη και σίγουρα δεν είναι daily, αφού πολοι χρήστες αναφέρουν διάφορα προβλήματα. Ελπίζω ο Rox να συνεχισει την δικιά του έκδοση, τον εμπιστευομαι και περισσότερο μετά από τις CM10.1 & 10.2 που έχω χρησιμοποιήσει και έχει κάνει και πολύ καλή δουλειά μάλιστα Μηπως δεν τσεκαρες στο odin to auto/reboot? Το google search το βγαζεις με καποιον launcher (nova,apex) Απο τι φαινεται ο Rox θα κανει πλεον editing στα firmware του MacLaw - οποτε.... (το παλικαρι εχει βαρεθει προφανως και εχει ξενερωσει με την τοση γκρινια των post αλλων χρηστων) Εγω παντως ξαναπερασα την τελευταια CM11 16.12.2013 και δεν ειδα διαφορα! αλλαξε το icon της μπαταριας στο status bar Φαινεται τωρα το icon και οριζοντια και καθετα με το ποσοστο της μπαταριας. Φυσικα αυτο που μετραει σε αυτην την εκδοση ειναι το swap - πλεον ολες οι εφαρμογες μεταφερονται αντι για την SD στην External αν θες. Οποτε και χωρο εχεις και το συστημα λειτουργει καλυτερα αφου ειναι αδειο! Με την MG2 και την 10.2 (8/12) δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Κατεβασε αν θες καποιο theme Kitkat για να εισαι στο πνευμα της αναβαθμισης (υπαρχουν απειρα - αν και εγω δεν τρελενομαι) και φυσικα Nova ή Apex και εισαι αρχηγος! ο Kyrillos που χαθηκε???? αρχιζω να ανησυχω! :) Αχαχ εδώ είμαι, λίγο η σχολή λίγο τα games... Σχετικά με την έκδοση του Maclaw δεν μου γεμίζει το μάτι. Λέει τόσα πράγματα και αμφιβάλω αν έστω τα μισά είναι αλήθεια αφού δεν κάνει release τα sources του για την ρομ (μόνο για κερνελ). Αν δείτε σε κάθε update στο s3 mini λέει more stable, faster, bugfree και τέτοια και δεν νομίζω ότι όντως ισχύουν. Είχα βάλει στο s3mini μιας φίλης την cm10.2 του, πριν 2-3 βδομάδες και μόνο stable και bugfree δεν ήταν. 5-6 reboots τη μέρα, έχανε το σήμα και γενικά δεν ήταν τόσο smooth όσο έλεγε. Θα περιμένω τον rox που μιλάμε και skype καμιά φορά, και δεν γράφει βλακείες στα changelogs, γράφει ότι ισχύει. Δεν κράζω τον Maclaw απλά λέω την άποψη μου. @cyx9 τελικα τα καταφερα περασα την ρομ χωρις κανενα θεμα χιλια ευχαριστω,ελπιζω να εχω τουλαχιστον σε κλησεις,μυνηματα γρηγορες ανταποκρισεις και παλι πολλα ευχαριστω! ερωτηση..το ζοομ δεν λειτουργει ? :/ γτ με τα κουμπια volume +_κανει ληψη φωτο και κατι αλλο..ποια επιλογη στα ελληνικα ειναι για να βαλω το κινητο να λειτουργει μονο σε gsm? εχει μονο μια επιλογη που γραφει ''χρηση μονο δικτυων 2g'' αυτο ειναι το gsm? Ναι 2G=GSM και 3G=WCDMA http://d-h.st/rGZ Size: 473.94 MB Uploaded By: kyrillos13 (xda dev) _) cYx_09 (_ Χαχαχαχαχ αυτό με πέθανε :D Edited December 18, 2013 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Να αναφέρω και εγώ τις εντυπώσεις μου από την Αγγλική JB MK2.. To τηλεφωνάκι είναι σχεδόν αψεγάδιαστο, η ταχύτητα θυμίζει gb με τα καλούδια όμως της jb. To μόνο θέμα που είχα ήταν κάτι περιοδικά κολλήματα στο youtube και στο camcorder. Μετά από wipe cache περιέργως εξαφανίστηκαν τα χαζοκολήματα. Να αναφέρω ότι έχω κάνει disabled τα google+, news&weather daemaon,samsung apps&account. Στα δε παιχνίδια απλά δεν έχει σχέση με gb, είναι σαφέστατα γρηγορότερο. Προσωπικά το προτιμώ από CM10.1.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) 1)τελικα εχει zoom το κινητο η οχι; 2)ραδιοφωνο;μπορουμε να του βαλουμε εμεις μηπως; 3)κατι αλλο..παω να ανοιξω το google play και με πετα,σε οποιαδηποτε εκδοση.. 4)εντομεταξυ λογαριασμους για gmail/email etc δεν μου ζητησει να κανω εγγραφη.. 5)τα .zip αρχει που εβαλα στην καρτα αυτα της rom δηλαδη μπορω τωρα να τα διαγραψω; 6)αν βγαλω την καρτα και κανω factory reset μεσω των volume up,power...θα χαθει το rom? 7)και κατι αλλο που προεκυψε τωρα..προφανως δεν περασαν σωστα καποια τραγουδια με αποτελεσμα η καρτα να εχει κατι προβληματα πιθανον,δλδ δεν μπορω μεσα απο το κινητο να σβησω τον φακελο με τα τραγουδια που δεν περαστηκαν σωστα,καθως επισης παω να κανω φορματ την sd μεσα απο την συσκευη και δεν μου την κανει..την εβαλα και στον υπολογιστη και τπτ..δεν μου εμφανιζει επιλογη φορματ..καμια λυση; Edited December 18, 2013 by neokosmitis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Να αναφέρω και εγώ τις εντυπώσεις μου από την Αγγλική JB MK2.. To τηλεφωνάκι είναι σχεδόν αψεγάδιαστο, η ταχύτητα θυμίζει gb με τα καλούδια όμως της jb. To μόνο θέμα που είχα ήταν κάτι περιοδικά κολλήματα στο youtube και στο camcorder. Μετά από wipe cache περιέργως εξαφανίστηκαν τα χαζοκολήματα. Να αναφέρω ότι έχω κάνει disabled τα google+, news&weather daemaon,samsung apps&account. Στα δε παιχνίδια απλά δεν έχει σχέση με gb, είναι σαφέστατα γρηγορότερο. Προσωπικά το προτιμώ από CM10.1.. Aναφερεσαι στην επισημη ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Aναφερεσαι στην επισημη ρομ; Ναι αναφερεται στην στοκ MK2. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_Mitsaras Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) Την ΜΗ1 την ειχες περασει? Ποια ειναι η τελευταια που περασες για να σου πω διαφορες και τη γνωμη μου για το τι να κανεις. Φιλαράκι ευχαριστω πολύ που απάντησες άμεσα αλλα δεν είχα νετ..:p Λοιπόν.. επειδή δεν ξερω τι εστί ΜΗ1 (υποθετω πως ειναι στοκ ρομ 4.1) οταν αγορασα το κινητο ειχα στοκ ρομ 4.1 με πολλα κολληματα και γυρισα σε 2.3.6! Τωρα.. πες μου! Δωσε μου τα φωτα σου!:) Ναι κρατα την 2.3.6 Αν το τηλέφωνο το δουλεύεις και δεν θες να ψάχνεσαι μείνε στην 2.3.6 είναι μια χαρά για αυτό το τηλέφωνο. Απλα ξερεις πως ειναι.. λειπει το zoom απο την καμερα, λειπουν συντομευσεις χρησημες, και αλλη εμφανιση το ενα αλλη το αλλο!! Edited December 18, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplearkouda Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Γεια σας παιδια εγώ πάλι έπαθα το εξής. Έκανα αναβάθμιση σε JB αλλά θεώρησα ότι τελικά δεν άξιζε τον κόπο. Έτσι αποφάσισα να κάνω επαναφορά σε GB. Ακολούθησα τις οδηγίες που βρήκα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2141930 αλλά έχω προβ με το ΚΙΕΣ. Δεν κάνει update το κινητό γιατί άλλαξε το CSC code σε SER. Μετα έβαλα το firmware DBT αλλα το CSC παρέμεινε SER.Προσπαθησα να το αλλάξω, είτε με τον κωδικό είτε με το apk αλλά η λίστα με τους διαθέσιμους κωδικους ηταν πολυ περιορισμενη και δεν εχει αυτόν που θέλω. Αρχικά το τηλέφωνο είχε κωδικό MF1(DBT). Επιχείρησα να κάνω και wipe data and cache αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να εξαφανιστούν όλοι οι διαθέσιμοι κωδικοι απο τη λίστα και να μείνει μόνο το SER σαν επιλογή. Αν κατάλαβα η μόνη περίπτωση να αλλάξει το CSC ειναι να περάσω μέσω odin ένα λογισμικό με 3 files, (CSC, PDA, PIT) και όχι αυτά που βρίσκω στην επισημη ιστοσελίδα της samsung γιατι με αυτά δεν αλλάζει, Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Γεια σας παιδια εγώ πάλι έπαθα το εξής. Έκανα αναβάθμιση σε JB αλλά θεώρησα ότι τελικά δεν άξιζε τον κόπο. Έτσι αποφάσισα να κάνω επαναφορά σε GB. Ακολούθησα τις οδηγίες που βρήκα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2141930 αλλά έχω προβ με το ΚΙΕΣ. Δεν κάνει update το κινητό γιατί άλλαξε το CSC code σε SER. Μετα έβαλα το firmware DBT αλλα το CSC παρέμεινε SER.Προσπαθησα να το αλλάξω, είτε με τον κωδικό είτε με το apk αλλά η λίστα με τους διαθέσιμους κωδικους ηταν πολυ περιορισμενη και δεν εχει αυτόν που θέλω. Αρχικά το τηλέφωνο είχε κωδικό MF1(DBT). Επιχείρησα να κάνω και wipe data and cache αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να εξαφανιστούν όλοι οι διαθέσιμοι κωδικοι απο τη λίστα και να μείνει μόνο το SER σαν επιλογή. Αν κατάλαβα η μόνη περίπτωση να αλλάξει το CSC ειναι να περάσω μέσω odin ένα λογισμικό με 3 files, (CSC, PDA, PIT) και όχι αυτά που βρίσκω στην επισημη ιστοσελίδα της samsung γιατι με αυτά δεν αλλάζει, Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ... @μπλε αρκουδα επειδη πριν λιγες μερες ειχα το ιδιο θεμα δλδ οποια εκδοση και να εβαζα το csc ηταν σε xeo.. το λοιπον βαλε το συγκεκριμενο αρχειο και κατεβασε το ''I8160XXMG2_I8160COSMI2_COS'' ειναι της κοσμοτε εκδοση 4.1.2 εμενα με αυτην την εκδοση πηρε μπροστα το csc και αλλα ξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 I8160XXMG2_I8160COSMI2_COS.zip το παραπάνω αρχείο κατεβαίνει από hotfile και το έχουν κλείσει. Υπάρχει άλλος τρόπος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doumatso Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Θα περιμένω τον rox που μιλάμε και skype καμιά φορά, και δεν γράφει βλακείες στα changelogs, γράφει ότι ισχύει. Δεν κράζω τον Maclaw απλά λέω την άποψη μου. Ξερεις μηπως αν θα συνεχισει κανονικα με την αναπτυξη της CM 11 γιατι γενικα αρχιζει να εγκαταλειπεται σιγα σιγα το τοπικ του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 I8160XXMG2_I8160COSMI2_COS.zip το παραπάνω αρχείο κατεβαίνει από hotfile και το έχουν κλείσει. Υπάρχει άλλος τρόπος??? εδω εισαι http://rapidgator.net/file/44ae9a95470ef05de82d047c002d3629 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) Να αναφέρω και εγώ τις εντυπώσεις μου από την Αγγλική JB MK2.. To τηλεφωνάκι είναι σχεδόν αψεγάδιαστο, η ταχύτητα θυμίζει gb με τα καλούδια όμως της jb. Eπιβεβαιωνω οτι ειναι καλυτερη απο την ελληνικη εκδοση σιγουρα και αρκετα κοντα με gb. Θα ελεγα πως η οποια διαφορα ταχυτητας καλυπτεται απο το οτι η εφαρμογη του φεισμπουκ δουλευει σφαιρα και κακα τα ψεματα για τους ποιο πολλους ειναι σημαντικο αυτο. Το κακο εκτος και αν ειναι η ιδεα μου επειδη το σκαλιζα για αρκετη ωρα ειναι πως εχω την αισθηση οτι τρωει γρηγορα την μπαταρια σε σχεση με gb. Τοσο καιρο χρησιμοποιουσα holo launcher αλλα ειπα να δοκιμασω κατι διαφορετικο. Θεωρητικα ποιος ειναι πιο γρηγορος και κυριως ποιος κανει την χαμηλοτερη καταναλωση ραμ; ο Nova ή ο apex; Edited December 18, 2013 by manthes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) Eπιβεβαιωνω οτι ειναι καλυτερη απο την ελληνικη εκδοση σιγουρα και αρκετα κοντα με gb. Θα ελεγα πως η οποια διαφορα ταχυτητας καλυπτεται απο το οτι η εφαρμογη του φεισμπουκ δουλευει σφαιρα και κακα τα ψεματα για τους ποιο πολλους ειναι σημαντικο αυτο. Το κακο εκτος και αν ειναι η ιδεα μου επειδη το σκαλιζα για αρκετη ωρα ειναι πως εχω την αισθηση οτι τρωει γρηγορα την μπαταρια σε σχεση με gb. Τοσο καιρο χρησιμοποιουσα holo launcher αλλα ειπα να δοκιμασω κατι διαφορετικο. Θεωρητικα ποιος ειναι πιο γρηγορος και κυριως ποιος κανει την χαμηλοτερη καταναλωση ραμ; ο Nova ή ο apex; O holo κολαει, ειναι καπως μονο για android < 4.0 αφου δεν υπαρχει αλλος σε στυλ AOSP. Τωρα σχετικα με Apex και Nova, ο πρωτος εχει χαμηλωτερη καταναλωση ραμ αν θυμαμαι καλα, αλλα ο δευτερος ειναι αρκετα πιο smooth. Επισης κανε ροοτ και βαλε το Greenify, βελτιωνει τη μπαταρια, τα κολληματα και εχεις και περισσοτερη ελευθερη ραμ. Ειναι MUST. (Καλυτερα κατεβασε την προ εκδοση, θα χρειαστεις το Xposed framework). Αν διαλεξεις Nova τελικα, καλυτερα να εχεις την paid εκδοση που ειναι πιο παραμετροποιησιμη. ΥΓ. Καλη εφαρμογη για forums ειναι το tapatalk. Ξερεις μηπως αν θα συνεχισει κανονικα με την αναπτυξη της CM 11 γιατι γενικα αρχιζει να εγκαταλειπεται σιγα σιγα το τοπικ του? Ναι θα συνεχισει κανονικα. Edited December 19, 2013 by Superuser Παράνομο Λογισμικό Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplearkouda Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 εδω εισαι http://rapidgator.net/file/44ae9a95470ef05de82d047c002d3629 Σε ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω αύριο και θα σας ενημερώσω αν δούλεψε...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_Mitsaras Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Ειναι ευκολο να βαλετε το link για την αγγλικη στοκ ρομ 4.1?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) Έχω τη cm11 του Maclaw εδώ και τρεις τέσσερις μέρες. Δεν έχω κανένα reboot και γενικά δεν αντιμετωπίζω προβλήματα. Δεν παίζω όμως παιχνίδια οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται με αυτά. Την κρατάω και περιμένω να δω τι θα κάνει ο Rox Update η τελευταία έκδοση 18/12 κολλάει στο 1%..... Edited December 19, 2013 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts