Jump to content

Γυμνισμός. Θα κάνατε;

GRKIWI
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η εννοια του γυμνισμου εχει να κανει οτι θελεις να γινεις ενα με την φυση.να νιωσεις πιο ελευθερος.αυτο δεν μπορει να γινει σε "μικτες" παραλιες γιατι υπαρχουν καποιοι που δεν ειναι τοσο υπερ,εχουν αλλες αντιληψεις,συντηρητικες,αισθητικες ,δεν αισθανονται ανετα με το γυμνο κ.λπ.για να πω την αληθεια εγω δεν εχω δει ακομα σε κανενα μερος οπου ειναι γυμνιστες να υπαρχουν και ντυμενοι.και οχι μονο αυτο αλλα μια φορα που πλησιασαμε απο θαλλασα μερια για να κατεβουμε μας πετουσαν πετρες οι γυμνιστες.σε ενα νησι,δεν θυμαμαι ποιο.αντιθετως εχω δει σε παραλιες οικογενειακες να υπαρχει ενα λιγο προς το τελος της παραλιας απαμακρυσμενο μερος που καποιοι τα πετανε εξω .ειναι ομως πιο μακρια οπως ειπα για να μην ''ενοχλουν'' προκαλουν αυτους που δεν θελουν.και συνηθως σαυτες τις παραλιες που εχω ζησει δεν υπαρχει θεμα,καταλαβαινει ο ενας τον αλλο,σε αντιθεση με τις παραλιες γυμνιστων.μπορει να υπαρχουν μερη που δεν συμβαινει παντα οπως αυτο που συνεβη με την παρεα μου στην παραλια γυμνιστων και να ηταν εξαιρεση.

τωρα ποσο ελευθερος νιωθεις σε μια παραλια γυμνιστων οπου σε κοιτουν τοσα πολλα ματια για ευνοητους λογους,δεν το ξερω.εδω ντυμενοι ειμαστε και κανουμε οφθαλμολουτρα,δεν θα κανουμε γυμνοι.γιατι πανε και τετοιοι τυποι εκει .

εγω ειπα τι επιλεγουμε οταν θελουμε εμεις να τα πεταξουμε.παντως ειναι ωραιο συναισθημα:)

Αν έχεις πισίνα σπίτι σου ή καμιά ιδιωτική παραλία τότε ας πούμε οκ αφού σου αρέσει...σε δημόσιο χώρο δεν βρίσκω τον λόγο
..κάτι μαγικό!

η εννοια του γυμνισμου εχει να κανει οτι θελεις να γινεις ενα με την φυση.να νιωσεις πιο ελευθερος.αυτο δεν μπορει να γινει σε "μικτες" παραλιες γιατι υπαρχουν καποιοι που δεν ειναι τοσο υπερ,εχουν αλλες αντιληψεις,συντηρητικες,αισθητικες ,δεν αισθανονται ανετα με το γυμνο κ.λπ.για να πω την αληθεια εγω δεν εχω δει ακομα σε κανενα μερος οπου ειναι γυμνιστες να υπαρχουν και ντυμενοι.και οχι μονο αυτο αλλα μια φορα που πλησιασαμε απο θαλλασα μερια για να κατεβουμε μας πετουσαν πετρες οι γυμνιστες.σε ενα νησι,δεν θυμαμαι ποιο.αντιθετως εχω δει σε παραλιες οικογενειακες να υπαρχει ενα λιγο προς το τελος της παραλιας απαμακρυσμενο μερος που καποιοι τα πετανε εξω .ειναι ομως πιο μακρια οπως ειπα για να μην ''ενοχλουν'' προκαλουν αυτους που δεν θελουν.και συνηθως σαυτες τις παραλιες που εχω ζησει δεν υπαρχει θεμα,καταλαβαινει ο ενας τον αλλο,σε αντιθεση με τις παραλιες γυμνιστων.μπορει να υπαρχουν μερη που δεν συμβαινει παντα οπως αυτο που συνεβη με την παρεα μου στην παραλια γυμνιστων και να ηταν εξαιρεση.

τωρα ποσο ελευθερος νιωθεις σε μια παραλια γυμνιστων οπου σε κοιτουν τοσα πολλα ματια για ευνοητους λογους,δεν το ξερω.εδω ντυμενοι ειμαστε και κανουμε οφθαλμολουτρα,δεν θα κανουμε γυμνοι.γιατι πανε και τετοιοι τυποι εκει .

εγω ειπα τι επιλεγουμε οταν θελουμε εμεις να τα πεταξουμε.παντως ειναι ωραιο συναισθημα:)

Νομίζω υπερβάλλεις! Σας πετούσαν πέτρες οι γυμνιστές;; Εχω πάει σε πάρα πολλες παραλίες γυμνιστών ανα την Ελλάδα και πάντα υπάρχει κάποιος που δεν είναι σε mood να τα βγάλει. Οπως κι εγώ έχω πάει και δεν τα βγάζω καμια φορά. Δεν σε αναγκάζει κανένας να τα βγάλεις.Αυτό γίνεται μόνο σε αυστηρά παραλίες γυμνιστών και είναι μετρημένες αυτές. Κουβέντα που ανοίξαμε χειμωνιάτικα ... :lol:

@Zio10 νομίζεις υπάρχουν λεφτά για να γεμίσεις την πισίνα πια;;;

@Zio10 νομίζεις υπάρχουν λεφτά για να γεμίσεις την πισίνα πια;;;

οκ, αν την έχεις, γέμισε τη με βρόχινο νερό.

Αν και είναι παράδοξο να εχεις δώσει τοσα λεφτα για την πισινα και να μην εχεις ενα ποσο της τάξης των 50(δε ξερω και ποσο μεγαλη ειναι η δικη σου πισινα) για να την γεμίσεις και ενα ακομα κονδυλι για την συντηρηση...

Παντως σκεψου το να την γεμίσεις.Και τα παιδάκια γλιτωνεις, και τα τακα τουκα, και την αμμο...και τα πετας οποτε θες...:rolleyes:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Παντως σκεψου το να την γεμίσεις.Και τα παιδάκια γλιτωνεις, και τα τακα τουκα, και την αμμο...και τα εξοδα μετακινησης...και τα πετας οποτε θες...:rolleyes:

Fixed!

.....

Δε γεμίζει με νερό της βρύσης γιατί θέλει μέρες και πιάνει βούρκα μέχρι να φτάσει στο τέρμα και να αρχίσει να δουλεύει το σύστημα με το χλώριο που την διατηρεί. Πάντως 600-700ευρώ(τόσο κάνει πάνω-κάτω ένα γέμισμα) είναι υπερβολικό ποσό στις μέρες μας. Είναι διαφορετικά στην παραλία, ακόμα και η διαδικασία για να πας, είναι μια μίνι εξοδος. Εχουμε βγεί πάντως πολύ εκτός θέματος. Σημασία έχει να περνάμε όμορφα στα μέρα που επιλέγουμε, είτε είναι απομονωμένες παραλίες είτε γυμνιστών, είτε οργανωμένες. Αντε και καλά μπάνια.

Δε γεμίζει με νερό της βρύσης γιατί θέλει μέρες και πιάνει βούρκα μέχρι να φτάσει στο τέρμα και να αρχίσει να δουλεύει το σύστημα με το χλώριο που την διατηρεί. Πάντως 600-700ευρώ(τόσο κάνει πάνω-κάτω ένα γέμισμα) είναι υπερβολικό ποσό στις μέρες μας. Είναι διαφορετικά στην παραλία, ακόμα και η διαδικασία για να πας, είναι μια μίνι εξοδος. Εχουμε βγεί πάντως πολύ εκτός θέματος. Σημασία έχει να περνάμε όμορφα στα μέρα που επιλέγουμε, είτε είναι απομονωμένες παραλίες είτε γυμνιστών, είτε οργανωμένες. Αντε και καλά μπάνια.

να πάρεις φουσκωτή απο τα τζάμπο, σκέφτηκες ??:lol:

Πάντως 600-700ευρώ(τόσο κάνει πάνω-κάτω ένα γέμισμα) είναι υπερβολικό ποσό στις μέρες μας. Είναι διαφορετικά στην παραλία

Tόσα πολλά?? Άσε δεν τη γεμίζω..καλύτερα παραλία!:lol: Ναι είναι διαφορετικά.. βλέπεις και κανέναν λωκό ε? :lol:

Επίσης ανέφερα και την ιδιωτική παραλία αλλά κάνατε πως δεν ακούσατε...κρύβεστε να μην σας τσιμπήσει η εφορία μάλλον...:lol:
..κάτι μαγικό!

Επίσης ανέφερα και την ιδιωτική παραλία αλλά κάνατε πως δεν ακούσατε...κρύβεστε να μην σας τσιμπήσει η εφορία μάλλον...:lol:

Ναι ναι κάπως έτσι... Γιατί όλοι οι Ελληνες έχουμε απο μια ιδιωτική παραλία βρε αδερφέ :lol:

οι λόγοι σου δεν είναι λόγοι για γυμνισμό, αλλά λόγοι να βρείς πιο απόμερες παραλίες..

αυτό ναι, οκ, είναι πιο αποδεκτό

Πάλι καλά γιατί η αποδοχή σου είναι πολύ σημαντική. :lol:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν εσυ θεωρείς λογικο το να κανει καποιος γυμνος μπανιο επειδή δε του αρεσουν οι ρακέτες ή η φασαρία, αι λ γκοου γουιθ δατ! :p

αν εσυ θεωρείς λογικο το να κανει καποιος γυμνος μπανιο επειδή δε του αρεσουν οι ρακέτες ή η φασαρία, αι λ γκοου γουιθ δατ! :p

Σιγά μη σας πάρω και την άδεια ρε! Κοιτάτε τη δουλειά σας! Το θέμα έχει ως τίτλο αν κάνουμε γυμνισμό. ΝΑΙ ΚΑΝΩ και σ όποιον αρέσει!

Έχω κάνει δύο φορές σε παραλία γυμνιστών στην Αχαία.Μου άρεσε αλλά πλέον ενώ θέλω να κάνω,λόγω παιδιών απλά απαγορευτικό.

Σιγά μη σας πάρω και την άδεια ρε! Κοιτάτε τη δουλειά σας! Το θέμα έχει ως τίτλο αν κάνουμε γυμνισμό. ΝΑΙ ΚΑΝΩ και σ όποιον αρέσει!

Καλά ντε. Σημαία το έκανες.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εγώ φοβαμαι τα κρυα νερά και τυχόν εξευτελιστικές σωματικές αντιδράσεις.

X D

Το αντίθετο απο εσένα δηλαδή

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Να ενας λόγος για τον οποίο δεν θα έκανα γυρισμό :lol::lol:
γυρισμό στην φύση που λέμε?

Εγώ φοβαμαι τα κρυα νερά και τυχόν εξευτελιστικές σωματικές αντιδράσεις.

X D

Το αντίθετο απο εσένα δηλαδή

Πω πω.. Ούτε που το σκέφτηκα αυτό

:ninja:

γυρισμό στην φύση που λέμε?

:lol:

Να περνάνε οι γνωστές και να λένε το κλασσικό "χάρηκες που με είδες?" :lol:

οι γνωστές όμως θα κάνουν και αυτές γυμνισμό.Οπότε.... ;)

Αν χαιρονται και αυτες που σε ειδαν... μαλλον δεν θα ειναι γνωστες :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

δεν ξερω αλλα ετσι οπως τιθεται το ερωτημα ''θα κανατε γυμνισμο'' ειναι σαν να μιλαμε για κατι κακο ,για διαφορετικοτητα,ενω ειναι το πιο φυσιολογικο πραγμα αφου ετσι γεννηθηκαμε.εγω θα ηθελα στις παραλιες να κανουμε οπως θελουμε μπανιο γυμνοι η' με ρουχα εφοσον δεν ενοχλουμε τον αλλο.

να εχουμε μια ολοκληρωμενη αποψη για το ετερο φυλλο οταν κανουμε οφθαμολουτρα!

αμα με ακουγε η δικια μου,θα επεφτε μεγαλη παντοφλα:lol:

Νομιζω ότι το θεμα το βλεπουν καπως περερμινευμενο οι περισσοτεροι, αν κρινω από τις απαντησεις.

Άλλο πραγμα ο γυμνισμος και άλλο το ματι.

Αυτοι που κανουν γυμνισμο πραγματικα, ποτε δεν εχουν πρόβλημα με upload και τα σχετικα. Μιας και πανε σε μια παραλια γυμνιστων για να κανουν το μπανιο τους γυμνοι και όχι για να κανουν ματι. Υποτιθετε ότι αυτό το θεμα το εχουν λύσει πριν πανε στην παραλια.

Δεν λεω ότι δεν μπορει αν συμβει κανενα απροοπτο, όλα παιζουν.

Αν όμως καποιος παει για να κανει ματι, τοτε καλυτερα να μην βγαλει το μαγιο του.;)