mvagustagm2000 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) Η αίσθηση που έχεις μέσα στην θάλασσα κολυμπώντας γυμνός είναι απίστευτη! :) Έγραψα ένα μήνυμα, αλλά δεν εμφανίστηκε.Ζητώ συγγνώμη αν κάνω 2πλο post.Αυτό που έλεγα είναι ότι δε θεωρώ πως αν πάρω ένα μικρό κομμάτι ύφασμα και το βάλω στα γεννητικά μου όργανα, θα χαρώ λιγότερο το μπάνιο μου από έναν που είναι εντελώς γυμνός. Άλλωστε μπάνιο κάνουμε με μαγιώ, και όχι με παντελόνι,πουλόβερ και καπαρντίνα για να νιώθουμε άβολα... Έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Exo kani kai einai alli aisthisi! Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Μέχρι και η παρέα του παρά 5 έκανε γυμνισμό! Εμείς του χρόνου πια! Καλό χειμώνα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_16 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Exo kani kai einai alli aisthisi! Συμφωνω!Οσοι δεν εχετε κανει να το δοκιμασετε επειγωντος...Εγω εκανα φετος πρωτη φορα στη Λημνο και ειναι κορυφαια!:D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Συμφωνω!Οσοι δεν εχετε κανει να το δοκιμασετε επειγωντος...Εγω εκανα φετος πρωτη φορα στη Λημνο και ειναι κορυφαια!:D :D :D Μπροστά σε κόσμο? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Μέχρι και η παρέα του παρά 5 έκανε γυμνισμό! Εμείς του χρόνου πια! Καλό χειμώνα! ;) Μπορεί απο μέσα να φορούσαν μαγιώ. Εξάλλου δεν φαινόνταν. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 standar forousan magio re sy ektos apo ta pano oi kopeles sorry gia to off topic Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Eχω κανει και εγω μια φορα με την παρεα μου αργα το βραδυ στην παραλια. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Eχω κανει και εγω μια φορα με την παρεα μου αργα το βραδυ στην παραλια. Με την παρέα σου καλό είναι αν δεν έχει κόσμο μπροστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Πιο πολυ για χαβαλε καναμε! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Eγώ κάνω πολλά χρόνια τώρα, είμαι φανατικός του είδους... Ελαφόνησος είναι το κορυφαίο μέρος για γυμνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Eγώ κάνω πολλά χρόνια τώρα, είμαι φανατικός του είδους... Ελαφόνησος είναι το κορυφαίο μέρος για γυμνισμό. exei erimikes paralies gia gymnismo. ego exo kanei merikes fores sifno milo kai skopelo me ti kopela mou se erimes paralies kai vraxakia Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 exei erimikes paralies gia gymnismo. ego exo kanei merikes fores sifno milo kai skopelo me ti kopela mou se erimes paralies kai vraxakia Φυσικά και έχει, αν δεις φωτογραφίες θα πάθεις πλάκα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Φυσικά και έχει, αν δεις φωτογραφίες θα πάθεις πλάκα..... Παλιά είχε και στην παραλία του Σίμου. Τώρα πού έχει?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Παλιά είχε και στην παραλία του Σίμου. Τώρα πού έχει?:) Μα για την παραλία του Σίμου λέω κι εγω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Μα για την παραλία του Σίμου λέω κι εγω...:) Δεν έχω πάει τα τελευταία χρόνια, αλλά έχω ακούσει πως δεν μπορείς πλέον να κάνεις ήσυχος γυμνισμό λόγω του χαμού που γίνεται από κόσμο!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Δεν έχω πάει τα τελευταία χρόνια, αλλά έχω ακούσει πως δεν μπορείς πλέον να κάνεις ήσυχος γυμνισμό λόγω του χαμού που γίνεται από κόσμο!:mad: Oχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, εγώ έχω πάει τα δυο τελευταία χρόνια και ήταν πάρα πολύ όμορφα. Βέβαια είχε αρκετό κόσμο αλλά δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα::shifty: :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 ναι εχω κανει ...αλλα καπως πριβε.. γιατι απλα η παραλιες για γυμνιστες ειναι ανυπαρκτες στην Αλεξανδρουπολη... εχουμε ''καβατζες'' ομως εμεις... και εννοειτε πως την νυχτα...ολα επιτρεπονται:p (για τον γυμνισμο μιλαω...μην παει αλλου ο νους σας...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 epidi kalokairiase as arxisoume siga siga na milame gia paralies gia gimnismo. larissa kserei kanenas???? Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Οχι δεν θα εκανα, γιατι μας βλεπουν οι δορυφοροι.:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x1801 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 εχω κανει και θα ηθελα να ξανακανω ηταν μια πρωτογνωρη εμπειρια και ηταν καταπληκτικα και τις 2 φορες...LIVE FREE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 να κανω γυμνισμο;;; τον κοσμο δεν τον λυπαστε καθολου;; μπα... εχω λιγη ευαισθησια ακομα για το συνανθρωπο που βλεπει και εκτιθεται σε διαφορα θεαματα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 να κανω γυμνισμο;;; τον κοσμο δεν τον λυπαστε καθολου;; μπα... εχω λιγη ευαισθησια ακομα για το συνανθρωπο που βλεπει και εκτιθεται σε διαφορα θεαματα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Η υπογραφη σου λεει αλλα ομως;) Δε κολανε αυτα που γραφεις με το τι υπογραφεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 διπλα στον καιαφα ζαχαρως εχει την παραλια "τσακαλια" οτι πρεπει για γυμνισμο αρκει να μην ερχονται τρεχατοι τιποτα γυμναζομενοι απο ζαχαρω προς καιαφα!! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 oxi dn tha kana...tha tromaze o kosmos apo ta plousia prosonta mou ...:P :P :P :P :P Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts