Jump to content

Γυμνισμός. Θα κάνατε;

GRKIWI
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω ηδη κανει..

βεβαια-για να εξηγουμαστε- ποτε σε πολυσυχναστη παραλια, beach bar κλπ.

σκοπος μου δεν ειναι να προκαλεσω τους αλλους λουομενους

το κανω γιατι με ευχαριστει, με διακριτικοτητα, σε ερημικες παραλιες, η οπου υπαρχουν και αλλοι γυμνιστες γιατι ξερω οτι δεν παρεξηγουν ;-)

σωστη η μαρια!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Η υπογραφη σου λεει αλλα ομως;) Δε κολανε αυτα που γραφεις με το τι υπογραφεις

πλακα εκανα καλε... τα γελια διπλα δεν τα ειδες;; με το σωμα μου δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα, αλλα δεν θα εκανα γυμνισμο γιατι δεν θα ενιωθα εγω ανετα με τετοια εκθεση... οχι γιατι φοβαμαι τι θα πει ο κοσμος... και εκτος απο την υπογραφη μου υπαρχει και μια φωτο... ειμαι κι ετσι μερικες φορες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

εξυπνος ειναι αυτος που μπορει σε μια παραλια γυμνιστων να θυμαται προσωπα..!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

μιλα καλυτερα για το νεμο... :confused: :confused:

Και ψητος ειναι ωραιος:p Enough with our :offtopic: ομως.

Καλυτερη παραλια για γυμνισμο Ελλαδα, σχεδον ολες στη Μυκονο με ενα επιπλεον bonus στο Αγραρι που ειναι η αγαπημενη μου, με 2ο τον Αγιο Σωστη και Λια.

3η καλυτερη Es Cavallet, Ibiza.

Οσοι πιστοι προσελθετε :)

Κι εγω δεν εχω τετοια "ταμπου" εχω κανει αρκετες φορες γυμνισμο..και μαλιστα και σε παραλιες κανονικες.εχω παει στην Κερκυρα,Παρος,Κρητη (χανια) και στην Σαμοθρακη.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγω δεν εχω τετοια "ταμπου" εχω κανει αρκετες φορες γυμνισμο..και μαλιστα και σε παραλιες κανονικες.εχω παει στην Κερκυρα,Παρος,Κρητη (χανια) και στην Σαμοθρακη.

Γενικά η κρήτη προσφέρεται για γυμνισμό, αφού έχει πολλές ήσυχες παραλίες, κυρίως Νότια ;)

Θα μπορούσα να κάνω γυμνισμό αν υπήρχαν πολλά "μωρά" στην παραλία και καθόλου άντρες... δεν είναι και ότι καλύτερο να βλέπεις άλλους μαντραχαλάδες και να τους κρέμονται τα ........:nuke:

Θα μπορούσα να κάνω γυμνισμό αν υπήρχαν πολλά "μωρά" στην παραλία και καθόλου άντρες... δεν είναι και ότι καλύτερο να βλέπεις άλλους μαντραχαλάδες και να τους κρέμονται τα ........:nuke:

Μα δεν κάνεις γυμνισμό για οφθαλμόλουτρο!!! :lol:

Exw paei mia fora se paralia gumnistwn kai i alitheia einai pws distasa na vgalw to magiw mou.

Auto pou mou ekane omws entupwsi einai pws se kapoia fasi irthe enas kyrios kai mas ekane paratirisi se emena kai tin fili mou (oi upoloipoi tis pareas ekanan gumnismo) giati den eprepe leei na forame magiw se paralia gumnistwn.

Alitheia, kati tetoio isxuei? Apagoreuetai na foras magiw se paralia gumnistwn?

Exw paei mia fora se paralia gumnistwn kai i alitheia einai pws distasa na vgalw to magiw mou.

Auto pou mou ekane omws entupwsi einai pws se kapoia fasi irthe enas kyrios kai mas ekane paratirisi se emena kai tin fili mou (oi upoloipoi tis pareas ekanan gumnismo) giati den eprepe leei na forame magiw se paralia gumnistwn.

Ε φυσικα, αμα ηταν ετσι ολοι θα πηγαιναν μονο για ματι!

Επι ισοις οροις παιζεται το παιχνιδι.:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

...έτσι ακριβώς είναι! Αν και εγώ έχω πετύχει σε παραλίες γυμνιστών και μερικούς "ντυμένους" ! προφανώς για μάτι θα πήγαν ! (sofi , με κατάλαβες :happy: )

Apagoreuetai diladi na thes na kaneis mpanio me tous filous sou pou kanoun gumnismo kai esy den kaneis?

Apagoreuetai diladi na thes na kaneis mpanio me tous filous sou pou kanoun gumnismo kai esy den kaneis?

Ναι. Αμα εισαι εκει θα πρεπει να τα βγαλεις. Αλλιως οπως σου ειπα θα γινοταν χαμος απο ληγουρια. Λογικο δεν ειναι; Εγω λογικο το βρισκω παντως...

[sIGPIC][/sIGPIC]

...έτσι ακριβώς είναι! Αν και εγώ έχω πετύχει σε παραλίες γυμνιστών και μερικούς "ντυμένους" ! προφανώς για μάτι θα πήγαν ! (sofi , με κατάλαβες :happy: )

Δεν ξερω αν ισχυει σχεδον σε ολες τις παραλιες, αλλα εχω παει σε παραλια γυμνιστων (Σαντορινη) και ενω δεν εβγαλα το μαγιω μου, κανεις δεν ειχε προβλημα. :cool:

Και σιγουρα δεν ειχα παει για ματι, μιας και ημουν με την κοπελα μου (η οποια επισης δεν ηταν γυμνη) ;) :)

Υ.Γ: Μπορει παντως να μην ειπε κανεις τιποτα επειδη ημουν με την κοπελα μου (επομενως οχι για ματι) :O

EDIT: Α και παρεμπιπτοντως, οχι δεν το βρισκω λογικο να πρεπει να ειναι ολοι γυμνοι. Υποτιθεται οτι αυτος που κανει γυμνισμο σε παραλια γυμνιστων, το κανει γιατι νιωθει ανετα με το σωμα του και να το βλεπουν οι υπολοιποι, αλλα δεν θελει να κανει τους υπολοιπους που δεν θελουν να τον βλεπουν γυμνο να νιωσουν αβολα! ;) Και εφοσον ο ιδιος δεν παει για ματι εκει, τι τον ενδιαφερει αν οι αλλοι θα ειναι γυμνοι ή οχι; (Φυσικα δεν λεω να πηγαινει και κοσμος με σκοπο να παρει ματι)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

• 3 weeks later...
Έχω κάνει αλλά σε παραλία με λίγους γυμνηστες!Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να κάνουν γυμνισμοό γύρω μου αλλά καμια φορα παραγίνεται και χάνει και το νοημά του!Ήμουν σε νησάκι τον Κυκλάδων το καλοκαίρι και ζουσαν κάτι ξένοι γύρω στους 100 σαν κοινώβιο γυμνιστών.Ε δεν είχε καθόλου πλάκα γιατί από καποια στιγμή πάθαινες ανοσία και άρχιζε να μην φαίνεται ωραίο.You can have only sooooooooo much of one thing!
Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς!

Δεν εχω κανει κ δεν θα εκανα διοτι προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το τελειως γυμνο σε κοινη θεα σταματαει να ειναι και αισθητικα ωραιο...

...και πιστευω πως ορισμενα πραγματα καλυτερα να παραμενουν αποκλειστικα για τον-την συντροφο του καθενος.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευα το κανεις πιο πολυ για τον εαυτο σου και οχι για τους γυρω. δηλαδη δε σε νοιαζει και αν σε δουν.. και καλα αισθανεσαι πιο ελευθερος!

ευα το κανεις πιο πολυ για τον εαυτο σου και οχι για τους γυρω. δηλαδη δε σε νοιαζει και αν σε δουν.. και καλα αισθανεσαι πιο ελευθερος!

Μα κ με το μαγιο ελευθερη νιωθω :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεκτον!!!!!

Εγώ θα έκανα μόνο σε ερημική παραλία με το boyfriend μου ή με τις κολλητές μου.Δεν νομίζω να έκανα σε παραλία γυμνιστών,αλλά δεν το αποκλείω κιόλας..:p Το καλοκαίρι που ήμουν στο ανοργάνωτο κάμπινγκ στο Πλατανίτσι της Χαλκιδικής oι περισσότεροι έκαναν γυμνισμό..Άλλα δεν υπήρχε πρόβλημα με τα άτομα που δεν έκαναν.

Κ επισης το σημαδι που αφηνει το μαγιο...ειναι σεξυ:p

συμφωνω σε αυτο!!! :)