katrisk Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ποιά έκδοση του Semaphore έχεις βάλει; Έβαλα την Semaphore_2.7.4.tar , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Υποθέτω πως διάβασες για ποια Firmwares είναι ο 2.7.4. Εσύ ποιο έχεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katrisk Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Υποθέτω πως διάβασες για ποια Firmwares είναι ο 2.7.4. Εσύ ποιο έχεις; Φίλε Νίκο sorry που σε έχω πρήξει …….. το firmware φαίνετε κάπου πάνω στο κινητό ? γιατί μέσα στο κινητό ( λογισμικό ) δεν μπορώ να μπω ….. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katrisk Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Μήπως θα ήταν ποιο εύκολο να γυρίσω στην εργοστασιακή ?? ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Κατάλαβα... Δοκίμασε να βάλεις τον Semaphore 2.4.0 και λογικά θα είσαι εντάξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katrisk Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Κατάλαβα... Δοκίμασε να βάλεις τον Semaphore 2.4.0 και λογικά θα είσαι εντάξει. Λοιπόν βάζοντας της Semaphore_JB_3.1.0s.tar μου βγάζει κατά την εκκίνηση το logo Semaphore που μου έβγαζε και πριν το καταστρέψω ,βλέπω κανονικά τα αρχεία αλλά όταν πάω να κάνω εγκατάσταση μου βγάζει error σε δευτερόλεπτα , photo ---> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) Μισό λεπτό γιατί δεν θα συνεννοηθούμε! Ποιον Semaphore σου είπα να βάλεις και ποιον έβαλες; Είπα τον Semaphore 2.4.0 που είναι για την Gingerbread και δεν ανέφερα πουθενά κάτι για τον 3.1.0 της Jelly Bean. Όταν ρωτάτε κάτι κάντε αυτό που σας λένε και όχι ό,τι νομίζετε ώστε να μην γίνει καμιά άλλη ζημιά. Edited September 5, 2013 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katrisk Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) Φίλε Νίκο το δοκίμασα και αυτό που μου είπες ,περιμένω πως και πως της απαντήσεις σου , αλλά μου έκανε πάλι τα ίδια ,δεν έβλεπε SD ,θα το ξανακάνω και θα σου στείλω photo … photo ------> Semaphore_kernel_JW1_2.4.0.tar Edited September 5, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) Λοιπόν για να μην ταλαιπωρείσαι κάνε τα εξής: 1. Πέρνα από την αρχή ένα Firmware από εδώ ακολουθώντας τον οδηγό. Προτείνω την I9000XWJW1 αν και μικρή σημασία έχει αφού θες μετά να βάλεις Jelly Bean. Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις re-partition, pit και μία rom με τρία αρχεία (αυτή που σου δίνω είναι με τρία αρχεία). 2. Ακολούθησε τον οδηγό στο πρώτο μήνυμα αυτού του θέματος και βάλε τον Semaphore 2.4.0. 3. Ακολούθησε τον οδηγό της CyanogenMod 10.1 ή της SlimBean (Jelly Bean) για να περάσεις την Jelly Bean. Edited September 5, 2013 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katrisk Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) Λοιπόν για να μην ταλαιπωρείσαι κάνε τα εξής: 1. Πέρνα από την αρχή ένα Firmware από εδώ ακολουθώντας τον οδηγό. Προτείνω την I9000XWJW1 αν και μικρή σημασία έχει αφού θες μετά να βάλεις Jelly Bean. Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις re-partition, pit και μία rom με τρία αρχεία (αυτή που σου δίνω είναι με τρία αρχεία). 2. Ακολούθησε τον οδηγό στο πρώτο μήνυμα αυτού του θέματος και βάλε τον Semaphore 2.4.0. 3. Ακολούθησε τον οδηγό της CyanogenMod 10.1 ή της SlimBean (Jelly Bean) για να περάσεις την Jelly Bean. Ξεκινώ, σε ευχαριστώ και πάλι Νίκο ! Νίκο τα κατάφερα :yahoo: χάρις της οδηγίες σου ! ξεκινώ για CyanogenMod 10.1 ...... Οκ πέρασα και την CyanogenMod 10.1 ,να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τους οδηγούς που έχουν φτιάξει ,και κυρίως το Νίκο για τον χρόνο του και της άμεσες απαντήσεις του !!! :thanks: Edited September 5, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosmad Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Καλησπερα σας εξερετικος οδηγος αλλα εχω ενα μεγαλο προβλημα.... που θα βρω το Kernel 2.5.0. γιατι το link στην αρχικη δεν δουλευει:( :( :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Δοκίμασε πάλι γιατί το link δουλεύει κανονικά. Αν δεν σου δουλέψει πάλι μπορείς να τον βρεις και εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts