mspant Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Γνωρίζει κάποιος φίλος, τεχνικό ώστε να αναλάβει να αντικαταστήσει τα 2 μικρόφωνα στο ν8 μου ; Από όσο είδα σε βίντεο χρειάζεται ηλεκτρονικός. Βρίσκομαι Κρήτη Ηράκλειο. Όποιος γνωρίζει ας στείλει μνμ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 ποιος μπορει να δοκιμασει αν του δουλευουν οι χαρτες?? σημερα το ειχα για αρκετη ωρα ανοιχτο αλλα δεν εβρισκε σημα gps , με τα δεδομενα κλειστα βεβαια αλλα δεν δικαιολογει η τοση ωρα που εκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 κανένα πρόβλημα εδώ. Δοκίμασες κανένα restart; Καμιά φορά σκαλώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 σήμερα μετά από πολύ καιρό πηγα να ανοίξω την εφαρμογή ιντερνετικο ραδιόφωνο κ δεν δούλεψε ποτέ.. Έμενε στην φόρτωση σταθμών.. Το έχει δοκιμάσει κανένας άλλος; μας άφησε χρόνους κ αυτή η εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 σήμερα μετά από πολύ καιρό πηγα να ανοίξω την εφαρμογή ιντερνετικο ραδιόφωνο κ δεν δούλεψε ποτέ.. Έμενε στην φόρτωση σταθμών.. Το έχει δοκιμάσει κανένας άλλος; μας άφησε χρόνους κ αυτή η εφαρμογή? Ναι, το σκότωσε η Νοκια εδώ και λίγο καιρό. Βρες το cuteradio, την έκδοση 0.1.2, όχι επόμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Εμενα μου ηρθε email για το sync των επαφων. Termination of Nokia Sync. Τις εκανα migrate στο microsoft people και ειμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ποτέ δεν έκανα ή πρόκειται να κάνω sync τις επαφές μου σε κανενός είδους cloud. Sync με nokia suite, backup - restore και αυτό ήταν όλο. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 το nokia sync έτσι και αλλιώς ήταν προβληματικό. Δεν δούλευε σωστά το αμφίδρομο sync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Ναι, το σκότωσε η Νοκια εδώ και λίγο καιρό. Βρες το cuteradio, την έκδοση 0.1.2, όχι επόμενη ευχαριστώ! Βρήκα την έκδοση 0.2.1 δοκίμασα και παίζει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ποτέ δεν έκανα ή πρόκειται να κάνω sync τις επαφές μου σε κανενός είδους cloud. Sync με nokia suite, backup - restore και αυτό ήταν όλο. Και το backup που κάνεις στο ίδιο το κινητό, μέσω της εφαρμογής Αρχεία, μια χαρά δουλεύει. Πάντα μετά από φορμάρισμα/φλασάρισμα, έκανα restore και μου επανέφερε τις επαφές στο ακέραιο. Άσε που σου βγάζει τις επαφές μία-μία σε ξεχωριστά αρχεία vcf, οπότε μπορείς να κάνεις αντιγραφή+ επικόλληση μία επαφή ή ένα συγκεκριμένο αριθμό επαφών προς όποιο κινητό υποστηρίζει εισαγωγή vcf (π.χ. Andrοid). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Και το backup που κάνεις στο ίδιο το κινητό, μέσω της εφαρμογής Αρχεία, μια χαρά δουλεύει. Πάντα μετά από φορμάρισμα/φλασάρισμα, έκανα restore και μου επανέφερε τις επαφές στο ακέραιο. Άσε που σου βγάζει τις επαφές μία-μία σε ξεχωριστά αρχεία vcf, οπότε μπορείς να κάνεις αντιγραφή+ επικόλληση μία επαφή ή ένα συγκεκριμένο αριθμό επαφών προς όποιο κινητό υποστηρίζει εισαγωγή vcf (π.χ. Andrοid). είσαι σίγουρος; Εγώ τρία αρχεία έχω, ένα για κάθε τι που πήρα backup [ATTACH]52486[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 είσαι σίγουρος; Εγώ τρία αρχεία έχω, ένα για κάθε τι που πήρα backup [ATTACH]52486[/ATTACH] Ναι συγγνώμη. Με το backup παίρνεις ένα αρχείο ανά είδος backup (π.χ. επαφές, ημερολόγιο, κλπ), τα οποία είναι σε επέκταση .arc, και φυσικά τα αναγνωρίζει μόνο η εφαρμογή Αρχεία, ώστε να τα κάνει restore. Τα αρχεία .arc τα δημιουργεί σε κρυφό φάκελο, στη διαδρομή F:/backup. Τα ξεχωριστά αρχεία επαφών τα εξάγει σε .vfc όταν κάνεις αντιγραφή επαφών μέσα από την εφαρμογή Επαφές. Δημιουργεί ένα φάκελο E:/Others/Contacts ή F:/Others/Contact, αναλάγως αν του πεις να τα δημιουργήσει στη μαζικής αποθήκευσης ή στην microSD. Από εκεί μπορείς να πάρεις τα ξεχωριστά .vcf και να τα χρησιμοποιήσεις κατά το δοκούν. Δε χρησιμοποιώ εντατικά το Ν8 μου πλέον, οπότε μου διέφυγε αυτή η λεπτομέρεια. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 υπαρχει καποιο app ebook reader pdf? αυτο που εχει απο μονο του το κινητο ειναι απαραδεκτο. βρηκα και εβαλα το bubue αλλα δεν υποστηριζει ελληνικα pdf μονο txt.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 ebook reader υπάρχει το Dorian. Για pdf reader μπορείς να δοκιμάσεις την τελευταία έκδοση του adobe ή το NSR reader που πήρε και update πρόσφατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Γεια σας ρε παλικαρια.Μετα απο αρκετο καιρο με χρηση του αγαπητου Ν8 μεσω του πολυ καλου οδηγου για flashing Symbian Belle - Phoenix by lagoskon το κινητο κανει κατι πολυ περιεργα πραγματα.Σε ασχετες στιγμες μου εμφανιζει μηνυμα "Δεδομενα κιν. τηλ. απενεργοποιημενα",κολλαει μερικες φορες κατα τη διαρκεια κλησεων και το κορυφαιο ολων, κανει μονο του κλησεις σε αριθμους απο τις επαφες!Ναι καλα το ακουσατε, το εχω πετυχει 3 φορες και εχει κανει μονο του περιπου 5 με 6 κλησεις σε διαφορους αριθμους απο το ευρετηριο!Εκανα επαναφορα εργοστασιακη αλλα τιποτα.Μηπως ηρθε η ωρα της αλλαγης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Γεια σας ρε παλικαρια.Μετα απο αρκετο καιρο με χρηση του αγαπητου Ν8 μεσω του πολυ καλου οδηγου για flashing Symbian Belle - Phoenix by lagoskon το κινητο κανει κατι πολυ περιεργα πραγματα.Σε ασχετες στιγμες μου εμφανιζει μηνυμα "Δεδομενα κιν. τηλ. απενεργοποιημενα",κολλαει μερικες φορες κατα τη διαρκεια κλησεων και το κορυφαιο ολων, κανει μονο του κλησεις σε αριθμους απο τις επαφες!Ναι καλα το ακουσατε, το εχω πετυχει 3 φορες και εχει κανει μονο του περιπου 5 με 6 κλησεις σε διαφορους αριθμους απο το ευρετηριο!Εκανα επαναφορα εργοστασιακη αλλα τιποτα.Μηπως ηρθε η ωρα της αλλαγης? Ρίξε εκ νέου ένα φλασάρισμα και βλέπεις. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Ρίξε εκ νέου ένα φλασάρισμα και βλέπεις. Φιλε moralas επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος θα ηθελα να σε ρωτησω αν υπαρχει καποιο πιο καινουριο τροποποιημένο firmware για Ν8-00 για να δοκιμασω.δε θελω να το εγκαταληψω το N8,γιατι με υπηρετει πιστα εδω και περιπου 4 χρονια.σχετικα με το backup,θα το κανω απλα μεσα απο την επιλογη "αντιγραφα ασφαλειας",σωστα?δε χρειαζεται κατι αλλο,ετσι?σε ευχαριστω για το χρονο σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Φιλε moralas επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος θα ηθελα να σε ρωτησω αν υπαρχει καποιο πιο καινουριο τροποποιημένο firmware για Ν8-00 για να δοκιμασω.δε θελω να το εγκαταληψω το N8,γιατι με υπηρετει πιστα εδω και περιπου 4 χρονια.σχετικα με το backup,θα το κανω απλα μεσα απο την επιλογη "αντιγραφα ασφαλειας",σωστα?δε χρειαζεται κατι αλλο,ετσι?σε ευχαριστω για το χρονο σου! Ψάξε λίγο στα σχετικά θέματα, κάτι θα βρεις. Δε θυμάμαι ακριβώς πιο υπάρχει. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Φιλε moralas επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος θα ηθελα να σε ρωτησω αν υπαρχει καποιο πιο καινουριο τροποποιημένο firmware για Ν8-00 για να δοκιμασω.δε θελω να το εγκαταληψω το N8,γιατι με υπηρετει πιστα εδω και περιπου 4 χρονια.σχετικα με το backup,θα το κανω απλα μεσα απο την επιλογη "αντιγραφα ασφαλειας",σωστα?δε χρειαζεται κατι αλλο,ετσι?σε ευχαριστω για το χρονο σου! Αν θες να δοκιμάσεις κάτι άλλο εκτός της lagoskon rom ψάξε στο google για την Delight Belle v6.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 καλησπερα.μεσα στα πολλα αντροιντ που εχω τωρα δουλευω το z2.Σουπερρρρ.....αλλα....το τετραχρονο Ν8 μου ΕΡΩΤΑΣ:love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macuskam Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Το Ν8 είναι μεγάλη αγάπη τελικά. Ηχείο και κάμερα αξεπέραστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παιδες τι γινεται με το ovi store? Ασχοληθηκα ξανα λιγο με το Ν8 πηγα να κανω καποια install οπως sports tracker και spotify ,το μεν sportracker το βρησκει αλλα δεν το κανει εγκατασταση μια και λεει αγνωστος τυπος αρχειου το spotify δεν υπαρχει καν. Ειμαι με την custom του φιλου lagoskon. Ειπαρχει καποια custom να εχει την καμερα της Anna? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παιδες τι γινεται με το ovi store? Ασχοληθηκα ξανα λιγο με το Ν8 πηγα να κανω καποια install οπως sports tracker και spotify ,το μεν sportracker το βρησκει αλλα δεν το κανει εγκατασταση μια και λεει αγνωστος τυπος αρχειου το spotify δεν υπαρχει καν. Ειμαι με την custom του φιλου lagoskon. Ειπαρχει καποια custom να εχει την καμερα της Anna? Το ovi store έκλεισε->μετακόμισε στο opera store. Πολλές ςφαρμογές δεν έχουν περάσει στο opera store. Είχαμε ενημερωθεί για το κλέισιμο από την ms και πήραμε backup τις εφαρμογές από το store. To sportracker το χρησιμοποιώ, από το opera store το κατέβασες; Έχει κατάληξη sis; Έχω την 4.22 αν θες να στην ανεβάσω. Spotify δεν χρησιμοποιώ. Για την καμερα της Anna είχα βρει ένα mod που την έβαζε σε belle χωρίς να φλασάρεις αλλά και διαφορά στην ποιότητα δεν είδα και προβλήματα μου έβγαλε. Για μένα δεν αξίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Backup των εφαρμογών από το store εννοώ. Όταν ανακοινώθηκε ότι κλείνει κατεβάσαμε από το κατάστημα τα αρχεία εγκατάστασης. Αν θέλετε κάποια εφαρμογή πείτε να δω αν την έχω. Δεν υπάρχει θέμα να την ανεβάσουμε, freeware ήταν έτσι και αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Backup των εφαρμογών από το store εννοώ. Όταν ανακοινώθηκε ότι κλείνει κατεβάσαμε από το κατάστημα τα αρχεία εγκατάστασης. Αν θέλετε κάποια εφαρμογή πείτε να δω αν την έχω. Δεν υπάρχει θέμα να την ανεβάσουμε, freeware ήταν έτσι και αλλιώς. Μήπως υπάρχει το EU VAT Lookup και το Whois ??? Το γ***το ειναι οτι τα ειχα αγορασμένα και δεν πρόλαβα να τα ξανακατεβάσω οταν φρέσκαρα το Ν8:cry: Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts