tempes Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 με την τελευταια του lagoskon εχω την εντυπωση οτι δεν κραταει τον κωδικο στο nokia store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Απόκτημα της στιγμής..! Έψαχνα πορτοκαλι η γαλάζιο. Μόλις το είδα να κολλάει πάνω σε κλήση μου θύμησε το ν9 και δεν μπορούσα να το αφήσω :lol:[ATTACH]48538[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Γιατί ρε, το G δε σε κάλυπτε για φωτογραφίες; :p Άντε, καλορίζικο! Πορτοκαλί είναι ο ανεκπλήρωτος έρωτας μου.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Χαχαχα G,gpad,n5,n9 και όλα τα υπόλοιπα, πιάσε το ένα και βαρα το άλλο στην κάμερα :lol: Κι εγώ αν βρω πορτοκαλι το τραμπαρω με λίγα λεφτα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Το βλέπω και σε εξαιρετική κατάσταση, πόσο πήγε το μαλλί; Διάλεγες όλα τα cameraphones :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Τζαμι είναι σου λεω! 50 έδωσα και το πήρα επιτόπου από γνωστό μου. Το άφησα να φορτίζει σπίτι του προς το παρόν :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Περιμένουμε τα κατορθώματα σου στο θέμα με τις φωτογραφίες :p η τιμή εξαιρετική για την κατάσταση Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Τζαμι είναι σου λεω! 50 έδωσα και το πήρα επιτόπου από γνωστό μου. Το άφησα να φορτίζει σπίτι του προς το παρόν :D Εύγε! Ωραίο απόκτημα. lagoskon pureslim πάνω και θα πετάει. Με το μαλακό στο χειρισμό γιατί δεν είναι android. Θα σου προσφέρει πολλά αν το σεβαστείς. Εγώ που έχω και τα 2 καλύτερα καμεροκινητά symbian της Nokia, σου λέω ότι είναι τηλεφωνάρα και πολύ καλή φωτογραφική ημέρας! camera pro και βουρ στις λήψεις :lol: Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Να συμπληρώσω ότι μετά τα G+Ν5, απλά μην δοκιμάσεις να μπεις ίντερνετ ούτε για την πλάκα σου, αν θες να μείνει σε τέτοια κατάσταση :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Να συμπληρώσω ότι μετά τα G+Ν5, απλά μην δοκιμάσεις να μπεις ίντερνετ ούτε για την πλάκα σου, αν θες να μείνει σε τέτοια κατάσταση :lol: Το πρόβλημα του browser είναι ότι είναι αργός ή ότι είναι δύσκολος στη χρήση με ελλείψεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Με τον επεξεργαστή που έχει, είναι απίστευτα αργός ακόμα και ο όπερα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 :lol: Όχι Πέτρο μην φοβάσαι. Από το 11 που δούλευα συχνά μιας φίλης ένιωθα σαν να είχα ngage πάλι :lol: Για την κάμερα και το σχέδιο το τσίμπησα, να βγάζουμε κανένα texture της προκοπής! Natna θα περάσω τα παραπανω μολις βρω χρόνο να ασχοληθω και με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Και για μουσική από ακουστικά, αν σε ενδιαφέρει, εξίσου εξαιρετικό ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Εχεις δικιο. Ειναι αρκετα κοντα στο θρυλικο sgs με voodoo sound (τι ποιοτητα ακομα και σημερα θεε μου) και η μπαταρια δεν φαινεται να νιωθει απο μουσικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Αν είναι φρέσκια η μπαταρία, βγάζει άνετα...2 μέρες μουσική :p Αλλιώς με 20€ το πολύ παίρνεις ολοκαίνουργια αυθεντική για να χαίρεσαι φωτογραφία στα ταξίδια ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Με τον επεξεργαστή που έχει, είναι απίστευτα αργός ακόμα και ο όπερα Ανάλογα ποιον Opera βάζεις. Ο Opera Mobile είναι πιο αργός απ' τον Opera mini, αν και θα έπρεπε ανάποδα να είναι λόγο ονομασίας! Εγώ αυτή τη στιγμή με Opera mini απ' το N8 μου γράφω με Τ9! Για τα 680Mhz που έχει μου είναι ικανοποιητικός! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Σκέφτομαι να το πάρω για φώτο και θέλω να ρωτήσω. 16:9 φωτογραφίες τραβάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Εννοειται, στα 9mp :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Εννοειται, στα 9mp :) Αξίζει να το πάρω για Facebook, what's app και φυσικά φωτογραφίες; θα με ικανοποιήσει η θα κολλάει; η μπαταρία θα τη βγάζει τη μέρα; και επίσης κάτι ακόμα. Tethering έχει; να μπορώ να δίνω δηλαδή wifi σε άλλους από τα δεδομένα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Εξαρτάται από ποια συσκευή έρχεσαι και αν το θες για κύρια συσκευή. Για αυτά θα σε ικανοποιήσει, έχει και tethering κανονικά Αν το θες για κύριο, ψάξε για το 808 ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Αξίζει να το πάρω για Facebook, what's app και φυσικά φωτογραφίες; θα με ικανοποιήσει η θα κολλάει; η μπαταρία θα τη βγάζει τη μέρα; και επίσης κάτι ακόμα. Tethering έχει; να μπορώ να δίνω δηλαδή wifi σε άλλους από τα δεδομένα μου Ναι, ναι, ναι. Παίζει, ναι, ναι αλλά μόνο για λάπτοπ ή άλλες symbian συσκευές. Οι android δεν υποστηρίζουν ad hoc wifi (κάτι τέτοιο). Αν είναι να πας σε symbian, τότε γνώμη μου είναι να πας στο καλύτερο όλων, το 808. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Δεν μπορώ να διαθέσω τα λεφτά για κινητό αυτή τη στιγμή αλλιώς θα έπαιρνα το 1020. Μου δίνουν ένα Ν8 σε ανταλλαγή με το G2 mini μου συν κάποια λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Δεν αξίζει φίλε προσωπικά ;) Μια χαρά είναι το mini 2 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Δεν αξίζει, εκτός αν σε προσφέρουν καλά χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Με την pureslim πήρε ανάσα το κινητό ή είναι η ιδέα μου;;! Δεν ξέρω αν μετράει και η επαναφορά, αλλά ρολαρει αξιοπρεπώς τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts