Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν αποθηκευσεις τις επαφες απο το ανδροιντ σε μια καρτα μνημης (απο τις ρυθμισεις ή με καποιο προγραμμα) , λογικα θα τις κανεις vcf οποτε τις περνας στο Ν8 πολυ ευκολα

οταν κανω την διαδικασια κανονικα ειτε απο το android κινητο ειτε απευθειας απο το gmail ενω κανω επιλογη ολων των επαφων export to vcf file, αυτο μου σωνει ενα αρχειο το οποιο περιεχει μονο μια επαφη την πρωτη και οχι ολες τις υπολοιπες. τι κανω λαθος?

οταν κανω την διαδικασια κανονικα ειτε απο το android κινητο ειτε απευθειας απο το gmail ενω κανω επιλογη ολων των επαφων export to vcf file, αυτο μου σωνει ενα αρχειο το οποιο περιεχει μονο μια επαφη την πρωτη και οχι ολες τις υπολοιπες. τι κανω λαθος?

δυστυχως βλεπει μονο την 1η επαφη και οχι ολες..δεν ειναι συμβατα τα αρχεια για επαναφορα..

Εγω τις ειχα μεταφερει με ΒΤ μια μια νομιζω..αλλα δεν το εψαξα και πολυ..απλα απο το Ν8 στο arcS δεν ειχα βρει αλλο τροπο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

και στο outlook ομως του υπολογιστη μονο μια επαφη διαβαζει ενω τις εχω επιλεξει ολες για εξαγωγη.... τι μπορει να συμβαινει?

απο το Ν8 σε ανδροιντ τις μετεφερα σχεδον κανονικα (στο ανδροιντ με το προγραμμα που ειχα βρει δεν αντεγραφε μονο τις επαφες που ειχαν φωτογραφια ενω ολες οι αλλες περαστηκαν κανονικα), απο Ανδροιντ σε Ν8 δεν ετυχε να το κανω

Για μεταφορές μεταξύ κινητών δείτε και αυτό το πρόγραμμα : http://www.mobiledit.com/ ;)

Εγώ με αυτό μετέφερα ακόμη και τα μηνύματα από το Ν8 σε android ....

Σίγουρα χρησιμοποιείς λάθος εκδοση φοίνικα για να μην περνάει με refurbish. Όταν αποφασισεις να φλασαρεις τσεκαρισε το

κατεβασα την τελευταια και παλι τιποτα κατεβασα ξανα την προηγουμενη και παλι το ιδιο .

πριν αρχισω να λεεω για το προβλημα και παλι ας αναφερω λιγο το ιστορικο του προβληματος.

τον σεπτεμβριο του 2013 μου επεσε το κινητο στο νερο, ενω δουλευαν ολα καλα δεν ανοιγε ο δεκτης του gps εκανα καθαρισμους , προσπαθησα να κανω refurbish με το Phoenix αλλα τιποτα (εβγαζε σφαλμα που θα το αναφερω παρακατω), με τα πολλα και αφου το πηρα αποφαση δουλεψε απο μονο του το gps.

το προβλημα τωρα αφου δοκιμασα πολλες φορες να το κανω refurbish δεν το καταφερα στο phoenix δουλευε μονο το update.

τελος παντων τοσο καιρο το δουλευα ετσι αλλα κολλουσε αρκετα.

σημερα πηρα την αποφαση να δοκιμασω να το κανω και παλι refurbish , αλλα δυστυχως δεν καταφερα τιποτα.

παρατηρησα οτι το κινητο οταν κραταω πατημενο το Power δονητε 2 φορες και οχι 3 οπως επρεπε

δοκιμασα πολλες εκδοσεις του Phoenix.

και dead phone και με ανοιχτο να το κανω refurbish αλλα τιποτα. βγαζει σφαλμα επικοινωνιας.

αν γνωριζατε κατι σχετικο θα ηταν ευπροσδεκτο.

ευχαριστω

κατεβασα την τελευταια και παλι τιποτα κατεβασα ξανα την προηγουμενη και παλι το ιδιο .

πριν αρχισω να λεεω για το προβλημα και παλι ας αναφερω λιγο το ιστορικο του προβληματος.

τον σεπτεμβριο του 2013 μου επεσε το κινητο στο νερο, ενω δουλευαν ολα καλα δεν ανοιγε ο δεκτης του gps εκανα καθαρισμους , προσπαθησα να κανω refurbish με το Phoenix αλλα τιποτα (εβγαζε σφαλμα που θα το αναφερω παρακατω), με τα πολλα και αφου το πηρα αποφαση δουλεψε απο μονο του το gps.

το προβλημα τωρα αφου δοκιμασα πολλες φορες να το κανω refurbish δεν το καταφερα στο phoenix δουλευε μονο το update.

τελος παντων τοσο καιρο το δουλευα ετσι αλλα κολλουσε αρκετα.

σημερα πηρα την αποφαση να δοκιμασω να το κανω και παλι refurbish , αλλα δυστυχως δεν καταφερα τιποτα.

παρατηρησα οτι το κινητο οταν κραταω πατημενο το Power δονητε 2 φορες και οχι 3 οπως επρεπε

δοκιμασα πολλες εκδοσεις του Phoenix.

και dead phone και με ανοιχτο να το κανω refurbish αλλα τιποτα. βγαζει σφαλμα επικοινωνιας.

αν γνωριζατε κατι σχετικο θα ηταν ευπροσδεκτο.

ευχαριστω

Δε θυμάμαι για Ν8 ποιά έκδοση κάνει, την γράφει ο lagoskon στο αντίστοιχο θέμα. Πάντως τσέκαρε και τις usb θύρες σου για τυχόν προβλήματα. Επίσης να σημειώσω ότι δε πρόκειται να φλασάρεις ποτέ σε usb3.0 θύρα. Δεν είναι συμβατές με το phoenix.

με την τελευταια εκδοση του Phoenix 2012.50.001.49220. σε ολες τις usb που εχει το λαπτοπ (2*usb2 , 2*usb3) στο ιδιο λαπτοπ που το εκανα και παλιοτερα.

απο τοτε που επεσε στο νερο κανει το ιδιο πραγμα , δυο δονησεις , μπαινει σε τεστ Mode και βγαζει αυτο το σφαλμα

Flashing started

Creating product data items list

Product data items list created

Backup not required

Flashing phone

Initializing

Scanning image files...

Waiting for USB device...

Loading secondary boot code: 15168 bytes

Secondary boot loaded

BB Asic Index is: 00

Asic ID is: 000000030000022600010007600C192102031104

EM Asic ID is: 00000C35

EM Asic ID is: 00000C30

Public ID is: 1E20020350A70344DB9E979A569BC7FBE47A2434

Asic Mode ID: 00

Hash: 916F75217F32081248B15C38DFC8E81B

ROM ID: E693EF0DAC22615B

Device type is: 05

Device Index is: 00

Manufacturer code: 0000

Device ID: 0000

Extended device ID: 0000

Revision ID: 0000

Device type is: 04

Manufacturer code: FFFF

Device type is: 00

Device type is: 00

Device Index is: 01

Device ID: 0001

Device type is: 03

Manufacturer code: 00EC

Device ID: 0050

Revision ID: 0031

Loading update server code: 869872 bytes

Update server loaded

Erasing User Data Area...

FUR: ALGO reported error in Control Frame. Unable to continue.

ERROR: Programming error reported for asic CMT

-- Error Type 0x02

-- Error Specifier 0x12

-- Offending Addr 0xFFFFFFFF

-- Expected content 0x0000FFFF

-- Detected content 0xFFFFFFFF

User Data Area erasing failed

Unable to flash phone 0x8401F173

Starting to recover the phone

Recovering phone

Initializing

All operations completed

Product flashing aborted

στο τελος μου λεει αποσυνδεσε και ξανασυνδεσε το κινητο αφου κρατησεις 8 δευτερολεπτα το Power , φυσικα και το εχω κανει αυτο.

Ενώ με την επιλογή update προχωράει κανονικά , αλλά το κινητό δεν μου αρέσει όπως δουλεύει.

με την τελευταια εκδοση του Phoenix 2012.50.001.49220. σε ολες τις usb που εχει το λαπτοπ (2*usb2 , 2*usb3) στο ιδιο λαπτοπ που το εκανα και παλιοτερα.

απο τοτε που επεσε στο νερο κανει το ιδιο πραγμα , δυο δονησεις , μπαινει σε τεστ Mode και βγαζει αυτο το σφαλμα

στο τελος μου λεει αποσυνδεσε και ξανασυνδεσε το κινητο αφου κρατησεις 8 δευτερολεπτα το Power , φυσικα και το εχω κανει αυτο.

Ενώ με την επιλογή update προχωράει κανονικά , αλλά το κινητό δεν μου αρέσει όπως δουλεύει.

Μη βάζεις την τελευταία έκδοση του phoenix, βάλε αυτήν που λέει ο οδηγός του lagoskon και μόνο σε usb 2. Αν το νερό έχει κάνει κάποια ζημιά μη περιμένεις να φτιάξει.

καλησπερα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σε σχεση με την καμερα του κινητου ,παρατηρω πως σε σκοτεινες ληψεις ακομα και με flash οι φωτογραφιες ειναι μετριοτατες και συγκρινομενες με ενα κινητο νεας γενιας αρκετα χειροτερες,επειδη ο κυριως λογος που πηρα το κινητο ηταν για την καμερα του τι μπορει να συμβαινει μηπως χρειαζεται να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις? να σημειωσω οτι εχω την εκδοση symbian anna.

Δε ξερω αν εχεις κανει τιποτα ρυθμισεις, γυρισε τις ολες στο default. Εγω παντως σε belle refresh εχω μεινει πολυ εντυπωσιασμενος με τις βραδινες ληψεις με flash, και μαλιστα με χαοτικη διαφορα απο οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει με led φλας.
:superman: SX1 RULES !!!

εγω με belle του lagoskon ειμαι ευχαριστημένος απο τις φωτογραφίες και δεν εχω κανει καμια ρυθμιση το εχω στις προεπιλεγμενες

και βασικα το εχω μονο για φωτογραφιες gps και μουσικη το κινητο

και μια ερωτηση γνωριζει καποιος αν υπαρχει για symbian αλλο προγραμμα gps εκτος απο το sygic aura??

Edited by tempes

Το δικό του δεν σου κάνει; Το sygic το είχα δοκιμάσει όταν πρωτοπήρα το τηλέφωνο, με S^3 αλλά εκτός του ότι έχει παλιότερους χάρτες, δεν το βρήκα καλύτερο από το nokia maps

εκτος του οτι πλεον δεν ανανεωνουν τους χαρτες , το προγραμμα του το χαλασαν απο την πρωτη κι ολας αναβαθμηση , του 5800 που εχω ειναι πολυ καλυτερο απο του Ν8. και σκεφτομουν αν υπαρχει καποιο αλλο τουλαχιστον να εχει ενημερωμενους χαρτες

εγω με belle του lagoskon ειμαι ευχαριστημένος απο τις φωτογραφίες και δεν εχω κανει καμια ρυθμιση το εχω στις προεπιλεγμενες

και βασικα το εχω μονο για φωτογραφιες gps και μουσικη το κινητο

και μια ερωτηση γνωριζει καποιος αν υπαρχει για symbian αλλο προγραμμα gps εκτος απο το sygic aura??

Υπαρχουν τα ndrive και garmin, αλλα μετα την αναβαθμιση τα χασα και δεν ειχα χρονο να ψαχτω.

Αν βρεις κατι στειλε κανα Pm...

:superman: SX1 RULES !!!

καποιο δοκιμασμενο προγραμμα να αλλαζει το προφιλ αυτοματα καποιες ωρες της ημερας ??

εβαλα το SymbianGuru.AutoProfiles , αλλα δεν κανει αυτο που θελω δηλαδη να μπορω να ρυθμισω ενα ωραριο διαφορετικο για καθε μερα

Edited by tempes

Ένα είναι το πρόγραμμα, καλύτερο και από όλα τα αντίστοιχα στο ρομποτακι..

Situations :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.