Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καθόλου χαζή. Με 600+ ελεύθερο χώρο στη c βάζεις ότι θες πλην παιχνιδιών.

Έχει 600ΜΒ ελεύθερη μνήμη στο C το Ν8; :wacko:

Μήπως το μπερδεύεις με το 808;

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει 600ΜΒ ελεύθερη μνήμη στο C το Ν8; :wacko:

Μήπως το μπερδεύεις με το 808;

ΩΧ... Αδέρφια symbianακιδες ζητώ συγνώμη, η συμβουλή ήταν για το 808 σαφώς. Στο Ν8 με lagoskon έβαζα πολύ βασικές εφαρμογές στη c.

ΩΧ... Αδέρφια symbianακιδες ζητώ συγνώμη, η συμβουλή ήταν για το 808 σαφώς. Στο Ν8 με lagoskon έβαζα πολύ βασικές εφαρμογές στη c.

α..ετσι...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Κάθε εφαρμογή ρωτάει που θα μπει.

Και το store αυτόματα θέτει ως προεπιλογή τη μνήμη με τον περισσότερο χώρο, αλλά και αυτό αλλάζει αν θες

Edited by matersci

Εγω παντως τα εχω βαλει ολα στο C και ακομα παραμενουν 100mb ελυθερα. Θα εχω επιπτωσει στην ομαλη και ταχυρυθμη λειτουργια της συσκευης?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Εγω παντως τα εχω βαλει ολα στο C και ακομα παραμενουν 100mb ελυθερα. Θα εχω επιπτωσει στην ομαλη και ταχυρυθμη λειτουργια της συσκευης?

Δε θα έχεις πρόβλημα στην απόδοση. Κοντά στα 100ΜΒ είσαι άρχοντας.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εμένα παλι το Ν8 όταν κατεβάζω εφαρμογή πάει στην Ε από μόνο του, αλλά βλεπω όμως ότι πέφτει και η μνήμη C σιγά σιγά χωρίς να πηγαίνουν εκεί οι εφαρμογές, με αποτέλεσμα να εχω κάτω από 40MB στη C τώρα! Γιατί γίνετε αυτό; Δεν εχω lagoskon έκδοση πάντως!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Υπαρχει εφαρμογη που να διαλεγεις να κανει μαζικα auto-start τις εφαρμογες που θες οταν ανοιγεις το κινητο?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Υπαρχει εφαρμογη που να διαλεγεις να κανει μαζικα auto-start τις εφαρμογες που θες οταν ανοιγεις το κινητο?

Μόνο το whatsapp ανοίγει αυτόματα όταν ανοίγω το κινητό! Τι σχέσει έχει αυτό με τη μνήμη C που μειώνεται;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Παιδιά καλημέρα! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί τόσο καιρό που εχω να ασχοληθώ τα εχω ξεχάσει;

είμαι ένας αμετανόητος κάτοχος n8 και κάνοντας του μια φορά το χρόνο format είμαι τζετ! Φέτος ωστόσο, το sign tool που εχω, ενώ μου κάνει sign τις εφαρμογές, μετά κατά την εγκατάσταση μου λέει ότι το πιστοποιητικό έχει λήξει:-( . Πως το αντιμετωπίζω αυτό; προσπάθησα να αλλάξω την χρονολογία στο κινητό και να το ξανακάνω αλλά δεν έπιασε!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απλά πέρνα του lagoskon :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Απλά πέρνα του lagoskon :)

κι αν δεν θέλω να το χακάρω υπάρχει άλλη λύση ή αναγκαστικά οδηγούμαι εκεί; (τόσα χρόνια άντεξα μαμίσιο και είμαι ευχαριστημένος!)

Μα δεν αλλάζει κάτι με το χακ :)

κι αν δεν θέλω να το χακάρω υπάρχει άλλη λύση ή αναγκαστικά οδηγούμαι εκεί; (τόσα χρόνια άντεξα μαμίσιο και είμαι ευχαριστημένος!)

Του lagoskon είναι σχεδόν σαν το μαμίσιο χωρίς άχρηστες εφαρμογές που βάζει η nokia.

Ακριβώς. Θα είσαι όπως με το μαμίσιο αλλά χακαρισμένος και με πολύ περισσότερο χώρο στη c.

Ξέρει κανείς αν μπορεί να απεγκετασταθεί ο καιρός της νοκια; Ξεκινάει συνέχεια και έτσι και αλλιώς πλέον είναι άχρηστος

Νομίζω πάει πακέτο με όλους τους χάρτες κτλ... εσένα σου δουλεύει η εφαρμογή για τα ΜΜΜ ;

Ναι, κανονικά. Ξαναπέρασα τη lagoskon και η εφαρμογή για τα ΜΜΜ αν και κατέβαινε από το store στην πρώτη εκκίνηση πήγαινε να εγκατασταθεί και αποτύγχανε. Τελικά βρήκα στο ίντερνετ έτοιμα τα sis για την τελευταία και την προτελευταία έκδοση. Απεγκατέστησα αυτό του store, εγκατέστησα μόνος μου την εφαρμογή και όλα κομπλέ.

Αλλά νομίζω ότι αν την έχεις ήδη εγκατεστημένη δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα.

Βρίσκει δρομολόγια; εμένα λέει δεν υπάρχουν αναχωρησεις

ωραία! Με πεισατε! Για να βάλω την έκδοση που λέτε ακολουθώ τις οδηγίες που βρίσκω εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=325813;

κι επίσης την τελευταία έκδοση την βρίσκω κάπου αλλού εδώ μέσα η ψάξιμο στο Google όπως λέει και παραπάνω; και ποια είναι αυτή;

Ευχαριστώ και συγγνώμη για το πρήξιμο!

Στην υπογραφή μου έχει οδηγό και αναφέρει και το ξένο σάιτ που θα βρεις τη Ρομ στην κατηγορία custom files and firmwares. Δεν επιτρέπονται λινκ εδώ. Μια μέρα διάβασμα και δε θα εχεις θέμα.
Xiaomi Mi 9T 128GB

Στην υπογραφή μου έχει οδηγό και αναφέρει και το ξένο σάιτ που θα βρεις τη Ρομ στην κατηγορία custom files and firmwares. Δεν επιτρέπονται λινκ εδώ. Μια μέρα διάβασμα και δε θα εχεις θέμα.

Μεγάλη μου τιμή να λαμβάνω οδηγίες από τον ίδιο τον developer! Τα σεβη μου κι ευχαριστώ πολύ!

Βρίσκει δρομολόγια; εμένα λέει δεν υπάρχουν αναχωρησεις

Ναι, κανονικά. Αλλά για την Ελλάδα αν θυμάμαι καλά έχει τα μέσα σταθερής τροχιάς μόνο.

Μεγάλη μου τιμή να λαμβάνω οδηγίες από τον ίδιο τον developer! Τα σεβη μου κι ευχαριστώ πολύ!

Ο οδηγός είναι πολύ αναλυτικός, δεν θα έχεις πρόβλημα. Επειδή ξαναπέρασα την rom πριν από λίγες μέρες, να επιβεβαιώσω αυτό που λέει στον οδηγό για το καλώδιο. Αν το έχεις υπό τη σωστή γωνία δεν βγάζει μήνυμα λάθους. Αν το έχεις ευθεία βγάζει ένα μήνυμα αλλά και πάλι η διαδικασία ολοκληρώνεται κανονικά, μη σε τρομάξει.

Δεν επιτρέπονται λινκ εδώ

Άσχετο αλλά το είχα απορία. Γιατί απαγορεύονται τα links προς στο συγκεκριμένο forum από τη στιγμή που το forum αυτό απαγορεύει αυστηρά τα πειρατικά προγράμματα;

Edited by matersci

Άσχετο αλλά το είχα απορία. Γιατί απαγορεύονται τα links προς στο συγκεκριμένο forum από τη στιγμή που το forum αυτό απαγορεύει αυστηρά τα πειρατικά προγράμματα;

Αν και έχουν ειπωθεί επανειλημμένα οι λόγοι της συγκεκριμένης απαγόρευσης, άλλη μια φορά δεν κάνει κακό. :)

Δεν απαγορεύονται γενικά τα links προς το συγκεκριμένο forum. Μόνο αυτά στα οποία γίνεται δημοσίευση συνδέσμων προς copyrighted υλικό όπως τα αρχεία firmware, τα service tools και manual αυτών. Δεν μας απασχολεί η πολιτική που ακολουθούν άλλες ιστοσελίδες και ούτε μας ενδιαφέρει. Υπάρχει απαγόρευση διακίνησης από την Nokia ανάλογων αρχείων και αυτή ακριβώς την πολιτική ακολουθούμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Αθήνα για ένα χρόνο σχεδόν το χρησιμοποιούσα για δρομολόγια κτλ και ήταν πάντα στην ώρα του, πιο ακριβές από άλλες αντίστοιχες... Αλλά μια μέρα σταμάτησε :(