panosz75 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καθόλου χαζή. Με 600+ ελεύθερο χώρο στη c βάζεις ότι θες πλην παιχνιδιών. Έχει 600ΜΒ ελεύθερη μνήμη στο C το Ν8; :wacko: Μήπως το μπερδεύεις με το 808; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Έχει 600ΜΒ ελεύθερη μνήμη στο C το Ν8; :wacko: Μήπως το μπερδεύεις με το 808; ΩΧ... Αδέρφια symbianακιδες ζητώ συγνώμη, η συμβουλή ήταν για το 808 σαφώς. Στο Ν8 με lagoskon έβαζα πολύ βασικές εφαρμογές στη c. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 ΩΧ... Αδέρφια symbianακιδες ζητώ συγνώμη, η συμβουλή ήταν για το 808 σαφώς. Στο Ν8 με lagoskon έβαζα πολύ βασικές εφαρμογές στη c. α..ετσι... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Κάθε εφαρμογή ρωτάει που θα μπει. Και το store αυτόματα θέτει ως προεπιλογή τη μνήμη με τον περισσότερο χώρο, αλλά και αυτό αλλάζει αν θες Edited January 9, 2014 by matersci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Εγω παντως τα εχω βαλει ολα στο C και ακομα παραμενουν 100mb ελυθερα. Θα εχω επιπτωσει στην ομαλη και ταχυρυθμη λειτουργια της συσκευης? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Εγω παντως τα εχω βαλει ολα στο C και ακομα παραμενουν 100mb ελυθερα. Θα εχω επιπτωσει στην ομαλη και ταχυρυθμη λειτουργια της συσκευης? Δε θα έχεις πρόβλημα στην απόδοση. Κοντά στα 100ΜΒ είσαι άρχοντας. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εμένα παλι το Ν8 όταν κατεβάζω εφαρμογή πάει στην Ε από μόνο του, αλλά βλεπω όμως ότι πέφτει και η μνήμη C σιγά σιγά χωρίς να πηγαίνουν εκεί οι εφαρμογές, με αποτέλεσμα να εχω κάτω από 40MB στη C τώρα! Γιατί γίνετε αυτό; Δεν εχω lagoskon έκδοση πάντως! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Υπαρχει εφαρμογη που να διαλεγεις να κανει μαζικα auto-start τις εφαρμογες που θες οταν ανοιγεις το κινητο? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Υπαρχει εφαρμογη που να διαλεγεις να κανει μαζικα auto-start τις εφαρμογες που θες οταν ανοιγεις το κινητο? Μόνο το whatsapp ανοίγει αυτόματα όταν ανοίγω το κινητό! Τι σχέσει έχει αυτό με τη μνήμη C που μειώνεται; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Καμμια, εθεσα νεα ερωτησηπου με απασχολει. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παιδιά καλημέρα! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί τόσο καιρό που εχω να ασχοληθώ τα εχω ξεχάσει; είμαι ένας αμετανόητος κάτοχος n8 και κάνοντας του μια φορά το χρόνο format είμαι τζετ! Φέτος ωστόσο, το sign tool που εχω, ενώ μου κάνει sign τις εφαρμογές, μετά κατά την εγκατάσταση μου λέει ότι το πιστοποιητικό έχει λήξει:-( . Πως το αντιμετωπίζω αυτό; προσπάθησα να αλλάξω την χρονολογία στο κινητό και να το ξανακάνω αλλά δεν έπιασε! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Απλά πέρνα του lagoskon :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Απλά πέρνα του lagoskon :) κι αν δεν θέλω να το χακάρω υπάρχει άλλη λύση ή αναγκαστικά οδηγούμαι εκεί; (τόσα χρόνια άντεξα μαμίσιο και είμαι ευχαριστημένος!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Μα δεν αλλάζει κάτι με το χακ :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 κι αν δεν θέλω να το χακάρω υπάρχει άλλη λύση ή αναγκαστικά οδηγούμαι εκεί; (τόσα χρόνια άντεξα μαμίσιο και είμαι ευχαριστημένος!) Του lagoskon είναι σχεδόν σαν το μαμίσιο χωρίς άχρηστες εφαρμογές που βάζει η nokia. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Ακριβώς. Θα είσαι όπως με το μαμίσιο αλλά χακαρισμένος και με πολύ περισσότερο χώρο στη c. Ξέρει κανείς αν μπορεί να απεγκετασταθεί ο καιρός της νοκια; Ξεκινάει συνέχεια και έτσι και αλλιώς πλέον είναι άχρηστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Νομίζω πάει πακέτο με όλους τους χάρτες κτλ... εσένα σου δουλεύει η εφαρμογή για τα ΜΜΜ ; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Ναι, κανονικά. Ξαναπέρασα τη lagoskon και η εφαρμογή για τα ΜΜΜ αν και κατέβαινε από το store στην πρώτη εκκίνηση πήγαινε να εγκατασταθεί και αποτύγχανε. Τελικά βρήκα στο ίντερνετ έτοιμα τα sis για την τελευταία και την προτελευταία έκδοση. Απεγκατέστησα αυτό του store, εγκατέστησα μόνος μου την εφαρμογή και όλα κομπλέ. Αλλά νομίζω ότι αν την έχεις ήδη εγκατεστημένη δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Βρίσκει δρομολόγια; εμένα λέει δεν υπάρχουν αναχωρησεις Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 ωραία! Με πεισατε! Για να βάλω την έκδοση που λέτε ακολουθώ τις οδηγίες που βρίσκω εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=325813; κι επίσης την τελευταία έκδοση την βρίσκω κάπου αλλού εδώ μέσα η ψάξιμο στο Google όπως λέει και παραπάνω; και ποια είναι αυτή; Ευχαριστώ και συγγνώμη για το πρήξιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Στην υπογραφή μου έχει οδηγό και αναφέρει και το ξένο σάιτ που θα βρεις τη Ρομ στην κατηγορία custom files and firmwares. Δεν επιτρέπονται λινκ εδώ. Μια μέρα διάβασμα και δε θα εχεις θέμα. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Στην υπογραφή μου έχει οδηγό και αναφέρει και το ξένο σάιτ που θα βρεις τη Ρομ στην κατηγορία custom files and firmwares. Δεν επιτρέπονται λινκ εδώ. Μια μέρα διάβασμα και δε θα εχεις θέμα. Μεγάλη μου τιμή να λαμβάνω οδηγίες από τον ίδιο τον developer! Τα σεβη μου κι ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Βρίσκει δρομολόγια; εμένα λέει δεν υπάρχουν αναχωρησεις Ναι, κανονικά. Αλλά για την Ελλάδα αν θυμάμαι καλά έχει τα μέσα σταθερής τροχιάς μόνο. Μεγάλη μου τιμή να λαμβάνω οδηγίες από τον ίδιο τον developer! Τα σεβη μου κι ευχαριστώ πολύ! Ο οδηγός είναι πολύ αναλυτικός, δεν θα έχεις πρόβλημα. Επειδή ξαναπέρασα την rom πριν από λίγες μέρες, να επιβεβαιώσω αυτό που λέει στον οδηγό για το καλώδιο. Αν το έχεις υπό τη σωστή γωνία δεν βγάζει μήνυμα λάθους. Αν το έχεις ευθεία βγάζει ένα μήνυμα αλλά και πάλι η διαδικασία ολοκληρώνεται κανονικά, μη σε τρομάξει. Δεν επιτρέπονται λινκ εδώ Άσχετο αλλά το είχα απορία. Γιατί απαγορεύονται τα links προς στο συγκεκριμένο forum από τη στιγμή που το forum αυτό απαγορεύει αυστηρά τα πειρατικά προγράμματα; Edited January 15, 2014 by matersci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Άσχετο αλλά το είχα απορία. Γιατί απαγορεύονται τα links προς στο συγκεκριμένο forum από τη στιγμή που το forum αυτό απαγορεύει αυστηρά τα πειρατικά προγράμματα; Αν και έχουν ειπωθεί επανειλημμένα οι λόγοι της συγκεκριμένης απαγόρευσης, άλλη μια φορά δεν κάνει κακό. :) Δεν απαγορεύονται γενικά τα links προς το συγκεκριμένο forum. Μόνο αυτά στα οποία γίνεται δημοσίευση συνδέσμων προς copyrighted υλικό όπως τα αρχεία firmware, τα service tools και manual αυτών. Δεν μας απασχολεί η πολιτική που ακολουθούν άλλες ιστοσελίδες και ούτε μας ενδιαφέρει. Υπάρχει απαγόρευση διακίνησης από την Nokia ανάλογων αρχείων και αυτή ακριβώς την πολιτική ακολουθούμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Αθήνα για ένα χρόνο σχεδόν το χρησιμοποιούσα για δρομολόγια κτλ και ήταν πάντα στην ώρα του, πιο ακριβές από άλλες αντίστοιχες... Αλλά μια μέρα σταμάτησε :( Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts