Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικά το πρόβλημα με τις διπλές επαφές κτλ ήταν το viber. Το έβγαλα και έστρωσαν όλα

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νέα ενημέρωση σήμερα για το N8 μου. Ενημέρωση E-mail και Ημερολόγιο

[ATTACH]32506[/ATTACH]

Είναι και μεγάλη. Κατεβαίνει τώρα.

στο nokia suite μαζι με αυτο εβγαλε και ενημερωση για τα μηνυματα! τωρα τι διορθωση κανει, αγνωστο!

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

στο nokia suite μαζι με αυτο εβγαλε και ενημερωση για τα μηνυματα! τωρα τι διορθωση κανει, αγνωστο!

Για τα μηνύματα είχε βγάλει ενημέρωση εδώ και λίγο καιρό, δες το προηγούμενο μήνυμα μου ;)

Την είχα βάλει αλλά δεν είδα καμία διαφορά. Δεν είχα και πρόβλημα βέβαια.

Edited by matersci

Για τα μηνύματα είχε βγάλει ενημέρωση εδώ και λίγο καιρό, δες το προηγούμενο μήνυμα μου ;)

Την είχα βάλει αλλά δεν είδα καμία διαφορά. Δεν είχα και πρόβλημα βέβαια.

ok δεν το ειχα δει.. μου χτυπουσε το κινητο για τα microsoft apps και skydrive αλλα δε μου εβγαζε για τα υπολοιπα μεσω wifi και αν δεν το εβαζα τωρα στο pc δε θα τα εβλεπα. δεν ξερω γιατι..

Οσο για τις σημερινες? αλλαξε κατι? δε θυμαμαι καν την εμφανιση.. εχει αρχισει το ανδροιδ να με καλυπτει ολο και περισσοτερο και το Ν8 το εχω καθαρα για φωτο, οοοοταν ειναι νυχτα και κοντινες.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ok δεν το ειχα δει.. μου χτυπουσε το κινητο για τα microsoft apps και skydrive αλλα δε μου εβγαζε για τα υπολοιπα μεσω wifi και αν δεν το εβαζα τωρα στο pc δε θα τα εβλεπα. δεν ξερω γιατι..

Οσο για τις σημερινες? αλλαξε κατι? δε θυμαμαι καν την εμφανιση.. εχει αρχισει το ανδροιδ να με καλυπτει ολο και περισσοτερο και το Ν8 το εχω καθαρα για φωτο, οοοοταν ειναι νυχτα και κοντινες.

Κι εγώ τα κατέβασα όλα αυτα με wi-fi στο Ν8 μου. Όμως τα Microsoft apps και το Sky Drive λειτουργούν κανονικά στο Ν8 ή πρέπει να πάρεις κανένα Lumia;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μετα απο τις αναβαθμισεις που εκανα (email 6.5ΜΒ) και για τα μηνυματα εφτασε στα 3.3ΜΒ η C: και οι υπενθυμισεις να αδειασω χωρο αυξηθηκαν.

Απεγκατεστησα το nokia carmode που ηταν στη C καθως και το nokia communicator που δεν χρειαζομουν.

Τωρα ολες οι αλλες ειναι στη καρτα εκτος απο τις παρακατω:

1.Adobe Reader LE 4MB

2.Chat (widget) 5MB

3.Chat App 3MB

4.Nokia Store Installer 5MB

5.Ovi (widget) 1MB

6.Ovi Store (widget) 3MB

7.Προγραμμα Εγκαταστασης Κοινωνικων Δικτυων 3MB

8.Quickoffice 10MB

9.Social (widget) 3MB

10.SSOUI (widget) 2MB

11.WhatsApp 8MB

Συνολο 47ΜΒ

Το 2 και 3 μαλλον τα χρειαζομαι γιατι δουλευω ακομα MSN.

το 11 θελει χακαρισμενη συσκευη απο οσο εχω ψαξει.

Ποιες μπορω να σβησω και ποια γινεται να μεταφερω στη καρτα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις πολλά sms/email στα εισερχόμενα; Είχα φτάσει να έχω 4000 sms και εκτός του ότι σε κάθε επανεκκίνηση το κινητό αργούσε να γίνει αποκρίσιμο, με το που τα έσβησα κέρδισα αρκετά MB στη C.

Αν δεν είναι λόγω sms/email με το να σβήσεις εφαρμογές δεν θα κερδίσεις και πολλά. Ο χώρος σου έχει χαθεί λόγω αρχείων που δημιουργούν οι διάφορες εφαρμογές (log files κτλ), υπολείμματα εγκαταστάσεων κτλ. Πριν περάσω το CFW του lagoskon είχα και εγώ θέμα με τον χώρο στη C και με είχε σώσει το mobilecleaner. Νομίζω δεν θέλει χακαρισμένο τηλέφωνο. Είναι δωρεάν, θα το βρεις εύκολα στο google.

Οχι γυρω στα 30 sms ειναι. Εφαρμογες δεν εγκαθιστω πολλες. Οτι αρχεια απο απεγκατεστημενες εχω βρει τα σβηνω χειροκινητα αλλα κυριως log files ειναι. Οι χαρτες που κατεβαινουν οταν το εχεις σε συνδεση αποθηκευονται στη C?

Αν μπορεσω να μεταφερω μερικες απο αυτες τις 11 στην καρτα θα στρωσει καπως πιστευω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μολις ετρεξα το mobile cleaner και βρηκε 54kb αν και στο site που το κατεβασα ελεγε οτι πρεπει να ειναι χακαρισμενη η συσκευη.

Την σαβουρα που λες την εχω σβησει χειροκινητα αν και δεν βρηκα πολλα.

Στα στοιχεια μνημης απο τα 238MB τα 105ΜΒ ειναι εφαρμογες SIS και τα 132ΜΒ αλλα αρχεια.

Το quickoffice ή το adobe δεν εγκαθισταται στην Ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

μόνο; χακαρέ την, 2 λεπτά υποθεση- 0 ρίσκο- πολλές δυνατότητες! ;)

επισης εγω αντι αυτών εχω smartoffice, απείρως καλύτερο ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μάλλον δουλεύει και σε μη χακαρισμένη συσκευή αλλά αν δεν έχει πρόσβαση σε όλους τους φακέλλους δεν κερδίζεις τίποτα.

Το adobe reader το έχω στην εσωτερική μνήμη αλλά έχω χακαρισμένη συσκευή και έβαλα την έκδοση 10.x που είναι από 808

Ή αν έχεις όρεξη βάλε την έλδοση του logoskon που έχει αφαιρέσει τις περιττές γλώσσες και ξεκινάς με τα διπλά MB. Εγώ φαντάσου έχω τώρα 80+ και θέλω να τρέξω ένα mobilecleaner για να αδειάσω χώρο

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by impreza_sti

για πιο απλο βρε :p αν ειναι άσχετος, ενα απλο χακ αρκεί κ περισσεύει ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

επισης εγω αντι αυτών εχω smartoffice, απείρως καλύτερο ;)

Τελικα την χακαρα και ησυχασα.

Απο οσο εψαξα τo smartoffice η piscel δεν το υποστηριζει για symbian πλεον. Εχει μεινει στην 1.8 εκδοση. Ειναι καλη να την προτιμησω και να ξεφορτωθω quickoffice? Ανοιγει και pdf ή χρειαζεσαι adobe reader?

Μάλλον δουλεύει και σε μη χακαρισμένη συσκευή αλλά αν δεν έχει πρόσβαση σε όλους τους φακέλλους δεν κερδίζεις τίποτα.

Το adobe reader το έχω στην εσωτερική μνήμη αλλά έχω χακαρισμένη συσκευή και έβαλα την έκδοση 10.x που είναι από 808

το mobile cleaner μου βρηκε τα ιδια παλι που το ετρεξα μετα το χακ αρα δεν πρεπει εχει διαφορα

Κερδισα και μερικα mb περιπου 7 απο καθαρισμα προσωρινης μνημης και ιστορικου browser

Edited by dkostas
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα την χακαρα και ησυχασα.

Απο οσο εψαξα τo smartoffice η piscel δεν το υποστηριζει για symbian πλεον. Εχει μεινει στην 1.8 εκδοση. Ειναι καλη να την προτιμησω και να ξεφορτωθω quickoffice? Ανοιγει και pdf ή χρειαζεσαι adobe reader?

το mobile cleaner μου βρηκε τα ιδια παλι που το ετρεξα μετα το χακ αρα δεν πρεπει εχει διαφορα

Κερδισα και μερικα mb περιπου 7 απο καθαρισμα προσωρινης μνημης και ιστορικου browser

ναι, το 1.8 είναι μια χαρά. Διαγράφεις adobe pdf και office και κερδίζεις 11+mb απο αυτά τα 2 αφού στην θέση τους βάζεις το smartoffice το οποίο μπαίνει στην mass memory κιόλας.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

ναι, το 1.8 είναι μια χαρά. Διαγράφεις adobe pdf και office και κερδίζεις 11+mb απο αυτά τα 2 αφού στην θέση τους βάζεις το smartoffice το οποίο μπαίνει στην mass memory κιόλας.

οκ ευχαριστω μια χαρα τοτε.

Απο τα υπολοιπα που μου βγαζει στις εγκατεστημενες π.χ. το Nokia Store Installer και τα κοινωνικα δικτυα που δεν χρησιμοποιω μπορω να τα διαγραψω με ασφαλεια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

οκ ευχαριστω μια χαρα τοτε.

Απο τα υπολοιπα που μου βγαζει στις εγκατεστημενες π.χ. το Nokia Store Installer και τα κοινωνικα δικτυα που δεν χρησιμοποιω μπορω να τα διαγραψω με ασφαλεια?

για το nokia store δεν γνωρίζω, τα κοινωνικά δίκτυα σίγουρα. Αν εχεις περασμενα τα microsoft apps τότε αυτά σου έχουν καταναλώσει 40+mb

Oneplus 5 - 128GB

για το nokia store δεν γνωρίζω, τα κοινωνικά δίκτυα σίγουρα. Αν εχεις περασμενα τα microsoft apps τότε αυτά σου έχουν καταναλώσει 40+mb

Οχι δεν τα εχω περασει. Τα κοινωνικα δικτυα δεν ξερω γιατι αλλα μου τα ειχε 2 φορες εγκατεστημενα μια ως "προγραμμα εγκαταστασης κοινωνικων δικτυων" και μια ως social. Τα εβγαλα.

To smartoffice παντως σε ενα pdf 4MB που δοκιμασα ηταν πολυ καλυτερο απο οτι το adobe με ομαλη περιηγηση μεταξυ σελιδων. Γενικα πιο ευχρηστο.

Με αυτα εφτασα στα 59ΜΒ ελευθερα :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι δεν τα εχω περασει. Τα κοινωνικα δικτυα δεν ξερω γιατι αλλα μου τα ειχε 2 φορες εγκατεστημενα μια ως "προγραμμα εγκαταστασης κοινωνικων δικτυων" και μια ως social. Τα εβγαλα.

To smartoffice παντως σε ενα pdf 4MB που δοκιμασα ηταν πολυ καλυτερο απο οτι το adobe με ομαλη περιηγηση μεταξυ σελιδων. Γενικα πιο ευχρηστο.

Με αυτα εφτασα στα 59ΜΒ ελευθερα :D

που να βάλεις και custom rom να δεις εκεί πόσα θα έχεις ;) ! Ναι, μακράν καλύτερο, και με gestures με το ένα δάχτυλο μόνο για zoom in/out. 2 και 3 μπορεί να σου έχει , εμένα είχε πολλά και τα έβγαλα όλα.

Oneplus 5 - 128GB

Το Ν8 μου με όταν πάει να κατεβάσει την ενημέρωση για το email και το ημερολόγιο κολλάει εντελώς. Έχω την lagoskon πάνω.
Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Το Ν8 μου με όταν πάει να κατεβάσει την ενημέρωση για το email και το ημερολόγιο κολλάει εντελώς. Έχω την lagoskon πάνω.

διέγραψε ότι email accounts έχεις, κλείσε το wifi, βάλε το εκτός σύνδεσης γενικότερα και σύνδεσε το με Pc Μέσω nokia suite. Άφησε το ανοιχτό να κάνει δουλειά, μπορεί να πάρει και πάνω απο 2 ώρες. Δεν γνωρίζω γιατί αλλα τόσο κάνει. Στο Ε7 που του έχω επίσης custom έκανε 2.20 για να ολοκληρωθεί.

Oneplus 5 - 128GB

διέγραψε ότι email accounts έχεις, κλείσε το wifi, βάλε το εκτός σύνδεσης γενικότερα και σύνδεσε το με Pc Μέσω nokia suite. Άφησε το ανοιχτό να κάνει δουλειά, μπορεί να πάρει και πάνω απο 2 ώρες. Δεν γνωρίζω γιατί αλλα τόσο κάνει. Στο Ε7 που του έχω επίσης custom έκανε 2.20 για να ολοκληρωθεί.

Να μην πω τα σαρακατσάνικά μου...

Δε σφάξανε.:mad:

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )