Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, έγγραφα όντως τα πέρασα μετά με copy paste. Κάρτα μνήμης μετά την καταστροφή της δεν ξαναέβαλα (φτάνουν τα 16 gb και back up έχω κάνει σε 3 υπολογιστές).

Βασικά τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου βαριέμαι να ξανασετάρω και όχι πάλι τις εφαρμογές. Τέλος πάντων, άμα βρώ χρόνο θα το κάνω σωστά!

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έτσι εξηγείται !!!! ένα mail έχω όλο και όλο !!! και αυτο για gmail exchange για τις επαφες!

ρυθμισε το καθε ποτε κανει ανακτηση

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ψαξτο λίγο κάτι άλλο φταίει. Κατά γενική ομολογία έχει βελτιωθεί η αυτονομία.

Χμ.. Όμως και ο Conception, στο παρακάτω ποστ, έχει το ιδιο θέμα.. :worry:

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και σε μένα... να΄ναι τυχαίο άραγε;;; :worry:

Μήπως έκαναν καμια μ@%&$ με τα product codes; Θα δούμε σε μερικές μέρες..

e-mail/gravity (λογικα το 1ο) μου τελειωσαν την μπαταρια σε λιγες ωρες προχτες.... γενικα οτι χρησιμοποιει data, αμα τα εχεις κλειστα... την πατησες! προσπαθει συνεχεια να συνδεθει και αποτυγχανει.... ψαξτο

Για το mail ( 3 έχω ) το συζητούσαμε με Conception και νομίζω και μαζί και έχω βάλει χειροκίνητο συγχρονισμό, καμία μέρα επιλεγμένη και ώρες συγχρονισμού 15:00 - 15:01...

Πάντως, από εποχές Anna, βλέπω μια διαρκή μείωση της αυτονομίας της μπαταρίας...

Huawei Nova 5T

Εγώ παιδιά δεν έκανα hard reset και πέρασα την αναβάθμιση μέσω suite! Όταν άνοιξε το κινητό μετά την αναβάθμιση δεν είχε πειραχτεί καμία ρύθμιση, ενώ φανταζόμουν ότι θα έκανε restore τις ρυθμίσεις. Τέλος πάντων, είχα κάνει reset το καλοκαίρι και δεν έβρισκα λόγο να το κάνω ξανά... αλλά δε νομίζω να φταίει αυτό! Πάντως έχετε υπ΄όψιν ότι μετά την αναβάθμιση όταν ανοίγετε το κινητό τρέχει μια εφαρμογή καιρού στο παρασκήνιο...αυτό το είδα από την αρχή και το κλείνω με το app stop... (δεν ξανανοίγει μετά)

Τώρα τι άλλο μπορεί να παίζει δεν ξέρω... πάντως αυτές τις μέρες και χωρίς να το πειράζω πολύ η μπαταρία έπεφτε σχετικά γρήγορα! :(

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις.

Εγώ παιδιά δεν έκανα hard reset και πέρασα την αναβάθμιση μέσω suite! Όταν άνοιξε το κινητό μετά την αναβάθμιση δεν είχε πειραχτεί καμία ρύθμιση, ενώ φανταζόμουν ότι θα έκανε restore τις ρυθμίσεις. Τεσπα, είχα κάνει reset το καλοκαίρι και δεν έβρισκα λόγο να το κάνω ξανά... αλλά δε νομίζω να φταίει αυτό! Πάντως έχετε υπ΄όψιν ότι μετά την αναβάθμιση όταν ανοίγετε το κινητό τρέχει μια εφαρμογή καιρού στο παρασκήνιο...αυτό το είδα από την αρχή και το κλείνω με το app stop... (δεν ξανανοίγει μετά)

Τώρα τι άλλο μπορεί να παίζει δεν ξέρω... πάντως αυτές τις μέρες και χωρίς να το πειράζω πολύ η μπαταρία έπεφτε σχετικά γρήγορα! :(

ποια εφαρμογη βλεπεις να τρεχει?εμενα ετρεχε τοviber, ενω πριν οχι. ομως δεν ηταν μονο αυτο που εκανε το κινητο να κολαει μετα την αναβαθμιση. γενικα υπολειτουργουσε και δεν εμπαινε στο μισο μενου,αν και ειχα κανει και εγω hard reset το καλοκαιρι και το ειχα σχετικα πολυ καθαρο. ετσι,οταν καταφερα να του ξανα κανω και να την ξαναπερασω την αναβαθμιση,επαιξε σωστα,και η μπαταρια μου βγαζει 3 ημερες με χαλαρη σχετικα χρηση,κυριως ιντερνετ και λιγα τηλεφωνα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ποια εφαρμογη βλεπεις να τρεχει?εμενα ετρεχε τοviber, ενω πριν οχι. ομως δεν ηταν μονο αυτο που εκανε το κινητο να κολαει μετα την αναβαθμιση. γενικα υπολειτουργουσε και δεν εμπαινε στο μισο μενου,αν και ειχα κανει και εγω hard reset το καλοκαιρι και το ειχα σχετικα πολυ καθαρο. ετσι,οταν καταφερα να του ξανα κανω και να την ξαναπερασω την αναβαθμιση,επαιξε σωστα,και η μπαταρια μου βγαζει 3 ημερες με χαλαρη σχετικα χρηση,κυριως ιντερνετ και λιγα τηλεφωνα.

3 μέρες έχω να δω από Symbian Anna... :(

Huawei Nova 5T

3 μέρες έχω να δω από Symbian Anna... :(

ειναι θεμα χρησης,αλλα σε σχεση με αλλα κινητααντεχει..γενικως μου βγαζει και μια μερα αν το ζορισω πολυ,ειδικα με sports tracker που δουλευει και δορυφορος (εννοειται με 3-4 ωρες ανοιχτο) αλλα με τη χαλαρη χρηση που του κανω,λιγες φωτο,λιγο ιντερνετ,ebuddy κτλ και με σωστες φορτισεις,βγαζει 2-3 μερες.

α! αν το συνδεσω στο pc με καλωδιο,ενω υποτιθεται οτι φορτιζει,μετα πεφτει απιστευτα γρηγορα η μπαταρια του..αν δηλαδη το βγαλω απο τη φορτιση στο 100%,το βαλω στο pc και το χρησιμοποιησω,θα βγαλει 1-1,5 μερα.ενω αν δεν το συνδεσω βγαζει 2-3.

δεν ξερω που οφειλεται αυτο αλλα ειναι σταθερη παρατηρηση απο την 1η μερα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ειναι θεμα χρησης,αλλα σε σχεση με αλλα κινητααντεχει..γενικως μου βγαζει και μια μερα αν το ζορισω πολυ,ειδικα με sports tracker που δουλευει και δορυφορος (εννοειται με 3-4 ωρες ανοιχτο) αλλα με τη χαλαρη χρηση που του κανω,λιγες φωτο,λιγο ιντερνετ,ebuddy κτλ και με σωστες φορτισεις,βγαζει 2-3 μερες.

α! αν το συνδεσω στο pc με καλωδιο,ενω υποτιθεται οτι φορτιζει,μετα πεφτει απιστευτα γρηγορα η μπαταρια του..αν δηλαδη το βγαλω απο τη φορτιση στο 100%,το βαλω στο pc και το χρησιμοποιησω,θα βγαλει 1-1,5 μερα.ενω αν δεν το συνδεσω βγαζει 2-3.

δεν ξερω που οφειλεται αυτο αλλα ειναι σταθερη παρατηρηση απο την 1η μερα.

Θέμα χρήσης; Δεν το ειχα ακουμπήσει καθόλου το κινητό και έχασε η μπαταρία το 60% σε ένα 8ωρο το πολύ.... :X

Θέματα με το usb έχω κι εγώ. Ενώ το widget του Battery Info δείχνει ότι φορτίζει, το ledάκι δίπλα στη θύρα δεν ανάβει... Αυτό με τις 2 από τις 3 θύρες usb του λαπτοπ.... :worry:

Huawei Nova 5T

Θέμα χρήσης; Δεν το ειχα ακουμπήσει καθόλου το κινητό και έχασε η μπαταρία το 60% σε ένα 8ωρο το πολύ.... :X

Θέματα με το usb έχω κι εγώ. Ενώ το widget του Battery Info δείχνει ότι φορτίζει, το ledάκι δίπλα στη θύρα δεν ανάβει... Αυτό με τις 2 από τις 3 θύρες usb του λαπτοπ.... :worry:

κανε του ενα hard reset και εσυ..εγω παντα οταν κανω βεβαια,το ξαναστηνω απο την αρχη χωρις να επαναφερω back up ρυθμισεων. μονο επαφες ημερολογια κ τετοια.

επισης το battery info δεν το εχω δοκιμασει,αλλα το αλλο που ειναι δωρεαν το δοκιμασα και μου αυξησε κατα πολυ την καταναλωση,οποτε το σουτερα.

οσογια τη φορτιση με το usb, εμενα φορτιζει κανονικα και δουλευει κανονικα με το καλωδιο,αλλα το θεμα ειναι οτι μετα η μπαταρια πεφτει πολυ πιο γρηγορα..

δλδ οπως ειπα και νωριτερα,αν απο το 100% τo συνδεσω στο pc για να κανω κατι και το χειριστω οπως καθε μερα,η μπαταρια θα βγαλει 1-1,5 μερα. ενω αν ειναι στο 100% απο φορτιση παντα στην πριζα και δεν το συνδεσω καθολου στο pc,τοτε η μπαταρια πεφτει πιο αργα και προοδευτικα,και κραταει 2 μερες τουλαχιστον,ισως και 3η

κανε του ενα hard reset και εσυ..εγω παντα οταν κανω βεβαια,το ξαναστηνω απο την αρχη χωρις να επαναφερω back up ρυθμισεων. μονο επαφες ημερολογια κ τετοια.

επισης το battery info δεν το εχω δοκιμασει,αλλα το αλλο που ειναι δωρεαν το δοκιμασα και μου αυξησε κατα πολυ την καταναλωση,οποτε το σουτερα.

οσογια τη φορτιση με το usb, εμενα φορτιζει κανονικα και δουλευει κανονικα με το καλωδιο,αλλα το θεμα ειναι οτι μετα η μπαταρια πεφτει πολυ πιο γρηγορα..

δλδ οπως ειπα και νωριτερα,αν απο το 100% τo συνδεσω στο pc για να κανω κατι και το χειριστω οπως καθε μερα,η μπαταρια θα βγαλει 1-1,5 μερα. ενω αν ειναι στο 100% απο φορτιση παντα στην πριζα και δεν το συνδεσω καθολου στο pc,τοτε η μπαταρια πεφτει πιο αργα και προοδευτικα,και κραταει 2 μερες τουλαχιστον,ισως και 3η

2 hard reset του έκανα, ένα πρίν και ένα μετά το update σε Refresh. Και μετά, τα πέρασα όλα από την αρχή, όχι από το back up που έχω κρατήσει. Ίσως να είναι και το Battery Monitor, που λες κι εσύ οτι σου αύξησε την κατανάλωση.. Θα το απεγκαταστήσω και θα σου πω. :)

Και κάπου εδώ μας βλέπω να τρώμε παρατήρηση, επειδή δεν επιτρέπεται η συζήτηση σε μορφή chat. :P

Huawei Nova 5T

2 hard reset του έκανα, ένα πρίν και ένα μετά το update σε Refresh. Και μετά, τα πέρασα όλα από την αρχή, όχι από το back up που έχω κρατήσει. Ίσως να είναι και το Battery Monitor, που λες κι εσύ οτι σου αύξησε την κατανάλωση.. Θα το απεγκαταστήσω και θα σου πω. :)

Και κάπου εδώ μας βλέπω να τρώμε παρατήρηση, επειδή δεν επιτρέπεται η συζήτηση σε μορφή chat. :P

νομιζω οτι ειμαστε στο thread με τα προβληματα,δεν συζηταμε,απλα ψαχνουμε ενα προβλημα,οποτε δε νομιζω να μας γινει παρατηρηση,εξαλλου ισως και καποιος αλλος αν δει το προβλημα σου και αυτα που λεω,μπορει να μας πει αν ειχε παρομοια εμπειρια..εγω δεν το εχω λιωσει το κινητο,οποτε δεν ειμαι και ο καταλληλοτερος,απλα ασχολουμαι λιγο παραπανω και θεωρω οτι αν δεν εσκασε καποιο ελατωμα ξαφνικα,τοτε λογικα ειναι θεμα λογισμικου.

hard reset μετα την εγκατασταση του λογισμικου,γιατι??εγω οταν κανω reinstall δεν ξανα κανω ρεσετ?εχει καποιο νοημα?μηπως δημιουργει προβλημα μιας και ενδεχεται να διαγραφουν qt libraries ετσι??

για μενα κανε reinstall και στησε απλα το κινητο σου.

Θέμα με την φόρτιση στο usb υπάρχει από την άποψη ότι δεν φορτίζει πάντα με την 1η σύνδεση...δηλαδή μπορεί να το βάλεις και να δείχνει το battery monitor ότι φορτίζει αλλά να μην φορτίζει! Αυτό θα το καταλάβεις από την ίδια την ένδειξη της μπαταρίας του κινητού, αν βλέπεις ότι γεμίζει! Αλλιώς το βγάζεις και το ξαναβάζεις.

Εγώ προς το παρόν έκανα μια απλή επαναφορά ρυθμίσεων (soft reset) και θα δω πως πάει...

Edited by Conception

Όταν βλέπω τέτοιες καταναλώσεις στο δικό μου, το κλείνω και το ξανά-ανάβω ( όχι restart γιατί δε στρώνει ), και μετά είναι μια χαρά πάλι.

Τι ακριβώς φταίει γιαυτό δεν το ξέρω.

Επειδή και εγώ το battery info δουλεύω, δεν έχω παρατηρήσει μείωση της αυτονομίας από αυτό.

Όσο για τη φόρτιση με usb. Δεν δίνουν όλες οι θύρες usb ρεύμα σύμφωνα με το πρωτόκολλο, οπότε πιθανό να φταίει αυτό ή το πιο πιθανό είναι να κλείνει (sleep) ο υπολογιστής τη θύρα για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας και με το που συνδέετε το τηλέφωνο να την ανάβει. Στο χρονικό διάστημα που γίνεται αυτό το τηλέφωνο να βλέπει ότι η θύρα δεν έχει το απαιτούμενο ρεύμα για τη φόρτιση οπότε να μην ενεργοποιεί το κύκλωμα.

Αυτό το έχω παρατηρήσει σε desktop pc να γίνεται. Με το που το συνδέω δεν ανάβει το λαμπάκι αλλά αν το αποσυνδέσω και το επανασυνδέσω αμέσως ανάβει.

Είμαι στο Navifirm και αναρωτιέμαι αν αντί για το ουγγρικό firmware mου (αυτό που έχω με μπλε) μπορώ να του βάλω κάποιο από τα ελληνικά για να μην έχει ουγγρικές ανοησίες.

Ή μήπως παίζει και firmware χωρίς καθόλου bloatware;

navifirm%20screenshot.png

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα σου απαντήσουν και οι πιο έμπειροι αλλά πιστεύω πως γίνεται.

Κατεβάζεις την έκδοση που θες και την φλασάρεις με Φοίνικα.

Από τη στιγμή που το firmware είναι για RM-596, είσαι απόλυτα καλυμμένος. Προσωπικά θα συμβούλευα να βάλεις ή το επίσημο για τη συσκευή σου (ένα από αυτά που έχεις στο πλαίσιο της εικόνας στο ποστ σου) ή κάποιο από τα CFW του lagoskon, που παίζουν χωρίς bloatware, είναι χακαρισμένα, και - πολύ σημαντικό - δίνουν πολύ περισσότερη ελεύθερη μνήμη στο C από την εργοστασιακή Belle Resfresh. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Από τη στιγμή που το firmware είναι για RM-596, είσαι απόλυτα καλυμμένος. Προσωπικά θα συμβούλευα να βάλεις ή το επίσημο για τη συσκευή σου (ένα από αυτά που έχεις στο πλαίσιο της εικόνας στο ποστ σου) ή κάποιο από τα CFW του lagoskon, που παίζουν χωρίς bloatware, είναι χακαρισμένα, και - πολύ σημαντικό - δίνουν πολύ περισσότερη ελεύθερη μνήμη στο C από την εργοστασιακή Belle Resfresh. ;)

Δηλαδή όταν λες το επίσημο, εννοείς την ίδια ούγγρικη που έχω τώρα;

Ο lagoskon έχει βγάλει firmware με το τελευταίο refresh της Belle;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μετα το Belle refresh Μου εξαφανιστηκε το skydrive και εφαρμογες office..

μονο σε μενα εγινε αυτο ή ετσι ειναι η refresh?

μετα το Belle refresh Μου εξαφανιστηκε το skydrive και εφαρμογες office..

μονο σε μενα εγινε αυτο ή ετσι ειναι η refresh?

Εχθές το απόγευμα εμφανίστηκαν οι εφαρμογές του office στην σουίτα, αν θέλεις μπορείς να τις εγκαταστήσεις.

Racing because all other sports require one ball only!

Εχθές το απόγευμα εμφανίστηκαν οι εφαρμογές του office στην σουίτα, αν θέλεις μπορείς να τις εγκαταστήσεις.

εννοεις τα microsoft apps? χωρις αυτα δε γινεται να εχουμε αλλες εφαρμογες?οπως ηταν πριν δηλαδη,που ειχε ενα office και μπορουσες να ανοιξεις word κτλ??

επισης το skydrive τι εγινε?

Ναι! Και πάει τζετ!

Σε ευχαριστώ πολυ. :)

Εριξα μια ματια και μαλλον θα βαλω αυτην που επιτρέπει και να κανεις edit τα mp3 tags των τραγουδιών.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ευχαριστώ πολυ. :)

Εριξα μια ματια και μαλλον θα βαλω αυτην που επιτρέπει και να κανεις edit τα mp3 tags των τραγουδιών.

που βρίσκουμε το firmware του lagoskon για belle refresh;

Edited by stergios1952
λαθος ονομασια logaskon

Όταν βλέπω τέτοιες καταναλώσεις στο δικό μου, το κλείνω και το ξανά-ανάβω ( όχι restart γιατί δε στρώνει ), και μετά είναι μια χαρά πάλι.

Τι ακριβώς φταίει γιαυτό δεν το ξέρω.

Επειδή και εγώ το battery info δουλεύω, δεν έχω παρατηρήσει μείωση της αυτονομίας από αυτό.

Όσο για τη φόρτιση με usb. Δεν δίνουν όλες οι θύρες usb ρεύμα σύμφωνα με το πρωτόκολλο, οπότε πιθανό να φταίει αυτό ή το πιο πιθανό είναι να κλείνει (sleep) ο υπολογιστής τη θύρα για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας και με το που συνδέετε το τηλέφωνο να την ανάβει. Στο χρονικό διάστημα που γίνεται αυτό το τηλέφωνο να βλέπει ότι η θύρα δεν έχει το απαιτούμενο ρεύμα για τη φόρτιση οπότε να μην ενεργοποιεί το κύκλωμα.

Αυτό το έχω παρατηρήσει σε desktop pc να γίνεται. Με το που το συνδέω δεν ανάβει το λαμπάκι αλλά αν το αποσυνδέσω και το επανασυνδέσω αμέσως ανάβει.

Πρόβλημα στην φόρτιση με usb έχουν κυρίως τα Vista. Στις περιπτώσεις αυτές το βγάζεις και το ξαναβαζεις μερικές φορές.

Ακριβώς αυτό παρατηρώ κι εγώ. Ακούω τον ήχο εκκίνησης της φόρτισης, αλλά το ledάκι δεν ανάβει. Και πρέπει να βγάλω το usb και να το ξαναβάλω. Θα δοκιμάσω και σήμερα με την επόμενη φόρτιση.

Τα vista έχουν θέμα;... :mad: Και να σκεφτεί κανείς ότι γύρισα στα Vista αναγκαστικά.....

Huawei Nova 5T