pgetsopoulos Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 δεν υπαρχει στο store, google it... αλλα θελει χακαρισμενο κινητο... επισης εφαρμογες εχεις περασει στη C? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Το mobileCleaner δεν το βρίσκω στο Store. Έκανα και δε μειώθηκε καθόλου... Σκέφτομαι να τον διαγράψω αλλά μετά θα πρέπει να ξαναβάλω τα saved passwords ένα-ένα. :( Το χα πάθει μια φορά αλλά με την έκδοση Anna. Έτρωγαν χώρο τα emal, κυρίως στα σταλθέντα ότι φωτογραφίες είχα στείλει. Δοκίμασε να δεις τι γίνεται στα email σου και διέγραψε τα accounts τους ΑΦΟΥ διαγράψεις ότι έχουν αποθηκευτεί απο αυτά. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 παιδες,αν παω το Ν8 σε ενα νοκια στορ να μου περασουν τη belle,εχει διαφορα απο το να την περασω εγω απο το νοκια suite? Περνανε κατι παραπανω? εχει καποια διαφορα?το λεω διοτι περασα τα microsoft apps,και αφου τελικα δε διαγραφονται ολα του εκανα ενα restore και διαγραφη ολων. και σκεφτηκα να το παω σε ενα νοκια που εχω διπλα να του ξαναπερασουν την belle. εχει νοημα αυτο ή τσαμπα το πηγα?α!επισης δεν εχω ιντερνετ σπιτι για να ασχοληθω με φοινικα κτλ αυτο το μηνα.θα εχω τελη αυγουστου... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 παιδες,αν παω το Ν8 σε ενα νοκια στορ να μου περασουν τη belle,εχει διαφορα απο το να την περασω εγω απο το νοκια suite? Περνανε κατι παραπανω? εχει καποια διαφορα?το λεω διοτι περασα τα microsoft apps,και αφου τελικα δε διαγραφονται ολα του εκανα ενα restore και διαγραφη ολων. και σκεφτηκα να το παω σε ενα νοκια που εχω διπλα να του ξαναπερασουν την belle. εχει νοημα αυτο ή τσαμπα το πηγα?α!επισης δεν εχω ιντερνετ σπιτι για να ασχοληθω με φοινικα κτλ αυτο το μηνα.θα εχω τελη αυγουστου... μετά απο hard reset η belle περνιέται εύκολα μέσω Nokia Suite. Όχι δεν θα σου περάσουν κάτι παραπάνω απο εκεί. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Το Ν8 μου έχει σπάσει τα νεύρα εδώ και μια εβδομάδα. Για κάποιο λόγο η εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου δείχνει ότι έχει μόλις 9 ΜΒ ελεύθερα, με αποτέλεσμα να μου πετάει την ηλίθια ειδοποίηση κάθε τρεις και λίγο και να μη μπορώ να κάνω διάφορες λειτουργίες, όπως πχ αναβάθμιση του Store. Δε μπορώ να βρω κανένα μεγάλο αρχείο στον file manager ή όταν το συνδέω στον υπολογιστή. Προφανώς κάπου αποθήκευσε κάτι και το ξέχασε... Ίσως κάποιο αρχείο του Opera. Αν κάποιος ξέρει πως μπορείς να καθαρίσεις τη μνήμη που δε βλέπεις στην Belle, ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μου συνέβη κι εμένα χτες. Ξαφνικά από 130ΜΒ που είχα ελεύθερα, βλέπω 110. Ό,τι κι αν έκανα, όσο κι αν έψαξα, δε μπορώ να καταλάβω πού χάθηκαν. :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Μου συνέβη κι εμένα χτες. Ξαφνικά από 130ΜΒ που είχα ελεύθερα, βλέπω 110. Ό,τι κι αν έκανα, όσο κι αν έψαξα, δε μπορώ να καταλάβω πού χάθηκαν. :wacko: Kαι εμενα πριν καμια βδομαδα, αλλα τουλαχιστον εγω ξερω οτι ειναι λογω microsoft apps. Τα οποια και φυσικα δεν απεγκαθιστανται (σιγα μην εφτιαχνε ποτε η Microsoft τιποτα που να δουλευει σωστα). Καμια ενημερωση για FP1 εχουμε? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 μετά απο hard reset η belle περνιέται εύκολα μέσω Nokia Suite. Όχι δεν θα σου περάσουν κάτι παραπάνω απο εκεί. Και τα QT libraries που λενε οτι περνας μεσω φοινικα και ο,τι αλλο περνασ σε περιπτωση που χαθουν,περνανε απο το suite? ή απλα θα πρεπει να το ζητησεις για να στα βαλουν εκει? ρωταω διοτι σπιτι δεν μπορω να κανω τιποτα και ελεγα μηπως κερδιζα κατι αν του το πηγαινα,να εκανα πιο σωστη εγκατασταση δηλαδη της belle,πιο ολοκληρωμενη?πως να το θεσω.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Και τα QT libraries που λενε οτι περνας μεσω φοινικα και ο,τι αλλο περνασ σε περιπτωση που χαθουν,περνανε απο το suite? ή απλα θα πρεπει να το ζητησεις για να στα βαλουν εκει? ρωταω διοτι σπιτι δεν μπορω να κανω τιποτα και ελεγα μηπως κερδιζα κατι αν του το πηγαινα,να εκανα πιο σωστη εγκατασταση δηλαδη της belle,πιο ολοκληρωμενη?πως να το θεσω.. εγώ τα hard reset τα είχα για πρωινό :p .. Ναι , μετά το hard reset εφόσον περάσεις την belle μέσα απο το nokia suite περνάει ολοκληρωμένη. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Πώς ακριβώς χάλασε δηλαδή; Στράβωσε ή έσπασε μέσα στην υποδοχή ο ακροδέκτης του καλωδίου; Πήρε νερό και δε λειτουργούν οι επαφές; Όπως και να 'χει, πήγαινέ το σε ένα Nokia Care. Δε γίνεται να μείνεις χωρίς USB, είναι πολύ πιο σημαντική από το τι λειτουργικό έχεις μέσα. ;) Για τα αρχεία μου έχω βρει τρόπο μέσω wifi να τα περνάω, αλλά δεν έχω πολύ εμπιστοσύνη στα service κινητών.Πολλά λεφτά , μεγάλη αναμονή ,είχα και κακές εμπειρίες με το satio μου.....Μόνο το θέμα αναβαθμίσεων με ενοχλεί...Πρέπει να έχει στραβώσει μέσα η υποδοχή,όπως μου είπαν.... :( Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Kαι εμενα πριν καμια βδομαδα, αλλα τουλαχιστον εγω ξερω οτι ειναι λογω microsoft apps. Τα οποια και φυσικα δεν απεγκαθιστανται (σιγα μην εφτιαχνε ποτε η Microsoft τιποτα που να δουλευει σωστα). Καμια ενημερωση για FP1 εχουμε? Δεν υπήρχε περίπτωση να εγκαταστήσω την εν λόγω σουίτα χωρίς να την έχω δοκιμάσει πρώτα ώστε να δω αν αξίζει τον κόπο. Τη δοκίμασα λοιπόν στο 701 του αδερφού μου, είδα ότι δεν είναι επουδενί λόγω καλύτερη από το συνδυασμό QuickOffice Pro 7 και Picsel Smart Office που ήδη έχω, οπότε έκατσα στα αυγά μου και είμαι μια χαρά. :) Πάντως το θέμα με την "εξαφάνιση" αποθηκευτικού χώρου στη C με τη Belle έχει ήδη συζητηθεί απ' ό,τι βλέπω και στο Nokia Discussions, άρα υπάρχει όντως θέμα, δεν είναι τυχαίο. ;) http://discussions.nokia.com/t5/Nseries-and-Symbian-Smartphones/C-Memory-dropping-without-cause-N8-Belle/td-p/1301357 http://discussions.nokia.com/t5/Nseries-and-Symbian-Smartphones/Nokia-Belle-N8-C-Memory-disappearing/td-p/1381881 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Πάντως το θέμα με την "εξαφάνιση" αποθηκευτικού χώρου στη C με τη Belle έχει ήδη συζητηθεί απ' ό,τι βλέπω και στο Nokia Discussions, άρα υπάρχει όντως θέμα, δεν είναι τυχαίο. ;) http://discussions.nokia.com/t5/Nseries-and-Symbian-Smartphones/C-Memory-dropping-without-cause-N8-Belle/td-p/1301357 http://discussions.nokia.com/t5/Nseries-and-Symbian-Smartphones/Nokia-Belle-N8-C-Memory-disappearing/td-p/1381881 Δεν είδα τα links, αλλά νόμιζα ότι μόνο εγώ το είχα το εν λογω πρόβλημα.. P.S.: Δεν πιστεύω να βγάλουν κάποια αναβάθμιση, που θα το διορθώνει, ειδικά τώρα... :( Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Και εγώ εξακολουθώ να είμαι με 9 ΜΒ ελεύθερα. Ούτε η cache του Opera ούτε ο mail client το έλυσαν.... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Και εγώ εξακολουθώ να είμαι με 9 ΜΒ ελεύθερα. Ούτε η cache του Opera ούτε ο mail client το έλυσαν.... Να ξαναρωτησω εγώ.. Μήπως εγκαθιστουσες πολλές εφαρμογές στη C; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 καλησπερες μετα απο καιρο. εχω την αννα. δεν εβαλα μπελε (και ουτε προκειται για τους δικους μου λογους)./ του λαγκοσκον την εκδοση ειχα βαλει. οταν τν εβαλα ειχε στο c 120 περιπου μεγκαμπιτ ελευθερα. αυτα λιγο λιγο με τη μερα,μειωνοντουσαν. αποτελεσμα να εχω τωρα 48. δε με πειραζει. ομως πηγα να βαλω το νει καταστημα νοκια, και δε το βαζει. μαλλον δεν εχω αρκετο ελευθερο χρονο. και τωρα τι κανουμε? εκτος απο φορματ ε. εχω τοσες πολλες εφαρμογες που δε παιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Να ξαναρωτησω εγώ.. Μήπως εγκαθιστουσες πολλές εφαρμογές στη C; Όχι. Αλλά και να το είχα κάνει, μέχρι πριν 2 εβδομάδες είχα ~20ΜΒ ελεύθερα και επομένως το κινητό δεν είχε πρόβλημα και ξαφνικά έπεσαν στα 9. Δεν έχω βάλει καμια εφαρμογή τον τελευταίο μήνα, και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο χώρος χάθηκε μετά από κατέβασμα κάποιας εκπομπής της Ελληνοφρένειας στον Opera (κάθε αρχείο είναι γύρω στα 10 ΜΒ). Σαν να το κατέβασε, να το άφησε κάπου ξέμπαρκο και να το ξέχασε. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 διεγραψε το αρχειο μεσα απο τον οπερα, και δοκιμασε το mobile cleaner ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Το κινητο εδω και λιγο καιρο κολλαει παρα πολυ μερικες φορες! Μηπως φταιει το custom firmware ή οτι εχει φαει πανω απο 100 ( χωρις υπερβολες ) τουμπες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 διεγραψε το αρχειο μεσα απο τον οπερα, και δοκιμασε το mobile cleaner ;) Τον καθάρισα τον Opera, ήταν το πρώτο που σκέφτηκα. Τα πάντα εκτός από τα saved passwords. Το μόνο που δεν έκανα ακόμα είναι να τον σουτάρω τελείως (και αμφιβάλλω αν θα λύσει το πρόβλημα αυτό) και δεν το κάνω ακριβώς για τα saved passwords. Το mobile cleaner θέλω να το δοκιμάσω, αλλά δε μου είπες που το βρίσκω. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 φανταζομαι το κινητο το εχεις χακαρισμενο ετσι? ενα απλο google-it ;) 1o link Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 φανταζομαι το κινητο το εχεις χακαρισμενο ετσι? ενα απλο google-it ;) 1o link εγω που δεν το εχω χακαρισμενο??? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 μαλλον θα επιστρεψω και εγω στα παλια μου λημερια (Ν8).ενα απο τα καλυτερα τηλεφωνα που ειχα ποτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 εγω που δεν το εχω χακαρισμενο??? 2 λεπτα, πανευκολης διαδικασιας :p δε ξερω, δοκιμασε, αν και δε νομιζω να παιζει... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 (edited) γνωριζει κανεις γιατι καποια widgets μου στο n8 δειχνουν συνεχεια το κυκλακι , σαν να φορτωνει; υπαρχει καποια λυση ; sam66 υπάρχουν εφαρμογές όπως το battery info που πρέπει πρώτα να τις ανοίξεις από το μενού και μετά να βάλεις το widget στην οθόνη! Υποθέτω ότι αυτό είναι το πρόβλημα. Αν στο κάνει γενικά, κάνε καμια επανεκκίνηση η επαναφορά ρυθμίσεων μήπως στρώσει! τιποτα, μεχρι τωρα εχω ξαναφορτωσει 2 φορες την bella, και εχω κανει 3 φορες hard format και 1 soft format αλλα τιποτα :( το πρόβλημα δημιουργήθηκε ξαφνικά . καμια ιδεα; μηπως να ξαναπερασω την bella με αλλο τροπο; τελικά έφταιγε κάτι που ειχε το κινητό , δεν ξέρω τι, αλλά κάθε φορά που περνούσα το back up έβγαινε το πρόβλημα... Edited July 23, 2012 by sam66 Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 τεικα εφταιγε κατι που ειχε το κινητο , δεν ξερω τι, αλλα καθε φορα που περνουσα το back up εβγαινε το προβλημα... τι λεει ακομα πουλιεται;και απο που θα το βρω μενω θεσσαλονικη ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 να ρωτησω κατι??ειχα το lg p990 και τωρα το Ν8.μου φαινεται ποιο σκοτεινη η οθονη του Ν8 απο του lg.ειναι λογικο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts