mr_47 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 οχι , μετά την αναβάθμιση σε βελλε. 1. Μήπως έχεις βάλει κάποια εφαρμογή πού χρησιμοποιεί τον αισθητήρα φωτός, αφού εγκατέστησες την Belle; 2. Πριν περάσεις την Belle, είχες κάνει format; 3. Σε περίπτωση που δεν έχεις κάνει format, μήπως είχες εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή, που να χρησιμοποιεί τον αισθητήρα φωτός, όταν είχες ακόμα την Anna, η οποία δεν είναι συμβατή με την Belle; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 1. Μήπως έχεις βάλει κάποια εφαρμογή πού χρησιμοποιεί τον αισθητήρα φωτός, αφού εγκατέστησες την Belle; 2. Πριν περάσεις την Belle, είχες κάνει format; 3. Σε περίπτωση που δεν έχεις κάνει format, μήπως είχες εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή, που να χρησιμοποιεί τον αισθητήρα φωτός, όταν είχες ακόμα την Anna, η οποία δεν είναι συμβατή με την Belle; οχι δεν ειχα καμια τετοια εφαρμογη :( Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 οχι δεν ειχα καμια τετοια εφαρμογη :( Για το format δε μου είπες. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 ουπς το ξέχασα :) με την αναβάθμιση δεν έκανα ούτε πριν ούτε και μετά φορματ Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 μπορει να μου πει καποιος αν με την belle σας ζηταει κωδικο ασφαλειας στο restart? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 ουπς το ξέχασα :) με την αναβάθμιση δεν έκανα ούτε πριν ούτε και μετά φορματ Εμ βρε φιλε πριν την αναβαθμιση επρεπε οπωσδηποτε να κανεις format στην E μνημη!Να κραταγες επαφες-φωτο-βιντεο μονο κ τα αλλα διαγραφη μεσω backup.Eτσι καθαριζει η συσκευη απο τυχον σκουπιδια!Πριν το format,ποτε μετα. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 (edited) Μηπως ξερετε τι φταιει και το GPS ειναι μονιμα ανοιχτο (εμφανιζεται το εικονιδιο πανω) ενω δεν εχω καμια εφαρμογη ανοιχτη? EDIT: Νομιζω ειναι το AccuWeather widget τελικα, παρολο που δεν ειχα παρομοιο προβλημα παλαιοτερα. Edited May 19, 2012 by dani89 Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 ουπς το ξέχασα :) με την αναβάθμιση δεν έκανα ούτε πριν ούτε και μετά φορματ Γι' αυτό στο κάνει. :) Αν και σε 'μένα δεν το κάνει αυτό και δεν έχω κάνει format. Αλλά. Μάλλον ήμουν πολύ τυχερός.. :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Μηπως ξερετε τι φταιει και το GPS ειναι μονιμα ανοιχτο (εμφανιζεται το εικονιδιο πανω) ενω δεν εχω καμια εφαρμογη ανοιχτη? EDIT: Νομιζω ειναι το AccuWeather widget τελικα, παρολο που δεν ειχα παρομοιο προβλημα παλαιοτερα. Πιθανόν να έχεις επιλέξει να εμφανίζει τον καιρό βάσει των συντεταγμένων που βρίσκεσαι και όχι σε συγκεκριμένο μέρος. Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 παιδια τα φωτα σας...το κινητο το εχω παντα στην εξοικονόμηση ενεργειας.....εχθες ηθελα να την απενεργοποιησω αλλα με το που την απενεργοποιω μετα απο 2 δευτερα χωρις να κανω κατι μου ξαναγυριζει μονο του στην εξοικονομηση....κουλα πραγματα...εκανα επανεκκίνηση εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλα τιποτα...καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 παιδια τα φωτα σας...το κινητο το εχω παντα στην εξοικονόμηση ενεργειας.....εχθες ηθελα να την απενεργοποιησω αλλα με το που την απενεργοποιω μετα απο 2 δευτερα χωρις να κανω κατι μου ξαναγυριζει μονο του στην εξοικονομηση....κουλα πραγματα...εκανα επανεκκίνηση εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλα τιποτα...καμια ιδεα? Το πιο πιθανό είναι αυτό να το προκαλεί κάποια εφαρμογή που έβαλες. Δεν το κάνει από μόνο του το κινητό, ίσως μόνο όταν η μπαταρία είναι έτοιμη να τελειώσει. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 σίγουρα φταίει κάποιο πρόγραμμα... ακόμα και όταν τελειώνει η μπαταρία σε ρωτάει μια φορά αν θες να βάλεις εξοικονόμηση ενέργειας και αν επιλέξεις όχι παραμένει όπως είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 παιδια τα φωτα σας...εχθες ηθελα να την απενεργοποιησω αλλα με το που την απενεργοποιω μετα απο 2 δευτερα χωρις να κανω κατι μου ξαναγυριζει μονο του Battery Info? Nokia Battery monitor? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Battery Info? Nokia Battery monitor? το batery info έφταιγε τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 το batery info έφταιγε τελικά. Έχει λειτουργία automatic power save. Βάλτο στο off, αυτό φταίει. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirPanagiotis Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα 1ον) Τελικά το N8 θα αναβαθμιστεί τον Ιούνιο σε FP.1; και 2ον) Ξέρει κανείς πότε θα έρθει στην Ελλάδα το Nokia 808; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα 1ον) Τελικά το N8 θα αναβαθμιστεί τον Ιούνιο σε FP.1; και 2ον) Ξέρει κανείς πότε θα έρθει στην Ελλάδα το Nokia 808; Θα πάρει και fp1 και fp2 (απλά ίσως λίγο πιο lite εκδόσεις) Για το 2ο στο thread pure view Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 παιδια πως περναω τις επαφες μου απο gmail στο Ν8??? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eloximn8 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 εκανα προσφατα hard reset στο n8 και τωρα δεν μου εγκαθιστα ουτε το nokia ovi store ουτε αλλες εφαρμογες to hard reset το εκανα γτ ξεχασα τον κωδικο συσκευης και ουτε αυτος αλλαξε ειχα δοκιμασει απο εδω τα διαφορα προγραματα αλλα δεν αλλαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 εκανα προσφατα hard reset στο n8 και τωρα δεν μου εγκαθιστα ουτε το nokia ovi store ουτε αλλες εφαρμογες to hard reset το εκανα γτ ξεχασα τον κωδικο συσκευης και ουτε αυτος αλλαξε ειχα δοκιμασει απο εδω τα διαφορα προγραματα αλλα δεν αλλαξε δοκίμασε να περάσεις μέσω nokia suite το nokia belle ξανά απο πάνω. Αν γίνει και σου διορθωθούν τα προβλήματα τότε είσαι οκ. Αλλιώς πρέπει να το φλασάρεις ή να το πας σε nokia care. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Απο σημερα ειμαι κατοχος ενος Ν8,το πηρα απο birdphone,απο Ιταλια ειναι η συσκευη. Μερικοι θα πουν παλιο κινητο πηγε και αγορασε ο αλλος αλλα πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του ειδικα για τη χρηση που το θελω. 257ευρω.. Η οθονη και τα χρωματα μια χαρα καθολου κοκκινα σημεια. Ειχε λειτουργικο belle 111.030.0609 απο μονο του! Εγω απλα επελεξα γλωσσα ελληνικα! Θα ηθελα να μου πει αν ξερει καποιος αν γινεται να δειχνει προγνωση καιρου στην αρχικη οθονη. Δεν εννοω να μετακινησω την εφαρμογη του καιρου στην αρχικη,εννοω αν γινεται να φαινεται ανοιγμενη η εφαρμογη στην αρχικη.Και αν γινεται αναλογικο ρολοι στην αρχικη.Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Απο σημερα ειμαι κατοχος ενος Ν8,το πηρα απο birdphone,απο Ιταλια ειναι η συσκευη. Μερικοι θα πουν παλιο κινητο πηγε και αγορασε ο αλλος αλλα πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του ειδικα για τη χρηση που το θελω. 257ευρω.. Η οθονη και τα χρωματα μια χαρα καθολου κοκκινα σημεια. Ειχε λειτουργικο belle 111.030.0609 απο μονο του! Εγω απλα επελεξα γλωσσα ελληνικα! Θα ηθελα να μου πει αν ξερει καποιος αν γινεται να δειχνει προγνωση καιρου στην αρχικη οθονη. Δεν εννοω να μετακινησω την εφαρμογη του καιρου στην αρχικη,εννοω αν γινεται να φαινεται ανοιγμενη η εφαρμογη στην αρχικη.Και αν γινεται αναλογικο ρολοι στην αρχικη.Ευχαριστω! M 'γεια κατ'αρχας! Πολυ καλη συσκευη το Ν8 με χαρακτηριστικα που καινουργιες συσκευες δεν εχουν. Σχετικα με την κοκκινιλα στην οθονη, δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα κατα 99% εχεις θεμα. (εκτος και ειναι πολυ καινουργια παρτιδα) Απλα δεν το εχεις προσεξει ή δεν ξερεις πως να το τεσταρεις. Περασε αυτή την εικονα στο Ν8 σου και συγκρινε τα χρωματα με την οθονη του υπολογιστη σου ή με καποιο αλλο κινητο που εχεις. Λογικα στο Ν8 σου το γκρι θα εχει ροζ αποχρωση. Αλλα μοντελλα Ν8 εχουν εντονο θεμα αλλα εχουν μετριο , αλλα λιγο και πολυ σπανια περιπτωση να μην υπαρχει θεμα. Το προβλημα φαινεται στις αποχρωσεις του γκρι σε εικονες βιντεο αλλα και οταν "ζωντανευει" ή dimαρει η οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Θα ηθελα να μου πει αν ξερει καποιος αν γινεται να δειχνει προγνωση καιρου στην αρχικη οθονη. Δεν εννοω να μετακινησω την εφαρμογη του καιρου στην αρχικη,εννοω αν γινεται να φαινεται ανοιγμενη η εφαρμογη στην αρχικη.Και αν γινεται αναλογικο ρολοι στην αρχικη.Ευχαριστω! Εγω για τον καιρο εχω το SPB Weather 2.0.1, αναλογικο ρολοι διαλεγεις απο τις ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Επίσης μπορείς να εγκαταστήσεις το weather widget απο το Nokia beta labs που λειτουργεί άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 M 'γεια κατ'αρχας! Πολυ καλη συσκευη το Ν8 με χαρακτηριστικα που καινουργιες συσκευες δεν εχουν. Σχετικα με την κοκκινιλα στην οθονη, δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα κατα 99% εχεις θεμα. (εκτος και ειναι πολυ καινουργια παρτιδα) Απλα δεν το εχεις προσεξει ή δεν ξερεις πως να το τεσταρεις. Περασε αυτή την εικονα στο Ν8 σου και συγκρινε τα χρωματα με την οθονη του υπολογιστη σου ή με καποιο αλλο κινητο που εχεις. Λογικα στο Ν8 σου το γκρι θα εχει ροζ αποχρωση. Αλλα μοντελλα Ν8 εχουν εντονο θεμα αλλα εχουν μετριο , αλλα λιγο και πολυ σπανια περιπτωση να μην υπαρχει θεμα. Το προβλημα φαινεται στις αποχρωσεις του γκρι σε εικονες βιντεο αλλα και οταν "ζωντανευει" ή dimαρει η οθονη. Φιλε εκανες την καλυτερη αγορα.Δεν θα σε απογοητευσει. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts