mr_47 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 (edited) εχεις κανει καποιες ρυθμισεις στις προωθησεις κλησεων μηπως, και δεν σου το βγαζει εσενα αυτο ???? Καλησπέρα! :) Όχι. Μήπως είχες χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή την προώθηση, αλλά με άλλη κάρτα άλλου παρόχου; Αν υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείς Q. Αργότερα θα δοκιμάσω με τις κάρτες που έχω, από τους άλλους παρόχους. Edit: Δοκίμασα με μια Vodafone Ολυμπιακός και μια Frog και με τις 2 έχω το μήνυμα "Ενεργές Προωθήσεις". Μόνο με την Q δεν εμφανίζεται. Edited April 7, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eloximn8 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 καλησπερα εχω ενα νοκια n8 και εχω βαλει symbian belle θελω να παξω ταινειες με υποτιτλους οσα προγραματα και αν δοκιμασα μου γραφουν το πιστοποιιτκο εχει ληξει μπορει καποιος να με βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 καλησπερα εχω ενα νοκια n8 και εχω βαλει symbian belle θελω να παξω ταινειες με υποτιτλους οσα προγραματα και αν δοκιμασα μου γραφουν το πιστοποιιτκο εχει ληξει μπορει καποιος να με βοηθησει μα δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις κάτι. Περνάς μέσα την ταινία και τους υπότιτλους της (το αρχείο srt) και τους παίζει αυτόματα. Απλά εφόσον θέλεις οι υπότιτλοι να είναι στα ελληνικά , φρόντισε η κωδικοποίηση του srt να είναι σε unicode και όχι σε ANSI Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eloximn8 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 πως το κοιταω αυτο υπαρχει καποιο link με τετιου ειδουσ υποτιτλους απο που τους ξεχωριζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badwolf Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 πως το κοιταω αυτο υπαρχει καποιο link με τετιου ειδουσ υποτιτλους απο που τους ξεχωριζω Πρώτα αποθηκεύεις στον υπολογιστή τον υπότιτλο, αν δεν τον έχεις ήδη. Μετά για να τσεκάρεις την κωδικοποίησή του, ανοίγεις το αρχείο srt πατάς στον υπολογιστή σου αποθήκευση ως, εκεί στο παράθυρο θα σου δείξει αν το αρχείο έχει κωδικοποίηση ANSI και εσύ το γυρνάς σε κωδικοποίηση unicode πατάς save και είσαι έτοιμος να το μεταφέρεις από κει και πέρα στο κινητό σου.:) Παράθεση Ό,τι λειτουργεί σωστά, δεν το πειράζουμε. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eloximn8 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 το εχω ηδη στον εξωτε σκληρο αλλα για να τον ανοιξω πρεπει να τον βαλω να παιξει στην τενεια πως το ενοεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badwolf Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 το εχω ηδη στον εξωτε σκληρο αλλα για να τον ανοιξω πρεπει να τον βαλω να παιξει στην τενεια πως το ενοεις Αν ο υπότιτλος είναι ενσωματωμένος στην ταινία, μετέφερε απλώς την ταινία στο κινητό και θα σου παίξει τους υπότιτλους κανονικά χωρίς να κάνεις κάτι άλλο με αυτούς, αλλιώς πας στον φάκελλο που έχεις την ταινία, και θα δεις ένα ξεχωριστό αρχείο με κατάληξη srt, εκείνο το αρχείο είναι ο υπότιτλος. Παράθεση Ό,τι λειτουργεί σωστά, δεν το πειράζουμε. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eloximn8 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 ναι ξερω πιοσ ειναι ο υποτιτλος απλα δεν καταλαβα πως τον κανω unicode πως θα τον ανοιξω αφου οταν παταω ανοιγμα μου λει επιλογη προγραματοσ απο το διαδυκτιο η απο λιστα εκει κολλησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Μιας κ περι ταινιων ο λογος ξερουμε καμμια εφαρμογη που να κανει επανεναρξη την ταινια απο εκει που ειχαμε σταματησει κ οχι απο την αρχη?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eloximn8 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Μιας κ περι ταινιων ο λογος ξερουμε καμμια εφαρμογη που να κανει επανεναρξη την ταινια απο εκει που ειχαμε σταματησει κ οχι απο την αρχη?? μακαρι να ξερα εδω δεν μπορω να βρω την ακρη τελικα πως θα ανοιξω το αρχειο ρε συ το srt ξερω πιο ειναι αλλα πωσ το κανω ειναι το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 μακαρι να ξερα εδω δεν μπορω να βρω την ακρη τελικα πως θα ανοιξω το αρχειο ρε συ το srt ξερω πιο ειναι αλλα πωσ το κανω ειναι το θεμα δεξί κλικ, άνοιγμα, επιλογή προγράμματος, άνοιγμα με notepad. Η πιο απλά google search Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eloximn8 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 το εκανα και παλι δεν τουσ παιζει ειναι κατι αλλο που πρεπει να κοιταξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 το εκανα και παλι δεν τουσ παιζει ειναι κατι αλλο που πρεπει να κοιταξω? για να παίξει υπότιτλος θέλει να χει ακριβώς ίδιο όνομα με το όνομα της ταινίας και απλά να καταλήγει σε srt . Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eloximn8 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) για να παίξει υπότιτλος θέλει να χει ακριβώς ίδιο όνομα με το όνομα της ταινίας και απλά να καταλήγει σε srt . το ξερω το εχω κανει αλλα και παλι δεν παιζει eχω και μια αλλη ερωτηση πωσ ξεπερναω τα σφαλματα πιστοποικου οταν λει εληξε η εποικοινωνιστε με διαχειριστη? Edited April 9, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) Ερώτηση, πως μπορούμε να στείλουμε-προτείνουμε μια εφαρμογή ή παιχνίδι ας πούμε από το "κατάστημα" σε άλλον χρήστη; Επίσης πως, αυτή την εφαρμογή ας πούμε μπορούμε να τη κοινοποιούμε ας πούμε εδώ. (βγήκε μια ελληνική εφαρμογή "αποδείξεις" πολύ χρήσιμη ίσως για πολλούς) Υγ. Από το Ν8 αυτα έτσι; ;) Κάνεις;; Edit. Και κάτι που μας το έκανε από κοινού και στο δικό μου και στη συζύγου από χθες. Δε μας βγάζει την επαφή μαζί με την εικόνα και φυσικά των ήχο,που έχει οριστεί στις επαφές. Λύση για αυτό; (τουλάχιστον στο δικό μου δεν έχει διπλοεγεγραμμένες επαφες) Edited April 11, 2012 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Καλησπέρα! :) Μετά από μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, χωρίς διαγραφή δεδομένων, όταν μπαίνω για να αλλάξω ταπετσαρία από την διαδρομή Αρχική οθόνη ( παρατεταμένο πάτημα )--> Αλλαγή ταπετσαρίας --> Εικόνα δε μου εμφανίζει κάποιες εικόνες και στη θέση τους υπάρχει ένα σπασμένο εικονίδιο. Με ένα ψάξιμο είναι στην Ε:, στο φάκελο resourceIcons. Κάτι εκεί, με τον παραπάνω τρόπο τις εμφανίζει. Αν τις διαγράψω, θα έχω κάποιο θέμα; :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Εχω ενα ν8 παραεισαγωγης. Ακομα μου βγαζει οτι υπαρχει αναβαθμιση, αλλα να την κανω μεσω υπολογιστη. Αλλα ετσι θα χασω την γλωσσα. Ποτε θα βγει για ΟΤΑ; Εχουν περασει τοσοι μηνες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Καλημερα Η αννα αλλα και η μπελε γίνονται μονο μέσω υπολογιστη δεν θα βγουν μεσω ΟΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Εχω ενα ν8 παραεισαγωγης. Ακομα μου βγαζει οτι υπαρχει αναβαθμιση, αλλα να την κανω μεσω υπολογιστη. Αλλα ετσι θα χασω την γλωσσα. Ποτε θα βγει για ΟΤΑ; Εχουν περασει τοσοι μηνες! Γιατί δε το πας σε κάποιο Nokia care να στη κάνουν αυτοί την αναβάθμιση; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Εχω ενα ν8 παραεισαγωγης. Ακομα μου βγαζει οτι υπαρχει αναβαθμιση, αλλα να την κανω μεσω υπολογιστη. Αλλα ετσι θα χασω την γλωσσα. Ποτε θα βγει για ΟΤΑ; Εχουν περασει τοσοι μηνες! Για να περάσεις την Belle χωρίς να χάσεις τα Ελληνικά ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό Nokia Αναβάθμιση συσκευής σε Symbian Belle. Αλλιώς πας σε ένα Nokia Care να στην περάσουν. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Παιδιά υπάρχει κάνα προγραμματάκι στο Nokia Store που να καθαρίζει την C: από άχρηστα αρχεία;;; Έχω βάλει-βγάλει αρκετές εφαρμογές και νομίζω ότι χρειάζεται ένα καθαρισματάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Παιδιά υπάρχει κάνα προγραμματάκι στο Nokia Store που να καθαρίζει την C: από άχρηστα αρχεία;;; Έχω βάλει-βγάλει αρκετές εφαρμογές και νομίζω ότι χρειάζεται ένα καθαρισματάκι... Hard format ή hard reset όχι; :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Όχι εγώ εννοούσα αν υπάρχει κάτι όπως π.χ. το tune up στο pc...που καθαρίζει registry, κατεστραμμένα αρχεία κλπ. Γιατί έχει μειωθεί αρκετά ο χώρος στη C: μου και δεν έχω εγκατεστημένες πολλές εφαρμογές! Κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία για να κάνω hard reset! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Για να περάσεις την Belle χωρίς να χάσεις τα Ελληνικά ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό Nokia Αναβάθμιση συσκευής σε Symbian Belle. Αλλιώς πας σε ένα Nokia Care να στην περάσουν. Θα χρειαστει να κανω backup ή δε θα χασω τα δεδομενα μου; Διαβασα οτι η σωστη διαδικασια ειναι η εξης : backup, format ( soft, hard, και πως; ) και μετα restore factory settings. Ισχυει; Και οταν περασω την belle θα κανω και επανακτηση του backup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Θα χρειαστει να κανω backup ή δε θα χασω τα δεδομενα μου; Διαβασα οτι η σωστη διαδικασια ειναι η εξης : backup, format ( soft, hard, και πως; ) και μετα restore factory settings. Ισχυει; Και οταν περασω την belle θα κανω και επανακτηση του backup; Αν θες να κάνεις σωστή δουλειά κάνεις το εξής: back up μόνο τα contacts, calendar and notes, messages, τις φωτογραφίες και τα βίντεο σου σώστα μόνος σου. Μετά κάνεις πρώτα φορμάτ την e: και μετά κάνε ένα hard reset αν κάνεις την αναβάθμιση με nokia suite, αν όχι και προτιμήσεις phoenix, δε χρειάζεται. Συστήνω phoenix και belle του lagoskon φυσικά. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts