matersci Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Δεν χρησιμοποιούσα τις συγκεκριμένες εφαρμογές. Αλλά έτσι και αλλιώς οι μη δωρεάν δεν μπορούσαν να κατέβουν αν δεν τις αγόραζες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Δεν χρησιμοποιούσα τις συγκεκριμένες εφαρμογές. Αλλά έτσι και αλλιώς οι μη δωρεάν δεν μπορούσαν να κατέβουν αν δεν τις αγόραζες. Νομίζω οτι αν και πληρωμένες δεν υπήρχε δυνατότητα για σώσιμο.Μονο απευθείας εγκατάσταση στη συσκευή απο την οποία εγινε η πληρωμή και κατόπιν σε αλλη/ες συμβατη/ες μέχρι 5 επανεγκαταστάσεις Ετσι τις εχασα γιατι δεν ηταν συμβατες με το 808 Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Υπήρχε τρόπος να τις πάρεις από το Ν8, κάπου τις κατέβαζε προσωρινά κατά την εγκατάσταση. Αν θυμάμαι καλά ακύρωνες την εγκατάσταση και τις είχε στο C (ή κάτι τέτοιο, δεν το έκανα ποτέ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Υπήρχε τρόπος να τις πάρεις από το Ν8, κάπου τις κατέβαζε προσωρινά κατά την εγκατάσταση. Αν θυμάμαι καλά ακύρωνες την εγκατάσταση και τις είχε στο C (ή κάτι τέτοιο, δεν το έκανα ποτέ) Κρίμα να μην το γνωρίζω πρωτύτερα. Αν κάποιος γνωρίζει αυτην τη διαδρομή ας ενημερώσει μηπως καταφέρω και σωσω τιποτα εφαρμογές του 808 Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Ένα πρόβλημα με το S^3 που δυστυχώς έχει μείνει άλυτο, είναι η τροποποίηση του λεξικού Τ9. Ξέρω ότι το εν λόγω λεξικό βρίσκεται στον φάκελο C:\Predic και πρόκειται για αρχείο με κατάληξη .dat Δεν υπάρχει όμως τρόπος να το ανοίξουμε στον υπολογιστή (ούτε φυσικά και στο ίδιο το τηλ) και να διαγράψουμε/τροποποιήσουμε κάποιες λέξεις. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Ένα πρόβλημα με το S^3 που δυστυχώς έχει μείνει άλυτο, είναι η τροποποίηση του λεξικού Τ9. Ξέρω ότι το εν λόγω λεξικό βρίσκεται στον φάκελο C:\Predic και πρόκειται για αρχείο με κατάληξη .dat Δεν υπάρχει όμως τρόπος να το ανοίξουμε στον υπολογιστή (ούτε φυσικά και στο ίδιο το τηλ) και να διαγράψουμε/τροποποιήσουμε κάποιες λέξεις. Ορίστε: https://db.tt/xlHw6eTP :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Ορίστε: https://db.tt/xlHw6eTP :) Το είχα ψάξει στο google αλλά δεν είχα βρει λύση με την επεξεργασία του λεξικού Τ9! Αν και μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή, η εγκατάσταση γίνεται μια χαρά και λειτουργεί άψογα! matersci να 'σαι καλά! Μου έλυσε τα χέρια το προγραμματάκι! :D Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio23 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Παιδιά καλησπέρα.Έχω ένα θέμα με το κινητό. Πριν μερικές μέρες ανακάλυψα ότι το κουμπί της έντασης (+) δεν δουλεύει.Έτσι το άνοιξα α δω τι μπορεί να φταίει. Αφού το άνοιξα και πείραξα λίγο τις επαφές στο κουμπί και την πλακέτα το συναρμολόγησα και το άνοιξα.Το μόνο που έκανε και κάνει είναι να δονείται όπως ειναι φυσιολογικό στο ξεκίνημα και μετα τίποτα.Μαύρη οθόνη και το κουμπί του home μόνιμα αναμμένο.Τι συνέβει; έχει κανείς καμιά ιδέα; Δεν ξέρω αν έπαθε τίποτα η οθόνη ή αν έφαγε "σκάλωμα" η rom φορτίζει κανονικά πάντως χωρίς να μου έχει ένδειξη στην οθόνη Ακούγεται ο ήχος της φόρτισης και ανάβει το λαμπάκι στο πλάι. Τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Παιδιά καλησπέρα.Έχω ένα θέμα με το κινητό. Πριν μερικές μέρες ανακάλυψα ότι το κουμπί της έντασης (+) δεν δουλεύει.Έτσι το άνοιξα α δω τι μπορεί να φταίει. Αφού το άνοιξα και πείραξα λίγο τις επαφές στο κουμπί και την πλακέτα το συναρμολόγησα και το άνοιξα.Το μόνο που έκανε και κάνει είναι να δονείται όπως ειναι φυσιολογικό στο ξεκίνημα και μετα τίποτα.Μαύρη οθόνη και το κουμπί του home μόνιμα αναμμένο.Τι συνέβει; έχει κανείς καμιά ιδέα; Δεν ξέρω αν έπαθε τίποτα η οθόνη ή αν έφαγε "σκάλωμα" η rom φορτίζει κανονικά πάντως χωρίς να μου έχει ένδειξη στην οθόνη Ακούγεται ο ήχος της φόρτισης και ανάβει το λαμπάκι στο πλάι. Τι να κανω; Ακούγεται ήχος κατά το boot; Αν ναι πολύ πιθανό καθώς έκλεινες το κινητό να αποσυνδέθηκε/δίπλωσε το φλέξ καλώδιο της οθόνης. Ανοιξς το ξανά και τσέκαρε. Αν είναι αποσυνδεδεμένο βάλτο με μεγάλη προσοχή (χωρίς βία) μην στραβώσουν οι ακίδες υποδοχής της μητρικής. Αν δεις ότι δεν κουμπώνει καλά το καλώδιο της οθόνης μάλλον έκανες πατατούλα... Στην πλακέτα τι ακριβώς πείραξες; Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 το opera mobile 12 αρχιζει και μου κανει νουμερα σε σελιδες πχ σε fb λεει σφαλμα. to opera mini ειναι πιο γρηγορο αλλα και αυτο καμια φορα οταν παταω καπου σε καποια σελιδα με πεταει σε καποια αλλη που ειχα παει μπορει κ πριν 3 μερες..το εχει παθει κανεις αλλος? αν χρησιμοποιειτε καποιο αλλο προγραμμα για ιντερνετ πειτε μου κανενα καλο να δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Μήπως να έκανες εκκαθάριση του opera στην διαδρομή: Ρυθμίσεις - Προστασία Απορρήτου - Απαλοιφή λανθάνουσας μνήμης Θα μπορούσες επίσης να χρησιμοποιήσεις και το mobile cleaner για γενικό καθαρισμό του τηλ. Γκούγκλαρε: Mobile110 Mobile Cleaner v3.01(0) Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Μήπως να έκανες εκκαθάριση του opera στην διαδρομή: Ρυθμίσεις - Προστασία Απορρήτου - Απαλοιφή λανθάνουσας μνήμης Θα μπορούσες επίσης να χρησιμοποιήσεις και το mobile cleaner για γενικό καθαρισμό του τηλ. Γκούγκλαρε: Mobile110 Mobile Cleaner v3.01(0) ο mοbile έστρωσε μόνος του τελικά ήταν κάτι περαστικό. Ο mini τίποτα. Κ δεν έχει απαλοιφη λανθάνουσας μνήμης αυτός να το δοκίμαζα. είχα κάνει απέγκατασταση το πέρασα ξανά αλλά μόλις ανοίξω 2 3 καρτέλες π.χ η αν το χω πολύ ώρα ανοιχτό στο φμπ μπορεί να πατήσω να παω στο προφίλ μου και να με βγάλει σε άλλη σελίδα εντελώς άκυρη. Κ είναι πρόβλημα αυτό γιατί είναι αρκετά πιο γρήγορος ο μινι από τον άλλο. το mοbile cl. το εχω του κάνω που κ που καθαρισμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) Παιδια καλησπερα και Χρονια Πολλά, Αρχισα και παλι να χρησιμοποιω ενα Ν8, στο οποιο εκανα επαναφορα εργοστ.ρυθμισεςων, hard reset και ενημερωση μεσω pc suite. όμως η εφαρμογη "κοινωνικα δικτυα" δε λεει να λειτουργησει. ("δικτυο μη διαθεσιμο, δοκιμαστε ξανα αργοτερα") επισης, η αναζητηση στο καταστημα, για πχ. την εφαρμογη fmobi δεν βρισκει τιποτα σχετικο. κανεις ιδεα να προτεινει κατι για λυση? Edited April 18, 2015 by Thou_Bou Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Καταρχήν, μιας και έχεις "φρέσκια" συσκευή θα σου πρότεινα βάλεις το firmware του lagoskon για το Ν8. Ειδικά τώρα και με τις τελευταίες αλλαγές από την Microsoft θα σου χρειαστεί. Τα κοινωνικά δίκτυα σταμάτησαν να λειτουργούν, τα σταμάτησε δηλαδή η microsoft. Ομοίως και το κατάστημα έκλεισε/μεταφέρθηκε στο opera store. Πολύ καλή εναλλακτική είναι το applist http://applist.schumi1331.de/ Θα βρεις εκεί το fmobi και μάλιστα δωρεάν καθώς και κάποιες εφαρμογές που ανανεώνονται ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 σε ευχαριστω πολύ φιλε για την καταρχην απαντηση, χρόνια πολλά. αυτό το "περασμα" λογισμικου, ειναι ανεπισημο φανταζομαι ε? εχεις προχειρο καποιο λινκ για εδώ μεσα όπου μπορω να το βρω/διαβασω ? γιατι ειναι απλά απειρες οι σελιδες και εγω εντελως μη γνωστης του symbian. κρίμα παντως που η microsoft αποφασισε να τα σταματησει τα κοινων.δικτυα, κατι τετοιο ειχα βρει και εγω χθες γκουγκλάροντας. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 σε ευχαριστω πολύ φιλε για την καταρχην απαντηση, χρόνια πολλά. αυτό το "περασμα" λογισμικου, ειναι ανεπισημο φανταζομαι ε? εχεις προχειρο καποιο λινκ για εδώ μεσα όπου μπορω να το βρω/διαβασω ? γιατι ειναι απλά απειρες οι σελιδες και εγω εντελως μη γνωστης του symbian. κρίμα παντως που η microsoft αποφασισε να τα σταματησει τα κοινων.δικτυα, κατι τετοιο ειχα βρει και εγω χθες γκουγκλάροντας. Η microsoft κάνει ότι μπορεί μας μας διώξει εμάς τους λίγους που απομείναμε... Για το flashάρισμα της ROM δες αυτόν τον πολύ αναλυτικό οδηγό του lagosko http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350736 Την ROM θα την βρεις από τον ίδιο τον lagoskon, στείλ' του μήνυμα. Απ' ότι είδα έβγαλε και νέα έκδοση το 2014, δεν την είχα περάσει ούτε εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Λόγω της γλιστερής επιφάνειας του Ν8 ψάχνω μια θήκη, ειδικά για το καλοκαίρι με ιδρωμένα χέρια. Έχετε κάποια από τις παρακάτω ή κάποια άλλη να προτείνετε; CLEAR CRYSTAL Αυτή καλύπτει όλη την επιφάνεια του αλλά με προβληματίζει ότι καλύπτει και το μικρόφωνο που βρίσκεται στο πίσω μέρος (όπως δείχνω στη φωτο), όχι ότι καλύτερο κατά την εγγραφή βίντεο. [ATTACH]59912[/ATTACH] Nokia Transparent Snap-On Hard Back Protective Cover Αυτή μου αρέσει αλλά δεν ξέρω αν "κουμπώνει" καλά στη θέση της ή βγαίνει πολύ εύκολα. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Γνωμη μου ειναι να παρεις μια απο μαλακη σιλικονη και οχι πλαστικη. Χρονια πολλα κιολας! Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Θα προτιμούσα κάποια από σιλικόνη αλλά όσες βρήκα είναι αισθητικώς χάλια. Ευχαριστώ για τις ευχές! Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Ισως, αλλα το grip, επειδη το ανεφερες, ειναι σαφως καλυτερο. Το ιδιο και η προστασια του κινητου. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Αυτές οι πλαστικές δεν είναι πολύ ανθεκτικές. Μου έχουν σπάσει στο παρελθόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Μετά από περίπου 4 χρόνια (!!) ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί η μπαταρία. Από καιρό είχε μειωθεί σημαντικά η διάρκεια της αλλά ακόμα τα ψιλοέβγαζε πέρα δίχως μεγάλη χρήση. Χτες μετά από πλήρη φόρτιση - η οποία για πρώτη φορά διήρκησε κάτι λιγότερο από ώρα αντί για 1:30!! - έκλεισε περίπου στη μισή ώρα ομιλίας! Το βάζω για φόρτιση και όπως το κρατάω συνειδητοποιώ ότι φούσκωσε λίγο το πίσω καπάκι στο κάτω μέρος του, προφανώς από φούσκωμα της μπαταρίας. Οπότε το απενεργοποίησα άμεσα για να προλάβω περαιτέρω ζημιά και παρήγγειλα μπαταρία και κατσαβίδι Τ4. Τώρα... εν αναμονή ταχυδρόμου... Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 την δικια μου την εχω αλλαξει εδω και καιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Και εγώ στα δύο χρόνια αλλά έφταιγε η χρήση που του έκανα. Τώρα που έχουν περάσει άλλα δύο χρόνια δεν έχω κανένα θέμα. Από που την πήρες την μπαταρία; ebay; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 ναι γνησια νοκια απο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts