Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

είσαι σίγουρος; Εγώ τρία αρχεία έχω, ένα για κάθε τι που πήρα backup

[ATTACH]52486[/ATTACH]

Ναι συγγνώμη. Με το backup παίρνεις ένα αρχείο ανά είδος backup (π.χ. επαφές, ημερολόγιο, κλπ), τα οποία είναι σε επέκταση .arc, και φυσικά τα αναγνωρίζει μόνο η εφαρμογή Αρχεία, ώστε να τα κάνει restore. Τα αρχεία .arc τα δημιουργεί σε κρυφό φάκελο, στη διαδρομή F:/backup.

Τα ξεχωριστά αρχεία επαφών τα εξάγει σε .vfc όταν κάνεις αντιγραφή επαφών μέσα από την εφαρμογή Επαφές. Δημιουργεί ένα φάκελο E:/Others/Contacts ή F:/Others/Contact, αναλάγως αν του πεις να τα δημιουργήσει στη μαζικής αποθήκευσης ή στην microSD. Από εκεί μπορείς να πάρεις τα ξεχωριστά .vcf και να τα χρησιμοποιήσεις κατά το δοκούν. Δε χρησιμοποιώ εντατικά το Ν8 μου πλέον, οπότε μου διέφυγε αυτή η λεπτομέρεια. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

υπαρχει καποιο app ebook reader pdf? αυτο που εχει απο μονο του το κινητο ειναι απαραδεκτο. βρηκα και εβαλα το bubue αλλα δεν υποστηριζει ελληνικα pdf μονο txt..

ebook reader υπάρχει το Dorian.

Για pdf reader μπορείς να δοκιμάσεις την τελευταία έκδοση του adobe ή το NSR reader που πήρε και update πρόσφατα.

• 3 months later...
Γεια σας ρε παλικαρια.Μετα απο αρκετο καιρο με χρηση του αγαπητου Ν8 μεσω του πολυ καλου οδηγου για flashing Symbian Belle - Phoenix by lagoskon το κινητο κανει κατι πολυ περιεργα πραγματα.Σε ασχετες στιγμες μου εμφανιζει μηνυμα "Δεδομενα κιν. τηλ. απενεργοποιημενα",κολλαει μερικες φορες κατα τη διαρκεια κλησεων και το κορυφαιο ολων, κανει μονο του κλησεις σε αριθμους απο τις επαφες!Ναι καλα το ακουσατε, το εχω πετυχει 3 φορες και εχει κανει μονο του περιπου 5 με 6 κλησεις σε διαφορους αριθμους απο το ευρετηριο!Εκανα επαναφορα εργοστασιακη αλλα τιποτα.Μηπως ηρθε η ωρα της αλλαγης?

Γεια σας ρε παλικαρια.Μετα απο αρκετο καιρο με χρηση του αγαπητου Ν8 μεσω του πολυ καλου οδηγου για flashing Symbian Belle - Phoenix by lagoskon το κινητο κανει κατι πολυ περιεργα πραγματα.Σε ασχετες στιγμες μου εμφανιζει μηνυμα "Δεδομενα κιν. τηλ. απενεργοποιημενα",κολλαει μερικες φορες κατα τη διαρκεια κλησεων και το κορυφαιο ολων, κανει μονο του κλησεις σε αριθμους απο τις επαφες!Ναι καλα το ακουσατε, το εχω πετυχει 3 φορες και εχει κανει μονο του περιπου 5 με 6 κλησεις σε διαφορους αριθμους απο το ευρετηριο!Εκανα επαναφορα εργοστασιακη αλλα τιποτα.Μηπως ηρθε η ωρα της αλλαγης?

Ρίξε εκ νέου ένα φλασάρισμα και βλέπεις.

Ρίξε εκ νέου ένα φλασάρισμα και βλέπεις.

Φιλε moralas επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος θα ηθελα να σε ρωτησω αν υπαρχει καποιο πιο καινουριο τροποποιημένο firmware για Ν8-00 για να δοκιμασω.δε θελω να το εγκαταληψω το N8,γιατι με υπηρετει πιστα εδω και περιπου 4 χρονια.σχετικα με το backup,θα το κανω απλα μεσα απο την επιλογη "αντιγραφα ασφαλειας",σωστα?δε χρειαζεται κατι αλλο,ετσι?σε ευχαριστω για το χρονο σου!

Φιλε moralas επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος θα ηθελα να σε ρωτησω αν υπαρχει καποιο πιο καινουριο τροποποιημένο firmware για Ν8-00 για να δοκιμασω.δε θελω να το εγκαταληψω το N8,γιατι με υπηρετει πιστα εδω και περιπου 4 χρονια.σχετικα με το backup,θα το κανω απλα μεσα απο την επιλογη "αντιγραφα ασφαλειας",σωστα?δε χρειαζεται κατι αλλο,ετσι?σε ευχαριστω για το χρονο σου!

Ψάξε λίγο στα σχετικά θέματα, κάτι θα βρεις. Δε θυμάμαι ακριβώς πιο υπάρχει.

Αν θες να δοκιμάσεις κάτι άλλο εκτός της lagoskon rom ψάξε στο google για την Delight Belle v6.4

• 2 weeks later...
καλησπερα.μεσα στα πολλα αντροιντ που εχω τωρα δουλευω το z2.Σουπερρρρ.....αλλα....το τετραχρονο Ν8 μου ΕΡΩΤΑΣ:love:

Παιδες τι γινεται με το ovi store?

Ασχοληθηκα ξανα λιγο με το Ν8 πηγα να κανω καποια install οπως sports tracker και spotify ,το μεν sportracker το βρησκει αλλα δεν το κανει εγκατασταση μια και λεει αγνωστος τυπος αρχειου το spotify δεν υπαρχει καν.

Ειμαι με την custom του φιλου lagoskon.

Ειπαρχει καποια custom να εχει την καμερα της Anna?

Παιδες τι γινεται με το ovi store?

Ασχοληθηκα ξανα λιγο με το Ν8 πηγα να κανω καποια install οπως sports tracker και spotify ,το μεν sportracker το βρησκει αλλα δεν το κανει εγκατασταση μια και λεει αγνωστος τυπος αρχειου το spotify δεν υπαρχει καν.

Ειμαι με την custom του φιλου lagoskon.

Ειπαρχει καποια custom να εχει την καμερα της Anna?

Το ovi store έκλεισε->μετακόμισε στο opera store. Πολλές ςφαρμογές δεν έχουν περάσει στο opera store. Είχαμε ενημερωθεί για το κλέισιμο από την ms και πήραμε backup τις εφαρμογές από το store.

To sportracker το χρησιμοποιώ, από το opera store το κατέβασες; Έχει κατάληξη sis; Έχω την 4.22 αν θες να στην ανεβάσω. Spotify δεν χρησιμοποιώ.

Για την καμερα της Anna είχα βρει ένα mod που την έβαζε σε belle χωρίς να φλασάρεις αλλά και διαφορά στην ποιότητα δεν είδα και προβλήματα μου έβγαλε. Για μένα δεν αξίζει...

Το ovi store έκλεισε->μετακόμισε στο opera store. Πολλές ςφαρμογές δεν έχουν περάσει στο opera store. Είχαμε ενημερωθεί για το κλέισιμο από την ms και πήραμε backup τις εφαρμογές από το store.

To sportracker το χρησιμοποιώ, από το opera store το κατέβασες; Έχει κατάληξη sis; Έχω την 4.22 αν θες να στην ανεβάσω. Spotify δεν χρησιμοποιώ.

Για την καμερα της Anna είχα βρει ένα mod που την έβαζε σε belle χωρίς να φλασάρεις αλλά και διαφορά στην ποιότητα δεν είδα και προβλήματα μου έβγαλε. Για μένα δεν αξίζει...

backup? Πως? ειναι ευκολο να ανεβει κανενα?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Backup των εφαρμογών από το store εννοώ. Όταν ανακοινώθηκε ότι κλείνει κατεβάσαμε από το κατάστημα τα αρχεία εγκατάστασης.

Αν θέλετε κάποια εφαρμογή πείτε να δω αν την έχω. Δεν υπάρχει θέμα να την ανεβάσουμε, freeware ήταν έτσι και αλλιώς.

Backup των εφαρμογών από το store εννοώ. Όταν ανακοινώθηκε ότι κλείνει κατεβάσαμε από το κατάστημα τα αρχεία εγκατάστασης.

Αν θέλετε κάποια εφαρμογή πείτε να δω αν την έχω. Δεν υπάρχει θέμα να την ανεβάσουμε, freeware ήταν έτσι και αλλιώς.

Μήπως υπάρχει το EU VAT Lookup και το Whois ???

Το γ***το ειναι οτι τα ειχα αγορασμένα και δεν πρόλαβα να τα ξανακατεβάσω οταν φρέσκαρα το Ν8:cry:

Nobody's perfect

Δεν χρησιμοποιούσα τις συγκεκριμένες εφαρμογές. Αλλά έτσι και αλλιώς οι μη δωρεάν δεν μπορούσαν να κατέβουν αν δεν τις αγόραζες.

Δεν χρησιμοποιούσα τις συγκεκριμένες εφαρμογές. Αλλά έτσι και αλλιώς οι μη δωρεάν δεν μπορούσαν να κατέβουν αν δεν τις αγόραζες.

Νομίζω οτι αν και πληρωμένες δεν υπήρχε δυνατότητα για σώσιμο.Μονο απευθείας εγκατάσταση στη συσκευή απο την οποία εγινε η πληρωμή και κατόπιν σε αλλη/ες συμβατη/ες μέχρι 5 επανεγκαταστάσεις

Ετσι τις εχασα γιατι δεν ηταν συμβατες με το 808

Nobody's perfect

Υπήρχε τρόπος να τις πάρεις από το Ν8, κάπου τις κατέβαζε προσωρινά κατά την εγκατάσταση.

Αν θυμάμαι καλά ακύρωνες την εγκατάσταση και τις είχε στο C (ή κάτι τέτοιο, δεν το έκανα ποτέ)

Υπήρχε τρόπος να τις πάρεις από το Ν8, κάπου τις κατέβαζε προσωρινά κατά την εγκατάσταση.

Αν θυμάμαι καλά ακύρωνες την εγκατάσταση και τις είχε στο C (ή κάτι τέτοιο, δεν το έκανα ποτέ)

Κρίμα να μην το γνωρίζω πρωτύτερα.

Αν κάποιος γνωρίζει αυτην τη διαδρομή ας ενημερώσει μηπως καταφέρω και σωσω τιποτα εφαρμογές του 808

Nobody's perfect

Ένα πρόβλημα με το S^3 που δυστυχώς έχει μείνει άλυτο, είναι η τροποποίηση του λεξικού Τ9.

Ξέρω ότι το εν λόγω λεξικό βρίσκεται στον φάκελο C:\Predic και πρόκειται για αρχείο με κατάληξη .dat

Δεν υπάρχει όμως τρόπος να το ανοίξουμε στον υπολογιστή (ούτε φυσικά και στο ίδιο το τηλ) και να διαγράψουμε/τροποποιήσουμε κάποιες λέξεις.

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini

Ένα πρόβλημα με το S^3 που δυστυχώς έχει μείνει άλυτο, είναι η τροποποίηση του λεξικού Τ9.

Ξέρω ότι το εν λόγω λεξικό βρίσκεται στον φάκελο C:\Predic και πρόκειται για αρχείο με κατάληξη .dat

Δεν υπάρχει όμως τρόπος να το ανοίξουμε στον υπολογιστή (ούτε φυσικά και στο ίδιο το τηλ) και να διαγράψουμε/τροποποιήσουμε κάποιες λέξεις.

Ορίστε:

https://db.tt/xlHw6eTP

:)

Ορίστε:

https://db.tt/xlHw6eTP

:)

Το είχα ψάξει στο google αλλά δεν είχα βρει λύση με την επεξεργασία του λεξικού Τ9!

Αν και μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή, η εγκατάσταση γίνεται μια χαρά και λειτουργεί άψογα!

matersci να 'σαι καλά! Μου έλυσε τα χέρια το προγραμματάκι! :D

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini

Παιδιά καλησπέρα.Έχω ένα θέμα με το κινητό. Πριν μερικές μέρες ανακάλυψα ότι το κουμπί της έντασης (+) δεν δουλεύει.Έτσι το άνοιξα α δω τι μπορεί να φταίει. Αφού το άνοιξα και πείραξα λίγο τις επαφές στο κουμπί και την πλακέτα το συναρμολόγησα και το άνοιξα.Το μόνο που έκανε και κάνει είναι να δονείται όπως ειναι φυσιολογικό στο ξεκίνημα και μετα τίποτα.Μαύρη οθόνη και το κουμπί του home μόνιμα αναμμένο.Τι συνέβει; έχει κανείς καμιά ιδέα; Δεν ξέρω αν έπαθε τίποτα η οθόνη ή αν έφαγε "σκάλωμα" η rom φορτίζει κανονικά πάντως χωρίς να μου έχει ένδειξη στην οθόνη Ακούγεται ο ήχος της φόρτισης και ανάβει το λαμπάκι στο πλάι. Τι να κανω;

Παιδιά καλησπέρα.Έχω ένα θέμα με το κινητό. Πριν μερικές μέρες ανακάλυψα ότι το κουμπί της έντασης (+) δεν δουλεύει.Έτσι το άνοιξα α δω τι μπορεί να φταίει. Αφού το άνοιξα και πείραξα λίγο τις επαφές στο κουμπί και την πλακέτα το συναρμολόγησα και το άνοιξα.Το μόνο που έκανε και κάνει είναι να δονείται όπως ειναι φυσιολογικό στο ξεκίνημα και μετα τίποτα.Μαύρη οθόνη και το κουμπί του home μόνιμα αναμμένο.Τι συνέβει; έχει κανείς καμιά ιδέα; Δεν ξέρω αν έπαθε τίποτα η οθόνη ή αν έφαγε "σκάλωμα" η rom φορτίζει κανονικά πάντως χωρίς να μου έχει ένδειξη στην οθόνη Ακούγεται ο ήχος της φόρτισης και ανάβει το λαμπάκι στο πλάι. Τι να κανω;

Ακούγεται ήχος κατά το boot;

Αν ναι πολύ πιθανό καθώς έκλεινες το κινητό να αποσυνδέθηκε/δίπλωσε το φλέξ καλώδιο της οθόνης. Ανοιξς το ξανά και τσέκαρε. Αν είναι αποσυνδεδεμένο βάλτο με μεγάλη προσοχή (χωρίς βία) μην στραβώσουν οι ακίδες υποδοχής της μητρικής. Αν δεις ότι δεν κουμπώνει καλά το καλώδιο της οθόνης μάλλον έκανες πατατούλα...

Στην πλακέτα τι ακριβώς πείραξες;

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

το opera mobile 12 αρχιζει και μου κανει νουμερα σε σελιδες πχ σε fb λεει σφαλμα. to opera mini ειναι πιο γρηγορο αλλα και αυτο καμια φορα οταν παταω καπου σε καποια σελιδα με πεταει σε καποια αλλη που ειχα παει μπορει κ πριν 3 μερες..το εχει παθει κανεις αλλος? αν χρησιμοποιειτε καποιο αλλο προγραμμα για ιντερνετ πειτε μου κανενα καλο να δοκιμασω