andreasktm300 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Άρα δεν είναι θέμα software να μην το κάνω hard reset? Να το αλλάξω μόνος μου είναι εύκολο? Παράθεση Nokia 8210,6610,7610,6600,N80,N95,N95 8GB,N97,N8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Έχω λύσει τελείως ένα N8 με οδηγό αυτό το βίντεο (δες στο 4:46) Για να αλλάξεις μικρόφωνο δεν χρειάζεται κολλητήρι, απλά τα δύο κατσαβίδια και φυσικά το ανταλλακτικό ακουστικό http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xnokia+n8+ear+speaker&_nkw=nokia+n8+ear+speaker&_sacat=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Άμα πιάνουν τα χέρια σου, είναι εύκολο να το ανοίξεις και να το αλλάξεις σύμφωνα με αυτά που δίνει ο φίλος παραπάνω .... Και εγώ το έλυσα, μιας και πρόσφατα έπεσε του αδερφού μου σε μαρμάρινα σκαλοπάτια με αποτέλεσμα να την "φάει" στα πλήκτρα της φωνής, με αποτέλεσμα να είναι συνέχεια πατημένο το Vol - και να μην ακούγεται τίποτα ! Αναγκάστηκα να το λύσω εντελώς για να ισιώσω το αλουμίνιο σε εκείνο το σημείο που είχε τσακίσει και πίεζε το πλήκτρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio23 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα θεματάκι με ένα Ν8 που έχω. Έχω λοιπόν το τηλέφωνο το οποίο έκανε μπάνιο στην θάλασσα και και ξεβγάλθηκε σε κρύο νερό χωρίς μαλακτικό. (για όσους δεν το κατάλαβαν ήταν μέσα στο μαγιό :lol: ) Πήρα απο ebay ένα το οποίο ναι μεν λειτουργούσε αλλά δεν έδειχνε τίποτα.Η οθόνη είχε σπάσει μαζί με το digitizer. Έκανα την επέμβαση σήμερα και άλλαξα τα πάντα. Ευτυχώς για μένα η οθόνη απο το πλυμένο λειτουργεί ακόμα. Όλα καλά λοιπόν το φόρτισα πήρε μπροστά αλλά το θέμα έγκειται στην γλώσσα. Ελληνικά γιοκ. Εκτός απο πακέτο γλώσσας μπορώ να περάσω κάποιο ελληνικό firmware; Το τηλέφωνο ήρθε απο Λιθουανία αλλά απο ότι ρώτησα τον πωλητή αγοράστηκε στην Νορβιγία. Ευχαριστώ παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 θα βάλεις τη rom του lagoskon οδηγίες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350736 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio23 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 θα βάλεις τη rom του lagoskon οδηγίες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350736 το έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα ενεργά links ξέρουμε που αλλού μπορούμε να το βρούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Μονο απο την πηγή φίλε μου.... Με ΠΜ εντος ολιγου Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 lagoskon ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά για κάποιο λόγο έχει μουλαρώσει ο rompatcher μου και δε γίνεται δουλειά. Μέχρι και με telnet μπήκα από τον υπολογιστή μου με το fshell, βλέπω το C αλλά όταν πάω να μπω στο private μου λέει ότι δεν έχω permissions. Ναι το filesplus παρακάμπτει το bug μετά το πρόσφατο update γιατί ανοίγει για το login τον browser, δεν προσπαθεί πλέον να κάνει login μέσα από την εφαρμογή. Όμως έχει το κακό ότι ανοίγει τα links tou dropbox στον browser και πολλές φορές μου βγάζει ότι το αρχείο δεν βρέθηκε. Τελικά βρήκα λύση, έβαλα το πανάλαφρο και δωρεάν droper που αν και παλιό πρόγραμμα συνδέεται κανονικότατα. Το μόνο μείον του σε σχέση με το cutebox είναι ότι όταν πας να ανεβάσεις πχ μια φωτογραφία δεν ανοίγει η έκθεση αλλά ο filemanager και πρέπει να ξέρεις το όνομα του αρχείου που θες να ανεβάσεις (όπως συμβαίνει και με το dropian που πάλι όμως δεν συνδέεται λόγω του bug). Άρα problem solved, και ας μην μπορώ να μπω στο private του C. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα. τελικά το έλυσα το πρόβλημα με το C/private, εντελώς τυχαία. Ψάχνοντας κάτι άλλο έπεσα πάνω σε μία εφαρμογή BelleCleaner και είδα ότι έχει επιλογή (μέσα σε τόσα άλλα) να καθαρίσει τις ρυθμίσεις του rompatcher. To έτρεξα και χωρίς καν reboot ο rompatcher άνοιξε. Απλά είχε όλα τα patches κλειστά. Έκανα add to auto σε αυτά που ήθελα και έτοιμος :up: τώρα μένει να δω μήπως βρω τα αρχεία του cutebox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Παιδιά γιατί οταν κατεβάζω το whatsapp, ενώ πηγαίνει κατεβαίνει στη μαζική μνήμη, οταν εγκαθίσταται, πάει στου τηλεφώνου (C: ) και με τρώει τη μνήμη του τηλεφώνου μου; Το διέγραψα και το ξαναπερασα απ' το κατάστημα, αλλά το ίδιο κάνει κάθε φορά! Υπάρχει κάποια λύση; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ψάξε στο google για whatsapp modded symbian. Είναι η τελευταία έκδοση πειραγμένη ώστε να μπορείς να επιλέξεις που θα την εγκαταστήσεις και επίσης αν θες να ξεκινάει αυτόματα ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Δε δοκιμάσετε και το picsel smart office που έχει επιλογή για Dropbox αν δουλευει Σε μένα δε λειτουργεί το dropbox μέσα στο smart office. Έχω την έκδοση Picsel Smart Office 1.8.0_339281 Edit: Απόψε πέθανε οριστικά και το το skype στο Ν8... Edited October 16, 2014 by giorgosnp Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Εγώ μετά από 4 χρόνια το άλλαξα! Ήταν το δεξί μου χέρι... Πολυ ευχαριστημένος! Rip N8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 (edited) ενω ηταν μια χαρα το wifi στο κινητο τωρα δεν μπαινει με κανεναν browser..εκανα ενα restart και ενα καθαρισμο με το bellecleaner αλλα τιποτα..το ρουτερ δεν φταιει γιατι απο pc και ταμπλετ μπαινει κανονικα στο ιντερνετ. κ απο το κινητο με συνδεση δεδομενων (data) μπαινει. το wifi αργει λγο να συνδεθει,συνδεεται αλλα δεν μπαινει στο ιντερνετ.. εχει συμβει σε κανεναν?? edit: λυθηκε το προβλημα Edited October 24, 2014 by dentaltech_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Εδω και λιγες μερες παρατηρω οτι οταν βαζω τα handsfree του nokia n8 δεν δουλευουν. Σε αλλο κινιτο δουλευουν και οταν τα βαζω αργα στο nokia n8 τα βρισκει μονο ως ακουστικα οταν το πιεζω ποιο δυνατα προς τα μεσα και ακομα σαν ακουστικα μονο. Οταν το βαζω γρηγορα μεσα στην θυρα δεν τα βρισκει καθολου.τι μπορει να φταιει?οι ρυθμισεις ειναι οκ ολες! Edited October 25, 2014 by NAYPLI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Γνωρίζει κάποιος φίλος, τεχνικό ώστε να αναλάβει να αντικαταστήσει τα 2 μικρόφωνα στο ν8 μου ; Από όσο είδα σε βίντεο χρειάζεται ηλεκτρονικός. Βρίσκομαι Κρήτη Ηράκλειο. Όποιος γνωρίζει ας στείλει μνμ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 ποιος μπορει να δοκιμασει αν του δουλευουν οι χαρτες?? σημερα το ειχα για αρκετη ωρα ανοιχτο αλλα δεν εβρισκε σημα gps , με τα δεδομενα κλειστα βεβαια αλλα δεν δικαιολογει η τοση ωρα που εκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 κανένα πρόβλημα εδώ. Δοκίμασες κανένα restart; Καμιά φορά σκαλώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 σήμερα μετά από πολύ καιρό πηγα να ανοίξω την εφαρμογή ιντερνετικο ραδιόφωνο κ δεν δούλεψε ποτέ.. Έμενε στην φόρτωση σταθμών.. Το έχει δοκιμάσει κανένας άλλος; μας άφησε χρόνους κ αυτή η εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 σήμερα μετά από πολύ καιρό πηγα να ανοίξω την εφαρμογή ιντερνετικο ραδιόφωνο κ δεν δούλεψε ποτέ.. Έμενε στην φόρτωση σταθμών.. Το έχει δοκιμάσει κανένας άλλος; μας άφησε χρόνους κ αυτή η εφαρμογή? Ναι, το σκότωσε η Νοκια εδώ και λίγο καιρό. Βρες το cuteradio, την έκδοση 0.1.2, όχι επόμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Εμενα μου ηρθε email για το sync των επαφων. Termination of Nokia Sync. Τις εκανα migrate στο microsoft people και ειμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ποτέ δεν έκανα ή πρόκειται να κάνω sync τις επαφές μου σε κανενός είδους cloud. Sync με nokia suite, backup - restore και αυτό ήταν όλο. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 το nokia sync έτσι και αλλιώς ήταν προβληματικό. Δεν δούλευε σωστά το αμφίδρομο sync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Ναι, το σκότωσε η Νοκια εδώ και λίγο καιρό. Βρες το cuteradio, την έκδοση 0.1.2, όχι επόμενη ευχαριστώ! Βρήκα την έκδοση 0.2.1 δοκίμασα και παίζει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ποτέ δεν έκανα ή πρόκειται να κάνω sync τις επαφές μου σε κανενός είδους cloud. Sync με nokia suite, backup - restore και αυτό ήταν όλο. Και το backup που κάνεις στο ίδιο το κινητό, μέσω της εφαρμογής Αρχεία, μια χαρά δουλεύει. Πάντα μετά από φορμάρισμα/φλασάρισμα, έκανα restore και μου επανέφερε τις επαφές στο ακέραιο. Άσε που σου βγάζει τις επαφές μία-μία σε ξεχωριστά αρχεία vcf, οπότε μπορείς να κάνεις αντιγραφή+ επικόλληση μία επαφή ή ένα συγκεκριμένο αριθμό επαφών προς όποιο κινητό υποστηρίζει εισαγωγή vcf (π.χ. Andrοid). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Και το backup που κάνεις στο ίδιο το κινητό, μέσω της εφαρμογής Αρχεία, μια χαρά δουλεύει. Πάντα μετά από φορμάρισμα/φλασάρισμα, έκανα restore και μου επανέφερε τις επαφές στο ακέραιο. Άσε που σου βγάζει τις επαφές μία-μία σε ξεχωριστά αρχεία vcf, οπότε μπορείς να κάνεις αντιγραφή+ επικόλληση μία επαφή ή ένα συγκεκριμένο αριθμό επαφών προς όποιο κινητό υποστηρίζει εισαγωγή vcf (π.χ. Andrοid). είσαι σίγουρος; Εγώ τρία αρχεία έχω, ένα για κάθε τι που πήρα backup [ATTACH]52486[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts