pgetsopoulos Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Υπάρχει σίγουρα, το είχε αναφέρει ένα παιδί... Δες στις προτάσεις εφαρμογών :) Και μπορείς να μπεις από τον υπολογιστή στο store :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Υπάρχει σίγουρα, το είχε αναφέρει ένα παιδί... Δες στις προτάσεις εφαρμογών :) Και μπορείς να μπεις από τον υπολογιστή στο store :) Ευχαριστώ... Δεν ήμουν στο λάπτοπ εκείνη την ώρα... Θα το ψάξω...:):) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Αν δεν είναι το 1 2 3 4 5 τότε nokia care και 15 euros... ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΟΚΙΑ Ν8 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ .ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ PIN ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΑΖΩ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ,ΑΦΟΥ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΕΚΕΙ .ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΞΕΚΛΚΕΙΔΩΣΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malestrom Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλησπέρα. Εχω κατεβάσει τους χάρτες για Ελλάδα και Καναδά στο κινητό. Ανοίγοντας το Maps έχει τον χάρτη της Ελλάδας κανονικά και κάνω την πλοήγηση.Σκοπεύω να πάω Καναδά σύντομα.Πως θα χρησιμοποιώ τον αντίστοιχο χάρτη του Καναδά?Γίνεται αυτόματα όταν ενεγοποιώ το GPS,γιατί δεν λέπω επιλογή χάρτη πουθενά. Επίσης λογικά θα κατεβάσω και τις φωνητικές οδηγίες στα Αγγλικά? Ευχαριστώ Χρήστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλησπέρα. Εχω κατεβάσει τους χάρτες για Ελλάδα και Καναδά στο κινητό. Ανοίγοντας το Maps έχει τον χάρτη της Ελλάδας κανονικά και κάνω την πλοήγηση.Σκοπεύω να πάω Καναδά σύντομα.Πως θα χρησιμοποιώ τον αντίστοιχο χάρτη του Καναδά?Γίνεται αυτόματα όταν ενεγοποιώ το GPS,γιατί δεν λέπω επιλογή χάρτη πουθενά. Επίσης λογικά θα κατεβάσω και τις φωνητικές οδηγίες στα Αγγλικά? Ευχαριστώ Χρήστος zoom out, γύρνα λίγο τη γη, βρες τον καναδά, zoom in... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Στο nokia maps δεν επιλέγεις χάρτη, είναι όλοι οι χάρτες διαθέσιμοι. Όταν ανοίξεις το πρόγραμμα θα κλειδώσει και θα σε δείξει κανονικά. Αγγλικά δεν χρειάζεται να κατεβάσεις αν δεν το θες. Μπορείς να αφήσεις τα ελληνικά. Αν έχεις επιλέξει μάλιστα "Ελληνικά με ονόματα οδών" θα μιλάει Ελληνικά και θα προφέρει και τις αγγλικές οδούς (όχι πάντα με επιτυχία :p) zoom out, γύρνα λίγο τη γη, βρες τον καναδά, zoom in... Η απλά κάνεις αναζήτηση για μία περιοχή/διεύθυνση στον Καναδά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malestrom Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου.Θα το δοκιμάσω.Οσο για την προφορά οδών θέλω να το ακούσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Καλημέρα, ενας φιλος εχει το κινητο και δεν βρισκει πουθενα στο store το skype. Πως θα γινει να μπορεσει να το βαλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 http://store.ovi.com/content/20924 Νομίζω αυτό είναι. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 zoom out, γύρνα λίγο τη γη, βρες τον καναδά, zoom in... :lol: :lol: :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 OFF TOPIK Θεική απάντηση Moralas :lol::lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosky Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ειχα ενα θεμα με το ακουστικο, παραγγειλα απο την κινα ενα, το αλλαξα και με 6 ευρω εγινε ξανα σαν καινουριο. Με φαινεται θα αργησω να το αλλαξω ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 καλησπερα σας ,αν μπορει να βοηθησει καποιος με ενα προβλημα που εχω με το wifi μου.Εχω την εκδοση του lagoskon ,εδω και πολυ καιρο απλα μεχρι τωρα ειχα χρησιμοποιησει το wifi με το joikuspot ωστε να δωσω στο λαπτοπ μου ιντερνετ απο τη vodafone και δεν ειχα προβλημα.Δεν ειχα δοκιμασει ομως ποτε να μπω ιντερνετ στο κινητο μου με wifi.Λοιπον ανοιγω wifi σπιτι μου βρισκει ολα τα Modem της γειτονιας και το δικο μου φυσικα ,συνδεομαι κανονικα στο δικο μου ,βαζω και το κλειδι wep ,καθεται συνδεδεμενο αλλα δεν μπαινει σε καμια σελιδα.Πηγαινοντας στην διαχειριση συνδεσεων και πατωντας στην wifi συνδεση που χρονομετρει , λεει κατασταση ανενεργη.Γιατι ειναι ανενεργη??? πως ενεργοποιειται για να δουλεψει?? δε ξερω τι αλλο να κανω ,εκλεισα και ξαναανοιξα το μοντεμ αλλα τιποτα.Πειραξα ολες τις ρυθμισεις του κινητου για wifi ,και τα σημεια προσβασης τα εσβησα και τα ξαναεβαλα αλλα τιποτα.Κατεβασα και ενα wifi fix για belle αλλα και αυτο δεν εκανε τιποτα.... ή κατι μου διαφευγει ή εχει προβλημα το κινητο μου. καθε βοηθεια δεκτη :) Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Δοκίμασε χωρίς κωδικό απο τις ρυθμίσεις του μόντεμ ή βάλε wpa αντί για wep να δεις τι θα κανει Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 και σε μενα ανενεργή λέει αλλά έχω κανονικά ιντερνετ. κάτι άλλο είναι. Δοκίμασες να κλείσεις την εξοικονόμηση ενέργειας του wifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 καλησπερα σας ,αν μπορει να βοηθησει καποιος με ενα προβλημα που εχω με το wifi μου.Εχω την εκδοση του lagoskon ,εδω και πολυ καιρο απλα μεχρι τωρα ειχα χρησιμοποιησει το wifi με το joikuspot ωστε να δωσω στο λαπτοπ μου ιντερνετ απο τη vodafone και δεν ειχα προβλημα.Δεν ειχα δοκιμασει ομως ποτε να μπω ιντερνετ στο κινητο μου με wifi.Λοιπον ανοιγω wifi σπιτι μου βρισκει ολα τα Modem της γειτονιας και το δικο μου φυσικα ,συνδεομαι κανονικα στο δικο μου ,βαζω και το κλειδι wep ,καθεται συνδεδεμενο αλλα δεν μπαινει σε καμια σελιδα.Πηγαινοντας στην διαχειριση συνδεσεων και πατωντας στην wifi συνδεση που χρονομετρει , λεει κατασταση ανενεργη.Γιατι ειναι ανενεργη??? πως ενεργοποιειται για να δουλεψει?? δε ξερω τι αλλο να κανω ,εκλεισα και ξαναανοιξα το μοντεμ αλλα τιποτα.Πειραξα ολες τις ρυθμισεις του κινητου για wifi ,και τα σημεια προσβασης τα εσβησα και τα ξαναεβαλα αλλα τιποτα.Κατεβασα και ενα wifi fix για belle αλλα και αυτο δεν εκανε τιποτα.... ή κατι μου διαφευγει ή εχει προβλημα το κινητο μου. καθε βοηθεια δεκτη :) Δοκίμασες άλλες συσκευές να δεις αν συνδέονται με το WiFi? Επισης δοκίμασέ να διαγράψεις απο τα σημεία πρόσβασης το WiFi και ξανακανε αναζήτηση. Πέρασε τους κωδικούς απο την αρχή και δοκίμασε Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις απαντησεις!! δουλεψε η προταση του φιλου LAGOSKON , με το που αλλαξα απο wep σε wpa-only δουλεψε αμεσως! :):):cool: Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris39 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Εδώ και μερικές εβδομάδες έχει σταματήσει να λειτουργεί η ενημέρωση των rss widgets του browser της ΝΟΚΙΑ.:( Ξέρει κανείς τίποτα γι' αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citroen Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Παιδιά έχω κ εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον luke σε ποιο μενού βρίσκω την ρύθμιση αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Παιδιά έχω κ εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον luke σε ποιο μενού βρίσκω την ρύθμιση αυτή? ρυθμίσεις-->συνδεσιμοτητα-->ρυθμισεις--->προορισμοι δικτυου και απο εκει ειτε διορθωνεις το ηδη υπαρχον σημειο προσβασης ή φτιαχνεις καινουριο. ερωτηση προς χρηστες που εχουν την εκδοση του lagoskon ή προς τον ιδιο τον Lagoskon ,μου εχει βγει μια ενημερωση για email και ημερολ. η οποια ειτε την ξεκιναω απο το Pc suite ειτε απο το κινητο ota κολλαει και δε μπορει να κανει εγκατασταση.Να μην το παλεψω? υπαρχει καποια λυση? Edited April 28, 2014 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 ερωτηση προς χρηστες που εχουν την εκδοση του lagoskon ή προς τον ιδιο τον Lagoskon ,μου εχει βγει μια ενημερωση για email και ημερολ. η οποια ειτε την ξεκιναω απο το Pc suite ειτε απο το κινητο ota κολλαει και δε μπορει να κανει εγκατασταση.Να μην το παλεψω? υπαρχει καποια λυση? Ψάξε τα απαραίτητα αρχεία, κατέβασέ τα στο pc, πέρνα τα στο κινητό, κάνε επανεκίνηση στο κινητό, με κάποιο task manager (πχ jbak) κλείσε ότι μπορείς να κλείσεις, ξεκίνα την εγκατάσταση και φρόντισε να το κάνεις βράδυ. Μη περιμένεις να τελειώσει, πέσε για ύπνο (συνήθως θέλει κάνα 30++ λεπτά στο 808). Όταν με το καλό ξυπνήσεις και το δεις τελειωμένο, κάνε επανεκίνηση, αν δε μπορείς, κάντου το reset με τις 3 δονήσεις. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 φιλε moralas ευχαριστω για την βοηθεια ,εκανα οτι μου ειπες, παρατηρω οτι κολλαει σε ενα σημειο στην μεση ,το αφηνω βεβαια ωρες και επειτα κανω το ρεσετ με τις 3 δονησεις.επειτα παλι βγαινει η αναβαθμιση η ιδια.υπαρχει πιθανοτητα να εχει ολοκληρωθει η εγκατασταση και να μην το βλεπω?? εχω δοκιμασει 2 φορες να το εγκαταστησω με το ιδιο αποτελεσμα. off-topic: ωραια Mixakia στο youtube εκανα εγγραφη ;-) Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 φιλε moralas ευχαριστω για την βοηθεια ,εκανα οτι μου ειπες, παρατηρω οτι κολλαει σε ενα σημειο στην μεση ,το αφηνω βεβαια ωρες και επειτα κανω το ρεσετ με τις 3 δονησεις.επειτα παλι βγαινει η αναβαθμιση η ιδια.υπαρχει πιθανοτητα να εχει ολοκληρωθει η εγκατασταση και να μην το βλεπω?? εχω δοκιμασει 2 φορες να το εγκαταστησω με το ιδιο αποτελεσμα. Έχεις κατεβάσει τα σωστά αρχεία? Δοκίμασε να κάνεις το ίδιο που σου λέω αλλά από την αναβάθμιση on the fly, μέσα από το κινητό. Από όσο θυμάμαι έτσι γινόταν, αν δε πιάσει και αυτό τι να σου πω. Πάντως αν μπει η αναβάθμιση μη νομίζεις θα δεις καμιά διαφορά.. off-topic: ωραια Mixakia στο youtube εκανα εγγραφη ;-) χαχα νάσαι καλά Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Πάντως αν μπει η αναβάθμιση μη νομίζεις θα δεις καμιά διαφορά.. Νομίζω διορθώνει το ότι δεν μπορούσες να στείλεις αρχεία πάνω από 20ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Συνιστω να γίνει η αναβάθμιση του email απο το nokia suite μονη της και μετα οι υπόλοιπες . κανει κάνα 10λεπτο αλλά δεν κολαει Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts