mr_47 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 καλησπέρα παιδιά-αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα-εχω έκδοση belle refreshed 111.040.1511 και ενώ η συσκευή λειτουργεί κανονικά δεν μου βρίσκει στίγμα το gps με τίποτε. Το εικονίδιο του είναι ανοικτό αλλά δεν κλειδώνει πότε. Τι να φταίει ? Καλησπέρα! Πριν, με τις ιδιες συνθήκες, έβρισκε τη θέσησοθ χωρίς προβλήματα; Όταν κάνεις την αναζήτηση, είσαι μέσα σε κτίριο; Και αν ναι, σε ποιο οροφο; Στις μεθόδους εντοπισμού, ποιες έχεις επιλεγμένες; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosfr Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Καλησπερα παιδια εχω βαλει την Belle στο Ν8.Γενικα ευχαριστημενος αλλα αυτο που αντιμετωπιζω ειναι το εξης: πολλες φορες οταν παω να παρω τηλ,κ θελω να επιλεξω πχ απο τις τελευταιες κλησεις,μολις παταω το ονομα που θελω δε καλει αλλα το γυρναει πχ στις αναπαντητες ή στις εισερχομενες κλησεις.το κανει 2-3 φορες κ μετα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Είναι λάθος ή κίνηση του δακτύλου σου. Το σέρνεις λίγο αριστερά ή δεξιά και καταλαβαίνει ότι πρεπει να αλλάξει το μενού αντί για να καταλάβει ένα πάτημα και να καλέσει. Δοκίμασε να δεις ότι με συρσιμο αλλάζουν τα μενού μεταξύ τους. Το χαρακτηριστικό αυτό δεν υπήρχε στην ΑΝΝΑ και πρέπει να το συνηθίσεις λίγο Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Από τη στιγμή που το firmware είναι για RM-596, είσαι απόλυτα καλυμμένος. Προσωπικά θα συμβούλευα να βάλεις ή το επίσημο για τη συσκευή σου (ένα από αυτά που έχεις στο πλαίσιο της εικόνας στο ποστ σου) ή κάποιο από τα CFW του lagoskon, που παίζουν χωρίς bloatware, είναι χακαρισμένα, και - πολύ σημαντικό - δίνουν πολύ περισσότερη ελεύθερη μνήμη στο C από την εργοστασιακή Belle Resfresh. ;) To firmware του lagoscon πώς το βάζεις στον Φοίνικα; Πέρασαν 10 ημέρες από τότε και ακόμα δεν το έκανα. Τα επίσημα ΟΚ, τα βρίσκω στο navifirm. Αλλά αυτό το zip του lagoscon τι πρέπει να το κάνω; PS. Δεν είναι ανάγκη να μου γράψετε τι να κάνω, ακόμα και ένα πμ με link για τις οδηγίες αρκεί. PS2. Πείτε μου αν κατάλαβα σωστά. Εφόσον κατέβασα με το navifirm την επίσημη ελληνική Belle, κάνω copy-paste στον φάκελο τα αρχεία του lagoscon με αποτέλεσμα να αντικαταστήσουν αυτά της επίσημης. Και μετά συνεχίζω κανονικά το φλασάρισμα. Σωστό ή όχι; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 To firmware του lagoscon πώς το βάζεις στον Φοίνικα; Πέρασαν 10 ημέρες από τότε και ακόμα δεν το έκανα. Τα επίσημα ΟΚ, τα βρίσκω στο navifirm. Αλλά αυτό το zip του lagoscon τι πρέπει να το κάνω; PS. Δεν είναι ανάγκη να μου γράψετε τι να κάνω, ακόμα και ένα πμ με link για τις οδηγίες αρκεί. PS2. Πείτε μου αν κατάλαβα σωστά. Εφόσον κατέβασα με το navifirm την επίσημη ελληνική Belle, κάνω copy-paste στον φάκελο τα αρχεία του lagoscon με αποτέλεσμα να αντικαταστήσουν αυτά της επίσημης. Και μετά συνεχίζω κανονικά το φλασάρισμα. Σωστό ή όχι; αυτος ειναι ο οδηγος του moralas http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=325813 που τα λεει πολυ απλα.. το μονο που δεν εχω διευκρινισει εγω ειναι αν αυτα που λεει οτι κανουμε αν δεν εχουμε win 7, πρεπει να τα κανουμε και ενα εχουμε win 7! για τους φακελους,στην αρχη,διοτι εμενα πηγα να δω απο περιεργεια κ δεν τα ειχε οπως δειχνει εδω. παρολα αυτα,λεει οτι αυτο το κανεις για την περιπτωση που δεν εχεις win7 κατα ταλλα νομιζω δεν υπαρχει δυσκολια-ασαφεια Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirPanagiotis Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Καλησπέρα έχω ένα μαύρο N8 059D427 της cosmote. Δεν έχει αναβαθμιστεί σε Belle Refresh. Έχει γίνει σε κάποιον; Ξέρει κάποιος πότε θα βγει;:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Καλησπέρα έχω ένα μαύρο N8 059D427 της cosmote. Δεν έχει αναβαθμιστεί σε Belle Refresh. Έχει γίνει σε κάποιον; Ξέρει κάποιος πότε θα βγει;:mad: Εγώ σου προτείνω να ξεγράψεις την cosmote και το brand της και να βολτάρεις μια από το thread του lagoskon. Με λίγο διάβασμα και διάθεση θα έχεις άλλο κινητό. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirPanagiotis Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 :!Εγώ σου προτείνω να ξεγράψεις την cosmote και το brand της και να βολτάρεις μια από το thread του lagoskon. Με λίγο διάβασμα και διάθεση θα έχεις άλλο κινητό. Και πως το κάνεις αυτό; Θα είναι κανονική ή χακαρισμένη;:! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Χακαρισμένη έκδοση και πολύ καλύτερη απο την official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 καποια στιγμη θα πρεπει να φλασαρω και γω :p εχει αρχισει να κολλαει καπως το κινητο... Αλλα: 1) βαριεμαι να το ξαναστηνω παο την αρχη+ρυθμισεις προγραμματων+saves παιχνιδια κτλ κτλ και 2) δεν εχω windows υπολογιστη :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 καποια στιγμη θα πρεπει να φλασαρω και γω :p εχει αρχισει να κολλαει καπως το κινητο... Αλλα: 1) βαριεμαι να το ξαναστηνω παο την αρχη+ρυθμισεις προγραμματων+saves παιχνιδια κτλ κτλ και 2) δεν εχω windows υπολογιστη :p Πόσο καιρό σου το λέω; :p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 μπορεις να μου λυσεις αυτα τα 2 θεματακια ομως? :p γιατι να τα ξαναπερναω ολα απο την αρχη ΔΕΝ.... και ουτε παραθυρα περναω :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 μπορεις να μου λυσεις αυτα τα 2 θεματακια ομως? :p γιατι να τα ξαναπερναω ολα απο την αρχη ΔΕΝ.... και ουτε παραθυρα περναω :p Αν θες να έχεις περίπου αγνώριστο κινητό θα πρέπει να τα περάσεις από την αρχή. Εγώ έχω ένα φάκελο με όλες τις εφαρμογές (sis) που χρησιμοποιώ ώστε όταν φλασάρω, πετάω μετά τον φάκελο χύμα στην e και τα περνάω χαλαρά το βράδυ πχ στο κρεβάτι. Οπότε δε χρειάζεται να ψάξω τίποτα. Οι ρυθμίσεις οκ, δεν είναι πάνω από 2-3 λεπτά δουλειά. Τα υπόλοιπα (επαφές, μηνύματα, ημερολόγιο, σημειώσεις) τα αναλαμβάνει το pc suite. Συστήνω manual backup από μουσική και φωτογραφίες. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 μπορεις να μου λυσεις αυτα τα 2 θεματακια ομως? :p γιατι να τα ξαναπερναω ολα απο την αρχη ΔΕΝ.... και ουτε παραθυρα περναω :p Τη λύση σου τη δίνει ο Moralas. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirPanagiotis Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Προσπαθώ να αλλάξω το prodyct code με Nokia Care Suite 4.0 2011.50.2.62995 και δεν μου το εγκαθιστά ο υπολγιστής. Έχει κάποιος κάποια λύση; Μη πως να αλλάξω έκδοση ή άλλο πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Προσπαθώ να αλλάξω το prodyct code με Nokia Care Suite 4.0 2011.50.2.62995 και δεν μου το εγκαθιστά ο υπολγιστής. Έχει κάποιος κάποια λύση; Μη πως να αλλάξω έκδοση ή άλλο πρόγραμμα; Να αλλάξεις product code χλωμό. Δε γίνεται. firmware ναι. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Αν θες να έχεις περίπου αγνώριστο κινητό θα πρέπει να τα περάσεις από την αρχή. Εγώ έχω ένα φάκελο με όλες τις εφαρμογές (sis) που χρησιμοποιώ ώστε όταν φλασάρω, πετάω μετά τον φάκελο χύμα στην e και τα περνάω χαλαρά το βράδυ πχ στο κρεβάτι. Οπότε δε χρειάζεται να ψάξω τίποτα. Οι ρυθμίσεις οκ, δεν είναι πάνω από 2-3 λεπτά δουλειά. Τα υπόλοιπα (επαφές, μηνύματα, ημερολόγιο, σημειώσεις) τα αναλαμβάνει το pc suite. Συστήνω manual backup από μουσική και φωτογραφίες. οταν λεω ρυθμισεις, εννοω εφαρμογων, επιλογες, presets, κωδικοι κτλ σε μπολικες εφαρμογες, οχι τις ρυθμισεις του κινητου :) επισης με νοιαζουν τα saves απο αρκετα παιχνιδια απο τα >60 που εχω περασει :rolleyes::p Τη λύση σου τη δίνει ο Moralas. ;) ναι, στο πρωτο... στο 2ο? :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirPanagiotis Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Να αλλάξεις product code χλωμό. Δε γίνεται. firmware ναι. Και πως γίνετε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305272 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 οταν λεω ρυθμισεις, εννοω εφαρμογων, επιλογες, presets, κωδικοι κτλ σε μπολικες εφαρμογες, οχι τις ρυθμισεις του κινητου :) επισης με νοιαζουν τα saves απο αρκετα παιχνιδια απο τα >60 που εχω περασει :rolleyes::p Αν ψάξεις στον φάκελο private της μνήμης του τηλεφώνου θα βρεις σχεδόν ότι χρειάζεσαι για backup. Έτσι έκανα και δεν έχασα τίποτα παρά μόνο το σκορ μου στο fruit ninja που δεν βρήκα τρόπο να σώζεται. ναι, στο πρωτο... στο 2ο? :p Όπως το έκανα και εγώ. VBox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Όπως το έκανα και εγώ. VBox αυτο ειναι στα Mac ε? γιατι εχω Ubuntu και οσες φορες προσπαθησα να το τρεξω με κατι αναλογο δε το κατεφερα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 εχω μια απορια. στην εκθεση φωτογραφιων εχω φτιαξει διαφορους φακελους στους οποιους προσθετω τις φωτο που βγαζω αναλογα με το περιεχομενο τους. η απορια μου ειναι αν υπαρχει καποιος τροπος να αντιγραψω φωτο απο ενα συγκεκριμενο φακελο σε πχ usb χωρις να ψαχνω μια μια τη φωτο απο τα αρχεια αλλα ολες μαζι αυτες του συγκεκριμενου φακελου. ελπιζω να το εξηγησα καλα και να καταλαβατε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 αυτο ειναι στα Mac ε? γιατι εχω Ubuntu και οσες φορες προσπαθησα να το τρεξω με κατι αναλογο δε το κατεφερα... παντού τρέχει το virtualbox. Mac, windows, linux etc. Linux τρέχω και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 α γιατι εχει λειτουργια το OSX απο μονο να βαλεις παραθυρια... λειτουργει και σε Linux? ωραια, τοτε κατι κανουμε :D θα το ψαξω τις επομενες μερες γιατι αρχισε να κανει κατι κουλα! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirPanagiotis Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει από που να κατεβάσω τον φοίνικα, γιατί όσες φόρες τον κατέβασα είχε υιό (δούρειος ίππος); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts