Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

25 gigabites????

Εισαι σιγουρος???

Μα η διαθεσιμη μνημη του κινητου, ειναι αναλογως με τι το εχουμε φορτωμενο οχι πανω απο 150-200 Mb...

Πηγαινε στα εξερχομενα mail (που αποθηκευονται στη μνημη C του κινητου -δυστυχως- γι'αυτο και εχεις προβλημα) και σβησε το email που προσπαθει να στειλει...

λόγο του ότι είναι μικρός μου έβγαλε εξαρχής σφάλμα . Κοιτάζω στους φακέλους του c αλλά δεν βρίσκω κάτι.κοίταξα και στον "MailForExchange" αλλά ούτε και εκεί...

Βασικά ψάχνει κάποιο κλειδί το οποίο δεν υπάρχει!

είσαι σίγουρος πως δεν είχες βάλει πότε κωδικό στην κάρτα μνήμης ?

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα. Για να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα μας χρησιμοποιούμε την Τροποποίηση.
αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κωδικό δεν είχα βάλει. Απλά έκανα κρυπτογραφιση της καρτας. Δεν μου είχε ζητήσει τιποτε άλλο.

απόκρυπτόγραφηση σε αφήνει να κανείς ?

Edited by sam66
αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

Όταν μου στέλνουν μήνυμα και το κινητό είναι κλειστό, τότε η ώρα που εμφανίζεται ότι στάλθηκε το μήνυμα είναι αυτή που άνοιξα το κινητό. Μπορώ να το αλλάξω έτσι ώστε να βλέπω την ώρα που στάλθηκε;

Πράγματι σπαστικό και δεν έχω βρει λύση εκτός από το να πηγαίνω στο "στοιχεία μηνύματος"

Πράγματι σπαστικό και δεν έχω βρει λύση εκτός από το να πηγαίνω στο "στοιχεία μηνύματος"

Αυτο κανω και γω, παω στα στοιχεια μηνυματος.

εχω ξεχασει τον κωδικο κλειδποματοσ του νοκια ν8 που εχω πωσ μπορω να επαναφερω το12345?

Δοκίμασε τους τρόπους που αναφέρονται στο: Εύρεση κωδικού ασφαλείας σε συσκευές Nokia.

Ενημέρωσε μας για το αποτέλεσμα στο ανάλογο θέμα :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλησπέρα! :) Μια απορία έχω κι εγώ.. Όταν φορτίζω το κινητό όλο το βράδυ και το βγάζω το πρωί από τον φορτιστή, κάνω το power on ( το σβήνω το βράδυ ) και η ένδειξη στο Battery Info είναι 93%... Λες και ήταν ανοιχτό όλο το βράδυ.... :confused:
Huawei Nova 5T

Μόλις βρήκα τη λύση του "προβλήματος", όσον αφορά το σπαστικό pop up της προώθησης κλήσεων:

Ρυθμίσεις / Κλήσεις / Προώθηση κλήσεων / Κλήσεις ομιλίας / Εάν δε διατίθεται / Απενεργοποίηση

Ομοίως και για τις κλήσεις Βίντεο.

Είμαι με Cosmote. Δοκιμάστε και με άλλους παρόχους.

Αν δεν πάει καλά, απενεργοποιήστε και στα πεδία "Όλες οι κλήσεις ομιλίας" & "Όλες οι κλήσεις βίντεο"

Edited by Georgecreta
Edit
Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή.

Μόλις βρήκα τη λύση του "προβλήματος", όσον αφορά το σπαστικό pop up της προώθησης κλήσεων:

Ρυθμίσεις / Κλήσεις / Προώθηση κλήσεων / Κλήσεις ομιλίας / Εάν δε διατίθεται / Απενεργοποίηση

Αν δεν πάει καλά, απενεργοποιήστε και στα πεδία "Όλες οι κλήσεις ομιλίας" & "Όλες οι κλήσεις βίντεο"

απίστευτος !!! thanks!!!

με vodafone σε Ν8/Ε7 λειτουργεί κανονικά. Το δοκίμασα πριν λίγο και με Cosmote στο Λονδίνο(του κολλητού το Ε7) . Γνωρίζει κανείς αν είναι κάτι που προστέθηκε τώρα? Γιατί τόσο καιρό βάζαμε ειδικό mod για να φύγει.

Edited by SaintPetrouil

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΌ ψαχνόμαστε με μοντς,χακς κτλ..και ήταν κάτι τόσο άλλο... Τεράστιος :D

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καλησπέρα! :) Μια απορία έχω κι εγώ.. Όταν φορτίζω το κινητό όλο το βράδυ και το βγάζω το πρωί από τον φορτιστή, κάνω το power on ( το σβήνω το βράδυ ) και η ένδειξη στο Battery Info είναι 93%... Λες και ήταν ανοιχτό όλο το βράδυ.... :confused:

Τα power on/off τρώνε μπαταρία, και σ΄εμένα κάπου στο 93/94% είναι όταν το ανοίγω μετά από πλήρη φόρτιση! Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι φταίει κάτι άλλο. Η χωρητικότητα της μπαταρίας πάντως δεν έχει μειωθεί γιατί όταν το φορτίζω ανοιχτό το βλέπω που φτάνει 100% ;)

Συμπέρασμα: Αν δεν υπάρχει λόγος να το κλείνεις εντελώς, βάζε το "εκτός σύνδεσης" και με εξοικονόμηση ενέργειας όταν πέφτεις για ύπνο! Εγώ αυτό κάνω συνήθως και το πρωί έχω περισσότερη μπαταρία...(γύρω στο 96-97%) :)

Μερικες ερωτησεις :

1) Υπαρχει ευκολος τροπος για να δημιουργω playlists στο κινητο; Με το nokia suite δε βγαζω ακρη και μεσα απο το κινητο ειναι λιγο μπελας.. Δεν υπαρχει προγραμμα που να δημιουργει playlists για nokia και απλα να τις μεταφερω στο κινητο; Δοκιμασα με το winamp, αλλα δε μπορουσε να τις διαβασει το κινητο.

2) Εβαλα ενα custom firmware απο symbian belle, το οποιο ειχε και ελληνικη μεταφραση. Το προβλημα ειναι οτι οταν το εχω στα ελληνικα δε μου ανοιγει τα εικονιδια εκθεση,μουσικη,βιντεο και ορισμενα αλλα. Εαν το γυρισω στα αγγλικα, λειτουργουν ολα μια χαρα. Τι μπορει να φταιει;

3) Εαν βγει μια αναβαθμιση του custom firmware, πρεπει να ξανακανω ολη τη διαδικασια με το phoenix και να κρατησω ξανα backup ή οχι;

4) Επειδη η εκδοση που εβαλα δεν ειχε μεσα καθολου ringtones και wallpapers, κατεβασα τα original του N8. Που ακριβως τα τοποθετω; Στη C;

5) Που προτιματε να αποθηκευετε τις φωτογραφιες,βιντεο,τραγουδια,παιχνιδια; Στη Mass memory ή στην καρτα μνημης που εχετε; Υπαρχει καποια διαφορα;

6) Σε ενδεχομενο format, πως κραταω backup απο παιχνιδια και τον οπερα;

Δοκίμασε τους τρόπους που αναφέρονται στο: Εύρεση κωδικού ασφαλείας σε συσκευές Nokia.

Ενημέρωσε μας για το αποτέλεσμα στο ανάλογο θέμα :)

δεν δουλεψε κατι τελικα το προβλημα παραμενει το nss δεν δουλευει το jaf δεν ανοιγει και τα αλλα δεν ειναι για μενα εκανα hard reset με τα 3 πληκτρα αλλα ο κωδικος εκει

Τα power on/off τρώνε μπαταρία, και σ΄εμένα κάπου στο 93/94% είναι όταν το ανοίγω μετά από πλήρη φόρτιση! Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι φταίει κάτι άλλο. Η χωρητικότητα της μπαταρίας πάντως δεν έχει μειωθεί γιατί όταν το φορτίζω ανοιχτό το βλέπω που φτάνει 100% ;)

Συμπέρασμα: Αν δεν υπάρχει λόγος να το κλείνεις εντελώς, βάζε το "εκτός σύνδεσης" και με εξοικονόμηση ενέργειας όταν πέφτεις για ύπνο! Εγώ αυτό κάνω συνήθως και το πρωί έχω περισσότερη μπαταρία...(γύρω στο 96-97%) :)

Thanks! :) Απ' ό,τι φαίνεται αυτό θα κάνω. ;)

Huawei Nova 5T

απίστευτος !!! thanks!!!

με vodafone σε Ν8/Ε7 λειτουργεί κανονικά. Το δοκίμασα πριν λίγο και με Cosmote στο Λονδίνο(του κολλητού το Ε7) . Γνωρίζει κανείς αν είναι κάτι που προστέθηκε τώρα? Γιατί τόσο καιρό βάζαμε ειδικό mod για να φύγει.

Δεν είναι κάποιο πρόβλημα του κινητού, άλλα προώθηση που έχουμε όλοι. Είναι για την ενημέρωση κλήσεων. Αν μιλάμε δηλαδή ή δεν έχουμε σήμα ή το έχουμε κλειστό, μόλις είμαστε διαθέσιμοι έρχεται μήνυμα με ποιους μας κάλεσαν. Η πιο σίγουρη λύση είναι να καλέσετε το κέντρο εξυπηρέτησής σας και να ζητήσετε την απενεργοποίηση της συγκεκριμένης λειτουργίας.

:ninja:

λοιπον,το εκανα αυτο και σταματησαν να μου ερχονται μηνυματα με χαμενες κλησεις.το θεμα ειναι οτι δε μπορω να το ξαναενεργοποιησω.στην ενεργοποιηση μου λεει ενεργοποιηση στον Α/Τ ομιλιας η σε αλλο αριθμο.αλλα δε με αφηνει να το κανω σε κανενα απο τα δυο.για πειτε λυση...

Εχθες εβαλα την Belle. Πολυ καλη φαινεται. Το mobile data τι ακριβως ειναι; Για το ιντερνετ μεσω 3g;

Ο μετρητης για τα mb στο ιντερνετ ειναι μονο για το mobile data; Μπηκα μεσω wifi και παρεμεινε στο μηδεν.

Καποιος ευκολος τροπος να δημιουργω playlists; Απο το κινητο ειναι αρκετα επωδυνο! Και με το nokia suite μαλλον δε γινεται, γιατι ειναι buggy. Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα;

Εχω βαλει custom firmware. Εαν καποτε μου βρει update μεσω OTA, τις κανω ή οχι; Θα ειναι για το firmware που εχω;

Για να βαλω μελλοντικα updates του firmware θα πρεπει να ξαναφλασαρω το κινητο ή θα μπορω απλα να τις εγκαθιστω;

Από τη στιγμή που θα φορτίσει το κινητό, παύει να παίρνει ρεύμα από τον φορτιστή και δουλεύει με την μπαταρία του, ακόμα και να είναι συνδεδεμένο με τον φορτιστή.

Εχθες εβαλα την Belle. Πολυ καλη φαινεται. Το mobile data τι ακριβως ειναι; Για το ιντερνετ μεσω 3g;

Ο μετρητης για τα mb στο ιντερνετ ειναι μονο για το mobile data; Μπηκα μεσω wifi και παρεμεινε στο μηδεν.

Καποιος ευκολος τροπος να δημιουργω playlists;

Εχω βαλει custom firmware. Εαν καποτε μου βρει update μεσω OTA, τις κανω ή οχι; Θα ειναι για το firmware που εχω;

Για να βαλω μελλοντικα updates του firmware θα πρεπει να ξαναφλασαρω το κινητο ή θα μπορω απλα να τις εγκαθιστω;

1) Όπως το είπες. Internet μέσω 3G.

2) Ναι.

3) Windows Media Player 12 (αυτός που είναι στα win7). Με τους άλλους δεν έχω δοκιμάσει.

4) Αν σου βρεί update θα είναι για το product code σου. Συνήθως δεν μας πειράζουν τα OTA εκτός και αν έχεις φορτώσει κάνα CFW αρκετά διαφοροποιημένο από το αρχικό.

5) Εφόσον έχεις CFW, αν το update είναι μέσω OTA το βάζεις απλά. Αν είναι μέσω Nokia suite ξαναφλασάρεις.

Edited by mpapad

λοιπον,το εκανα αυτο και σταματησαν να μου ερχονται μηνυματα με χαμενες κλησεις.το θεμα ειναι οτι δε μπορω να το ξαναενεργοποιησω.στην ενεργοποιηση μου λεει ενεργοποιηση στον Α/Τ ομιλιας η σε αλλο αριθμο.αλλα δε με αφηνει να το κανω σε κανενα απο τα δυο.για πειτε λυση...

Κι εγώ την έπαθα... Λοιπόν, δες εδώ http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T21/xml/Personal__service__serviceEIDOPOIHSH/section/Services_Mobile_WH και κατέβασε τις οδηγίες από το link κάτω-κάτω... Ολα οκ!

PROLAB Digital Photo Printing & Finishing ::: http://www.prolab.gr

Dastart cafe Thessaloniki ::: http://www.dastart.com - http://www.facebook.com/dastart.cafe/

4) Αν σου βρεί update θα είναι για το product code σου. Συνήθως δεν μας πειράζουν τα OTA εκτός και αν έχεις φορτώσει κάνα CFW αρκετά διαφοροποιημένο από το αρχικό.

5) Εφόσον έχεις CFW, αν το update είναι μέσω OTA το βάζεις απλά. Αν είναι μέσω Nokia suite ξαναφλασάρεις.

Δλδ το Update που θα μου βρει μεσω OTA θα ειναι για το CFW που εχω; Αλλα πως ειναι δυνατον να ψαχνει ολα τα χιλιαδες CFW που υπαρχουν;

Δλδ το Update που θα μου βρει μεσω OTA θα ειναι για το CFW που εχω; Αλλα πως ειναι δυνατον να ψαχνει ολα τα χιλιαδες CFW που υπαρχουν;

Μάλλον δε το κατάλαβες.

Για το product code της συσκευής θα είναι το update.