mobrol Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Κάτι δε κάνεις σωστά? αυτο με τον φακελο ΔΕΝ γινεται.. ισχυει μονο αμα τον κανεις στο μενου (και εκει δεν μπορεις να βαλεις απλα αρχεια μεσα, αλλα μονο εφαρμογες) Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 εαν κανεις φακελο μεσα το μενου ,τοτε μπορεις να τον βαλεις σαν συντομευση στην αρχικη σου οθονη. αλλα πως μπορω να βαλω τα αρχεια που θελω μεσα σε αυτον τον φακελο?? αυτο το γνωριζει καποιος σας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 εαν κανεις φακελο μεσα το μενου ,τοτε μπορεις να τον βαλεις σαν συντομευση στην αρχικη σου οθονη. αλλα πως μπορω να βαλω τα αρχεια που θελω μεσα σε αυτον τον φακελο?? αυτο το γνωριζει καποιος σας??? αυτο λεω και πιο πανω, δεν γινεται... Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Παρατεταμένο πάτημα πάνω σε όποιο εικονίδιο θέλεις, μεταφορά σε φάκελο, επιλέγεις φάκελο. Παιδιά είναι πολύ απλά, μη πνίγεστε. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Παρατεταμένο πάτημα πάνω σε όποιο εικονίδιο θέλεις, μεταφορά σε φάκελο, επιλέγεις φάκελο. Παιδιά είναι πολύ απλά, μη πνίγεστε. σου λεει σε αρχεια!!! οχι σε εφαρμογες... δηλαδη να βαλει μεσα ενα pdf για παραδειγμα... Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 σου λεει σε αρχεια!!! οχι σε εφαρμογες... δηλαδη να βαλει μεσα ενα pdf για παραδειγμα... Ρε παίδες συγνώμη αλλά δε το κατάλαβα.. Για αρχεία έχουμε τον ενσωματομένο file explorer και το x-plore.. Κάντε τα μια συντόμευση στην αρχική οθόνη και είστε κομπλέ. Οκ, δε θα σου ανοίγει το pdf με ένα κλικ αλλά με δύο, υπομονή. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 αυτο με τον φακελο ΔΕΝ γινεται.. ισχυει μονο αμα τον κανεις στο μενου (και εκει δεν μπορεις να βαλεις απλα αρχεια μεσα, αλλα μονο εφαρμογες) Λοιπόν έχεις δίκιο, λάθος δικό μου, απο κεκτημένη ταχύτητα δεν πρόσεξα οτι θέλεις να βάλεις φάκελλο με αρχεία(νόμισα εφαρμογές). Γιά αυτό που θέλεις μπορείς να κάνεις το εξής, βάλε στην αρική οθόνη συντόμευση της εφαρμογής που ανοίγεις αυτά τα αρχεια (pdf, xls, word). Εγώ χρησιμοποιώ το (Picsel Smart Office) όταν ανοίξεις την εφαρμογή σου βγάζει τις μνήμες που έχεις (C, E και F αν έχεις) και διάφορους φακέλλους, ένας απο αυτούς είναι και ένας που γράφει <My Documents> αυτός ο φάκελλος είναι ο φάκελλος που είναι στην Ε με το όνομα <Άλλα>, βάλε λοιπόν στον <Αλλα> τα αρχεία που θέλεις και θα τα βλέπεις ανοίγοντας την εφαρμογή και μετά τον φάκελλο <My Documents>. Μπορείς βέβαια να τα βάλεις και σε οποιονδήποτε φάκελλο στην Ε αλλά θα πρέπει να ανοίγεις την Ε και να βρίσκεις τον φάκελλο, δηλαδή μια κίνηση παραπάνω. Αυτό για το Picsel Smart Office, κάπως έτσι πρέπει να δουλέψει και με το QuickOffice. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Καλημερα παιδια.Τραβηξα σημερα ενα βιντεο αλλα δεν μου το αποθηκευει στα Βιντεο της μνημης Ε η της εξωτερικης μου!!Τι μπορω να κανω ωστε να εχω χωρια τα βιντεο κ τις φωτο; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλησπέρα! :) Χτες, το κινητό μου ( N8, με επίσημη Belle ) κόλλησε τελείως και ήθελε το σβήσιμο με το πάτημα του κουμπιού on/off για 8 δευτερόλεπτα. Όταν έγινε, ήμουν συνδεδεμένος στο ρούτερ του σπιτιού μου και είχα μπει στο myphone. Και όταν γύρισα το κινητό, για να δω σε landscape κάτι ( εννοείται ότι ήμουν ακόμη στο myphone ) κόλλησε το σύμπαν.... :( Και αυτό το έχει κάνει τουλάχιστον άλλη μια φορά, την προηγούμενη εβδομάδα.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Προσπαθώ να κάνω Sync τους σελιδοδείκτες από τον firefox σε N8 με Belle μέσω Nokia suite αλλά συνεχώς λέει ότι απέτυχε. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τί μπορεί να φταίει; Μου το έκανε και με την έκδοση 3.3.86 και με την 3.3.92 beta. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_15 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Καλησπέρα ξέρει κανείς πως μπορω να στείλω e-mail με συνημένα πάνω απο 2MB; χρειάζεται κάποια ρύθμιση ή πρεπει να βάλω ειδικό πρόγραμμα; ;εχω hotmail δεν πιστευω οτι παίζει ρόλο. Επίσης ξερει κανείς τι είναι το lynk δεν μπορω να κανω σύνδεση με το mail. ευχαριστώ Παράθεση Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Καλησπέρα ξέρει κανείς πως μπορω να στείλω e-mail με συνημένα πάνω απο 2MB; χρειάζεται κάποια ρύθμιση ή πρεπει να βάλω ειδικό πρόγραμμα; ;εχω hotmail δεν πιστευω οτι παίζει ρόλο. Επίσης ξερει κανείς τι είναι το lynk δεν μπορω να κανω σύνδεση με το mail. ευχαριστώ Ίσως και να παίζει γιατί το hotmail δε βρήκα τρόπο να το ρυθμίσω manual όπως το gmail που έχω με το οποίο στέλνω κανονικά ότι μέγεθος θέλω. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Καλησπερα μπορειτε να με βοηθησετε Δεν μου εμφανιζει στον υπολογιστη στην mass memory στον φακελο καμερα που εχω τις φωτογραφιες τις φωτο του τελευταιου μηνα+ το ιδιο και για τα βιντεο..Χρειαζεται καποια ρυθμιση γιατι παλιοτερα εμπαινα στον φακελο πχ 201202 και τις ειχε ολες!:( Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 (edited) Ψαξε στο φακελο DCIM/100ΝΟΚΙΑ γιατι πλεον στην Belle εκει αποθηκευονται οι φωτογραφιες...Οσον αφορα τα Βιντεο βρισκονται πλεον στον ομωνυμο ξεχωριστο φακελο... Να ρωτησω κατι αλλο εγω.Περασα μια ταινια με ξεχωριστους Ελληνικους υποτιτλους σε αρχειο με καταληξη srt αλλα οταν παω να κανω αναπαραγωγη της ταινιας μου τους βγαζει σε ανακατεμενα ιδεογραμματα!Τι κανω λαθος?? Edited March 28, 2012 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 (edited) Ψαξε στο φακελο DCIM γιατι πλεον στην Belle εκει αποθηκευονται οι φωτογραφιες... Να ρωτησω κατι αλλο εγω.Περασα μια ταινια με ξεχωριστους Ελληνικους υποτιτλους σε αρχειο με καταληξη srt αλλα οταν παω να κανω αναπαραγωγη της ταινιας μου τους βγαζει σε ανακατεμενα ιδεογραμματα!Τι κανω λαθος?? Οντως εκει ειναι αρα καταργειται ο παλιος τροπος που συνεδεες το κινητο και μετα πηγαινες: ο υπολογιστης μου-->Νοκια Ν8-->mass memory-->images-->καμερα-->201202 και τις εβλεπες εκει?Τωρα μονο απο το nokia suite? Edited March 28, 2012 by Michaelis Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Πας στο προχειρο και αλαζεις την κωδικοποιηση .αν δεν κανω λαθος unicode πρεπει να τους κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Ειδα οτι τις εμφανιζει στον φακελο dcim αλλα ειναι χυμα!Δεν υπαρχει ρυθμιση να ειναι οπως παλια σε φακελους με ημερομηνιες? Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 (edited) Οντως εκει ειναι αρα καταργειται ο παλιος τροπος που συνεδεες το κινητο και μετα πηγαινες: ο υπολογιστης μου-->Νοκια Ν8-->mass memory-->images-->καμερα-->201202 και τις εβλεπες εκει?Τωρα μονο απο το nokia suite? Οχι καθε αλλο,δεν καταργειται απλως απο το βημα mass memory κ κατω πας DCIM-->100/NOKIA.Οχι δυστυχως οριοθετησε η Belle ενα πιο "sonyericsson"συστημα στους φακελους των φωτο πια.... Πας στο προχειρο και αλαζεις την κωδικοποιηση .αν δεν κανω λαθος unicode πρεπει να τους κανεις thanks αλλα στο προχειρο που?εννοεις δεξι κλικ πανω στην ταινια??:( Edited March 28, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_15 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Ίσως και να παίζει γιατί το hotmail δε βρήκα τρόπο να το ρυθμίσω manual όπως το gmail που έχω με το οποίο στέλνω κανονικά ότι μέγεθος θέλω. τι εννοεις manual ρυθμιση(απο το κινητο;) το email της nokia ρυθμισες και εστειλες μεγαλα αρχεια? απο τον υπολογιστη στελνει μεχρι 25 ΜΒ με hotmail. εχει στειλει κανεις αλλος απο το ν8 με hotmail? Παράθεση Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Καλησπέρα! :) Χτες, το κινητό μου ( N8, με επίσημη Belle ) κόλλησε τελείως και ήθελε το σβήσιμο με το πάτημα του κουμπιού on/off για 8 δευτερόλεπτα. Όταν έγινε, ήμουν συνδεδεμένος στο ρούτερ του σπιτιού μου και είχα μπει στο myphone. Και όταν γύρισα το κινητό, για να δω σε landscape κάτι ( εννοείται ότι ήμουν ακόμη στο myphone ) κόλλησε το σύμπαν.... :( Και αυτό το έχει κάνει τουλάχιστον άλλη μια φορά, την προηγούμενη εβδομάδα.. Επανέρχομαι σήμερα με το παραπάνω πρόβλημα.. Πριν από λίγο κόλλησε και πάλι το κινητό τελείως.. Και επανήλθε με πάτημα του on/off, για 8 δευτερόλεπτα.. :( Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Επανέρχομαι σήμερα με το παραπάνω πρόβλημα.. Πριν από λίγο κόλλησε και πάλι το κινητό τελείως.. Και επανήλθε με πάτημα του on/off, για 8 δευτερόλεπτα.. :( Ή κάτι παίζει με εφαρμογές, ή έχεις hardware πρόβλημα... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Για άρχισε να βγάζεις τις εφαρμογές που εγκατέστησες όταν σου παρουσιάστηκε το πρόβλημα... κάνε και μια επαναφορά ρυθμίσεων! Ίσως δεν είναι κάτι σοβαρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Ερώτηση, απορία. 2-3 μέρες τώρα (συνηθίζω να το κλείνω τις νυχτερινές ώρες) όταν το ενεργοποιώ το πρωί δε μου "διαβάζει" τα αποθηκευμένα ονόματα στα sms... Το πρόβλημα διορθώνεται έπειτα από επανεκκίνηση :( Υπάρχει "θέμα"; Έχουμε λύση; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 (edited) Ή κάτι παίζει με εφαρμογές, ή έχεις hardware πρόβλημα... Hardware πρόβλημα;...... :cry: Για άρχισε να βγάζεις τις εφαρμογές που εγκατέστησες όταν σου παρουσιάστηκε το πρόβλημα... κάνε και μια επαναφορά ρυθμίσεων! Ίσως δεν είναι κάτι σοβαρό. Χμ.. Την επαναφορά πριν ή αφού βγάλω τις εφαρμογές; Και μια τελευταία ερώτηση.. Στον Οδηγό για το Symbian, που υπάρχει στο myphone, αναφέρει για κατέβασμα των εφαρμογών στον υπολογιστή, ως αρχεία sis. Επειδή έχει γίνει από ένα κατέβασμα στο κινητό αυτών που χρησιμοποιώ. Μπορώ να τις ξανακατεβάσω στον υπολογιστή; Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις σας!! :) Edited March 29, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Καλησπέρα σας, εχω ενα προβληματακι στο Ν8 μου, και θα ηθέλα την εμπειρια σας. Ορισμένα βίντεο που κατεβάζω απο το νετ οταν τα παρακολυθώ και πατησώ το pause και μετα το play για να συνεχισω την παρακολούθηση τους, κολάνε και δεν συνεχιζουν την προβολή τους..., αυτο επισης γίνεται αν την ώρα που παρακολουθω το βίντεο σέρνο την μπάρα καποιια λεπτάκια μπροστα ή πισω. Μηπως γνωρίζει καποιος το γιατι γίνεται αυτο? Σημείωση:Αν το αφησω να πέζει χωρις pause-μπροστα-πίσω πεζει κανονικα.... Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts