P270 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 σε ευχαριστω και καλο βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 εβαλα την nova hd rebuild v1.0.3 και εχω τα εξης προβληματα 1) δεν βλεπει το pc το τηλ δεν βρισκει τον usb driver 2) δεν παιζει το titanium backup ξερει καποιος τι κανουμε το μεγαλυτερο θεμα ειναι οτι αφου δεν το βλεπει το pc δεν μπορω να περασω τις επαφες Καλημερα...και εμενα μου εκανε τα ιδια.Ειχα κανει και Wipe Cash και Dalvik και τιποτα!Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε αλλα αναγκαστηκα να την πεταξω!:( Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Καλημερα...και εμενα μου εκανε τα ιδια.Ειχα κανει και Wipe Cash και Dalvik και τιποτα!Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε αλλα αναγκαστηκα να την πεταξω!:( Full wipe κανατε κι οι δυο σας?ειναι απαραιτητο κ σημαντικο Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 εγω ειχα κανει σημερα θα δοκιμασω καποιες απο αυτες που εχεις προτεινει και βελπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Full wipe κανατε κι οι δυο σας?ειναι απαραιτητο κ σημαντικο Εκανα..αλλα και σημερα που την δοκιμασα ξανα..παλι τα ιδια!! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 λοιπον περασα αυτην εδω ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1517301 ) που προτεινε ο batman και πηγαν ολα οκ οι αγορασμενες εφαρμογες παιζουν κανονικα και φαινεται στο λιγο που την εχω να μην κανει κολληματα η κατι αλλο η συνεχεια θα δειξει αυτο βεβαια που δεν εχω καταφερει να λυσω ειναι να βρω driver για να συνδεεται με το pc για συνχρονισμο ,σαν αποθηκευτικο χωρο φυσικα το βλεπει τις επαφες τις εβαλα απο το google batman σε ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 λοιπον περασα αυτην εδω ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1517301 ) που προτεινε ο batman και πηγαν ολα οκ οι αγορασμενες εφαρμογες παιζουν κανονικα και φαινεται στο λιγο που την εχω να μην κανει κολληματα η κατι αλλο η συνεχεια θα δειξει αυτο βεβαια που δεν εχω καταφερει να λυσω ειναι να βρω driver για να συνδεεται με το pc για συνχρονισμο ,σαν αποθηκευτικο χωρο φυσικα το βλεπει τις επαφες τις εβαλα απο το google batman σε ευχαριστω για την βοηθεια Τιποτα φιλε να σαι καλα.Να προριμας τους κερνελ του spica1234,ειναι οι καλυτεροι,φαντασου αυτος δινει στους αλλους.Αν δν το εχεις,φλασαρε τον,1 λεπτο δουλεια ειναι,κ μετα απο μια δυο φορτισεις που θα λειτουργησει σωατα,θα δεις διαφορα! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1560773 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Τιποτα φιλε να σαι καλα.Να προριμας τους κερνελ του spica1234,ειναι οι καλυτεροι,φαντασου αυτος δινει στους αλλους.Αν δν το εχεις,φλασαρε τον,1 λεπτο δουλεια ειναι,κ μετα απο μια δυο φορτισεις που θα λειτουργησει σωατα,θα δεις διαφορα! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1560773 Καλημερα..batman και εγω την εβαλα την "[CM9]-[JUN06-Build77-Domination" αλλα εδω και τρεις ωρες παιδευομαι να αλλαξω Kernel!!Προσπαθω με τον"Horse_Power_2x_eXtreme_RC1-R_I" αλλα τιποτα. Τι "Wipe cash partition"εχω κανει..τι"Wipe Dalvik cash"....ΤΙΠΟΤΑ!!! Μεχρι και"factory reset" εκανα αλλα και παλι τιποτα! Επιλεγω μεσω Recovery "Install zip from sdcard"/"choose zip from sdcard"/επιλεγω το αρχειο zip..ξεκιναει αλλα μετα απο λιγο μου βγαζει "Finding update packaze"- "Opening update packaze"-"Installing update"-Installation aborted" Τι μπορει να φταιει? Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Καλημερα..batman και εγω την εβαλα την "[CM9]-[JUN06-Build77-Domination" αλλα εδω και τρεις ωρες παιδευομαι να αλλαξω Kernel!!Προσπαθω με τον"Horse_Power_2x_eXtreme_RC1-R_I" αλλα τιποτα. Τι "Wipe cash partition"εχω κανει..τι"Wipe Dalvik cash"....ΤΙΠΟΤΑ!!! Μεχρι και"factory reset" εκανα αλλα και παλι τιποτα! Επιλεγω μεσω Recovery "Install zip from sdcard"/"choose zip from sdcard"/επιλεγω το αρχειο zip..ξεκιναει αλλα μετα απο λιγο μου βγαζει "Finding update packaze"- "Opening update packaze"-"Installing update"-Installation aborted" Τι μπορει να φταιει? Κατεβασε το pre rc2,ειναι ο τελευταιος κερνελ του σπικα.Δοκιμασε να ξανακατεβασεις το αρχειο,αυτο στο βγαζει οταν το αρχειο ειναι χαλασμενο η δεν εχει κατεβει ολοκληρο η γενικα δειχνει προβλημα στο κατεβασμα.Η διαδικασια ειναι αυτη,recovery κτλ ουτε wipe θελει ουτε τιποτα.Εγω αλλαζω κερνελ συνεχεια ετσι.Να σε ρωτησω κατι αλλο,κατα το installation της ρομ,εκει που σε ρωτουσε ποια sd card να κανει mount,εβαλες external η internal? Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Κατεβασε το pre rc2,ειναι ο τελευταιος κερνελ του σπικα.Δοκιμασε να ξανακατεβασεις το αρχειο,αυτο στο βγαζει οταν το αρχειο ειναι χαλασμενο η δεν εχει κατεβει ολοκληρο η γενικα δειχνει προβλημα στο κατεβασμα.Η διαδικασια ειναι αυτη,recovery κτλ ουτε wipe θελει ουτε τιποτα.Εγω αλλαζω κερνελ συνεχεια ετσι.Να σε ρωτησω κατι αλλο,κατα το installation της ρομ,εκει που σε ρωτουσε ποια sd card να κανει mount,εβαλες external η internal? την sd...external Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 την sd...external Ενταξει.Κατεβασα απο δω αυτη:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1585414 και ενταξει. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Ενταξει.Κατεβασα απο δω αυτη:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1585414 και ενταξει. Αυτη ειχα κ εγω αλλα αλλαξα στου σπικα,γτ μου εκανε πολλα restarts.Την εχει βελτιωσει αρκετα ο hei,αλλα προτεινω του spica τοσο για overclocking,οσο κ απο πλευρας διαχειρησης μπαταριας κ κολληματων κ θερμοκρασιας Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Αυτη ειχα κ εγω αλλα αλλαξα στου σπικα,γτ μου εκανε πολλα restarts.Την εχει βελτιωσει αρκετα ο hei,αλλα προτεινω του spica τοσο για overclocking,οσο κ απο πλευρας διαχειρησης μπαταριας κ κολληματων κ θερμοκρασιας Μπορεις να δωσεις ακριβες σημειο για κατεβασμα γιατι εχω μπερδεψει τα μπουτια μου?:rolleyes: Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Μπορεις να δωσεις ακριβες σημειο για κατεβασμα γιατι εχω μπερδεψει τα μπουτια μου?:rolleyes: Αν κ ειναι μπλεξιμο απο το κινητο :-P,παρε: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26694272 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Τελικα με την " [CM9][ROM][iCS 4.0.4][JUN07] Nova HD Rebuild v1.0.3 | LG UI 3.0 | Highly Customizable"ποιος Kernel ειναι για οverclock? Οποιον και αν εβαλα,ειτε "Nova" ειτε "Horse_Power_2x_Xtreme"δεν μπορεσα να το παω πανω απο 1015 γιατι δεν με αφηνει!! Μηπως ειναι θεμα της ROM? Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Τελικα με την " [CM9][ROM][iCS 4.0.4][JUN07] Nova HD Rebuild v1.0.3 | LG UI 3.0 | Highly Customizable"ποιος Kernel ειναι για οverclock? Οποιον και αν εβαλα,ειτε "Nova" ειτε "Horse_Power_2x_Xtreme"δεν μπορεσα να το παω πανω απο 1015 γιατι δεν με αφηνει!! Μηπως ειναι θεμα της ROM? Κατεβασε αυτον που γραφω 2 ποστ πιο πανω του σπικα.Για oc θες ενα app,κατεβασε το cpu master Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) οκ θα δοκιμασω και θα γραψω εντυπωσης thanks και παλι batman για αυτον τον kernel λες; ( http://minus.com/mWnE57Vqx/ ) Edited June 23, 2012 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 batman για αυτον τον kernel λες; ( http://minus.com/mWnE57Vqx/ ) https://www.dropbox.com/sh/bsppsu5ux..._TestBuild.zip Η διευθυνση ειναι εκει που ποσταρα,οχι στην αρχη του ποστ Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 δυστυχως η διευθυνση δεν παιζει σε αυχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 δυστυχως η διευθυνση δεν παιζει σε αυχαριστω παντως Πατα την απο το thread που ποσταρα πιο πανω,οχι απο το τελευταιο. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 εδω και 3 μερες εχω περασει την NOVA HD V1.0.3 το τηλ παει πολυ καλα αλλα συνεχιζω να εχω το ιδιο θεμα που ειχα και με cm7 οταν δεχομαι κλησει και παω να απαντησω με παει παντα στην ανοιχτη ακροαση υπαρχει καποια ρυθμισει για αυτο; ξερει καποιος κατι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 εδω και 3 μερες εχω περασει την NOVA HD V1.0.3 το τηλ παει πολυ καλα αλλα συνεχιζω να εχω το ιδιο θεμα που ειχα και με cm7 οταν δεχομαι κλησει και παω να απαντησω με παει παντα στην ανοιχτη ακροαση υπαρχει καποια ρυθμισει για αυτο; ξερει καποιος κατι ; Εμενα δν μου το κανει Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasyhus Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 παιδιά ποια είναι η ποιο σταθερή 9?έχω cm7 και θέλω να δοκιμάσω την 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 εγω ειμαι με αυτην Nova HD Rebuild v1.1.0 | LG UI 3.0 | Highly Customizable καλη χωρις προβληματα φυσικα ξεχνας ραδιο και εχει χαλια βιντεο εχω παιξει κα με αλλον κερνελ αλλα οταν τον αλλαζω και το συνδεω μεσω usb στο pc κολλαει το τηλ οποτε αφηνω αυτον που εχει μεσα η nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts