manoz Δημοσιεύτηκε May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 13, 2004 Θα θέλατε να μάθετε ποιο τραγούδι ήταν στο Νο 1 των charts σε Αγγλία και Αμερική όταν γεννηθήκατε; Αν ναι, τότε η απάντηση βρίσκεται στο http://www.thisdayinmusic.com/cont/choose.html Εμένα μου έβγαλε το Everlasting Love των Love Affair για την Αγγλία και το Judy in Disguise (With Glasses) των John Fred and his Playboy Band για την Αμερική... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 UK: My Ding-A-Ling by Chuck Berry :confused: USA: I Can See Clearly Now by Johnny Nash Eidika auto to USA No1. teriaze stin peristasi :p :D Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 U.K. No.1: Dexy's Midnight Runners - Come On Eileen :alien: U.S. No.1: Survivor - The Eye of the Tiger :up: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. May 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (13 Μάι. 2004 , 21:11) U.K. No.1: Dexy's Midnight Runners - Come On Eileen :alien: U.S. No.1: Survivor - The Eye of the Tiger :up: :lol: Μου θυμίζεις τα νιάτα μου... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Εμενα θα μου βγάλει κάτι απο beetles θαρώ. Για να δούμε. θα πειραματιστώ τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Στην Αγγλία... Blackberry Way by The Move. Στην Αμερική... Crimson and Clover by Tommy James and the Shondells Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest andrea doria Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Στην Αγγλία: I Love You Love Me Love (Gary Glitter) :wacko: Στις ΗΠΑ: Top of the World (The Carpenters) :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 U.K.-One day in your life,Michael Jackson!!!Ειναι ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ!!! :happy: U.S.A-Bette Davis Eyes,Kim Carnes!Κοματαρα! :up: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 US: Shadow Dancing (Andy Gibb) UK: You're the one that I want (John Travolta & Olivia Newton-John) :cool: Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 UK : The Lion Sleeps Tonight by Tight Fit USA: Centrefold by The J. Geils Band :p :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Silver Lady by: David Soul Star Wars Theme / Cantina Band by: Meco (autos o george lucas me kuvngaei suvexeia) Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (13 Μάι. 2004 , 21:50) UK : The Lion Sleeps Tonight Απαπαπαπα......... γέρασα :cry: :lol: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 UK: Save Your Love by Renee and Renato USA: Maneater by Daryl Hall and John Oates Kanena apo ta dyo den kserw.. Tpt flwries tha htan, eytyxws pou den akouw tetoia.. CRAP http://www.pro-gamers.org/pics/threadyippeelame.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloz Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 U.K. No.1 Get It On by T. Rex U.S. No.1 Indian Reservation by The Raiders Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 The U.K. number 1 on the 1st March 1981 was 'Shaddap You Face' by Joe Dolce Music Theatre. :wacko: the U.S. No.1 on the 1st March 1981 was... I Love a Rainy Night by Eddie Rabbitt :worry: δεν ξέρω κανένα :p :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (13 Μάι. 2004 , 23:12) UK: Save Your Love by Renee and Renato USA: Maneater by Daryl Hall and John Oates Kanena apo ta dyo den kserw.. Tpt flwries tha htan, eytyxws pou den akouw tetoia.. CRAP http://www.pro-gamers.org/pics/threadyippeelame.gif το Maneater είναι κ-ο-μ-μ-α-τ-ά-ρ-α, από τα πιο χαρακτηριστικά της ντίσκο εποχής. Κατέβασέ το, αποκλείεται να μην το χεις ακούσει κάπου :cool: Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemanis (13 Μάι. 2004 , 23:52) το Maneater είναι κ-ο-μ-μ-α-τ-ά-ρ-α, από τα πιο χαρακτηριστικά της ντίσκο εποχής. Κατέβασέ το, αποκλείεται να μην το χεις ακούσει κάπου :cool: Σπύρος To κατέβασα! Ομολογώ πως δεν μου λέει τπτ ιδιαίτερο. Μπορεί και να το έχω ακούσει, άλλωστε αυτά μοιάζουν όλα μεταξύ τους, σαν αντιγραφές ένα πράμα... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 UK: Papa Don't Preach by Madonna US: Holding Back the Years by Simply Red Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 U.K : Easy Lover by Philip Bailey (Duet With Phil Collins) U.S : One More Night by Phil Collins Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. May 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2004 Φίλε bill_viper, γεννήθηκες την μέρα που μεγαλουργούσε ενα απο τα καλύτερα κομμάτια που εχω αγαπήσει. Το Easy Lover. Kαταπληκτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 UK: Mud - Oh Boy USA: Tony Orlando and Dawn - He Don't Love You (Like I Love You) Τι είναι τούτα ρεεε; :o :blink: :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 UK: GARY NUMAN - Cars (απο εδω πηρε ο armand van helden το sample για ενα Track του) US: THE KNACK - My Sharona. Απιστευτα κομματια και τα δυο! Μαλλον ετσι εξηγηται ο ερωτας μου για την μουσικη!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 axm... uk :every little think she does is magic-the police us:private eyes-daryl hall+john oates axmm..de ta ksero re paidia :( Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 UK No1: Color Me Badd - I Wanna Sex You Up US No1: Paula Abdul - Rush Rush Δεν τα ξέρω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 UK:Mull Of Kintyre / Girl's School by Wings :) :) US:How Deep is Your Love? by The Bee Gees :cool: :cool: ΓΟΥΣΤΑΡΩ..... Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts