avgenokostas Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 με το root explorer για αφαίρεση Και με το titanioum backup για "πάγωμα" (απαιτούν όπως καταλαβαίνεις, root) Σ ευχαριστώ για την απάντηση, αλλα έχω κ αλλη ερώτηση: ανοιξα για λίγο το root explorer αλλά δε βρήκα τίποτα..π'ως το κάνουν δλδ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Σ ευχαριστώ για την απάντηση, αλλα έχω κ αλλη ερώτηση: ανοιξα για λίγο το root explorer αλλά δε βρήκα τίποτα..π'ως το κάνουν δλδ?? στο system/app (οι δικές σου εφαρμογές είναι στο data/app ) Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgenokostas Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 και για να σε πρηξω λίγο ακόμα..βρήκα κατι apk εκει μέσα με τις εφαρμογές.Δοκίμασα να μετακινήσω αλλα έλεγε οτι είναι writen (η κάτι τέτοιο δεν έχω το κινητό τώρα μαζί μου)..Αυτές τις εφαρμογές δλδ που βρίσκουμε εκεί μέσα τι τις κάνουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 και για να σε πρηξω λίγο ακόμα..βρήκα κατι apk εκει μέσα με τις εφαρμογές.Δοκίμασα να μετακινήσω αλλα έλεγε οτι είναι writen (η κάτι τέτοιο δεν έχω το κινητό τώρα μαζί μου)..Αυτές τις εφαρμογές δλδ που βρίσκουμε εκεί μέσα τι τις κάνουμε?? πατάς το mount R/W για να τις επεξεργαστείς (μετακίνηση κάπου για να μην τις χάσεις και διαγραφή (κοιτάς τον κατάλογο πιες επιτρέπετε να απ εγκαταστήσεις και αν δεν τις χρησιμοποιείς τις σβήνεις) ) και επανεκκίνηση Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Νέα έκδοση Omega v24 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1489197 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 xaxaxa!!!και μολις χθες περασα την v23! Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 οι εντυπωσεις μου απο σε ενα 24ωρο δεν ειναι και οι καλυτερες!! το εχω φορτισει 2 φορες χωρις ιδαιτερη χρηση,ζεσταινεται πιο γρηγορα και με απλη χρηση και ειναι ελαφρως πιο αργο σε ολα!!! ελπιζω μετα απο καποιες επανεκινησεις να στρωσει!!! Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 (edited) Καλησπερα Παρακαλω ξερει καποιος να μου γραψει την απαντηση παω ρυθμισεις εμφανιση δυνατοτητες εξυπνη διαμονη την εχω τσεκαρισμενη αλλα η οθονη μετα απο λιγο σβηνει. Παρακαλω την βοηθεια σας Ευχαριστω Edited July 15, 2013 by zafiridis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 (edited) Μηπως μπορει να βοηθήσει κάποιος Ειχα την 23v και περασα την 24 v Οταν εβαλα το mail δεν μου εκανε επαναφορα εφαρμογες και κωδικούς wifi θυμάμαι ειχα περαση την 4 2 2 aokp και μου ειχε κανει τοτε επαναφορα. Βασικα δεν με ενδιαφέρει για τις εφαρμογές αλλα για τους κωδικου wifi με τον es expl. βρηκα το αρχείο με τους κωδικους που ειχα στην 23v και το αποθηκεύσα οταν περασα την 24v προσπάθησα να το αντικαταστησω αλλα δεν με αφήνει. Μηπως υπάρχει καποια εφαρμογή που να κανει back up τα wifi? Edited July 15, 2013 by thmls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Μηπως μπορει να βοηθήσει κάποιος Ειχα την 23v και περασα την 24 v Οταν εβαλα το mail δεν μου εκανε επαναφορα εφαρμογες και κωδικούς wifi θυμάμαι ειχα περαση την 4 2 2 aokp και μου ειχε κανει τοτε επαναφορα. Βασικα δεν με ενδιαφέρει για τις εφαρμογές αλλα για τους κωδικου wifi με τον es expl. βρηκα το αρχείο με τους κωδικους που ειχα στην 23v και το αποθηκεύσα οταν περασα την 24v προσπάθησα να το αντικαταστησω αλλα δεν με αφήνει. Μηπως υπάρχει καποια εφαρμογή που να κανει back up τα wifi? https://play.google.com/store/apps/details?id=aws.apps.wifiKeyRecovery&hl=el Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 οι εντυπωσεις μου απο σε ενα 24ωρο δεν ειναι και οι καλυτερες!! το εχω φορτισει 2 φορες χωρις ιδαιτερη χρηση,ζεσταινεται πιο γρηγορα και με απλη χρηση και ειναι ελαφρως πιο αργο σε ολα!!! ελπιζω μετα απο καποιες επανεκινησεις να στρωσει!!! απο την 23 η την 24 οι εντυπωσεις? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Καλησπερα Aφου εχω τσεκαρισμενη την επιλογη εξυπνη διαμονη γιατι η οθονη μετα απο λιγο σβηνει? Παρακαλω την βοηθεια σας Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 απο την 23 η την 24 οι εντυπωσεις? οι εντυπωσεις ηταν απο την 23 αλλα εβαλα την 24 και νομιζω καλυτερη πιο ελαφρια καλυτερη διαχειριση μπαταριας και καθολου lag! η 24 καλυτερη απο την 23 παντως!!! Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 έχω τη έκδοση 20,3 η 24 μπαίνει χωρίς full wipe??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 έχω τη έκδοση 20,3 η 24 μπαίνει χωρίς full wipe??? 3. Rom is No Full wipe rom, but Full wipe is strongly recommended if you have issues! http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=43471541&postcount=16442 εγώ πάντα κάνω Full Wipe Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 έβαλα την 24 όλα καλά εκτος από ένα πρόβλημα με τις φωτογραφίες, ενω σαν μικρογραφία τις δείχνει με το που πατάω για να την δω ολόκληρη μου γράφει ''Δεν είναι δυνατή η φόρτωση της φωτογραφίας.'' αυτό δεν συμβαίνει με όλες τις φωτογραφίες αλλά με μερικές, στις άλλες που εμφανίζετε δεν μπορω κάνοντας δεξιά-αριστερά να αλλάξω την φωτογραφία και να πάω στην επόμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) Ερωτηση προς τους δημιουργους των omega roms. Μπορειτε σας παρακαλω πολυ να μου εξηγησετε για ποιο λογο δεν κυκλοφορειτε τις rom σας σε .tar μορφη ωστε να μπροουμε να τις περασουμε κατευθειαν στα κινητα μας μεσω του odin και να μην χρειαζεται να κανουμε πρωτα ρουτ το κινητο μας και να περασουμε την οποια custom rom που ειναι σε .zip αρχειο μεσω του recovery menu. Δεν θα ηταν πολυ καλυτερο να μπορουσαμε απλα να περναμε τη rom κατευθειαν απο το odin και αφου ολες οι roms σας ειναι ηδη root δεν θα χρειαζοτανε να κανουμε και πριν ρουτ το κινητο μας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. Edited July 23, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Έχει παρατηρήσει κανείς θέμα με την μπαταρία στην 4.1; Γιατί εμένα μου την πίνει σαν νερό. Η οθόνη τραβάει πάνω από το 50 % της χρήσης. Κάθε δύο λεπτά πέφτει και 1 %. Ενώ έφτιαξε ΤΡΟΜΕΡΑ στις κλήσεις και γενικότερα στην αναμονή, με το που ανάβει η οθόνη, το χάος. Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Ερωτηση προς τους δημιουργους των omega roms. Μπορειτε σας παρακαλω πολυ να μου εξηγησετε για ποιο λογο δεν κυκλοφορειτε τις rom σας σε .tar μορφη ωστε να μπροουμε να τις περασουμε κατευθειαν στα κινητα μας μεσω του odin και να μην χρειαζεται να κανουμε πρωτα ρουτ το κινητο μας και να περασουμε την οποια custom rom που ειναι σε .zip αρχειο μεσω του recovery menu. Δεν θα ηταν πολυ καλυτερο να μπορουσαμε απλα να περναμε τη rom κατευθειαν απο το odin και αφου ολες οι roms σας ειναι ηδη root δεν θα χρειαζοτανε να κανουμε και πριν ρουτ το κινητο μας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. Δεν χρειάζεται αλλαγή kernel για να βάλεις cwm. Μπορείς να το χρησιμοποιησεις προσωρινά και με το πρώτο restart έχεις stock recovery Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Έχει παρατηρήσει κανείς θέμα με την μπαταρία στην 4.1; Γιατί εμένα μου την πίνει σαν νερό. Η οθόνη τραβάει πάνω από το 50 % της χρήσης. Κάθε δύο λεπτά πέφτει και 1 %. Ενώ έφτιαξε ΤΡΟΜΕΡΑ στις κλήσεις και γενικότερα στην αναμονή, με το που ανάβει η οθόνη, το χάος. Σίγουρα στην 4.1 τρέχουν πολλά από πίσω και κατ'εμέ απαιτείται root για να μπορέσει να την ευχαριστηθεί κάποιος, απ'την άλλη όμως το 1% ανά 2 λεπτά ακούγεται αρκετά υπερβολικό.. έκανες wipes όταν την πέρασες για να είναι φρέσκια και καθαρή η εγκατάστασή της; Όντως και η οθόνη καταναλώσει αρκετά.. μήπως να χαμηλώσεις λίγο τη φωτεινότητα (αν βέβαια την έχεις ψηλά) και να κλείσεις την αυτόματη φωτεινότητα αν την έχεις στο on; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 (edited) Σίγουρα στην 4.1 τρέχουν πολλά από πίσω και κατ'εμέ απαιτείται root για να μπορέσει να την ευχαριστηθεί κάποιος, απ'την άλλη όμως το 1% ανά 2 λεπτά ακούγεται αρκετά υπερβολικό.. έκανες wipes όταν την πέρασες για να είναι φρέσκια και καθαρή η εγκατάστασή της; Όντως και η οθόνη καταναλώσει αρκετά.. μήπως να χαμηλώσεις λίγο τη φωτεινότητα (αν βέβαια την έχεις ψηλά) και να κλείσεις την αυτόματη φωτεινότητα αν την έχεις στο on; Wipes έγιναν και όλα τα smart (stay κλπ) είναι σβηστά. Δοκίμασα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, διαγραφή λογαριασμών κλπ αλλά και πάλι τζίφος. Την φωτεινότητα την έχω ένα πριν το ανώτερο. Όταν τη δοκίμασα στα χαμηλά, σαφώς βελτιώνεται αλλά τότε χάνεται το νόημα, νομίζω Edited August 19, 2013 by cookieman Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Σίγουρα στην 4.1 τρέχουν πολλά από πίσω και κατ'εμέ απαιτείται root για να μπορέσει να την ευχαριστηθεί κάποιος, απ'την άλλη όμως το 1% ανά 2 λεπτά ακούγεται αρκετά υπερβολικό.. έκανες wipes όταν την πέρασες για να είναι φρέσκια και καθαρή η εγκατάστασή της; Όντως και η οθόνη καταναλώσει αρκετά.. μήπως να χαμηλώσεις λίγο τη φωτεινότητα (αν βέβαια την έχεις ψηλά) και να κλείσεις την αυτόματη φωτεινότητα αν την έχεις στο on; Παντως ενα ρουτ, δεν κανει καλυτερη την μπαταρια. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Παντως ενα ρουτ, δεν κανει καλυτερη την μπαταρια. :p Nαι, είναι όπως αυτό με το χελιδόνι και την Άνοιξη..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Καλησπέρα.Έχω περασμένη την ν24 και πριν από αυτή αρκετές Omega roms με αλλαγές kernel και τα σχετικά... :D Επειδή σε λίγες μέρες θα το πουλήσω, γνωρίζει κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω ώστε να το καλύπτει η εγγύηση και να είναι σαν να μην το πείραξα καθόλου;Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:thanks::thanks::thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Καλησπέρα.Έχω περασμένη την ν24 και πριν από αυτή αρκετές Omega roms με αλλαγές kernel και τα σχετικά... :D Επειδή σε λίγες μέρες θα το πουλήσω, γνωρίζει κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω ώστε να το καλύπτει η εγγύηση και να είναι σαν να μην το πείραξα καθόλου;Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:thanks::thanks::thanks: Υπάρχει thread με συχνές ερωτήσεις. Ρίξε μια ματιά εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts