stauros2653 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Ευχαριστω tora33.θελω να κανω καθαρη εγκατασταση και φανταζομουν οτι πρεπει να βγαλω την 19 ( ομεγα) που εχω...και απο μαμα ρομ ( με rootαρισμενο κινητο) για να παω σε ομεγα σεταρω κατευθειαν απο καρτα την 23 π.χ.;; Aν φορας ομεγα ρομ και πας σε νεοτερη ομεγα νομιζω οτι δεν χρειαζεται να κανεις φουλ wipe.για να μην ξαναστηνεις το κινητο.διαβασε στο πρωτο ποστ,εχει ανακατευθηνση στο XDA. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 ωραια.ευχαριστω tora. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Aν φορας ομεγα ρομ και πας σε νεοτερη ομεγα νομιζω οτι δεν χρειαζεται να κανεις φουλ wipe.για να μην ξαναστηνεις το κινητο.διαβασε στο πρωτο ποστ,εχει ανακατευθηνση στο XDA.ναι απλα σταυρο επειδη μου κανει κατι κουλα (σβηνει και δεν αναβει ) με την 19.2 ελεγα να τα ξηλωσω ολα.ευχαριστω παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) και ομως...απο 19.2 δειχνει να την σεταρει κανονικα αλλα δεν bootαρει με τιποτα.... edit: full wipe και ολα οκ.εχει κανεις θεμα με fb και twitter??δεν τα εγκαθιστα!! Edited April 12, 2013 by macattack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Από τότε που έβαλα την τελευταία έκδοση της rom για να συνδεθώ στο Internet του σπιτιού πρέπει να πάω πάνω από το modem διαφορετικά μου βγάζει σφάλμα πιστοποίησης. Κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει αυτή η έκδοση της rom, δεν εξηγείται αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Από τότε που έβαλα την τελευταία έκδοση της rom για να συνδεθώ στο Internet του σπιτιού πρέπει να πάω πάνω από το modem διαφορετικά μου βγάζει σφάλμα πιστοποίησης. Κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει αυτή η έκδοση της rom, δεν εξηγείται αλλιώς. Μάλλον πρέπει να την εγκαταστήσεις εκ νέου. Το ίδιο πρόβλημα ειχα με καποια από τις προηγούμενες omega. .. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefoos Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 καλημερα! εχτες προσεξα οτι η καμερα δεν εστιαζει! ημουν με την v20. περασα την 23 μηπως εφταιγε αυτο αλλα οχι. με λιγο ψαξιμο διαβασα οτι καποιοι λενε για hardware και κατι για το firmware. δεν βρηκα πουθενα καποιο firmware να περασω! αυτη τη στιγμη εχω το SCEF02. καμια ιδεα με το τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosalex Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Γεια σας παιδιά, από τότε που φόρεσα ν23 από ν20 η μπαταρία μπορω να πω ότι εξατμίζεται χωρίς να χρησιμιποιήσω ιδιαίτερα την συσκευη, έχει κάποιος αλλος πρόβλημα με την μπαταρία με ν23; Υπάρχει κάποια λύση; όταν φορούσα ν20 ήταν φυσιολογική η κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 καλημερα! εχτες προσεξα οτι η καμερα δεν εστιαζει! ημουν με την v20. περασα την 23 μηπως εφταιγε αυτο αλλα οχι. με λιγο ψαξιμο διαβασα οτι καποιοι λενε για hardware και κατι για το firmware. δεν βρηκα πουθενα καποιο firmware να περασω! αυτη τη στιγμη εχω το SCEF02. καμια ιδεα με το τι μπορει να φταιει? Βάλε την εφαρμογή lg camera από το play store να σωθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Πάντα υπάρχει καιρός για καλά νέα! Ο ES FIle Explorer, μετά από ενημέρωσή του, βλέπει την εξωτερική sd card κατευθείαν χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις αστεράκι με αγαπημένα κτλ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyCool Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Καλησπερα παιδια.Εχω την v17 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: ανα τακτα χρονικα διαστηματα οταν ειμαι στο internet μεσω 3g χανεται η συνδεση για κανα δυο λεπτα και μετα επανερχεται μονη της,και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι οταν συμβαινει αυτο δεν μπορω ουτε να δεχτω/κανω κλησεις και sms.Στην αρχη νομιζα οτι φταιει ο παροχος μου (που ειναι τραγικος ουτως η αλλως) αλλα αφου το παρακολουθησα και διαβασα οτι συμβαινει και σε αλλους (ακομα και με τις πιο καινουργιες versions της omega)καταλαβα οτι φταει η rom.Σε γενικες γραμμες μπορει να μην φανταζει και τρελο προβλημα ομως σε καποιες περιπτωσεις ειναι πολυ εκνευριστικο.Φαντασου πχ σε ενα πενταλεπτο διαλειμμα σου στη δουλεια να θες να τσεκαρεις κατι στο ιντερνετ και τα 3 λεπτα να τα φας προσπαθωντας να συνδεθεις! Διαβασα οτι φταει το modem,αλλα επειδη ειμαι και noob δεν εχω ιδεα αν μπορω απλα να flashαρω αλλο modem χωρις να πειραξω κατι αλλο απο την rom,ποιο να βαλω και που το βρισκω κλπ κλπ. Αν καποιος απο εσας μπορει να δωσει τα φωτα του θα ειμαι υποχρεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefoos Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Βάλε την εφαρμογή lg camera από το play store να σωθείς. δεν φταιει αυτο.. ειναι θεμα καμερας γιατι το κανει με ολες τις εφαρμογες.. οποτε τωρα εχει επιστροφη σε στοκ εκδοση κοσμοτε και πισω για service αφου εχω εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Γιατί ρε παιδιά κάθε φορά σχεδόν που κάνω αναβάθμιση την omega δε μου τη περνάει με τη μια και κολλάει το κινητό στο λογότυπο. Πρέπει να τη κάνω εγκατάσταση κάνα δυο φορές μπας και ανοίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Καλημέρα. Τις τελευταίες ημέρες δεν μου κλείνει το Wi-Fi όταν βάζω το κινητό σε sleep με το power button. Παλιότερα όταν το άνοιγα, ήθελε λίγη ώρα για να συνδεθεί. Τώρα όταν το ανοίγω το σήμα στην μπάρα επάνω υπάρχει αμέσως. Μπορώ να βρω με κάποιο τρόπο τι το κρατάει ανοιχτό; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 οταν παταω reboot μου βγαζει διαφορες επιλογες...οπως recovery κλπ. το download τι κανει ακριβως? Το πατησα και ελεγε να μην σβησω το κινητο και οτι κανει downloading...αλλα τι ακριβως κανει αυτη η επιλογη ποτε δε ρωτησα...θα μου πει καποιο καλοπαιδο?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 οταν παταω reboot μου βγαζει διαφορες επιλογες...οπως recovery κλπ. το download τι κανει ακριβως? Το πατησα και ελεγε να μην σβησω το κινητο και οτι κανει downloading...αλλα τι ακριβως κανει αυτη η επιλογη ποτε δε ρωτησα...θα μου πει καποιο καλοπαιδο?:lol: Σε download mode βάζουμε το κινητό όταν θέλουμε να κάνουμε κάποια αναβάθμιση με το Odin. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 οταν παταω reboot μου βγαζει διαφορες επιλογες...οπως recovery κλπ. το download τι κανει ακριβως? Το πατησα και ελεγε να μην σβησω το κινητο και οτι κανει downloading...αλλα τι ακριβως κανει αυτη η επιλογη ποτε δε ρωτησα...θα μου πει καποιο καλοπαιδο?:lol: είναι η διαδικασία με odin , αλλαγής Firmware Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Πολύ ησυχία έχει πέσει ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Πολύ ησυχία έχει πέσει ..... ανησυχη υσηχια.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Εδώ δύσκολα θα ξαναδούμε update γιατί δε νομίζω να ξεπεράσει το S2 την 4.1.2 Πάντως ρίξτε μια ματιά και στο XDA για κάποιες άλλες ROM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Εδώ δύσκολα θα ξαναδούμε update γιατί δε νομίζω να ξεπεράσει το S2 την 4.1.2 Πάντως ρίξτε μια ματιά και στο XDA για κάποιες άλλες ROM... Κι όμως και συζητιέται για 4.2.2 στο μακρινό μέλλον.. θα δείξει βέβαια..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Εδώ δύσκολα θα ξαναδούμε update γιατί δε νομίζω να ξεπεράσει το S2 την 4.1.2 Πάντως ρίξτε μια ματιά και στο XDA για κάποιες άλλες ROM... Μάλλον θα πάμε για s 4 αν και είναι δύσκολοι οι καιροί για τέτοιες επενδύσεις. Πάντως αν και είμαι από τους πρώτους που το πήρε όταν το έφερε ο γερμανός το s 2 δεν το έχω βαρεθεί καθόλου παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Μάλλον θα πάμε για s 4 αν και είναι δύσκολοι οι καιροί για τέτοιες επενδύσεις. Πάντως αν και είμαι από τους πρώτους που το πήρε όταν το έφερε ο γερμανός το s 2 δεν το έχω βαρεθεί καθόλου παιδιά. Είναι από τις λίγες φορές που 2 χρόνια μετά ένα κινητό πουλάει τόσο πολύ και με τέτοια τιμή. Είχα το S3 και το έδωσα κυρίως για λόγους μεγέθους αλλά και γενικά δεν βρήκα κάτι συναρπαστικό πάνω του, δεν με κέρδισε τόσο ώστε να το κρατήσω. Στο λειτουργικό του S3 δεν βρήκα σχεδόν τίποτα που να λείπει τώρα πλέον από το S2. Σίγουρα κάποια πρόσθετα του S4 δεν θα τα δούμε στο S2 κυρίως λόγω σταδιακής "εγκατάλειψής" του από τους developers (το hardware του S2 είναι ακόμα ικανό για πολλά, αν όχι για όλα). Εγώ πάντως περιμένω να βγει το S4 mini. Έχει κι αυτό 4.3" οθόνη, ίδιο σχεδόν μέγεθος, νέο λειτουργικό που θα έχει υποστήριξη από Samsung και developers και αν έχει αυτονομία τουλάχιστον όση του S2, τότε θα χαμογελάσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 indie από xda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos23 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Καλησπερα! Παιδια προσπαθω να περασω την rom. Εκανα ολα τα wipe και την εγκατασταση και μετα το reboot εχει μεινει στην οθονη που λεει Samsung για καμποση ωρα τωρα... Ειναι φυσιολογικο? Φορτωνει κατι η κατι πηγε στραβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts