vitriolis Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 με ποιο κερνελ είσαι?Μαμισιο,αυτον που προσφερει ο Γιαννης στην 19,1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 παω ρυθμισεις -ηχος- ηχος κλησης συσκευης- με πηγαινει στoυς φακελους της sdcard τι να επιλεξω?τι εννοείς δεν σου εμφανίζει τους ήχους του τηλεφ. η στους εμφανίζει αλλά όταν επιλέξεις κάποιον δεν υπακούει στην εντολή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 παω ρυθμισεις -ηχος- ηχος κλησης συσκευης- με πηγαινει στoυς φακελους της sdcard τι να επιλεξω? Μήπως έχεις επιλέξει από φάκελο που δεν έχεις αρχεία μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Τι εννοεις?Περασα και την νεα omega 19.2 .Tα ιδια σε ποιον φακελο ειναι οι ηχοι κλησης ?Μήπως έχεις επιλέξει από φάκελο που δεν έχεις αρχεία μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 (edited) Τι εννοεις?Περασα και την νεα omega 19.2 .Tα ιδια σε ποιον φακελο ειναι οι ηχοι κλησης ? όπα παρέα σιγά σιγά πηγενε από το μενού και πάτα το (ήχος κλήσης συσκευής) το παράθυρο που θα ανοίξει βγάλε μια φώτο και ανεβασε την γιατί μάλλον το ανοίγεις με file manager και για αυτό δεν σου βγάνει τους ήχους του τηλεφώνου,τώρα το εκνα πείραμα και όντως είναι έτσι που το λες πρέπει να σου βγάλει επιλογή χώρος αποθήκευσης και πατάς αυτό το εικονίδιο! Edited January 28, 2013 by SR10RS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 (edited) Συγνωμη δεν ξερω πως να βγαλω φωτο.Δεν μου ανοιγει κανενα φακελο που να εχει ηχους κλησης,για να μπορω να διαλεξω.Δημιουργησα ενα φακελο με ονομασια ringtones και εκει μεσα απο τον υπολογιστη μεσω usb εβαλα καποιους ηχους και χρησιμποιω εναν.όπα παρέα σιγά σιγά πηγενε από το μενού και πάτα το (ήχος κλήσης συσκευής) το παράθυρο που θα ανοίξει βγάλε μια φώτο και ανεβασε την γιατί μάλλον το ανοίγεις με file manager και για αυτό δεν σου βγάνει τους ήχους του τηλεφώνου,τώρα το εκνα πείραμα και όντως είναι έτσι που το λες πρέπει να σου βγάλει επιλογή χώρος αποθήκευσης και πατάς αυτό το εικονίδιο! Edited January 28, 2013 by zafiridis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Συγνωμη δεν ξερω πως να βγαλω φωτο. πάτα ταυτόχρονα το πάνω δεξιά κουμπί και αυτό που είναι κάτω και στο κέντρο,στην επιφανεια της οθόνης ε?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Ρε παιδιά, όταν πάω Ρυθμίσεις-->Εμφάνιση-->Πίνακας Ειδοποιήσεων, κολλάει το κινητό και μαυρίζει η οθόνη και κάνει επανεκκίνση. Τι γίνεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Αυτο βλεπωπάτα ταυτόχρονα το πάνω δεξιά κουμπί και αυτό που είναι κάτω και στο κέντρο,στην επιφανεια της οθόνης ε?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Αυτο βλεπω Πήγαινε στην διαχείριση εφαρμογών και κάνε εκκαθάριση προ επιλογών στο es Explorer. Μετά ξανά προσπάθησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Φιλαρακι το πετυχες .Διορθωθηκε το προβλημα.Ευχαριστω ολα τα παιδια.Πήγαινε στην διαχείριση εφαρμογών και κάνε εκκαθάριση προ επιλογών στο es Explorer. Μετά ξανά προσπάθησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Φιλαρακι το πετυχες .Διορθωθηκε το προβλημα.Ευχαριστω ολα τα παιδια. Το δικό μου το πρόβλημα να δω ποιος θα καταφέρει να το λύσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Απο εδω ισως ειμαι ο τελευταιος απο γνωσεις.Η τυχη και οι φιλοι απο εδω βοηθουν το τηλεφωνο μου να δουλευει,και σας ευχαριστω και παλι ολους σας.Το δικό μου το πρόβλημα να δω ποιος θα καταφέρει να το λύσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Ρε παιδιά, όταν πάω Ρυθμίσεις-->Εμφάνιση-->Πίνακας Ειδοποιήσεων, κολλάει το κινητό και μαυρίζει η οθόνη και κάνει επανεκκίνση. Τι γίνεται? To δοκιμασα και εγώ μιας και το ανεφερες,και κανει και σε μένα τα ιδια.Η αλήθεια ειναι οτι δεν εχω μπει ποτε σε καμία ομέγα σε αυτήν την επιλογή και δεν ξέρω άν πρίν δούλευε.Αν το βλέπει ο δημιουργός τον παρακαλώ να μας απαντήσει! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Για όσους έχουν θέμα με τον πίνακα ειδοποιησεων, στην έκδοση 18 της Omega, η λύση ήταν η εξής.. Απλά διεγραφες τον φάκελο /data/ data/ com.android.providers.settings.. και έκανες επανεκκίνηση.. Οποίος θέλει ας το δοκιμάσει.. Δεν έχει να χάσει τίποτα.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Για όσους έχουν θέμα με τον πίνακα ειδοποιησεων, στην έκδοση 18 της Omega, η λύση ήταν η εξής.. Απλά διεγραφες τον φάκελο /data/ data/ com.android.providers.settings.. και έκανες επανεκκίνηση.. Οποίος θέλει ας το δοκιμάσει.. Δεν έχει να χάσει τίποτα.. ;) Επειδή βλέπω ότι αυτό που λες είναι κάποιο αρχείο σχετικά με τις ρυθμίσεις. Σβήνωντάς το, χάνω κάποιες ρυθμίσεις ή κάτι ανάλογο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Επειδή βλέπω ότι αυτό που λες είναι κάποιο αρχείο σχετικά με τις ρυθμίσεις. Σβήνωντάς το, χάνω κάποιες ρυθμίσεις ή κάτι ανάλογο? Σβηνωντας το, κάνεις επαναφορά κάποιες ρυθμίσεις.. Αυτό μόνο.. Δεν χάνεις τίποτα. Δεν θυμάμαι μόνο για τους αποθηκευμένους κωδικους στο wifi.. Δεν είμαι σε Omega.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Μιας που αισίως φτάσαμε και στην 19.2 να ρωτήσω κάτι? Είμαι στην 19.1 μπορώ να μη κάνω wipe data/factory reset για να περάσω την 19.2?? Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Μιας που αισίως φτάσαμε και στην 19.2 να ρωτήσω κάτι? Είμαι στην 19.1 μπορώ να μη κάνω wipe data/factory reset για να περάσω την 19.2?? Ναι, μπορείς. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 ξέρει κανείς αυτό pdroid-1.32-omega_19.x-XXLS8-CWM.zip - [Click for QR Code] που εχουν ανεβασει στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1489197&page=1180 τι κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Ναι, μπορείς. Γιάννη καλημέρα. Γιατί δεν μου σβήνει τους φακέλους από την sd ενω κάνω factory reset και wipe από recovery. Θέλω να περασω την Rom σε εντελώς καθαρό κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Γιάννη καλημέρα. Γιατί δεν μου σβήνει τους φακέλους από την sd ενω κάνω factory reset και wipe από recovery. Θέλω να περασω την Rom σε εντελώς καθαρό κινητό έχω και γω το ίδιο πρόβλημα θα δοκιμάσω τώρα να περάσω την 4.0.4 με odin και μετά ξανά την ωμέγα να δω αν θα αλλάξει κάτι πάντως ότι και να δοκίμασα δεν κατάφερα τίποτα:( οι φάκελοι παραμένουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 έχω και γω το ίδιο πρόβλημα θα δοκιμάσω τώρα να περάσω την 4.0.4 με odin και μετά ξανά την ωμέγα να δω αν θα αλλάξει κάτι πάντως ότι και να δοκίμασα δεν κατάφερα τίποτα:( οι φάκελοι παραμένουν! Για να σβήσουν οι φάκελοι μέσω recovery θα πρέπει να επιλέξετε format sd card και format external sd card από την λίστα. προσοχή! διαγράφονται δια παντός όλα οπότε προνοήστε να κρατήσετε backup στομ υπολογιστή ότι χρειάζεστε ώστε να το ξαναπεράσετε μετά. τα wipes στα οποία αναφέρεστε αφορούν το σύστημα και μόνο, δεν επηρεάζουν τις κάρτες αποθήκευσης. ελπίζω να βοήθησα Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Για να σβήσουν οι φάκελοι μέσω recovery θα πρέπει να επιλέξετε format sd card και format external sd card από την λίστα. προσοχή! διαγράφονται δια παντός όλα οπότε προνοήστε να κρατήσετε backup στομ υπολογιστή ότι χρειάζεστε ώστε να το ξαναπεράσετε μετά. τα wipes στα οποία αναφέρεστε αφορούν το σύστημα και μόνο, δεν επηρεάζουν τις κάρτες αποθήκευσης. ελπίζω να βοήθησα όλα καλά εδώ προχωράω τώρα για ομεγα:) να είσαι καλά αδερφέ μας έλυσες το πρόβλημα δε σε πρόλαβα και έτσι νομίζοντας ότι με odin θα έκανα δουλειά ξαναπέρασα 4.0.4 αλλά τίποτα τελικά ήθελε αυτό που είπες δεν πειράζει όσο ζει κάνεις μαθαίνει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Για να σβήσουν οι φάκελοι μέσω recovery θα πρέπει να επιλέξετε format sd card και format external sd card από την λίστα. προσοχή! διαγράφονται δια παντός όλα οπότε προνοήστε να κρατήσετε backup στομ υπολογιστή ότι χρειάζεστε ώστε να το ξαναπεράσετε μετά. τα wipes στα οποία αναφέρεστε αφορούν το σύστημα και μόνο, δεν επηρεάζουν τις κάρτες αποθήκευσης. ελπίζω να βοήθησα Παλιά δεν το κάναμε έτσι αλλά με τον τρόπο που προανέφερα. Θα δοκιμάσω το βράδυ και θα ενημερώσω σχετικά με το αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts