silversaxo Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 επειδη ρωτησα αλλα δεν πηρα απαντηση για να κανω update απο μια ρομ πχ omega v16.1 στην v16.2 τι επιλογες εχω?μονο μεσω recovery?η μπορω και ota με καποιο προγραμμα πχ rom manager και κατα ποσο ειναι ασφαλες αυτο εαν γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 επειδη ρωτησα αλλα δεν πηρα απαντηση για να κανω update απο μια ρομ πχ omega v16.1 στην v16.2 τι επιλογες εχω?μονο μεσω recovery?η μπορω και ota με καποιο προγραμμα πχ rom manager και κατα ποσο ειναι ασφαλες αυτο εαν γινεται? Μόνο μέσω recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Μόνο μέσω recovery. α οκ ευχαριστω επισης το widget που ειχαμε παλια η εποπτεια εφαρμογων πλεον δεν υπαρχει?και η επιλογη να διαλεξω στο wallpaper εαν θελω να ειναι σταθερο η να πηγαινει μαζι με το scroll στις σελιδες πως το κανω?γτ ουτε σε αυτο μου εχει επιλογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 α οκ ευχαριστω επισης το widget που ειχαμε παλια η εποπτεια εφαρμογων πλεον δεν υπαρχει?και η επιλογη να διαλεξω στο wallpaper εαν θελω να ειναι σταθερο η να πηγαινει μαζι με το scroll στις σελιδες πως το κανω?γτ ουτε σε αυτο μου εχει επιλογη... Σε ποια ρομ είσαι; Αν είσαι στη 16.1 και θες να πας στη 16.2 μπορείς να δεις τις διαφορές τους στο thread της omega στο xda.Αν θυμάμαι καλά κάποια mod's αλλάζουν. Ναι τα έχεις τα widgets της προηγούμενης ρομ. Νομίζω δεν υπάρχουν αυτές οι δυνατότητες που ζητάς για σταθερο wallpaper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 στη 16.2 ειμαι βρισκω μονο την εφαρμογη task manager το widget ομως οχι...οσο για το wallpaper βρηκα αυτα τα mods TW_Launcher_without_wallpaper_scrolling TW_Launcher_with_wallpaper_scrolling απλα ηθελα την επιλογη που εχει η stock εκδοση που ειχα την δυνατοτητα να επιλεξω εγω πως το θελω αλλα οντως δεν υπαρχει δεν πειραζει μικρο το κακο...σε ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBam Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Πολυ καλη δουλεια! Μπραβο στα παιδια. Ενα θεματακι εχω μονο με το multiwindow. Δυστυχως δεν με αφηνει να το κάνω edit. Χρησιμοποω την light εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Πολυ καλη δουλεια! Μπραβο στα παιδια. Ενα θεματακι εχω μονο με το multiwindow. Δυστυχως δεν με αφηνει να το κάνω edit. Χρησιμοποω την light εκδοση. καντο disable απο την διαχειριση εφαρμογων. Κανε restart και μετα enable. Εισαι ετοιμος !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Πολυ καλη δουλεια! Μπραβο στα παιδια. Ενα θεματακι εχω μονο με το multiwindow. Δυστυχως δεν με αφηνει να το κάνω edit. Χρησιμοποω την light εκδοση. Οπτικά, είναι τέλεια. Όταν όμως κολλάει η οθόνη κλειδώματος ενώ βιάζεσαι να τηλεφωνήσεις η όταν κάνει βουτιά η μπαταρία κάθε μισή ωρα, ε τότε ίσως θέλει λίγη σκέψη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Για το κολλημα στην οθονη κλειδωματος εχει βρεθει λυση https://www.dropbox.com/s/mas8repnrl0eowo/Stock-LSJ-LockscreenFreezeFixTest.zip Για την μπαταρια δυστυχως οχι. Μπορεις φυσικα να κανεις disable το media scan, αλλα για μενα δεν ειναι λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Για το κολλημα στην οθονη κλειδωματος εχει βρεθει λυση https://www.dropbox.com/s/mas8repnrl0eowo/Stock-LSJ-LockscreenFreezeFixTest.zip Για την μπαταρια δυστυχως οχι. Μπορεις φυσικα να κανεις disable το media scan, αλλα για μενα δεν ειναι λυση. εγώ γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα με το media scan, μα κανένα και έχω και κανα 1500 φωτογραφίες και περίπου 20Gb τραγούδια και βιντεάκια, και έχω με τα location services της google και το google now? Μπορείς να μου πείς απο πού βλέπεις ότι το πρόβλημά σου είναι απο το media scan? Επίσης το fix που λές, αναιρεί mod που υπάρχουν για την lockscreen? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Καλημέρα!Παρατήρησα ότι στις φωτογραφίες που βγάζεις το βράδυ με φλάς εμφανίζετε μια ροζ σκιά πάνω δεξιά,δεν ξέρω αν είναι "θέμα" της rom μιας και δεν το είχα προσέξει νωρίτερα... Ξέρει κανείς πως λύνεται αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 εγώ γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα με το media scan, μα κανένα και έχω και κανα 1500 φωτογραφίες και περίπου 20Gb τραγούδια και βιντεάκια, και έχω με τα location services της google και το google now? Μπορείς να μου πείς απο πού βλέπεις ότι το πρόβλημά σου είναι απο το media scan? Επίσης το fix που λές, αναιρεί mod που υπάρχουν για την lockscreen? Ευχαριστώ. Το κινητο το εχω πουλησει σε συναδελφο, αλλα επειδη δεν ξερει, ψαχνω εγω για λογαριασμο του και σου αναφερω τι ακριβως παρατηρησα. Λοιπον το fix δεν αναιρει mod (αν εννοεις το ink effect) και για 8 ωρες που ειμασταν στην δουλεια δεν του εκανε κανενα κολλημα. Το τσεκαρε αρκετα συχνα παντως. Για το Media scan μου το ειπαν στο xda και οντως βελτιωθηκε η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Για το κολλημα στην οθονη κλειδωματος εχει βρεθει λυση https://www.dropbox.com/s/mas8repnrl0eowo/Stock-LSJ-LockscreenFreezeFixTest.zip. φιλε μου αυτο δουλευει και σε custom rom και σε stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Παιδια καλησπερα θελω να κανω μια ψιλοχαζη ερωτηση:ειμαι με αλλη ρομ και θελω να περασω την omega,περναω κατευθειαν την 16.2 η καποια προηγουμενη εκδοση πρωτα κι απο πανω την 16.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Παιδια καλησπερα θελω να κανω μια ψιλοχαζη ερωτηση:ειμαι με αλλη ρομ και θελω να περασω την omega,περναω κατευθειαν την 16.2 η καποια προηγουμενη εκδοση πρωτα κι απο πανω την 16.2? κατευθειαν την 16.2 απλα μην ξεχασεις να κανεις τα wipes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος τι κάνουμε για να επαναφέρω την συσκευή στην αρχική της κατάσταση; Εννοώ με την 16.2 που φοράω τώρα αλλά "καθαρή" χωρίς τα δεδομένα μου και στην εσωτερική μνήμη,γιατί θέλω να το δώσω σε έναν φίλο αφού...έπεσε στα χέρια μου το 3.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Pulse rom 2.1 εδώ. Για 4.0.4 επίσημη με odin εδώ. Μπορείς να περάσεις με odin μαμίσιο firmware στο σύνδεσμο που δίνω πιο πάνω. Καλορίζικο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος τι κάνουμε για να επαναφέρω την συσκευή στην αρχική της κατάσταση; Εννοώ με την 16.2 που φοράω τώρα αλλά "καθαρή" χωρίς τα δεδομένα μου και στην εσωτερική μνήμη,γιατί θέλω να το δώσω σε έναν φίλο αφού...έπεσε στα χέρια μου το 3.:rolleyes: Βάλε το κινητό σε recovery mode (με ταυτόχρονο και κρατημένο πάτημα μέχρι να μπεις, power/volume up/κεντρικό κουμπί) και από εκεί κάνε wipe data/factory reset Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Το κινητο το εχω πουλησει σε συναδελφο, αλλα επειδη δεν ξερει, ψαχνω εγω για λογαριασμο του και σου αναφερω τι ακριβως παρατηρησα. Λοιπον το fix δεν αναιρει mod (αν εννοεις το ink effect) και για 8 ωρες που ειμασταν στην δουλεια δεν του εκανε κανενα κολλημα. Το τσεκαρε αρκετα συχνα παντως. επιβεβαιωνω και εγω μετα απο 2 μερες κανενα κολλημα ουτε αναιρει καποιο mod.επισης δεν ξερω εαν οφειλεται σε αυτο η οχι στο notification bar εχει παραπανω συντομευσεις και δουλευουν μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Και από μπαταρία πάει καλά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Και από μπαταρία πάει καλά; εμενα μου βγαζει περιπου 1 μιση μερα με ανοικτο ιντερνετ 2g ομως (στο σπιτι δεν πιανει 3g :) ) ανοικτος συχρονισμους μετρια φωτεινοτητα κλησεις και sms κατα την διαρκεια της ημερας και καμποσο σκαλισμα (το media scan δεν το εχω απενεργοποιησει) περιπου τοσο κρατουσε και παλια εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 εμενα μου βγαζει περιπου 1 μιση μερα με ανοικτο ιντερνετ 2g ομως (στο σπιτι δεν πιανει 3g :) ) ανοικτος συχρονισμους μετρια φωτεινοτητα κλησεις και sms κατα την διαρκεια της ημερας και καμποσο σκαλισμα (το media scan δεν το εχω απενεργοποιησει) περιπου τοσο κρατουσε και παλια εμενα Μου ακούγεται λιγάκι απίθανο.. Την είχα ποσο καιρό. Εχεις μεγαλύτερη μπαταρία ή μήπως δεν το πειραζεις ιδιαίτερα?? Σε σχέση με 4.0.4. ρουφαει πολύ την μπαταρία.. Αυτός είναι ο λογος που έφυγα και πήγα σε Cyanogen.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) Μου ακούγεται λιγάκι απίθανο.. Την είχα ποσο καιρό. Εχεις μεγαλύτερη μπαταρία ή μήπως δεν το πειραζεις ιδιαίτερα?? Σε σχέση με 4.0.4. ρουφαει πολύ την μπαταρία.. Αυτός είναι ο λογος που έφυγα και πήγα σε Cyanogen.. ;) την στοκ μπαταρια εχω...δεν παιζω games λιγο σερφαρισμα με ενημερωσεις κανω και απλα το σκαλιζω.σερφαρισμα κυριως με wifi κλησεις καμποσες και sms. μα και πριν περιπου τοσο μου κρατουσε (εκτος ενα διαστημα που ημουν σε 4.0.3) το φορτιζα το βραδυ εκανα την δουλεια μου ολη μερα και συνηθως μεχρι την αλλη μερα το βραδυ το ξαναφορτιζα οπου ηταν ωριακα να κλεισει...εχει τυχει και πολλες φορες να μου κρατησει μονο μια μερα αλλα παιζω κανα game πχ και αδειαζει για πλακα. Edited December 19, 2012 by silversaxo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefoos Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 (edited) ρε παιδια μολις περασα την 16.2 και δεν μου αναγνωριζει την sdcard. καποια λυση για αυτο? Μπηκα στο cwm αλλα δεν εχει καπου καποια καρτελα για mount για να δω.. τι κανω τωρα? εχω εκει ολα τα backup κτλ και δεν μπορω να δουλεψω το κινητο.. απο οτι ειδα μονο το es file explorer εχει το προβλημα. ξερει κανεις πως διορθωνεται? Edited December 21, 2012 by Stefoos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 ρε παιδια μολις περασα την 16.2 και δεν μου αναγνωριζει την sdcard. καποια λυση για αυτο? Μπηκα στο cwm αλλα δεν εχει καπου καποια καρτελα για mount για να δω.. τι κανω τωρα? εχω εκει ολα τα backup κτλ και δεν μπορω να δουλεψω το κινητο.. απο οτι ειδα μονο το es file explorer εχει το προβλημα. ξερει κανεις πως διορθωνεται? Δηλαδή στον ES αν πατήσεις το αστεράκι-favorites δεν σου εμφανίζει την κάρτα μνήμης? (δεν λειτουργεί η συντόμευση external_sd πλέον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts