kyrgeo1978 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Αν πας από την 16 στη 16.1 δε χρειάζεται να κάνεις full wipe. Το μόνο πρόβλημα είναι αν έχεις περάσει κάποια mod οπότε τα χάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Γιατί ο ES File Explorer δεν βλέπει την external sd card ενώ "τα αρχεία μου" τη βλέπουν κανονικά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Γιατί ο ES File Explorer δεν βλέπει την external sd card ενώ "τα αρχεία μου" τη βλέπουν κανονικά; Πας Αγαπημένο (το αστεράκι αριστερά) και επιλέγεις /storage/extSdCard/ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Πας Αγαπημένο (το αστεράκι αριστερά) και επιλέγεις /storage/extSdCard/ :) Σωστά, απλά αναρωτιόμουν αν μπορούμε να αλλάξουμε τη διαδρομή της external sd card σε /storage/extSdCard/ ώστε να μην κάνουμε βόλτες για να βρούμε το περιεχόμενό της... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Σωστά, απλά αναρωτιόμουν αν μπορούμε να αλλάξουμε τη διαδρομή της external sd card σε /storage/extSdCard/ ώστε να μην κάνουμε βόλτες για να βρούμε το περιεχόμενό της... :) O developer γράφει FAQ:1) Cannot find external sd cards, devices (Samsung Galaxy S III, etc.)? Click the Favorites button to bring up your external memory cards. Άρα παίζει να έχει προβληματάκι η εφαρμογή αυτή με τη sdCard, με κάποιες συσκευές που παίρνουν συγκεκριμένα λογισμικά (βλέπε JB). Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι αν κάνεις format την εσωτερική και την εξωτερική μνήμη (αφού πάρεις back up) μπορεί να τη δεις. Κάπου το είχα διαβάσει χώρις να είμαι σιγουρός. Εγώ επείδη δεν καίγομαι και πολύ να έχω αυτή την εφαρμογή δεν το έχω κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 O developer γράφει FAQ:1) Cannot find external sd cards, devices (Samsung Galaxy S III, etc.)? Click the Favorites button to bring up your external memory cards. Άρα παίζει να έχει προβληματάκι η εφαρμογή αυτή με τη sdCard, με κάποιες συσκευές που παίρνουν συγκεκριμένα λογισμικά (βλέπε JB). Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι αν κάνεις format την εσωτερική και την εξωτερική μνήμη (αφού πάρεις back up) μπορεί να τη δεις. Κάπου το είχα διαβάσει χώρις να είμαι σιγουρός. Εγώ επείδη δεν καίγομαι και πολύ να έχω αυτή την εφαρμογή δεν το έχω κάνει. Ευχαριστώ! Ούτε κι εγώ πολυκαίγομαι αφού είναι προσβάσιμη με κάποιο τρόπο... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Μετα την εγκατάσταση της 16.1 μου έβγαλε μια οθόνη που ζητάει pin ξεκλειδωματος δικτυου sim αμέσως μετά το pin. Ξέρει κάποιος τι είναι αυτό και τι κωδικό θέλει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Μετα την εγκατάσταση της 16.1 μου έβγαλε μια οθόνη που ζητάει pin ξεκλειδωματος δικτυου sim αμέσως μετά το pin. Ξέρει κάποιος τι είναι αυτό και τι κωδικό θέλει ; Προφανώς η συσκευή σου είναι δεσμευμένη σε συγκεκριμένη εταιρεία κινητής και εσύ έβαλες custom rom πράγμα που ίσως έρχεται σε αντίθεση με τους όρους του συμβολαίου σου. Μάλλον πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο για να το ξεμπλοκάρουν. Για δες: http://talk.sonymobile.com/thread/49368?start=0&tstart=0 Βρήκα και αυτό που μου φαίνεται περισσότερο σχετικό: http://globalunlock.com/blog/steps-to-unlock-samsung-galaxy-s2-i9100 Edited November 21, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Εγκατέστησα τη ROM και στο τέλος της εγκατάσςτασης ζητά επανεκκίνηση. Το κάνω αλλά πέφτω σε διαρκές boot loop (σήμα της Samsung). Δεν ανοίγει με τίποτα, παρά μόνο με βγάλσιμο μπαταρίας, είσοδο στο Recovery και επαναφορά του Nandroid backup (άρα τελικά δεν εγκαθίσταται). Ακόμα κι όταν μπαίνω στο recovery μετά το βγάλσι μο της μπαταρίας και κάνω ξανά τα 3 wipes, πάλι μπαίνω σε boot loop. Η μόνη ROM που μπορεί να παίξει είναι αυτή του backup...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Εγκατέστησα τη ROM και στο τέλος της εγκατάσςτασης ζητά επανεκκίνηση. Το κάνω αλλά πέφτω σε διαρκές boot loop (σήμα της Samsung). Δεν ανοίγει με τίποτα, παρά μόνο με βγάλσιμο μπαταρίας, είσοδο στο Recovery και επαναφορά του Nandroid backup (άρα τελικά δεν εγκαθίσταται). Ακόμα κι όταν μπαίνω στο recovery μετά το βγάλσι μο της μπαταρίας και κάνω ξανά τα 3 wipes, πάλι μπαίνω σε boot loop. Η μόνη ROM που μπορεί να παίξει είναι αυτή του backup...:( Μην αγχώνεσαι.Μου το έκανε και εμένα.Προσπάθησε να ξαναφλασάρεις από την αρχή.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 ρε παιδια έβαλα την 16, και έχω το εξής θέμα. όταν αλλάζω μια οθόνη και πάω στην διπλανή ακούγεται μια ρομποτική φωνή που λέει πχ οθόνη 4 απο 6. πως μπορώ να το απενεργοποιήσω αυτό και μου σπάει τα νεύρα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Εγκατέστησα τη ROM και στο τέλος της εγκατάσςτασης ζητά επανεκκίνηση. Το κάνω αλλά πέφτω σε διαρκές boot loop (σήμα της Samsung). Δεν ανοίγει με τίποτα, παρά μόνο με βγάλσιμο μπαταρίας, είσοδο στο Recovery και επαναφορά του Nandroid backup (άρα τελικά δεν εγκαθίσταται). Ακόμα κι όταν μπαίνω στο recovery μετά το βγάλσι μο της μπαταρίας και κάνω ξανά τα 3 wipes, πάλι μπαίνω σε boot loop. Η μόνη ROM που μπορεί να παίξει είναι αυτή του backup...:( μετα την εγκατασταση κλεισε το τηλεφωνο και κανε factory reset απο recovery volume up-center button -power.στο δικο μου δουλεψε.προσοχη μονο μην εχεις το προβληματικο chip.αν ναι κανε επαννεγκατασταση,και μην κανεις αυτο που σου προτεινα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Στο thread της rom στο xda, προστεθηκε ενα mod που περιεχει: * ripple lock * 4 way reboot * φακος στη lockscreen.. Μολις το περασα και λειτουργουν ολα αψογα.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Στο thread της rom στο xda, προστεθηκε ενα mod που περιεχει: * ripple lock * 4 way reboot * φακος στη lockscreen.. Μολις το περασα και λειτουργουν ολα αψογα.. ;) Ναι το έφτιαξα εγώ.... Χαίρομαι που σου αρέσει.. Ο indie θα το προσθέσει στην 16.2... Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Ναι το έφτιαξα εγώ.... Χαίρομαι που σου αρέσει.. Ο indie θα το προσθέσει στην 16.2... Η οποια πότε θα βγει; Ξερουμε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Ναι το έφτιαξα εγώ.... Χαίρομαι που σου αρέσει.. Ο indie θα το προσθέσει στην 16.2... Χιλια μπραβο..! Πολυ ωραιο.. μερες τωρα παλευα να βρω ενα mod απλο για την Omega.. ισα να μου δινει το ripple ηθελα.. Δοκιμασα εκεινο το "All the mods 3.2", αλλα θελει πολυ δουλεια.. Θα ηταν πολυ ωραιο, εαν μπορουσες να προσθεσεις την επιλογη on/off για το ripple.. ;) Και παλι μπραβο σου φιλε μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 ωραίος με το mod μαν. Υπάρχει περίπτωση να κάνεις και το rotation να υπάρχει παντού και να είναι και 360? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Ναι το έφτιαξα εγώ.... Χαίρομαι που σου αρέσει.. Ο indie θα το προσθέσει στην 16.2... μπραβο φιλε !!1:)κι απο μενα μπορω να το βαλω σε odexed η ειναι μονο για deodexed roms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) μετα την εγκατασταση κλεισε το τηλεφωνο και κανε factory reset απο recovery volume up-center button -power.στο δικο μου δουλεψε.προσοχη μονο μην εχεις το προβληματικο chip.αν ναι κανε επαννεγκατασταση,και μην κανεις αυτο που σου προτεινα. Έκανα αυτό που λες και δούλεψε, ευχαριστώ :) Το θέμα είναι πως μετά το πρώτο boot, αποφάσισα να βάλω το ALL_IN_ONE_MODs 3.2 και έπεσα πάλι σε boot loop :( (αν και έκανα πάλι τα 3 wipes πριν την εγκατάστασή του, σύμφωνα με τις οδηγίες). Edited November 21, 2012 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Εγκατέστησα τη ROM και στο τέλος της εγκατάσςτασης ζητά επανεκκίνηση. Το κάνω αλλά πέφτω σε διαρκές boot loop (σήμα της Samsung). Δεν ανοίγει με τίποτα, παρά μόνο με βγάλσιμο μπαταρίας, είσοδο στο Recovery και επαναφορά του Nandroid backup (άρα τελικά δεν εγκαθίσταται). Ακόμα κι όταν μπαίνω στο recovery μετά το βγάλσι μο της μπαταρίας και κάνω ξανά τα 3 wipes, πάλι μπαίνω σε boot loop. Η μόνη ROM που μπορεί να παίξει είναι αυτή του backup...:( Τι έγινε τελικά την πέρασες την Omega; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 μπραβο φιλε !!1:)κι απο μενα μπορω να το βαλω σε odexed η ειναι μονο για deodexed roms Λογικα ειναι για deodexed.. αφου την εφτιαξε εχοντας Omera.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Λογικα ειναι για deodexed.. αφου την εφτιαξε εχοντας Omera.. ;) καλημερα ναι το φανταζομαι αλλα υπαρχουν καποια mods που ειναι και για τις 2 περιπτωσεις θα ηταν καλο αν μπορουσε ο φιλος να κανει και ενα για deodexed.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 καλημερα ναι το φανταζομαι αλλα υπαρχουν καποια mods που ειναι και για τις 2 περιπτωσεις θα ηταν καλο αν μπορουσε ο φιλος να κανει και ενα για deodexed.:) Εχει ηδη πει ο :indie: (Γιαννης) , πως ετοιμαζεται η αγαπημενη "κουζινα" της Omega.. οποτε ολα ειναι θενα χρονου.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Τι έγινε τελικά την πέρασες την Omega; Ναι, εγκαταστάθηκε αλλά στο τέλος της εγκατάστασης έκανα αυτά που μου είπε πιο πάνω ο stauros2653 (δες την προηγούμενη απάντησή μου). Τώρα έχω πρόβλημα με το Mod 3.2 όπως ανέφερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ναι, εγκαταστάθηκε αλλά στο τέλος της εγκατάστασης έκανα αυτά που μου είπε πιο πάνω ο stauros2653 (δες την προηγούμενη απάντησή μου). Τώρα έχω πρόβλημα με το Mod 3.2 όπως ανέφερα... Προσθεσε σημερα νεα εκδοση για το mod.. την 3.4 .. την περασα και λειτουργει πολυ καλα, εν συγκριση με την 3.2 που ηταν χαλια μαυρα.. Για δοκιμασε την.. κανε τα 2 wipes εκτος του reset, κανε install και μετα παλι τα 2 wipes και υστερα fix permissions.. και πες μου τι συνεβη.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts