Pyladhs Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 δεν βλεπω φως για Ω16 , μαλλον ο Γιαννης μας παρατησε το S II , κριμας :( . Παντως επειδη γενικος ακομη και η 15 ολο και εχει τα προβληματακια της αν δεν εχουμε μια 16 πιο ολοκληρωμενη , μαλλον θα γυρισω στην 10.4 η οποια ειναι με χαοδες διαφορα η πιο σταθερη και πιο γρηγορη rom απο ολες ειτε 2.3. ειτε ICS . Με την 10.4 πραγματικα το κινητο πεταγε !!! Τα νέα είναι πολύ καλά. O Γιάννης δεν σταματά την ανάπτυξη των ROM για το SGSII ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 (edited) Τα νέα είναι πολύ καλά. O Γιάννης δεν σταματά την ανάπτυξη των ROM για το SGSII ! το μόνο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει στην 15 μέχρι στιγμής είναι με το htc ime mod. Στο prediction μετά το 2ο γράμμα κολλάει το σύμπαν και μετά απο λίγο κρασάρει το htc και ξεκολάει και το τηλέφωνο. Βγάζοντας το predict off αυτό φτιάχνει αλλά χάνεις μεγάλο μέρος της λειτουργικότητας του πληκτρολογίου. ερώτηση. Αν πατήσω το home button 4 φορές γρήγορα η οθόνη του κινητού γυρνάει όλα τα χρώματά της σε negative (σαν το φίλτρο στην φωτογραφική). Υπάρχει τρόπος να το σταματήσω αυτό και για ποιό λόγο γίνεται? Αστο είναι feature του Siyah Kernel Edited June 22, 2012 by GnF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvin_Diesel Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 ...σημαντική μείωση της αυτονομίας της μπαταρίας με την V15! Πολύ ωραία ROM, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, αλλά με προβληματίζει πολύ η μπαταρία. Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο; Διαβάζω συνεχώς για την 10.4 και επηρεάζομαι!!! Και μια άλλη ερώτηση. Στο Galaxy S2 o διαχωρισμός της μνήμης συστήματος και της μνήμης usb έχει γίνει με partition; Και εάν ναι, υπάρχει τρόπος συγχώνευσης;;; Στο S2 που έχω είναι 1,97GB... Κι ενώ φαινομενικά με την Usb Storage στα 11,49GB πίστευα ότι δεν θα είχα πρόβλημα χωρητικότητας, χρησιμοποιώντας KAI το GL to SD σε 32GB SD, ξαφνικά φορτώνοντας αρκετά ομολογουμένως παιχνίδια και εφαρμογές έμεινα από μνήμη συστήματος! Εντελώς ενημερωτικά το S3 έχει μεγαλύτερη μνήμη συστήματος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 ...σημαντική μείωση της αυτονομίας της μπαταρίας με την V15! Πολύ ωραία ROM, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, αλλά με προβληματίζει πολύ η μπαταρία. Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο; Διαβάζω συνεχώς για την 10.4 και επηρεάζομαι!!! Και μια άλλη ερώτηση. Στο Galaxy S2 o διαχωρισμός της μνήμης συστήματος και της μνήμης usb έχει γίνει με partition; Και εάν ναι, υπάρχει τρόπος συγχώνευσης;;; Στο S2 που έχω είναι 1,97GB... Κι ενώ φαινομενικά με την Usb Storage στα 11,49GB πίστευα ότι δεν θα είχα πρόβλημα χωρητικότητας, χρησιμοποιώντας KAI το GL to SD σε 32GB SD, ξαφνικά φορτώνοντας αρκετά ομολογουμένως παιχνίδια και εφαρμογές έμεινα από μνήμη συστήματος! Εντελώς ενημερωτικά το S3 έχει μεγαλύτερη μνήμη συστήματος;;; Για τη μπαταρία που λες σε εμένα το παρουσίασε μετά την 14. Έπεσε πάνω στην αναβάθμιση του Crome. Οπότε μετά από αρκετό ψάξιμο του έριξα ένα ξήλωμα και ήρθε στα ίσα του. Δε φταίει η ρομ σε καμιά περίπτωση. Κάποια εφαρμογή στη κάνει τη δουλειά. Για τη μνήμη μου είχε βγάλει το ίδιο μήνυμα μετά από εγκατάσταση του titanium backup. Η λύση αν δεν κάνω λάθος είναι μερικές σελίδες πιο πίσω. Τα 2 giga που διαθέτει το τηλέφωνο για την εγκατάσταση των apk είναι υπεραρκετά. Τα υπόλοιπα αρχεία που χρειάζεται μια εφαρμογή πάνε στην sd. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvin_Diesel Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 ...κατάφερα να τα εξαντλήσω και τα 2GB! Ναι το θέμα στο οποίο αναφέρεσαι το έχω διαβάσει, δεν είναι θέμα cache! Αν έχεις στο κινητό τη μισή gallery των παιχνιδιών της Gameloft και τη μισή Google Market, εξαντλείτε μνήμη συστήματος, δεν εξαντλείτε; Θα μου πεις τί μαζεύεις όλη αυτή τη σαβούρα; Αυτο θα το αναλύσουμε σε άλλη εκπομπή, απλά ψάχνω τρόπο συγχώνευσης μνήμης λειτουργικού και usb, αν υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Ο Γιάννης δεν το πουλησε το S2. Περιμένει καινούργιο firmware για την επόμενη έκδοση της 4.0.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Ο Γιάννης δεν το πουλησε το S2. Περιμένει καινούργιο firmware για την επόμενη έκδοση της 4.0.3. Σίγουρα θα έχει βαρεθεί να λέει το ίδιο πράγμα σε όσους τον ρωτούν. Ε, δεν έχει αναλάβει και κανένα συμβόλαιο... Ας μην είμαστε λοιπόν ανυπόμονοι. Αν μας ενδιαφέρει η omega, ας περιμένουμε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 (edited) Σίγουρα θα έχει βαρεθεί να λέει το ίδιο πράγμα σε όσους τον ρωτούν. Ε, δεν έχει αναλάβει και κανένα συμβόλαιο... Ας μην είμαστε λοιπόν ανυπόμονοι. Αν μας ενδιαφέρει η omega, ας περιμένουμε! Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να περιμένω γιατί ήμουνα στην 4.0.4. και είπα ξαναγυρίσω στην 4.0.3. (είχα την v12). Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την v15 οπότε και να κάνει 1 μήνα να βγάλει την επόμενη έκδοση δε θα με χαλάσει. Μου έστειλε mail σε ένα donate που έκανα χθές. Κατά την ταπεινή μου άποψη η δουλειά του Γιάννη είναι πραγματικά αξιόλογη και καλό είναι να τον στηρίζουμε και εμείς για να συνεχίσει να βγάζει τόσο καλές Rom. Edited June 24, 2012 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Παιδια τρεχω με την v15. Για να βαλω την gb 10,4 πρεπει να φλασαρω με odin την 2.3 και μετα ροοτ κτλ ή μπορω μεσω cmw αφου κανω τα wipes να φλασαρω την 10.4 ? Ευχαριστω :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Γεια σας ..... Εγω εχω ακομα περασμενη την 10.4 αλλα θελω να κανω αναβαθμιση στο android απο 2.3.6 σε 4.0.4 που νομιζω ειναι η ποιο νεα.Μπορω να κανω αυτη την αναβαθμηση και αν ναι πως? Πρεπει να συνδεθω με κιες και θα μου το βγαλει? Δεν ξερω καθολου τι να κανω...Να πω πως εχω κανει και ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 (edited) Παιδιά εδώ υπάρχει αναλυτικός οδηγός από τον Γιάννη για το πως θα εγκαταστήσετε τη νέα σας Rom. Εγώ αυτόν ακολούθησα. Pacman63 θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και την ν15 4.0.3. να κάνεις restore από clockworkmod και στη συνέχεια να δοκιμάσεις και την 4.0.4. Οπότε αν σου ταιριάζει περισσότερο η 4.0.4. μένεις σ΄αυτή διαφορετικά επιστρέφεις στη 4.0.3. . Dimitrissa δε χρειάζεται να κάνεις root από την αρχή. Δες τον οδηγό του Γιάννη. Edited June 24, 2012 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Καλημέρα θα περιμένουμε την v16 ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Είπαμε παραπάνω ότι η εξέλιξη της θα συνεχίσει, έχει φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο που όλα δουλεύουν σωστά και ταχύτατα, αν υπάρχει λόγος θα βγει κάτι νέο φαντάζομαι... Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) λάθος thread ... αλλού έπρεπε να ρωτήσω.. Edit : μετέφερα την ερώτηση εδώ Edited June 26, 2012 by BlueChris Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 λάθος thread ... αλλού έπρεπε να ρωτήσω.. στην ερώτησή σου πάντως το jkay framework υπάρχει ήδη στην omega. Μόνο την εφαρμογή χρειάζεσαι απο το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 μα πάω να αγοράσω το jkay app και δεν μου το εμφανίζει στο play store μου λέει πως δεν είναι συμβατή με το τηλέφωνο!!!! αλλά και που την βρήκα κάπου και πήγα να την βάλω μόλις έτρεξε μου λέει δεν έχω το jkay framework.. Έχω κάνει full wipe με ακριβώς τη διαδικασία και τίποτα.. 3 φορές δοκίμασα.. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) μα πάω να αγοράσω το jkay app και δεν μου το εμφανίζει στο play store μου λέει πως δεν είναι συμβατή με το τηλέφωνο!!!! αλλά και που την βρήκα κάπου και πήγα να την βάλω μόλις έτρεξε μου λέει δεν έχω το jkay framework.. Έχω κάνει full wipe με ακριβώς τη διαδικασία και τίποτα.. 3 φορές δοκίμασα.. Με την v15 είμαι και εγώ φίλε και πραγματικά δεν έχω κάνει τίποτα παραπάνω απο το να κατευάσω απο play store το πρόγραμμα και να το βάλω. Το framework δεν το έβαλα ποτέ. Και το πρόγραμμα έχει όλες τις επιλογές και δουλεύουν κανονικά. Πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πώ. Κανε μια δοκιμή να σβήσεις τα data του play store. ούτε kernel έχω αλλάξει. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο.... Edited June 26, 2012 by GnF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 με [ROM][iMM76I]Omega v4.0 AOKP Build-37 Android 4.0.4 είσαι ή με την 4.0.3 του υπάρχοντως thread ? γιατί και εγώ με την 4.0.3 δεν είχα κανένα πρόβλημα Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 με [ROM][iMM76I]Omega v4.0 AOKP Build-37 Android 4.0.4 είσαι ή με την 4.0.3 του υπάρχοντως thread ? γιατί και εγώ με την 4.0.3 δεν είχα κανένα πρόβλημα διαβάζοντας τα ποστ σου και από τα δύο thread , νομίζω λίγο τα μπέρδεψες στην v 15 μπορείς να βάλεις το Jkay14, από play store , στην v4.0 AOKP δεν μπορείς το Jkay14 είναι .apk και όχι .zip που σημαίνει δεν το εγκαθιστάς από recovery (CWM) είπες βρήκες το Jkay , είναι με επέκταση .apk , το τοποθετείς στο κινητό σου και το τρέχεις στην v15 μόνο Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 γεια σας!! έχω την v15 Ice Cream Sandwich, και μερικές φορές μου βγάζει τον ήχο κλήσεις που έχω και δεν βάζει κανένα ούτε καν κάποιον προεπιλεγμένο, με αποτέλεσμα να με καλούν και να είναι σαν είναι στο αθόρυβο. προσπάθησα να εντοπίσω τι φταίει αλλά δεν είμαι σίγουρος, δεν ξέρω όταν περνάω αρχεία απο υπολογιστή απο usb αν παίζει κάτι μετά;. τους ήχους απο sd card τους έβαλα στην μνήμη του τηλεφώνου και έκανα επιλογή ήχου από εκεί, και πάλι μου το έκανε! κανείς που να ξέρει κάτι επάνω στο θέμα αυτό; ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) γεια σας!! έχω την v15 Ice Cream Sandwich, και μερικές φορές μου βγάζει τον ήχο κλήσεις που έχω και δεν βάζει κανένα ούτε καν κάποιον προεπιλεγμένο, με αποτέλεσμα να με καλούν και να είναι σαν είναι στο αθόρυβο. προσπάθησα να εντοπίσω τι φταίει αλλά δεν είμαι σίγουρος, δεν ξέρω όταν περνάω αρχεία απο υπολογιστή απο usb αν παίζει κάτι μετά;. τους ήχους απο sd card τους έβαλα στην μνήμη του τηλεφώνου και έκανα επιλογή ήχου από εκεί, και πάλι μου το έκανε! κανείς που να ξέρει κάτι επάνω στο θέμα αυτό; ευχαριστώ! Μήπως έχεις κάποιο πρόγραμμα εγκατεστημένο που είναι με προφίλ? και ελέγχει τους ήχους κλήσης κλπ? κάτι σαν το Advanced Call Manager πχ? διαβάζοντας τα ποστ σου και από τα δύο thread , νομίζω λίγο τα μπέρδεψες στην v 15 μπορείς να βάλεις το Jkay14, από play store , στην v4.0 AOKP δεν μπορείς το Jkay14 είναι .apk *και όχι .zip που σημαίνει δεν το εγκαθιστάς από recovery (CWM) ** είπες βρήκες το Jkay , *είναι με επέκταση .apk , *το τοποθετείς στο κινητό σου και το τρέχεις στην v15 μόνο Δεν έχω μπερδευτεί (ή τουλάχιστον διαβάζοντας τις περιγραφές των 2 εκδόσεων εδώ μέσα νομίζω πως έχω καταλάβει τις διαφορές) .. στην V15 4.0.3 που υπάρχει το framework εγκατεστημένο το Jkay Deluxe Settings δουλεύει κανονικά, στην V15 AOKP 4.0.4 build 37 στο άλλο thread δεν υπάρχει το Framework εγκατεστημένο και φαίνεται από την περιγραφή της έκδοσης δεν δηλώνετε πουθενά.. εκεί λοιπόν προσπαθώ να βάλω το framework και δεν μου κάνει εγκατάσταση από CWM βγάζοντας μου το system 7 error. Όσο για το APK στην μεν 4.0.3 δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα στη δε 4.0.4 έχω δεν έχω το ΑΡΚ λίγο παίζει ρόλο γιατί η έκδοση όπως προείπα δεν έχει μέσα της το Framework. Φυσικά εννοείται πως από CWM στην 4.0.4 προσπαθώ να βάλω το .zip που έχει ο JKAY για την συγκεκριμένη έκδοση .. και το odexed δοκίμασα και το deodexed. Edited June 27, 2012 by BlueChris Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Μήπως έχεις κάποιο πρόγραμμα εγκατεστημένο που είναι με προφίλ? και ελέγχει τους ήχους κλήσης κλπ? κάτι σαν το Advanced Call Manager πχ? Δεν έχω μπερδευτεί (ή τουλάχιστον διαβάζοντας τις περιγραφές των 2 εκδόσεων εδώ μέσα νομίζω πως έχω καταλάβει τις διαφορές) .. στην V15 4.0.3 που υπάρχει το framework εγκατεστημένο το Jkay Deluxe Settings δουλεύει κανονικά, στην V15 AOKP 4.0.4 build 37 στο άλλο thread δεν υπάρχει το Framework εγκατεστημένο και φαίνεται από την περιγραφή της έκδοσης δεν δηλώνετε πουθενά.. εκεί λοιπόν προσπαθώ να βάλω το framework και δεν μου κάνει εγκατάσταση από CWM βγάζοντας μου το system 7 error. Όσο για το APK στην μεν 4.0.3 δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα στη δε 4.0.4 έχω δεν έχω το ΑΡΚ λίγο παίζει ρόλο γιατί η έκδοση όπως προείπα δεν έχει μέσα της το Framework. Φυσικά εννοείται πως από CWM στην 4.0.4 προσπαθώ να βάλω το .zip που έχει ο JKAY για την συγκεκριμένη έκδοση .. και το odexed δοκίμασα και το deodexed. η 4.0.4 ειναι aokp ρομ δηλαδη χτισμενη απο το 0 οπως η cm/miui οπως το διαβαζω εγω δεν ειναι συμβατο το framework με την 4.0.4 οποτε δε μπορει να μπει ουτε με το ζιπακι ουτε με κανεναν αλλο τροπο αν δε το κανουν οι developers της 4.0.4 απο την αρχη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Η δουλεια του jKay ειναι βασισμενη στο framework της stock Samsung rom οποτε γι'αυτο κ δουλευει αψογα με Omega v15. Με AOSP/AOKP rom δεν προκειται να δουλεψει ποτε κ σου βγαζει error 7 γιατι δεν αναγνωριζει την εκδοση του λογισμικου σου, μιας κ ειναι καθαρο android λογισμικο κ οχι με ταμπελα οπως της samsung. Ακομα κ αν ειχες καταφερει να το φλασαρεις δεν θα ανοιγε το κινητο σου. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Η δουλεια του jKay ειναι βασισμενη στο framework της stock Samsung rom οποτε γι'αυτο κ δουλευει αψογα με Omega v15. Με AOSP/AOKP rom δεν προκειται να δουλεψει ποτε κ σου βγαζει error 7 γιατι δεν αναγνωριζει την εκδοση του λογισμικου σου, μιας κ ειναι καθαρο android λογισμικο κ οχι με ταμπελα οπως της samsung. Ακομα κ αν ειχες καταφερει να το φλασαρεις δεν θα ανοιγε το κινητο σου. Ok ευχαριστώ πολύ όλους για το ξεκαθάρισμα.. Να ρωτήσω κάτι τώρα? εγώ ο μόνος λόγος πραγματικά που ήθελα το jkay είναι για το dropdown μενού από πάνω να μου βγάζει έξτρα το data κυρίως.. όλα τα άλλα που κάνει το jkay δεν με απασχολούν καθώς είμαι με όλα τα προγράμματα της GO. Υπάρχει κάνα άλλο utility/mod που να μου δίνει αυτή τη δυνατότητα της επεξεργασίας του dropdown menu? Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Ok ευχαριστώ πολύ όλους για το ξεκαθάρισμα.. Να ρωτήσω κάτι τώρα? εγώ ο μόνος λόγος πραγματικά που ήθελα το jkay είναι για το dropdown μενού από πάνω να μου βγάζει έξτρα το data κυρίως.. όλα τα άλλα που κάνει το jkay δεν με απασχολούν καθώς είμαι με όλα τα προγράμματα της GO. Υπάρχει κάνα άλλο utility/mod που να μου δίνει αυτή τη δυνατότητα της επεξεργασίας του dropdown menu? βασικά είσαι απο την αρχή σε λάθος thread. Εδώ το thread είναι για την 4.0.3 v15 omega rom και εσύ είσαι με την 4.0.4 που όπως είπες και εσύ είναι σε άλλο thread. Αντί λοιπόν να γεμίζουμε με πράγματα που δεν έχουν σχέση με αυτή την rom εδώ δεν κάνεις την ίδια ερώτηση στο άλλο να σου απαντήσουν αυτοί που την κάνουν use? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts