adomax Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 την εβαλα πριν λιγο.μου φαινεται λιγο αργοτερη απο την 11.1,μπορει να ειναι και ιδεα μου. θα περιμενουμε με ανυπομονησια και την omega 12 !! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 θα την δοκιμάσω και γω και θα πω εντυπωσεις , την κατεβασα αλλα δεν μου κατεβενει γρηγορα το gapps....zip (αληθεια τι ειναι αυτο ?? ειναι αναγκαιο να το βαλουμε ?) Το μονο θελω να πηστευω οτι θα εχει μεσα το My Files , γιατι μια αλλη ΑΟΚΡ που ειχα βαλει ειχε εναν αλλο file manager , ολιγον σπαστικο :happy: και δεν μπορουσα να βρω τη εξωτερικη μνημη (εννοω την microSD) , ενω μου την εδειχνε σαν φακελο δεν εβλεπε τα αρχεια μεσα, την ειχε κενη !!!!:mad: ( και για μια στιμγη τα ειδα ολα :lol: γιατι νόμισα οτι μου τα διεγραψε και ειχα ολα τα backup εκει μεσα, και το nandroid απο την 11.1 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Δεν λειτουργει η omega kitchen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 (edited) το post μου το μετέφερα. Edited May 7, 2012 by jimmis1974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Παρατήρησε κανείς ότι ανεβάζει αισθητά θερμοκρασία στο πάνω-πίσω μέρος όταν λειτουργεί το WiFi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Καλημέρα σ όλους, άνοιξα νέο θέμα για την Omega v1.0 AOKP milestone-5 Android 4.0.4 εδώ Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1908 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Εδω δε θα υπαρχει τπτ καινουριο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Εδω δε θα υπαρχει τπτ καινουριο?? +1..αν και o Γιάννης έχει πει ότι ετοιμάζει την 12! Υπομονή.. Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 εχουμε κανα πλανο ημερων για να περιμενουμε omega 12; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madboy34 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Καλησπερα,εβαλα την 11.1 και δεν δουλευει η καμερα.Καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 εχουμε κανα πλανο ημερων για να περιμενουμε omega 12; Σε λίγες μέρες :) Καλησπερα,εβαλα την 11.1 και δεν δουλευει η καμερα.Καμια λυση? Ποια ρομ είχες πριν, τι σου κάνει? έκανες εκκαθάριση δεδομένων της κάμερας? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madboy34 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) ειχα την 10.4 εκκαθαριση εκανα,δεν την ανοιγει καθολου την κολαει Edited May 8, 2012 by madboy34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) Καλημέρα!!επανήλθα στην παρέα με το πολυαγαπημένο μου sii..και φυσικά με omega 11.1..όλα τέλεια μέχρι στιγμής απλά μια μικρή ερώτηση..έχω την εντύπωση ότι το κινητό ανεβάζει θερμοκρασία..μετά από κάνα 20λεπτο στο internet φτάνει 35 και...μήπως να άλλαζα kernel?αν ναι ποιον?κάποιο link?με cwm?σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!! Edited May 8, 2012 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 ειχα την 10.4 εκκαθαριση εκανα,δεν την ανοιγει καθολου την κολαει Δοκίμασε να βάλεις και πάλι την ρο χωρίς κανένα wipe. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Καλημέρα!!επανήλθα στην παρέα με το πολυαγαπημένο μου sii..και φυσικά με omega 11.1..όλα τέλεια μέχρι στιγμής απλά μια μικρή ερώτηση..έχω την εντύπωση ότι το κινητό ανεβάζει θερμοκρασία..μετά από κάνα 20λεπτο στο internet φτάνει 35 και...μήπως να άλλαζα kernel?αν ναι ποιον?κάποιο link?με cwm?σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!Μου συνέβη κι εμένα αυτό και είχα το ίδιο πρόβλημα και με την ΑΟΚΡ έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Νέα έκδοση Omega v12 Changelog Omega Series v12: Based on firmware XWLP9 Android 4.03 (Date: 11/04/2012) New: Modem: DXLP9 Kernel: Kernel CF-Root XWLP8 Updated: Barcode Scanner v4.1 Google Maps v6.6.0 Twitter v3.2.1 AirDroid v1.0.5 Dropbox v2.1.3 NoLED v5.2 Apex Launcher v1.1.1 Nova Launcher v1.1.2 hosts Rom is no Full Wipe Omega Files kitchen Updates Μέχρι να αναβαθμισω τα αρχεία η κουζίνα δεν θα είναι διαθέσιμη. Αν δοκιμάσετε την νέα Omega v12 και σας αρέσει, βοηθήστε στην περαιτέρω ανάπτυξη της με το donate σας. Απολαύστε με την νέα Omega :cool: Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) την εγκατέστησα πριν τρις ώρες Γρήγορη , σταθερή , σήμα καλύτερο , και το wifi είναι καλύτερο (απλή δοκιμή με τις γραμούλες) , θερμοκρασία καλή ,το play store μου έκανε πιο γρήγορα την εγκατάσταση των εφαρμογών σε σχέση με όλες τις ics (τις υπόλοιπες εφαρμογές που είχα τις μετέφερα apo το Titanium Backup όλες , χωρίς κανένα πρόβλημα , και έχω πάρα πολλές) δεν βρήκα κάτι που να με χαλάει ακόμη ,τι να λέμε είναι η σιγουριά της omega (εγκατέστησα κι άλλες και για μένα είναι μακράν η καλύτερη , πάντα επιστρέφω σε omega rom , έχουμε και πολλές για να διαλέξουμε ,ήδη έκανα Nadroid backup , θα την κρατήσω μέχρι να βγει η AOKP ) Αυτά για τώρα , αν βρω κάτι ... θα το αναφέρω Edited May 9, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Πολύ καλή! Να πω ότι την πέρασα no wipe πάνω από την 11.1 και όλα είναι εκεί που τα άφησα. Μπράβο Γιάννη εξαιρετική ρομ για άλλη μια φορά, ελπίζω να μην είναι η τελευταία:cool: 4.0.4 δεν θέλω να περάσω ακόμα, θεωρώ την 4.0.3 ποιο ολοκληρωμένη για το κινητό προς το παρόν..άλλωστε μου την δίνει όταν λείπει το παραμικρό πχ βιντεοκάμερα κλπ.. Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 καλησπερα παιδια, στο κινητο μου εχω την ics την πολωνικη και θελω να βαλω την ics ωμεγα την καινοουργια θεωρειτε οτι ειναι ευκολο απο ics να παω σε αυτην? σορρυ αλλα δεν ξερω πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 πανευκολο!!ριξε μια ματια σε αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317122 και σε αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327881.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 πανευκολο!!ριξε μια ματια σε αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317122 και σε αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327881.. σε ευχαρστω πολυ για την απαντηση, αλλη μια ερωτηση αμα μπορεις να μου απαντησεις ποια η διαφορα αυτης της ρομ με την αλλη παλι της ωμεγα την4,0,4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 σε ευχαρστω πολυ για την απαντηση, αλλη μια ερωτηση αμα μπορεις να μου απαντησεις ποια η διαφορα αυτης της ρομ με την αλλη παλι της ωμεγα την4,0,4?Είχα την 11.1,πάρα πολύ καλή και χθές πέρασα την AOKP. Προσωπικά η AOKP μου φαίνεται πολύ πιο σταθερή απο την 4.0.3,δεν κολλάει,φαντάσου χρησιμοποιώ τον chrome browser και ολα οκ. Οσον αφορα την κάμερα πιθανως να ειναι καλύτερη η 4.0.3... Δεν λειτουργεί η κάμερα για βιντεοκλήση αλλά περιμένω να <φτιαχτεί>.. Εμφανισιακα σίγουρα πολύ καλύτερη απο την 4.0.3 και με πολλές παραμέτρους. Θα ήμουν ευγνώμων,πιστεύω όπως πολλοί <νέοι> σαν και μένα κάποιο η κάποια απο τα έμπειρα μέλη του φόρουμ να κάνουν μια σύγκριση μεταξύ της 4.0.3 v 12 vs 4.0.4 Milestone 5,υπέρ και κατά της μίας απο την άλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) Δοκίμασε να βάλεις και πάλι την ρο χωρίς κανένα wipe. Μολις εβαλα και γω την v12 απο 10.4 που ημουν και δεν μου ανοιγει η καμερα.Την ανοιγω μαυριζει η οθονη και μετα απο λιγο μου γραφει η καμερα διακοπηκε κατι τετοιο.Τι να κανω??? Εκανα wipe data resset απο cwm και τωρα οταν την ανοιγω ανοιγει για ενα δευτερολεπτο και μετα κλεινει και λεει εκτελετε σαρωση πολυμεσων και μετα σβηνει και αυτο το μηνυμα.Το ιδιο μου κανει και οταν ανοιγω την συλλογη τωρα. Edited May 9, 2012 by tsilas_1991 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Μολις εβαλα και γω την v12 απο 10.4 που ημουν και δεν μου ανοιγει η καμερα.Την ανοιγω μαυριζει η οθονη και μετα απο λιγο μου γραφει η καμερα διακοπηκε κατι τετοιο.Τι να κανω??? Εκανα wipe data resset απο cwm και τωρα οταν την ανοιγω ανοιγει για ενα δευτερολεπτο και μετα κλεινει και λεει εκτελετε σαρωση πολυμεσων και μετα σβηνει και αυτο το μηνυμα.Το ιδιο μου κανει και οταν ανοιγω την συλλογη τωρα. από την 10.4 στην 12 θέλει όλα τα wipe , αν τα έκανες , κάνε πάλι εγκατάσταση την 12 χωρίς wipe Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Θα ήμουν ευγνώμων,πιστεύω όπως πολλοί <νέοι> σαν και μένα κάποιο η κάποια απο τα έμπειρα μέλη του φόρουμ να κάνουν μια σύγκριση μεταξύ της 4.0.3 v 12 vs 4.0.4 Milestone 5,υπέρ και κατά της μίας απο την άλληΌντως χρειάζεται αυτή η σύγκριση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts