ggazas Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ρίξε μια ματιά και εδώ.http://www.digitaltvinfo.gr/ Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mst Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Καλησπέρα, εχω πιατο της nova στην ταρατσα μου, αλλα έχει ληξει η συνδρομή. Μπορεί αυτό να λειτουργήσει για να πιάνει άλλα ελευθερα δορυφορικα κανάλια? Αν ναι, τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Καλησπέρα, εχω πιατο της nova στην ταρατσα μου, αλλα έχει ληξει η συνδρομή. Μπορεί αυτό να λειτουργήσει για να πιάνει άλλα ελευθερα δορυφορικα κανάλια? Αν ναι, τι πρεπει να κανω? Νομιζω μπορει να πιασει και ελευθερα,αλλα μονο οσα εκπεμπουν απο τον δορυφορο Hotbird.Απλως συνδεεις το πιατο με εναν δορυφορικο δεκτη,ειτε εκεινον που σου εδωσε η nova,ειτε καποιον αλλο δεκτη.Αν εχεις καινουρια τηλεοραση,μπορει να σου εχει και ενσωματωμενο δορυφορικο δεκτη επανω και να μην χρειαζεται εξωτερικος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts