lousou76 Δημ. March 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 lousou76 ευχαριστώ Κάτι που παρατήρησα και θέλω να το πω είναι ότι όταν απεγκατεστησα τον οδηγό που ξεκινά με την πρώτη εκκίνηση του τηλεφώνου... αφού έκανα login στο google είχα κανονικά συγχρονισμό στης επαφές αλλα όχι στα αποθηκευμένα ασύρματα δίκτυα πριν το root μπορεί βέβαια αυτό να ήταν ένα κόλλημα απο google πλευρά. Να πω οτι περίμενα αρκετά και έκανα επανεκκίνηση το τηλ αρκετές φορές όπως έκανα και χειροκίνητο συγχρονισμό μέσω 3g η wifi αλλα τίποτα. όταν όμως έκανα την διαδικασία από την αρχή και δεν απεγκατεστησα τον οδηγό .. αφού τον έτρεξα επαφές και δίκτυα κατεβήκανε κανονικά Εγώ πάντως το χω στήσει το κινητό χωρίς τον οδηγό. Δε πιστεύω ότι σχετίζεται με το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 εγω μονο το βημα 8 δεν καταφερα μου εμφανιζει σφαλμα (αναγκαστικο κλεισιμο της εφαρμογης)....????? ακυρο την ετρεξα 2-3 φορες ..οκ.. Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katazitoumenos Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ειναι και τι κανει το καθε βημα; Εγω που θελω απλα να κανω ροοτ πρεπει να κανω ολα αυτα τα βηματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Αν θες rooted την .062 κάνεις μέχρι και το 4. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 παιδια εχω προβλημα με το GPS.. δεν κλειδωνει σε δορυφορους... (αναβοσβηνει το εικονιδιο του gps και μετα βγαζει μηνυμα οτι το location is temporarily unavaliable ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katazitoumenos Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 (edited) Αν θες rooted την .062 κάνεις μέχρι και το 4. εχω την επισημη .62 εκδοση ξεκιναω κανονικα απο το βημα 1 η δεν γινεται εφοσον την εχεις, να κανεις ροοτ Edited March 21, 2012 by katazitoumenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Ο τίτλος είναι ξεκάθαρος "Xperia Neo V .62 root". Aπό τη στιγμή που έχεις την 0.62 ακολουθείς τον οδηγό και κάνεις, την έκοδση που έχεις, root. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 (edited) Γεια σας παιδια εχω ενα sony ericsson neo v το οποιο το πηρα τωρα κ θελω να τ κανω root μηπως υπαρχει καποιος π μπορει να μ βοηθησει????? :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited March 22, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Γεια σας παιδια εχω ενα sony ericsson neo v το οποιο το πηρα τωρα κ θελω να τ κανω root μηπως υπαρχει καποιος π μπορει να μ βοηθησει????? Εδώ και εδώ καλό διάβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 (edited) Ευχαριστω πολυ φιλε μ αλλα μπερδευτικα κ δν μπορω να βγαλω ακρη.... Σκ*** τ εχω κανει διαβαζω αυτα π λετεεδω μεσα βλεπω κ κατι video στο youtube κ εχω μπερδευτει...αν ξερει καποιος μπορουμε να συναντηθουμε κιολας αν θελει να μ το κανει κ να μ εξηγησει κ καποια πραγματα.....αθηνα μενω..... :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited March 22, 2012 by zxr Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 (edited) Σκ*** τ εχω κανει διαβαζω αυτα π λετεεδω μεσα βλεπω κ κατι video στο youtube κ εχω μπερδευτει...αν ξερει καποιος μπορουμε να συναντηθουμε κιολας αν θελει να μ το κανει κ να μ εξηγησει κ καποια πραγματα.....αθηνα μενω..... Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Σιγα σιγα, διαβάζοντας, θα βγάλεις άκρη. Χρόνος να υπάρχει... (μια και το χρήμα δεν...) Edited March 21, 2012 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 (edited) Μα δν ειναι οτι αγχωνομαι φιλε μ....Απλα μ σπαει τ νευρα π δν μπορω να βγαλω ακρη... Διαβαζω διαβαζω κ ακρη δν βγαζω.....:-/ :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited March 22, 2012 by zxr Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Μα δν ειναι οτι αγχωνομαι φιλε μ....Απλα μ σπαει τ νευρα π δν μπορω να βγαλω ακρη... Ναι βρε συ, καταλαβαίνω. Αλλα δεν υπαρχει περίπτωση να βγαλεις ακρη μεσα σε λιγες ωρες/μερες. Διαβασε το επίσημο για το neo V και παράλληλα τους οδηγούς. Θα βγάλεις άκρη σιγα σιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 (edited) Απλα εχω κ ενα Iphone 4s π εκει αν κανεις jailbreak κ η αναβαθμησεις κ το κινητο ειναι απο αλλη χωρα τοτε κλειδωνει κ περιμενεις μεχρι να βγει το unlock....ενω εδω τωρα δν ξερω τι παιζει αμα κανω καμια μλκια.... :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited March 22, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Απλα εχω κ ενα Iphone 4s π εκει αν κανεις jailbreak κ η αναβαθμησεις κ το κινητο ειναι απο αλλη χωρα τοτε κλειδωνει κ περιμενεις μεχρι να βγει το unlock....ενω εδω τωρα δν ξερω τι παιζει αμα κανω καμια μλκια.... Ειναι σχεδον αδυνατο να κανεις κατι μη αναστρεψιμο. Διαβασε αυτα τα δυο. Το δευτερο θελει χρονο βεβαια. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=325980 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314057 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 (edited) Πολυ κλ αυτα π μ εστειλες αλλα αν κατσω να διαβασω το δευτερο ειδικα μ 51 σελιδες θα εχει βγει αλλο λειτουργικο γ τ κινητα εεεεε κ τοτε θα κανω ροοτ εγω...χαχαχαχαχα....:lol::lol: notification bar το τρόπο συνδεσιμότητας usb σε MSC mode εδω ρε παιδια τι κανω????ειμαι σ αυτο το σειμειο κ δν ξερω τ κανω.. Μια βοηθεια ρε παιδια το εχω αφησει ετσι προς στιγμην γτ δν ξερω τι να κανω.... Κανενας??????πατησα να κανει τν μαυρη οθονη χωρις να κανω το προηγουμενο βημα κ εχει κολησει εκει κανα μισαωρο....βοηθηστε λιγο ρε παιδια δν ξερω τι να κανω θα τ σπασω απο τ νευρα.... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited March 22, 2012 by zxr Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Κανενας??????πατησα να κανει τν μαυρη οθονη χωρις να κανω το προηγουμενο βημα κ εχει κολησει εκει κανα μισαωρο....βοηθηστε λιγο ρε παιδια δν ξερω τι να κανω θα τ σπασω απο τ νευρα.... καταρχην μπορεις να πατησεις τροποποιηση κατω δεξια διπλα στο παραθεση στο μηνυμα που ηδη εχεισ στειλει και νξα συμπληρωσεις οτι θελεις και οχι να κανεις συνεχομενα post που εχεις κολλησει τωρα μηπως μπορω να βοηθησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 (edited) Συγνωμη,εχεις δικαιο απλα δν το προσεξα.....εχω κολησει εδω στο βημα 2.... Επίσης αν δεν είναι ήδη συνδεδεμένο έτσι επιλέγετε από το notification bar το τρόπο συνδεσιμότητας usb σε MSC mode, αποσυνδέετε και ξανασυνδέετε το κινητό στο pc. Εάν το pc ζητήσει drivers κάνετε extract τα περιεχόμενα του φακέλου ADB_drivers.rar και επιλέγετε εκείνο το φάκελο για να τους βρεί. Κάνετε extract το DooMLoRD_v4_ROOT-zergRush-busybox-su.zip σε ένα φάκελο, μπαίνετε στο φάκελο και τρέχετε το runme.bat. Στο μαύρο παράθυρο πατάτε οποιοδήποτε πλήκτρο. Εάν όλα πάνε καλά ως εδώ θα γράψει ALL DONE! Και θα κάνει reboot το κινητό. Συγχαρητήρια είναι rooted. Για να το επιβεβαιώσετε όταν ξεκινήσει το κινητό ελέγξτε αν στις διαθέσιμες εφαρμογές υπάρχει πλέον η εφαρμογή Superuser. εκανα κ αυτο το βημα:Κάνετε extract το DooMLoRD_v4_ROOT-zergRush-busybox-su.zip σε ένα φάκελο, μπαίνετε στο φάκελο και τρέχετε το runme.bat. Στο μαύρο παράθυρο πατάτε οποιοδήποτε πλήκτρο αλλα δν εκανα τ πιο πριν δηλαδη:Επίσης αν δεν είναι ήδη συνδεδεμένο έτσι επιλέγετε από το notification bar το τρόπο συνδεσιμότητας usb σε MSC mode, αποσυνδέετε και ξανασυνδέετε το κινητό στο pc. Εάν το pc ζητήσει drivers κάνετε extract τα περιεχόμενα του φακέλου ADB_drivers.rar και επιλέγετε εκείνο το φάκελο για να τους βρεί. κ τωρα εχει κολησει στν μαυρη οθονη κ μ λεει:daemon started succesfully...κ δν λεει all done ουτε κανει reboot to κινητο.... :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited March 22, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Συγνωμη,εχεις δικαιο απλα δν το προσεξα.....εχω κολησει εδω στο βημα 2.... Επίσης αν δεν είναι ήδη συνδεδεμένο έτσι επιλέγετε από το notification bar το τρόπο συνδεσιμότητας usb σε MSC mode, αποσυνδέετε και ξανασυνδέετε το κινητό στο pc. Εάν το pc ζητήσει drivers κάνετε extract τα περιεχόμενα του φακέλου ADB_drivers.rar και επιλέγετε εκείνο το φάκελο για να τους βρεί. Κάνετε extract το DooMLoRD_v4_ROOT-zergRush-busybox-su.zip σε ένα φάκελο, μπαίνετε στο φάκελο και τρέχετε το runme.bat. Στο μαύρο παράθυρο πατάτε οποιοδήποτε πλήκτρο. Εάν όλα πάνε καλά ως εδώ θα γράψει ALL DONE! Και θα κάνει reboot το κινητό. Συγχαρητήρια είναι rooted. Για να το επιβεβαιώσετε όταν ξεκινήσει το κινητό ελέγξτε αν στις διαθέσιμες εφαρμογές υπάρχει πλέον η εφαρμογή Superuser. εκανα κ αυτο το βημα:Κάνετε extract το DooMLoRD_v4_ROOT-zergRush-busybox-su.zip σε ένα φάκελο, μπαίνετε στο φάκελο και τρέχετε το runme.bat. Στο μαύρο παράθυρο πατάτε οποιοδήποτε πλήκτρο αλλα δν εκανα τ πιο πριν δηλαδη:Επίσης αν δεν είναι ήδη συνδεδεμένο έτσι επιλέγετε από το notification bar το τρόπο συνδεσιμότητας usb σε MSC mode, αποσυνδέετε και ξανασυνδέετε το κινητό στο pc. Εάν το pc ζητήσει drivers κάνετε extract τα περιεχόμενα του φακέλου ADB_drivers.rar και επιλέγετε εκείνο το φάκελο για να τους βρεί. κ τωρα εχει κολησει στν μαυρη οθονη κ μ λεει:daemon started succesfully...κ δν λεει all done ουτε κανει reboot to κινητο.... τις 2 πρωτες σειρες στο 1ο ποστ ..τις προσεξες??/ επισης εκανες σωστα το βημα 1? επισης εαν τα παραπανω ειναι οκ....κανε παλι απο την αρχη το 2 βημα... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 (edited) τα εχω κανει ολα ακριβως οπως λεει ο οδηγος κ δν γινετε τπτ κολαει σ εκεινο το σημειο.... :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited March 22, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 τα εχω κανει ολα ακριβως οπως λεει ο οδηγος κ δν γινετε τπτ κολαει σ εκεινο το σημειο.... Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές να τσεκάρετε το Άγνωστες πηγές και στο Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->Ανάπτυξη να τσεκάρετε το Εντοπισμός σφαλμάτων USB και το Να επιτρ. Ψευδείς τοποθ. ειναι τσεκαρισμενα πριν συνδεσεις το κινητο?? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. March 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 παιδια εχω προβλημα με το GPS.. δεν κλειδωνει σε δορυφορους... (αναβοσβηνει το εικονιδιο του gps και μετα βγαζει μηνυμα οτι το location is temporarily unavaliable ...) Άμα δεν ανοίγεις συχνά το GPS και δεν έχεις και wifi αργεί πολύ να πιάσει σήμα. Πέρνα κάποιο πρόγραμμα που να σου δείχνει τους δορυφόρους να δείς αν όντως το gps σου δουλεέυει κανονικά. Αν βγάζει σημα από δορυφόρους τότε πρέπει να μείνεις ΑΚΙΝΗΤΟΣ για 10 λεπτά μέχρι να κλειδώσει και να βλέπεις το συμβολάκι να αναβοσβήνει Πολυ κλ αυτα π μ εστειλες αλλα αν κατσω να διαβασω το δευτερο ειδικα μ 51 σελιδες θα εχει βγει αλλο λειτουργικο γ τ κινητα εεεεε κ τοτε θα κανω ροοτ εγω...χαχαχαχαχα....:lol::lol: notification bar το τρόπο συνδεσιμότητας usb σε MSC mode εδω ρε παιδια τι κανω????ειμαι σ αυτο το σειμειο κ δν ξερω τ κανω.. Μια βοηθεια ρε παιδια το εχω αφησει ετσι προς στιγμην γτ δν ξερω τι να κανω.... Κανενας??????πατησα να κανει τν μαυρη οθονη χωρις να κανω το προηγουμενο βημα κ εχει κολησει εκει κανα μισαωρο....βοηθηστε λιγο ρε παιδια δν ξερω τι να κανω θα τ σπασω απο τ νευρα.... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Όλοι σιγά σιγά μάθαμε διαβάζοντας, βρίσκεσαι σε ένα forum για προχωρημένους καθώς και χρήστες που ψάχνουν και θέλουν να μάθουν κάτι παραπάνω. Αν δε θέλεις να ασχοληθείς γιατί δεν το δουλέυεις όπως είναι? Είσαι σίγουρος ότι θες να τα κάνεις όλα αυτά? Τι σ ενοχλέι δηλαδή στη μαμα ROM? Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές να τσεκάρετε το Άγνωστες πηγές και στο Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->Ανάπτυξη να τσεκάρετε το Εντοπισμός σφαλμάτων USB και το Να επιτρ. Ψευδείς τοποθ. ειναι τσεκαρισμενα πριν συνδεσεις το κινητο?? Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα. Πρέπει επίσης να είσαι σίγουρος ότι έχεις adb drivers και την .42 για να προχωρήσει ο οδηγός. Η ρύθμιση για το MSC connectivity υπάρχει και στο Μενου->Ρυθμίσεις->Sony Ericsson->Συνδεσιμότητα->USB. Δώσε μας κ άλλες πληροφορίες αν θέλεις γι ανα μπορέσουμε να σε βηθήσουμε, τι windows εχεις, είναι 32 ή 64 bit, έχεις περάσει adb drivers? Μήπως έχεις εγκατεστημένο και το λογισμικό του τηλεφώνου απ το CD? δηλαδή το PC Companion? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 (edited) Βρε παιδια,ισως ειμαι λιγο χαζουλης :p αλλα που ειναι ο φακελος roms/ftf στο "Αντιγράφετε τα περιεχόμενα του φακέλου Roms/ftf στο C:\flashtool\firmwares (kernel .4.0.2.A.0.62.ftf και Ne0V_4.0.2.A.0.42.ftf) " ... Δεν τον βρισκω!!! Ακυρο... Συγνωμη! Edited March 22, 2012 by BASILISP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. March 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Βρε παιδια,ισως ειμαι λιγο χαζουλης :p αλλα που ειναι ο φακελος roms/ftf στο "Αντιγράφετε τα περιεχόμενα του φακέλου Roms/ftf στο C:\flashtool\firmwares (kernel .4.0.2.A.0.62.ftf και Ne0V_4.0.2.A.0.42.ftf) " ... Δεν τον βρισκω!!! Ακυρο... Συγνωμη! Μέσα στο πακέτο guide.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 (edited) Καλημερα....τελικα τ καταφερα κ το εκανα root....ευχαριστω πoλυ ολους για τ ενδιαφερον..... :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited March 22, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts