resurection_boy Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Παιδια παιζοντας με τις λεξης του νομου, αν στα 18 μου συνεχισει να υσχιει ο ιδιος νομος, ισχιει οπως ειναι η μηχανη εργοστασιακη η στην κατασταση που βρησκετε; Αν πχ παρω μια μηχανη με 68 αλογα και 330 κιλα αλλα την φορτωσω αλλα 100 κιλα με βαλιτσες, ανεμοθραφτες και ενας θεος ξερει τι αλλο ειμαι νομιμος αφου ο λογος βαρους προς αλογα ειναι 0,158 η παρανομος μια και εργοστασιακη δεν ειναι ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Παιδια παιζοντας με τις λεξης του νομου, αν στα 18 μου συνεχισει να υσχιει ο ιδιος νομος, ισχιει οπως ειναι η μηχανη εργοστασιακη η στην κατασταση που βρησκετε; Αν πχ παρω μια μηχανη με 68 αλογα και 330 κιλα αλλα την φορτωσω αλλα 100 κιλα με βαλιτσες, ανεμοθραφτες και ενας θεος ξερει τι αλλο ειμαι νομιμος αφου ο λογος βαρους προς αλογα ειναι 0,158 η παρανομος μια και εργοστασιακη δεν ειναι ετσι; Isxuoun auta pou anakoinwnei to ergostasio(kata vash)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 καλημέρα. Έχω μια απορία και επειδή το νήμα είναι τεράστιο,μήπως ξέρετε αν το δίπλωμα για 50 κυβικά που έχω (το είχα βγάλει πριν χρόνια στην τροχαία Θεσ/νίκης) γίνεται αλλαγή για να υσχίει και για το 125 που έχω τώρα; Ποιός τρέχει τώρα να δίνει ξανά εξετάσεις. Κάποιος φίλος μου είπε οτι αυτό μπορεί να γίνει. Αληθεύει; Thanks. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 καλημέρα. Έχω μια απορία και επειδή το νήμα είναι τεράστιο,μήπως ξέρετε αν το δίπλωμα για 50 κυβικά που έχω (το είχα βγάλει πριν χρόνια στην τροχαία Θεσ/νίκης) γίνεται αλλαγή για να υσχίει και για το 125 που έχω τώρα; Ποιός τρέχει τώρα να δίνει ξανά εξετάσεις. Κάποιος φίλος μου είπε οτι αυτό μπορεί να γίνει. Αληθεύει; Thanks. Nomizw PREPEI na dwseis exetaseis! Kalutera phgaine rwta se mia sxolh odhgwn! To xrhmatiko gia to diplwma einai peripou 400e(ektos an den se endiaferei)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Ευχαριστώ, απλά είπα μήπως γνωρίζει κανείς περισσότερα.400 ευρώ εν μέσω καλοκαιριού; Άσε, καλύτερα με το αμάξι και air-condition μέχρι να τα βρω. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 δινεις για 125 παλι, και σηματα και τα παντα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 και οχι στην Τροχαια αλλα στο μηχανολογικο.το παλιο το διπλωμα χρησιμευει για ενθυμιο :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 και οχι στην Τροχαια αλλα στο μηχανολογικο.το παλιο το διπλωμα χρησιμευει για ενθυμιο :p Στο μηχανολογικο τι δουλειά εχει? Σε σχολη οδηγών πρέπει να πάει Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Το μηχανολογικο εκδιδει τα διπλωματα.αλλωστε μπορεις και μονος σου να πας τα χαρτια και να τα καταθεσεις και οταν ερθει η ωρα να δωσεις για διπλωμα να σε καλεσουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Το μηχανολογικο εκδιδει τα διπλωματα.αλλωστε μπορεις και μονος σου να πας τα χαρτια και να τα καταθεσεις και οταν ερθει η ωρα να δωσεις για διπλωμα να σε καλεσουν. Για να δωσεις πρεπει να εχεις κανει καπιες ωρες μαθημα σε δασκαλο οδηγισει, οποτε γιατι να μπεις στο προβλημα να καταθετεις τα χαρτια σου να κανεις και να δειχνεις αφου μπορεις να στα κανουν στην σχολη αφου ουτος η αλλως θα τους πληρωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 νομιζω οτι αυτο που λες ισχυει μονο για αυτοκινητο και οχι για μοτοσυκλετα!.παντως αν εχεις τα κοτσια και πας να τα καταθεσεις μονος σου..πληρωνεις λιγοτερο.εγω οταν ειχα βγαλει διπλωμα μου ειχε κοστισει μαζι με μαθηματα και ολα'τα αλλα 50000δρχ.τωρα εδω στην πολη μου η τιμες ειναι λογικες και ολοι οι φοιτητες επιλεγουν εδω να βγαλουν διπλωμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 νομιζω οτι αυτο που λες ισχυει μονο για αυτοκινητο και οχι για μοτοσυκλετα!.παντως αν εχεις τα κοτσια και πας να τα καταθεσεις μονος σου..πληρωνεις λιγοτερο.εγω οταν ειχα βγαλει διπλωμα μου ειχε κοστισει μαζι με μαθηματα και ολα'τα αλλα 50000δρχ.τωρα εδω στην πολη μου η τιμες ειναι λογικες και ολοι οι φοιτητες επιλεγουν εδω να βγαλουν διπλωμα. Πρεπει και στην μηχανη. Πριν 2 χρονια πειρε το διπλωμα ο πατερας μου και παροτι οδηγαει απο 12 χρονων επρεπε να παει στην σχολη για τα τυπικα μαθηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 νομιζω οτι αυτο που λες ισχυει μονο για αυτοκινητο και οχι για μοτοσυκλετα!.παντως αν εχεις τα κοτσια και πας να τα καταθεσεις μονος σου..πληρωνεις λιγοτερο.εγω οταν ειχα βγαλει διπλωμα μου ειχε κοστισει μαζι με μαθηματα και ολα'τα αλλα 50000δρχ.τωρα εδω στην πολη μου η τιμες ειναι λογικες και ολοι οι φοιτητες επιλεγουν εδω να βγαλουν διπλωμα.γιατί θέλει κότσια για να καταθέσεις χαρτιά μόνος σου; Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Εσυ τι λες...οτι ειναι ευκολο!? αυτην η υπηρεσια εχει πολυ γραφειοκρατεια και αν πας μονος με υφος "ψαρωμενο" θα πεσουν να σε φανε και οτι δεν γινεται (ετσι,αλλιως) και θα σε κανουν πασα σε σχολη,γιατι ετσι οπως ειναι το συστημα πρεπει να βγαλουν και οι σχολες.ιδια διαδικασια αν πας να την κανεις μονος σου και μετα επιλεξεις την σχολη θα πληρωσεις κανενα 200αρικο πιο φθηνα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 paidia ean exw paei se mia sxolh kai exw bgalei kartela ekei mporw apla na allaksw sxolh kai na krathsw th idia kartela wste na mhn xreiastei allos tosos xronos na ksanabgalw?(apla thelw na allaksw sxolh) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 paidia ean exw paei se mia sxolh kai exw bgalei kartela ekei mporw apla na allaksw sxolh kai na krathsw th idia kartela wste na mhn xreiastei allos tosos xronos na ksanabgalw?(apla thelw na allaksw sxolh) ναι γινεται..αλλωστε αυτη η καρτελα μπορεις να την παρεις απ΄την σχολη σου και αν αυτος σου κανει μαγκιες μπορεις να πας στο μηχανολογικο της περιοχης σου (εκει που δεινεις σηματα) και να ζητησεις την καρτελα απο'κει. τι εγινε και θελεις να αλλαξεις σχολη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 kalimera einai dynaton na vgaleis diplwma xwris ypografi gonea? Episis kanena katastima me metaxeirismenes vespes k tetoia stn 8essaloniki xerete? euxaristw.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Xreiazesai upografh khdemona! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Xreiazesai upografh khdemona! "ladwma" peftei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 "ladwma" peftei? Αν οι γωνεις σου δεν υπογραψουν δεν πας να τους δωσεις και ολη την καλαματα, διπλωμα δεν βγαζεις. Και ασε της πλαγιες οδους, παρτο κανονικα Οσο για του που πας, απλο, στην τροχαια. Αλλα τωρα και να πας θα σε διωξουν κλοτσιδωμ, μια μερα αφοτου κλεισεις τα 16 και μετα μπορεις να καταθεσεις τα χαρτια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 "ladwma" peftei? Oute na to skeftesai! Genika mhn kaneis paravaseis giati se periptwsh atuximatos tha ta vreis mprosta sou!Sthn kaluterh periptwsh an se stamathsoun na sou kopsoun klhsh kai na pas sta dikasthria! To provlima sou einai oti den theloun oi dikoi sou na pareis mixanaki? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 kalimera einai dynaton na vgaleis diplwma xwris ypografi gonea? Episis kanena katastima me metaxeirismenes vespes k tetoia stn 8essaloniki xerete? euxaristw.. Γίνεται μετά τα 17 χωρίς υπογραφή γονέα για 50άρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Γίνεται μετά τα 17 χωρίς υπογραφή γονέα για 50άρι... Απο τα 16 ειναι. 16 και μια μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Απο τα 16 ειναι. 16 και μια μερα Από τα 16 είναι με υπογραφή (όπως έβγαλα εγώ).Από 17 είναι χωρίς υπογραφή, δηλαδή μπορείς μόνος σου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Από τα 16 είναι με υπογραφή (όπως έβγαλα εγώ).Από 17 είναι χωρίς υπογραφή, δηλαδή μπορείς μόνος σου:) Eisai 100% sigouros? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts